A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Halihó

Visszaolvastam, de csak rohanva!

Zöldi!
február 21-én tudom meg milyenek lettek a leleteink és hogy mi a következő lépés!

Szirom!
Megnéztem a papírt egy m-betűs valami volt ráírva, és azt hiszem prolaktin. Hogy azt kaptam-e vagy valami mást? Barátnőm gyógyszerész, de az m-betűs szóra nem tudott mit mondani :) annyit mondott, hogy hormonterheléses teszt lesz.

Bettike!
Nem csak 1-et kellett volna venni :wink:

Baba!
NE ADD MÉG FEL!!!
sonjus

Köszi lányok az E-vitamin infót!!!

Engi
engi

Szezsó
drukk drukk drukk (szombathoz :wink: )
sonjus

Purc én 56-osnál kisebb ruhát nem vettem a Rékának, 4 body, 4 rugi a legkisebb méretből bőven elég. Aztán kb. másfél havonta jöhetnek a következő méretek.

Kép
Kép
robcsi03

Vakond!
Hangos éljen, éljen :) gratulálok!!!

Monyóka!
Mi van a petefészkeiddel? Tuti azt érzed?

Kis fáziskéséssel azért írok (majdnem) mindenkinek :lol:

Athiz
Én egy nagy pocakot látok a képen :)
sonjus

Purc, még valami. Ahány gyártó annyi féle méretezés. Én kaptam olyan 56-os ruhát, ami egy másfajtával összemérve 68-asnak felelt meg. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus remélem megnyugtató híreket fogtok kapni 21-én! Most nincs semmi hőmérőzés, figyelgetés?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajok nagyon aranyosak vagytok, kigyűjtöttem egy doksiba az infókat :D Ebből már ki lehet indulni. Meg arra gondoltam elmegyek TÚROK, és akkor az sem számít ha esetleg kicsi, vagy nagy, mert azok tényleg nagyon olcsók.

Sonjus, most olvasom, sajnálom a vérvételt.

Szezso, szombatig ne jöjjön meg! Ez parancs! És persze utána se.

Bimádó, a barnázás nem feltétlenül rossz. Szurkolok, hogy ne legyen pirosabb!

Purc

Kép

Kép
purc

Köszönöm, hogy mellettem álltok!

Purc! A turi jó ötlet! Aszomszédim rengeteg ruhát ott vettem és csodásak!

babaimádó
Kép
babaimado

Robcsi!
Úgy terveztem, hogy a következő ciklust már mérem, mert azt hittem, hogy a következő ciklusban már lesz valami orvosi segítség, de most úgy néz ki, a február 21-e miatt, hogy ez csúszik :( de annyira nem gond, majd a márciusi :wink:

Purc!
Látom, nagy rugi vásárlásnak indultál :)
Én nem tudom még, hogy fogom megállni, hogy amit meglátok ne vegyem meg! :)
Mondjuk hülyeséget beszélek, úgy fogom megállni, hogy nincs rá pénz :lol:

Ja és még azt szerettem volna mondani, hogy a papírra rá is volt írva, hogy rosszúl lehet lenni és álmosság tör az emberre. Nem az apróbetűsben volt :lol: csak vagánykodtam, hogy én úgysem leszek rosszúl :) Nem szóltam senkinek, megvártam míg elmúlt!
sonjus

Már rám is kezd rámragadni a többiek kiváncsisága. De nem szabad idegeskedni, mert az sem tesz jót. Ezt a 3 napot már csak kibírjuk valahogy fél lábon is. :)

Én még nem is vettem tesztet, mert nem volt rá alkalmam, de nem is baj, mert akkor lehet, hogy hamarabb megcsinálnám, mint szombat. A hő szempontjából a holnap nekem nagyon fontos, mert már volt olyan, hogy a 29.napon leesett és utána meg is jött. De most úgy érzem, hogy nem fog!!! :wink:

És ha kétcsíkos lesz a teszt mikor kell elmenni először dokihoz. Bár én arra gondoltam, hogy még 15-e előtt elmennék felhívnám a dokit, hogy mikor rendel bent a kórházban, mert utána már elég procedúrás lesz (háziorvostól beutaló stb.). Ha valaki terhesgondozásra jár az ingyenes és nem kell vizitdíjat sem fizetnie és úgyis kell járni a közrendelésre is, mert csak akkor jogosult az ember a különbféle ellátásokra.(pl.anyasági támogatás)
cicuka78

Cicuka!
Én ilyeneket nem tudok :(

Lányok!
Én még mindig nem vagyok valami jól! Olyan émelygős még az ügy :?
sonjus

Szezso: tök szép a görbéd, az enyém ma egy tizeddel lejebb ment :(
félek, hogy én már nem leszek a tesztelők között szombaton, ezzel el is árultam, hogy rosszul tűröm a várakozást, mert félek, hogy valami más oka van, hogy nem jön meg :(

Babaimádó: nyugi, a barnázás még nem feltétlenül mensi....

sonjus: javulgass!

Veramama
veramami4

Lányok!
Ezt most olvastam "a megint megjött...hasznosban" és teljesen kétségbe estem :lol:
Léccci gyorsan cáfolja meg valaki!!!!!!!!!!!!!!
Ugye ez nem komoly!

"- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni."
sonjus

Cicuka én sose jártam "közrendelésre" mikor Rékával terhes voltam, csak a dokim magánrendelésére. Az számít, hogy 4* megjelenj a terhesgondozáson, mert csak akkor vagy jogosult az anyaságira.

Miért kéne a háziorvostól beutaló a nőgyógyászhoz? Ezt nem értem! Elvileg kismamáknak nem kell vizitdíjat fizetni, de hogy ez hogy lesz kivitelezve az más tészta. Sok helyen biztos, hogy készpénzzel kell majd fizetni, mert nem lesz autómata.

Ja és az első lépés a nőgyógyász, hogy ő kiadja a papírt a terhességről. Na a TB szerint akkortól vagy terhes.

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus ezt én máshol, de már én is olvastam. A nyálban vannak valami olyan cuccok amiktől a kiskatonák leblokkolnak. Vagy valami ilyesmi.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok!
visszaolvasok most már tényleg....

szilcsivel megtartottuk az első szegedi babanetes minitalálkozót. :D megállapítottuk, hogy kicsi a világ :D :D :D
(ugyanis még a férjeink is ismerik egymást :D )

katica
katica30

Szóval kétségek közt hagytok vergődni ;)
Már a 2. update pudingot nyomom magamba :) annyira magamba zuhantam :)
Szerintetek ezt valami fickó találta ki :?
sonjus

Bocsi, közben látom, hogy Robcsi reagált!

Bassszus :oops:
sonjus

Sonjus nézz 3-mal feljebb.

Én lépek pancsizni, mindenkinek jó éjszakát! :D

Kép
Kép
robcsi03

Tiltakozom :D
sonjus

[quote="sonjus"]L írta:sonjusányok!
Ezt most olvastam "a megint megjött...hasznosban" és teljesen kétségbe estem :lol:
Léccci gyorsan cáfolja meg valaki!!!!!!!!!!!!!!
Ugye ez nem komoly!

"- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni."

Ha elképzeljük fizikailag az aktust, a spermiumok közvetlenül a méhszájhoz ürülnek, nem? És a méhnyakon keresztül jutnak el a méhbe és a petevezetőkbe. Így nem hiszem, hogy a hüvely környezet befolyásolná a spermiumokat. Egyáltalán, mit értenek hüvelykörnyezeten?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc boldog névnapot :)

Én is tiltakozom a "20:33"-as ellen! :lol: :lol: :lol: badarsáááááááááááááág! :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Te jó ég! Ha lány lesz Bíbornak fogjátok hívni :lol: Én is nagyon kacérkodtam ezzel a névvel, főleg mert Bibinek lehet becézni :lol: Az annyira aranyos :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

ezt már én is olvastam valahol

babaimádó
Kép
babaimado

jaaa..és görcsölök ...a 25.cn.on...éÉÉÉNNNNN (!!!!), akinek mindig késni szokott!!!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

meg mindig fajogatok :?

sonjus,azt tudom hogy a sikositok nem tesznek jot a kiskatonaknak.
en ugy tudtam hogy a ferfi oralis izgatasa nem jo.Parom erossen tiltakozik :oops: :o :o
mert en is azt hallotam hogy a nyal valtoztatja a huvelyflorat.

Kép
monyo83

monyonak igaza van..én is ezt olvastam, csak az előbb nem jót írtam :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus, igazából míg nem tudjuk a nevét, addig annyira nem vásárolgatok, de én iylen előre tervezős vagyok. Az Uram szerint túlzásba estem.

Ceni köszi!

Purc

Kép

Kép
purc

purc..ez teljesen természetes :D

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Mint már Katica említette, taliztunk ám! És volt olyan aranyos, hogy elkísért az ügyeletre, mert nem bírtam tovább magammal és bementem a klinikára, hogy megnézzenek.
Nagyon rendes ügyeletes dokit fogtam ki, volt manuális vizsgálat és csinált hüvelyi uh-t is, meg néztek egy tesztet is biztos ami biztos. Persze negatív, de legalább tisztán ürül, ami bent van :oops: , azt mondta a doki, hogy tiszta és üres a méhüreg.
És biokémiai terhesség volt szerinte.
Ez van a papíron:
uterus: 35X42X38 mm, Em: 3,6 mm. Ez sztem a méhnyálkahártya lehet, ami nekem nagyon vékonynak tűnik. :shock:
Most mennem kell, vár még a munka otthon.

Bettike, kitartás! Sztem várd meg a 15. dpo-t. Tudom, nehéz, de menj biztosra!
Szezso, basszuskám hogy te milyen türelmes vagy! :shock:
Athiz, szép pocak! :wink:

Kép
szilcsi

Szezsó!
Szerintem sem stimmel valami :?
sonjus

Melcsi:
Hatalmas gratula! :D

Robcsi:
Gyógyszertárban, ill. gyógynövényszaküzletben lehet kapni kismama lekvárt, ez kifejezetten a székrekedés ellen van. :wink:

Bocsi mindenki mástól, de sajnos rohanos napom van/volt.

De nagyon szorítok mindenkinek és persze nem hagynám ki, hogy elolvassalak titeket! :D

Puszi

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Vakondnak gratu!

Babai., köszi! Szerintem is. :oops: És Mikit elhajtottam messzire!!!

Szezso, küldöm!!!

Sonjus, áááááá!!!!! Én csüt.-ön megyek vérvételre!

Gaby, haladás, csak így tovább a férjednek!

Veramami, mennek a szurkok!

Csajok! 5 napig van csak vip-em, de findom nincs, mire tudnám kihasználni. A görbéimet szeretném egymásra másolni, mindenképp!!!! Hogy kell, ill. még mit érdemes???

:?:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi!
Ne aggódj a sima vérvételtől!!!!!
A terhelésesen is csak én lettem szarul, a többiek csak álomkórral küzdöttek :)
sonjus

Sikerült:

Kép

Mit ajánlotok a vipes napokon? Mit nézzek meg???? KÖSZI.

snufi

Szezso! Apának nem tudom oda adni, mert nem is tudja, hogy vettem :oops: , meglepi lenne! Azzal szeretném ébreszteni, ha sikerül! :lol:

Szilcsi! Köszi! Ilyenkor nap végére mindig lenyugszom, hogy várok még, bírom még! Csak napközben mindig elfogy! De most Szezso 3 pontja segíteni fog! :lol:
Mégis a tettek mezejére léptél? Ügyi vagy! Lelkesített valamivel a doki?

Cicuka! Amúgy nem tesztért mentem a DM-be, de pont nem állt ott senki, egyáltalán nem volt ismerős és még a pénztárnál sem volt senki! Így hirtelen elhatározásból vettem azt is! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi! Azt hiszem, hogy analyzer, vagy valami ilyesmi is van! :roll: Ha értesz angolul nagyjából!

Kép
bettike
Eger

Az a rész, ahol volt a görbék összemásolása!

Kép
bettike
Eger

Szia mindenkinek!
Leesett, hogy ezeket a szép hőgörbéket a FertilityFrirend.com-on szerkesztitek (én meg bénáztam valamit itthon excelben :oops: )
De engem már hétvége óta nem enged regisztrálni.
Gondolom a regisztráció viszont feltétlenül szükséges ahhoz, hogy bármit is kezdjek. Nem?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek, ti már olyan profik vagytok :D
Csak olvaslak benneteket csöndben és próbálom tartani a tempót :D :D

Zsuvi
zsuvi

Zsuvi!
A felettünk levő hőmérősben le van írva, hogy hogyan is kell ezeket a csuda görbéket kreálni :)
sonjus

Köszi Sonjus

Zsuvi
zsuvi

Pusz csajok! Csak beköszönök, aztán alvás. Most értünk haza.
Reggel leszek.

Kép
zölddisznó

Tudomhogy nem élhettek tovább egy kb 6 hetes embrió képe nélkül :D Ezért segítek nektek, kb így vagy majdnem így néz ki a pöttyöm, de pl Vakonddé már tuti ilyen.
Kép
Vendég

Áfi: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Sziasztok Lányok,

csak most kerültem gépközelbe privát ügyileg, egész nap dolgoztam :( ,de már csak 3 hét.

Megpróbálok képet varázsolni a kis baby-mről, de nem vagyok benne biztos, hogy mi fog látszani (a kezei és lábacskái az arca előtt vannak), de az látszik, hogy a mutatóujját szopizza.

Kép

A név első körben Áron :) , aztán majd meglátjuk, lehet, hogy változni fog. Nekem nagyon tetszik, apa találta ki, de első pillanattól szimpatikus név.

A cukorterhelés eredmény holnap délben lesz meg, nagyon kiváncsi leszek. Majdnem 10dkg cukrot ittam meg, ez még csokiból is sok lett volna. Nem értem miért nem úgy csinálták, mint ahogy Robcsi írta. Nagyon csodálkoznék, ha ez nem vitte volna fel a cukorszintemet az egekbe.
Az életben nem ennék meg ennyi cukrot, nem is szoktam nagyon cukrozni. Jó az édességet szeretem, de nem eszem mértéktelenül.
Hát holnap kiderül.

Ezt elküldöm és írok.

puszi

Kép
melcsi6

Nem jegyzeteltem és nem nyitok új ablakot, úgyhogy bocsi, ha kifelejtenék valakit :wink:

Először is szeretném MINDENKINEK megköszönni a gratulációkat, én is nagyon örülök a kiscsávónak. Azt hiszem a tickeremet át kell javitanom, mert kicsit kislányosra sikerült :wink: .

Athiz, nagyon aranyos pocikád van :D

Robcsi, nekem szorulásra nagyon jó a sok narancs, aszalt gyümölcs, ahogy szirom is írta nálam az aszalt szilva a nyerő, éhgyomorra és sok vizzel. De azt is olvastam, hogy ha este beáztatod és reggel megiszod a vizet amibe tetted és megeszed, az tökéletes.
De ami nálam tuti és bejön 100%-ra az a mákos cuccok (mákos tészta, mákos rétes, bármi amiben mák van). Azt olvastam, hogy jó, mert a mákot nem tudod megemészteni és kivezeti a többi dolgot a belekből. Ja és persze sok folyadék.

Sonjus, nem irigyellek, de már tényleg csak egy vérvétel és túl leszel rajta. Ez a vércukros sem semmi, de amin Te túlestél sokkal rosszabb.

Szerika, nem voltam benne biztos, hogy nálatok 100%-ra mondtak a fiút, ezért nem tettelek be a fiús anyukák közé :D , de eddig lány nem volt, az tuti. Látszik, hogy mindenki telibetalálja a pé-t, legalábbis dolgozik rajta :wink: :wink: .

Snufi, nagyon jól néz ki ez az emelkedés, mennek a szurkok.

Cicuka, a lut.fázis max 14 napos, én a helyedben tesztelnék :P .

Áfi, nem semmi ez a kép :D 4 nap és Ti is ilyenek lesztek :wink:

Vakond, juhééééé :D :D

Purc, gratuálok a 12.héthez.

Dera, gyere majd, ha tudsz és tegyél görbét és mesélj mi van veled.

Babácska, kitartás, amig nem jön meg rendesen, addig nem mensi.

Mindenkinek mennek a babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, nagyon szoritok.

Mfpan-Panni, mizu veled, merre vagy?

Zöldikém, jó éjszakát 8) .

Holnap csak este tudok jönni, egész nap robot :( .

Pussz.

Kép
melcsi6

Áfi: Honnan szeded ezeket a képeket????????? Enyim most hogy néz ki? :lol: (15-16 hét)
Köszi:)

Melcsi: Áron szép kis paca :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok, csak én látom a pofiját a képen :D :shock: 8) , ugye Ti is kiveszitek a kis lecsukott szemét és az ujját ahogy szopizza?
Sajna nem jó a kép, mert telcsivel tudtam csak lefotózni :shock: .

Köszi Ceni :wink: Nem paca, pasas :D .

Pussz.

Kép
melcsi6

sziasztok!

sonjus: rég jelentkeztél.... eredmény mikor lesz?

coca: leszoktál a korán kelésről kedves kollega ? :D

robcsi, melcsi: tetszik a kép :D

purc: boldog névnapot!

cicus: nagyon jó a görbéd, gyanús vagy. legyél egy kicsit bizakodóbb! teszt?

kata: hogy álltok az esküvőre készülődéssel?

gaby: drukkolok, hogy a férjed elmenjen a vizsgálatra.l

athiz: szép a pocifotód...

Nagy nagy drukk a szombati gruppen teszthez! az már csak néhány nap.

:D :D :D

bocs akinek nem írtam külön, de ma estére szita az agyam :oops:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: