Nem jegyzeteltem és nem nyitok új ablakot, úgyhogy bocsi, ha kifelejtenék valakit
Először is szeretném MINDENKINEK megköszönni a gratulációkat, én is nagyon örülök a kiscsávónak. Azt hiszem a tickeremet át kell javitanom, mert kicsit kislányosra sikerült

.
Athiz, nagyon aranyos pocikád van
Robcsi, nekem szorulásra nagyon jó a sok narancs, aszalt gyümölcs, ahogy szirom is írta nálam az aszalt szilva a nyerő, éhgyomorra és sok vizzel. De azt is olvastam, hogy ha este beáztatod és reggel megiszod a vizet amibe tetted és megeszed, az tökéletes.
De ami nálam tuti és bejön 100%-ra az a mákos cuccok (mákos tészta, mákos rétes, bármi amiben mák van). Azt olvastam, hogy jó, mert a mákot nem tudod megemészteni és kivezeti a többi dolgot a belekből. Ja és persze sok folyadék.
Sonjus, nem irigyellek, de már tényleg csak egy vérvétel és túl leszel rajta. Ez a vércukros sem semmi, de amin Te túlestél sokkal rosszabb.
Szerika, nem voltam benne biztos, hogy nálatok 100%-ra mondtak a fiút, ezért nem tettelek be a fiús anyukák közé

, de eddig lány nem volt, az tuti. Látszik, hogy mindenki telibetalálja a pé-t, legalábbis dolgozik rajta

.
Snufi, nagyon jól néz ki ez az emelkedés, mennek a szurkok.
Cicuka, a lut.fázis max 14 napos, én a helyedben tesztelnék

.
Áfi, nem semmi ez a kép

4 nap és Ti is ilyenek lesztek
Vakond, juhééééé
Purc, gratuálok a 12.héthez.
Dera, gyere majd, ha tudsz és tegyél görbét és mesélj mi van veled.
Babácska, kitartás, amig nem jön meg rendesen, addig nem mensi.
Mindenkinek mennek a babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, nagyon szoritok.
Mfpan-Panni, mizu veled, merre vagy?
Zöldikém, jó éjszakát

.
Holnap csak este tudok jönni, egész nap robot

.
Pussz.