Jaj, nem értem, mért megy mindenhol mostanában a vitázás, duzzogás, elköszönés! Én viszont néha magamat érzem bunkónak, mert nem olvasok el alaposan mindent, csak mazsolázgatok, aztán meg nem is reagálok mindenre, csak magunkról regélek... A képeket viszont mindig jól megnézegetem, és nagyon édes-cuki-pofák a gyerkőcök.
Most is magunkkal kezdem! Este, nagy örömömre a disznóvágás után szerencsésen már 9-kor elaludtunk, de nem örülhettem, mert Mesi felkelt 11-kor, 1-kor, aztán 4 előtt, és azóta fent is van... Brühühühü! Nagyon fáradt vagyok!
Valaki kérdezte,(bocsi, wavel, vagy norwel???:oops: ) hogy is van ez a Meskete. Hát, igazából Doba Emese a kislánykám hivatalos neve, de a tesója folyton újabbnál újabb beceneveket ad neki. Úgy kezdődött, hogy Mesi-baba, aztán Mesi-csaj, Kiccsaj, Kiccsillag, aztán hallotta a déditől, hogy Mese-Mese-Meskete, így jött a Mese-csaj, Mese, Meskete-te-csaj, Mesicske, Meskecske, Meski, Mesketi, Mesketke, Meskite, Emeske, Esemeske... És én még naívan azt hittem, az Emesét nem lehet agyon becézgetni
Ex: ugyan kocsink van, bár csak Lada, de sajna, én nem tudok vezetni, úgyhogy családostól kéne nekiindulni a nagy Budapestnek, ahol egyébként nem voltam 5 éve!!!!!! Nem is hiányzik egyébként. De azért csavarogtunk mi is sokat, főleg, még Mese születése előtt. 2000-től 2004-ig Szabadszálláson laktunk, onnan haza 120-150 km-eket tettünk meg, akár télen a 2 hónapos Lackóval is. Szóval sokat kocsikáztunk vele. Mesi meg 8 hónapos pocaklakóként volt velünk Debrecenben, de most vele még csak 60 km-re anyósoméknál voltunk. Igaz, 4 és 5 hónaposan már lakodalomba is vittük. Tavasszal egy barátnőmékhez készülünk Tatára, egy másikhoz Debrecenbe, úgyhogy akár egy pesti balhé is beleférne, csak egy ilyen út egy napba sűrítve sok, Bp-n meg nem tudom, ki fogadna be minket 4-ünket egy éjszakára.
Bocsi, ha sok voltam! Ja! Még egyet! Képzeljétek, megint nyertem a Kismamában egy könyvet! Csak még nem kaptam meg, de szombaton már láttam magam a nyertesek között!
Most megyek reggeliztetem a csajt, meg eszek én is valamit.
Puszka!