Hahó!
Elkezdem, nem nem biztos, hogy a végére érek. Nem volt babanet nálam elég sokáig

A gratulákat mégeccer köszi mindenkinek!
Melcsi! Nagyon nagy gratula a kisfiúhoz! Nevetek van már?
Sonjus! Elég borzadályul hangzik, amit írtál erről a vérvételről. És nem is tudod, mit lőttek beléd? Nem kérdezted? Nem szóltál, hogy rosszul vagy? Ez normális, hogy vacakul van tőle az ember lánya?
Után kéne azért kérdezni, én pl. egy vesekontrasztanyagra vagyok allergiás, és egy vizsgálaton derült ki, amikor 8 évesen meg akartak nézni. Ezt használták 2 hónapos koromban is, csak akkor nem tudtam szólni valszeg
Ancsa! Nem biztatlak, de nagyon szép az a görbe!
Áfi! És hogy számolsz, pénteken már lesz szívhang?
Tényleg, te merre dolgoztál?
Katica! Nekünk is mondogatja mindenki, hogy kéne ám azért egy kistesó, mert az úgy jó ám, ne hagyjuk testvér nélkül a kölket

Amíg az uram nem ment még bele a kisetsóprojektbe, addig ezek a dumák kicsit az én malmomra hajtották a vizet, de most már idegesítenek
Veramami! Hívás: attól függ, milyen a dokid. Te tudod, hogy föl lehet-e ilyesmivel hívni.
Cicuka! Szép görbe!
Vakond! Gratula
Robcsi! Hasonló küzdelmet folytattam a Miksával való terhességem idején. Ami használhat: joghurt, kefír, de kúraszerűen, minden nap. Aszalt szilva, aszalt sárgabarack. Lenmag, aztán még van az a sárga dobozos, húú, nemtom a nevét, és most nem megyek föl, mert Miksa még alszik. Szóval sárga hengeres dobozban valami porszerű izé, vízbe keverve kell inni, zselészerű lesz, majd még pár deci vizet rágurítani. Kismamáknak is ajánlott, bioboltban, drogériákban lehet venni. Asszem most mrá van ízesített, naracsos is. Valami dél-amerikai eredetű cucc talán. Végső esetben kúp, de azt tényleg csak ha máshogy nem megy.
De összességében nekem az a tapasztalatom, hogy ezeket a dolgokat váltogatni kell, mert hosszú távon használva megszokod, és már semmit se ér.
Bettike! Böfi: nekem a terhesség alatt volt. Speckó kis böfis csuklások, se előtte, se azóta nem tudtam olyat

De ez nem a legelején támadott.
Purc! Nagyon boldog névnapot, meg ha van még Dóránk, akkor neki is!
Gabi! Tök jó, hogy az urad bejelentkezett! Ha elmegy, még jobb. Ha javult, az mindkettőtöknek jó, ha meg nem, akkor talán rájön, hogy a bagó is benne lehet.
Zöldi! Most mikor is mész? Beállítsam a drukkórámat?
Lányok, ennyi telett tőlem!
Pussz!