Sziasztok Lányok!
Látom mindenkinek van "hasfájása"

Nekem a jobb oldali petefészkem fáj néha de akkor nagyon. Nem tudom miért van és Én is csak nyugtatom magam, hogy ez normális. Remélem tényleg az.
Kyrke!
Ha egy orvos bunkó az csak az Ő szegénységi bizonyítványa, szerintem ne foglalkozz vele
Ilka!
Mikor megtudtam, hogy babánk lesz én sem tudtam aludni egy hétig. Hasonló "tüneteim" voltak, mint neked, nem tudtam aludni, vagy félig éber állapotban voltam, Ez most már nálam előre lépett egyett, most tudok aludni de szinte mindíg a babával álmodok, és ha reggel korábban felébredek nem tudok visszaaludni.
A kávéról nekem az a véleményem, hogy ha valaki nagyon erős kávés volt az most hirtelen ne hagyja abba, inkább csökkenteni kell fokozatosan a napi adagot,és a kávé erősségét.
Én is szoktam kávézni reggelente, de csak amolyan megszokásból és az alacsony vérnyomásom miatt. Bár nálam ez csak tejeskávé szintig terjed. Viszont amióta terhes vagyok és megérzem a kávé illatát, háááát eléggé forog a pocokom. Inkább a tea vagy a kakaó a nyerő. Úgy látszik nálam ezt a kérdést a gyerek eldöntötte.
Mindenki vigyázzon magára, én most 3 napra elmegyek egy kicsit lazítani.
Masika