A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Uxi :lol:
Annyira bájos az a leányzó! Nem csodálom, hogy kedvet kaptatok, hogy több is legyen :D

Cukor
Gondolom nekem is egy terheléses lesz. Tesómnak volt a 2. babával terhességi cukra, de mivel 1 évre az első után született, azt mondták, lehet, hogy csak ezért.

Fog
Múlt héten leszedettem a fogköveimet :)

Kép
Kép
emma1976

Bori, nővéreméknél is a mózeskosár vált be az első időkben, mert abban sokkal védettebbnek érezték magukat a babák (3 gyereke van), de arról a tapasztalt anyukák számoljanak be, mennyire lesz erőd-energiád az első hónapokban kiságy után kutatgatni.

Az ultrahangnál sokan mondjátok, hogy a 4D nem károsabb, mitn a 2D, szerintem félreértitek a cikket, nem arról van szó, hoyg károsabb, mert persze, ugyanaz, hanem arról, hogy feleslegesen ne terheljük a babákat. Nyilván eggyel több ultrahang nem okoz gondot, inkább azokról van szó, akik orrba-szájba bámulják 4d-n a gyereküket. Mert egyelőre nem tudtak kimutatni káros hatást, de lássuk be, azért nem olyan régen van az, hoyg ilyen gyakran ultrahangozzák a babákat, engem talán egyszer, ha látott Anyukám. És mi van, ha nem rögtön mutatkozik meg a hatás, nem az első 10 évben, hanem mondjuk megnöveli a 40 év körüli rákos megbetegedéseket. Nem akarok senkit riogatni, mondom, nem arról az egy plusz 4D-ről van szó, amit legtöbben terveztek, csak ahogy semmi mást, ezt sem szabad túlzásba vinni.

Uxi, látva a képedet, most éni s a rózsaszín sor felé hajlok. :lol:

Üdv, Hemej!

Kép
nenoke

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :lol:

Uxi: drukkk, drukkk, drukkk! Nagyon édi a lánykád! :wink:

Én is kedvet kaptam képet mutatni :lol: Csakhogy a fiús anyukák is lássák, hogy fiú is lehet fürtöske :wink: Kép
Kép

Szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Uxi, én is lányt akarooooooook, de sajnos már biztosan nem az lesz. Kép Olyan édi Emi! Nagyon szép! A drukk meg megy!

Este frissítem a táblázatot, pillangót berakom, kissmanót kikékítem, csak most sok a munka.

nenoke, teljesen egyetértek Veled 4D témában!

Körülmetélés: Eszembe sem jutott ilyesmi, mindig is körülmetélés-ellenes voltam!

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

akkor ismét megúsztam a fogorvost!soha nem volt fogkövem se.amúgy félévente járok kontrollra,de most egyenlőre a gondolattol is felfordul a gyomrom.
körülmetélés nálunk teljesen kizárt.Apukája leszedné a fejem.(túlságosan magyar érzelmű)persze ha v.mi olyan gond lenne a kukaccal hogy muszály lenne az más kérdés.
az uh kérdésben egyetértek nekem eddig mivel ennyi gond volt 6 szor
nézték lurkót.igaz "mozi"csak havonta van kb 3-4 perc a muszály vizsgálatok tényleg nagyon rövidek voltak.csak igy tudják megnézni hogy minden rendben van-e odabent ha v.mi gond van.

Bridzsi

Kép
esztora

Körülmetélés: Daninak van, kicsiknek nincs, és nem is lesz! Csak ha valami olyan probléma adódna, hogy muszáj! Az igazi szükölet ritka, a letapadás viszont nagyon gyakori, de az vagy magától megoldódik, vagy viszonylag könnyen tudnak segíteni rajta! Én személy szerint nem ajánlom! Igaz, hogy higiénia szempontjából nagyon jó, de sajnos a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni azzal akim más mint a többség :cry: Dani hitközségi suliba jár, mégis csúfolták :evil: Mondjuk itt a szülőket és a tanárokat is hibáztatom, de ez nem ide tartozik! Minden esetre elég sok időnkbe tellett, mire helyreráztuk a kis lelkét :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

A múltkor volt szó a tv-ben arról,hogy mózeskosár vagy bébihordozó? A dokinő mindenképp a bébihordozót ajánlja mert az úgy van kiképezve ,hogy a bébi úgy érzi magát mint az anyaméhben.Teljesen körbevédi a babát sőt utazás során is ha netán baleset történik és a baba kirepül a bébihordozóval semmi baja nem lesz annyira védi.Kagylószerűen van kialakítva.
pillangó7

Szép reggelt! Jó vagyo 10kormég van pofám ilyeneket mondani :lol: Na majd elmúlik ez is 8)

Köszönöm a körülmetéléses hozzászólásokat. Nekem azért jutott eszembe,mert a férjemnek volt gondja vele kiskorában,de a szülők nem nagyon foglalkoztak a dolgokkal,almondása szerint és persze tudja huzogatni magának,csak ha esetleg fáj akkor nem csinálja és abból lehet gond. Meg attól félek,hogy nem veszem észre ha vmi nem 100... De nem szívesen bántanám!!! :cry:

Édesek a babákok! Igen lehet fürtös fiú is lány is,csak nálunk esélytelen! Kiskunkor esetleg,de a göndör fürtökről le kell mondanom! De nem baj! Gyönyörű lesz a mienk is!

Nálunk is ismerős pecsétlet a fogorvoshoz,de azért megnézettem vele a fogam,mert jobb abékesség és 90% nincs gond velük így nem féltem. :lol:

Juj Uxi: Én elefelejtettem privit küldeni, késő most?
Vendég

Sziasztok!

Basszus, egyik doki sem vállat, mindenki szabin lesz :evil: :twisted: !

KépKépKépKépKép
uxi

Brigi meghoztad a kedvet a fiúhoz :D
Uxi meg a kislányhoz :D

Nekem most tényleg mindegy! :D Nagyon fiú-párti voltam, de az utóbbi egy hétben kitaláltuk a Lujza nevet, és tökre megbarátkoztam vele, hogy lehet hogy Lujza van a pocimban.
Azért jó azoknak, akik már tudják!

Kép
Kép
emma1976

PIllangó, más a célja a mózeskosáérnak, és a babahordozónak. Autóba csak hordozót lehet rakni, valaki mondta, hoyg egyébként büntet a rendőr. A mózeskosár arra van, hoyg eleinte a babának túl nagy a kiságy is, és nagyobb biztonságban érzi magát a mózeskosárban, legalábbis nővérem 3 gyerekénél ez volt.

Kép
nenoke

Orsi: Persze, hogy gyönyörű lesz! De szerintem nem kell lemondanod a fürtökről :wink: Az én hajam éppen hogy hullámos, a férjemé egyenes, Dani mint a szög, erősségben is. Alig viszi a hajnyíró. Marcinak 1éves koráig kunkorodott, a Máté meg hihetetlenül göndör. Főleg hajmosás utánn, meg ha kicsit megizzad :lol: Nem bánnám, ha így maradna. olyan édes :lol:

brigi73

Nekünk nem volt mózeskosár! Na jó daninak volt, de nagyon ritkán aludt benne! Én úgy oldottam meg az ágyat, hogy mig picikék voltak, keresztbe fektettem az ágyba :lol: Mellé meg vagy összecsavart takaró, vagy nagy maci :lol: Így akár 3-4 gyerek is elfér :wink:

brigi73

Orsi, nem késő, eddig akiket hívtam, mind szabin lesznek.

KépKépKépKépKép
uxi

Na sziasztok,

Micsoda szép gyerekek! Nagyon gratulálok Uxi, és Brigi!
:lol:

Támogatom az új ruci hozzászólásokat, én is így vagyok vele, a C&A-ban, és a H&M-ben folyamatos akciók vannak, és 1000,-Ft-ért már 2 rugit kapsz, sőt én láttam az Auschamban 349,-Ft-ért ujjatlan nyári rugit, olyan cuki, több színben és 100%-os pamut!

Nenoke: én már most kinéztem a kiságyat és nem lesz azzal gond, hogy ki veszi meg míg én a kórházban "pihizek", sőt matracot, ágyneműt, és takarót is néztem... :wink: Milyen szorgalmas vagyok!? Egyébként én is babonás vagyok, de úgy érzem én elkezdem a babaszobát 7-8 hónaposan, nem akarok mindent elhalasztani.... (már tapétát, és szőnyeget is néztem)

Uh: Sajnos nekem is több kellett mert voltak gondok, de bízom benne, hogy ez semmilyen hatással nem lesz a babára, valahogy ellenőrzízni kell, hogy minden oké odabent.

Brigi: Sok kisgyerek nagyon kis gonosz tud lenni... Szegény kicsi fiad, de szerencsére mama rendbetette a kis lelkét.

Uxi: Melyik kórháznál döntöttél végül is? Azt tudom, hogy nem a János, ezért nem akartam beleszólni... de én is körbekérdezek, ha gondolod.

Andrea
Kép
kindernay

Van itt valaki? Nem ment ez a sz@r...

Kép
zsuzsi**

Eddig nekem sem ment.

Uxi és Brigi! Gratula! Olyan édik a picik!

Ha valakit érdekel, nézzetek fel a www.ebay.de oldalra. Nagyon jó babaholmik vannak. Pl most láttam komplett babaszoba bútort 59 euroért. Mi majd ott fogunk vásárolni egy pár dolgot.
molkata

Ja, és ma lettünk félidöösek!!!! Ùgy örülök!!!!
molkata

uxi: nem tudom ki mellett döntöttél... volt közte máv-os is?
az enyém a magán rendelésén 6000 ft-t kér, de elég extrás.. :)
viszont tutti nem lesz szabin, mert szinte egyidőben szülünk és ha nálam nincs szabin, akkor nálad sem lesz.. :D:D
eggyel több lehetőség ha gondolod...

üdv mindenkinek, megvagyok... de még mindig hányok néha.. teljesen spontán. megeszem az ebédet és kb 2óra múlva minden előzetes nélkül kidobom... :( vagy csak rám jön az émelygés..

szó volt szívhangokról.. lehet, hogy én értelmeztem rosszul, hogy páran 15-17hét környékén még nem néztek szívhangot hátha nincs, vagy nem hallani???? :shock:
nekem mind3 gyerekemnél a 6-7.héten voltam először és természetesen már volt szívhang is..., sőt az UH-n láttam is, ahogy ver a szívük :D

jah.. voltam ma kozmetikusnál, annyira fájt az arctisztítás(pedig csak 1-2 gríz volt), hogy többször elbőgtem magam, nem könnyeztem, bőgtem..... :oops: :lol: :lol: tök ciki volt...

KépKépKép
mütyürke

6. héten megvolt a szíve???

Kép
zsuzsi**

nekem akkor alig látszott valami a gyerekből.... inkább még csak egy massza volt.

Kép
zsuzsi**

bizony!! akkor már ver... :wink:
már a 4.hét végelfele lüktet a szív! az nagyon gyorsan kifejlődik :)

KépKépKép
mütyürke

igen, ez az érdekes, olyan mint egy kis ebihal... :lol: :wink:
de már dobog.. :P

KépKépKép
mütyürke

Jéééé....

Kép
zsuzsi**

megyek dokibához, megyek dokibához, drukkoljatok, alig várom, hogy lássam, és tudjam, minden ok, nődögél!
drukkoljatok, hogy ne legyen szégyenlős!!!!

vásárlásban én is babonás vagyok, anyósomra viszont totál ellenkezője igaz, már előszette, kimosta az összes öröklött rucit, és vásárolt is türcsit és rugit, na meg cipőcskét nézett...

mi ha jön a tavasz elkezdjük a babaszobát szerintem, festeni kell, szőnyeget letenni, aztán lassacskán a többi...

pusza mindenkinek!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Mütyürke, az a védőnős szívhanghallgatás, nekem csak a 20. hét körül tudja majd, mert olyan készüléke. az a kis diktafonszerű izé, amit a hasra nyom...

Amúgy egyáltalán nem drága a dokid, most, hogy szétnéztem jobban, 5-6 ezernél indulnak, a határ a csillagos ég...

KépKépKépKépKép
uxi

tulajdonképp ez is a rossz benne... mire észre veszed, hogy állapotos vagy(hacsak nem arra készülsz tudatosan hónapok óta) már szinte kész is a gyerek... persze akkor sem késő a szervezeted felturbózni egy kicsit, de az sem rossz, ha már előtte tartalékoltál némi nyomelemből és vitaminból...
a hozott anyag is számít :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

uxi: én sem tartottam annyira drágának, főleg azok után, hogy 3évvel ezelőtt a Herczeg SZ.nél fizettem 7000/alkalmat.. :?
csak azért nem ajánlottam őt, mert ha jól emlékszem kifejezetten nem magánrendelős dokit kerestél.. :roll:
amúgy nagyon ajánlom! :wink: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!!

jó sokáig nem ment a babanet..
addig meg barinőztem, cseverésztem, ettem.. :lol:

Pillangó!!
Október 20-án és 21-én mérlegben állt a hold, férfias jegy...amennyiben ekkor fogant a baba, akkor kisfiúcska..

Egyébként jól vagyok, néha érzek valami mocorgást..de ma pl. éreztem egy erősteljesebb dobbanás félét..decsak egyszer..
hm.. :roll:

ja, üdvözlöm az újakat!
torolve_20131003125716

Sziasztok!Mi a tegnapi vizsgálaton sajnos nem hallgathatuk a szív verést pedig már úgy szertném hallani a kis (Denis) szívverését.De az uh az nagyon jó volt.Még integetet is nekünk.Kaptunk 3d képet nem gyözök a képpel be telni.Itt én dokit nem választhatok sajna.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kispiskóta!!

A tegnapi előadás nagyon gáz volt, bejött egy idősebb védőnő..felolvasva lehadarta kb. 5 perc alatt, hogy mi a védőnő szerepe...mindenki csak nézett, hogy ez most tényleg?...
Azt nem értem, hogy 71 óta védőnő és baszki nem tudja a saját szavaival elmondani, hogy mit is csinál...katasztrófa volt..
Majdnem leléptem..
Szal nem maradtál ki semmiből, sőt! örülhetsz, hogy nem voltál ott..időpocsékolás volt..
torolve_20131003125716

Uxi, Brigi!!!
édesek nagyon a gyerkőcök...nagyon!
azok a fürtök.. :lol:
torolve_20131003125716

Emi, ugye benézel még? Szeretnénk tudni, hogy mi van....

Hemej! Üdv közöttünk!

Kép
zsuzsi**

Uxi írtam privit!

Nálunk megint itt vannak a kölcsön gyerekek. Hihetetlen mennyi energiájuk van és egyik se akar velem délutánit aludni :cry:
Ma fájdogált a pocim. Lehet, hogy sokat ültem a gép elött, írtam a szakdogát, és így beleszúrkál. Kis gonosz. Elhihetné, hogy nekem sincs kedvem hozzá.
Hányással viszont remekül kicseleztem.A tejet nem, a nutellát viszont szereti,ezért egyszerre küldöm le és fél,hogy elveszíti a nutellát ha visszaküldi a tejet így bentmarad minden! :D Meg is van az első kg, uhogy már csak -4nél tartok.
Vendég

Orsi, gratuláció a trükkhöz! A Nutella nálunk is beválik. Volt, hogy kívántam kávét, kakaót, ezt, azt, aztán ha nem is küldte vissza, mert jó gyerek ez, nem küldött vissza még semmit, de igencsak megülte a gyomromat. A Nutellából még nem tudtam annyit enni, hogy megülte volna. :lol:

Kép
nenoke

Úgy látom, elterjesztettem a jót itt a nutellás palacsinta miatt....

Kép
zsuzsi**

Na jó... sziasztok Csajszik, megyek haza lassan. vigyázzatok magatokra, babókra, pasikra!

Pusziii Kép Kép

Kép
zsuzsi**

Köszi Nenőke! Én is büszke vagyok magamra. kérdés: Normális ha így nagyokat is szúr? Kifejezetten rosszul esik.Lehet, hogy a MagneB6-ból nem elég az a napi 2szem. Én olyan soknak tartom a 3*2t.
Nem tudom! :cry:
Vendég

Csajok, nektek a Magnéziumot a dokitok írta fel vagy ő ajánlotta? Ha igen akkor csak úgy magától?

Tükör, nekem is fájdogált ma a Pocak. Szerintem nekem is Mg-t kell majd szednem, az is igaz, hogy látványosan nőtt.

Gurgula, ráéreztem, hogy nem maradok le semmiről! :lol: Ja és az erőteljes dobbanás féle az a Babád volt. Eleinte nekem is ilyen dobbanás, kikopogás féle volt (semmi repülnek a pillangók a hasadban, vagy bugyborékolás). És ez egyre sűrűsödik!!!

Enyim Baba ma sokat szundizhat, mert nem sokat mocorog, igaz akkor erőteljesen!

Emi, ma a genetikaira mész vagy csak úgy?

kispiskóta

Zsuzsi sajnos a palcsinta hiányzi alóla,de van itthon friss kalács!! Az is jó ám! Tegnap az egyesszámú kölcsöngyerek megette az össze nutellát! na jó csak fél kalácsra futotta, de mind megette! Aggódtam is,hogy mi lesz. Fincsi házi bararck lekvárt kell ennem :lol: De anyu olyan jófej volt,rögtön pótolta a hiányt!! :lol: Mondtam is neki,hogy jó anyuka!! Persze elég sokszor mondjuk mi ezt neki, ha esetleg rosszalkodna akkor meg csak ennyit: Minek az ilyenek gyerek? :? És ez is használ!! Mert átvált jóanyukába! :lol:
Vendég

Kispiskóta: A Mg-t nekem ismerős védőnő ajánlotta,mégcsak nem is a sajátom. De a nővérem szedett ,amikor a kettesszámú kölcsöngyereket várta olyan por alakút is.... Gondolom azt receptre,meg neki sokat keményedett a hasa is....
Vendég

Orsi , írtam privit, de rájöttem, hgy tárgytalan. :oops:
Olyat kérdeztem, amit megírtál... :oops:

Blur, neked is küldtem, délután beszéltem a dokiddal. Inkább priviben írtam meg a tapasztalatomat... :?

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Majd írd meg mi volt!! Nagyon kiváncsi vagyok!
Vendég

Kispiskóta ezt talááltam a mg-ról.

eLeM-tan:

Magnézium kismamáknak!

Számos kóros elváltozás – betegség – megelőzése már az élet legelején, a terhesség első napjaitól kezdődik. A terhesség alatt az energiaszükséglet csak csekély mértékben, a negyedik hónaptól maximum 300 kcal-val nő. Ugyanakkor jelentősebb szükséglet áll fenn olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagokból, mint a magnézium, kalcium, vas és más esszenciális tápanyagok. A magzat a legtökéletesebb „élősködő”. Csontjai felépüléséhez, a fogcsírák kialakulásához kalciumra van szüksége, amit az anya szervezetéből von el. Miután az anya saját Ca-felvételének 25–30%-át adja át a magzatnak, a hiánytünetek (fogromlás, kezdődő csontritkulás) nála jelentkeznek. Sok kismama több tej és tejtermék fogyasztásával próbálja a megnövekedett kalcium igényt pótolni, arra kevesen gondolnak azonban, hogy az állati fehérje feldolgozásának végterméke kénsav és foszforsav, melyek semlegesítéséhez a szervezet kalciumot, magnéziumot és más ásványi anyagokat von ki a szövetekből, majd a csontokból. Azt is kevesen tudják, hogy a kalcium felszívódása nagymértékben függ a bejuttatott magnézium mennyiségétől.
A terhességet szokták un. „fiziológiás magnézium-hiánynak” nevezni. Számtalan tanulmány igazolja, hogy a terhesség és szoptatás alatt a magzat egészséges fejlődéséhez és a terhesség problémamentes lefolyásához a napi Mg-szükséglet fokozódik, és a megnövekedett igény kizárólag táplálék útján nem pótolható biztonsággal. A Mg-pótlás hatékony eszköze lehet a következő kóros elváltozások megelőzésének: lábikra-görcsök, hányás, spontán vetélés, koraszülés, valamint a magzat fejlődésének visszamaradása és az idő előtti fájástevékenység. A magnézium felszívódása – a kalciumhoz hasonlóan – függ a többi makro- és mikroelem bevitelétől. Ezen elemek természetes forrásai a friss nyers zöldségek, gyümölcsök, magvak. Különböző okok miatt – környezetszennyezés, tömegtermelésre berendezkedett mezőgazdaság, feldolgozó és raktározó ipar – nincs meg a növényekben az az ásványi anyag és nyomelem mennyiség, amire szükségünk van, ezért kizárólag a természetes táplálkozás útján nem pótolhatóak.

Bridzsi

Kép
esztora

hemej, kikékítettelek :)

pillangó7, beraktalak, de nagyon kevés adatot tudok Rólad.
Elárulod, hány éves vagy?
Hány pocaklakód van, és hányadik baba érkezik?
Merre laksz és hol fogsz szülni?
Vonalzót nem csinálsz?

kétfiús anyuka
babdorka

Nanoke én csak azt írtam amit a dokinő mondott!
pillangó7

Pillangó! Félreértettél. A mózeskosár nem a babahordozó alternatívája nálam. Is-is.
Kiságyat pedig előre kinézném, és mivel úgyis Apa kell a megvételéhez, esetleg 1-2 hónapos korunkban elmegy a kis papírkával, és megveszi azt a típust. Esetleg Nagyapa, aki úgyis imád bútorboltokba járni. Mózeskosarat asszem kapunk, nekem az szimpi, és mivel költözünk is, ránkfér, hogy bizonyos kiadásokat késleltessünk pár hónappal.

Még egy téma, amit asszem nem jártunk még körbe.
Babával együtt alvás? Egyszobában vagy külön? Egyágyban vagy külön? Kisszobában különágyon, vagy nagyágyban? Apával, Apa nélkül? Van esély, hogy összenyomjuk, vagy jól sejtem, hogy az ösztönök erősebbek ennél? Lehet úgy pihenni?
Én egyre jobban szimpatizálok vele. Apa nem tudja még, neki mi lenne a jó, de nincs kizárva a nagyágyban hárman sem.
Persze mindez csak pár hónapig, aztán irány az önállóság.
Csak gondoltam, amíg egész éjjel anyáért kell sírni 2-3 óránként, megspórolnék némi botorkálást, hogy magam mellé fektetetem, hogy csak összebújni kelljen, ha anyahiány van.
Leszokni hogy lehet róla? :roll:
Vendég

Tesómmal folytatott levelezésemből:
"A Brendonnak egyébként van katalógusa, amiben a teljes kínálat benne van, leírással és anyukás cikkekel. Asszem pénzbe kerül, de szerintem elég jó, mi az első két évben sokat használtuk ötletgyűjtésre..... A Brendon egyébként a legdrágább, átlagban sokkal olcsóbb a Megatoys, bár nem tudom, ez mennyiben változott, mert egy kézbe került a kettő. Brendonból a budaörsi jó, mert ott árulnak két magyar márkát is, és azok megfizethetők, plusz szerintem nagyobb a választék. Ugyanakkor nem sokkal olcsóbbak a kis boltok sem. A turik nyilván azok, de azt nem próbáltam. Ruhában abszolút árgyőztes a Kenguru, bár nem nagy minőség, de azért általában előbb kinövi, mint hogy tönkremenjen, és nagyon aranyos cuccok vannak, főleg 1 éves korig."

Csakmerthogy én ugye információs túrát szeretnék tartani a Brendonban, hogy feltérképezzem, egyáltalán mi kell, abból milyen fajták vannak, aztán irány a többi bolt, és megkeresem a hasonló terméket olcsóbb márkában.
Vendég

Sziasztok,

Magnézium: nekem a doki írta fel a feszülős, fájós hasamra, napi 3x2, de nagyon gyorsan elfogyott, így már csak napi 3x1 szedek. A pocakom még mindig feszül, meg szúrogat... Pihenés, pihenés, pihenés...

Ma vettem hasfogót, elég kényelmes, meg egy kertésznadrágot is a Brendomban, jó drága volt, de már nem bírtam ki.

Ja meg gyantázni is kéne már a lábam, mert ahogy így elnézem. Érdekes. Csak az a baj, hogy már nem nagyon tudom emelgetni, ki kell talánom valami pozitúrát. :roll:

Lynia: Drukk a dokihoz, kíváncsi vagyok sikerül -e megtudni a nemét.

Annyira ennék valami édességet, csak nem tudom, hogy mit. Meg nincs is itthon. Dirrekt. Nehogy egyszerre felfaljak mindent.

Andrea
Kép
kindernay

Gurgula köszi.A doki szerint is fiú. Én is ilyen dobbanásokat érzek először csak egyet aztán kettőt.Most voltam kozmetikusnál nagykezelésen és tökre fájt és úgy éreztem a bébi mindjárt kiugrik a hasamból úgy mozgott.De lehet csak már bebeszélem mert már annyira várom,hogy rendesen érezzem a fickándozását.
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: