Fibi, Manóka!
a DH tarifája attól függ, hogy milyen konstrukcióban adod át neki a lakást. ha azt mondod, hogy más irodáknál is benn van, akkor 5%-ot kér, de ekkor bárki eladhatja. ha mondjuk 4,5%-ot fizetsz, akkor kiköti, hogy te, vagy ő adhatja el, és ha mégis másik iroda adná el, a DH-t akkor is megilleti a jutalék!!! és ha 4,2%-ot fizetsz, akkor teljes kizárólagosságot adsz neki. ez éri meg lejobban az irodának, de a kizárólagos vevőivel foglalkozik a legtöbbet.
és persze a jutalékot levonhatod a vételárból és csak a fennmaradó összeget vagy köteles lakásra költeni.
Indi!
még jobbat tudok. nagymamám nem tudta kivinni markot szedni a gyereket, így otthon maradt halál egyedül!!! aztán délben nagy kegyesen megengedték, hogy haza menjen szoptatni, de az ebédidejéből ment el. meg volt, hogy kézzel fejt le tejet és valaki más ment haza megitatni.
Curse!
nekem , mikor L. megszületett, aszonták, hogy nem szabad a nagyajkak közé nyúlkálni és törölni. gondoltam, tudod mikor! nem hagytam benne a kakit, meg ilyeneket, nem bíztam a "pisi úgyis kimossa" szövegben. mindig kitöröltem. szóval nem tudni, hogy mitől lett. ma nagy nehezen csöppentettem egyedül is, de úgy fél, hogy remegve szorítja össze a lábát.
a MOM Parkban is beszéltem az úszó edző figurával még tavaly nyáron. ő azt mondta, hogy általában az ilyen problémás esetekkel egyedül foglalkozik, azaz, nincs más a medencében. és nem mondott akkor olyan drága árat, csak már nem emlékszem. + asszem a Farkasréti Általános Iskolában is van ugyanilyen szintű úszás oktatás.
Adél puncija nem magzatmázzal volt tele mikor hazavitted? (fehér krémszerű) mert azt tényleg nem szabad kitörölni

DDDDD, de nem lesz belőle baj, hogy kiszedted, vagy jót tesz a bőrnek, ha rajta marad még pár napig.
Barbi!
nem valaki felejt el úszni, hanem a kicsiny csecsemő

. mikor a nagy babaúszás dilemmám volt, órákat töltöttem a szakvélemények olvasgatásával, és szinte mindegyik azt mondta, hogy hiába a babaúszás, ha utána évekig nem viszi úszni az ember, elfelejti. mivel a babaúszás valahogy a búvárreflexre épül, ami elég gyorsan el is múlik, és utána ezzel a módszerrel már nem tudnak "úszni" a babák.
különben még az jutott eszembe, hogy L. nem mert hasra feküdni a kádban, de ahogy elmentünk Galyatetőre, ott megszerette a vizet, és azóta szabályosan lubickol a kádban. előtte meg csak ült és játszott. Galyatetőn a 3. napra egyedül ment a neki vállig érő vízben.
Deni!
Orsi és Bálint olyan édi kis pár!
Vera!
sapka? tök profi vagy!
Zuzi!
nekem is azt mondták, hogy nem szabad beletörölni, de nem mindenki! és én azon az állásponton voltam, hogy nem hagyom benne a kakit fürdésig, csak mert ők ezt szeretnék. úgyhogy mindig finoman a kis kendővel beletöröltem, de nem húztam úgy szét, mint tegnap a nőgyógyász. viszont csak kakikor töröltem bele.
LENCSE KIPAKOLTA AZ ELŐBB A PIPERÉSEMET, kiszedett egy betétet, kicsomagolta és ide hozta nekem. "menne van a pisi!"

és teszegette oda a pelusához.