Hát, tényleg nem érzem rózsásan magam, de arra a következtetésre juttam, hogy szivesebben irok nektek, mint hogy dolgozzak

- valamivel pedig le kell foglaljam magam
Erzsike, nagyon jó érzés lehet, hogy ikertestvéred van

- azért én is félnék, ha megtudnám, hogy ikreket várok, mert az ikreknél sokkal nagyobb a vetélési arány, mint másképp.
Az ájulás nagyon félelmetes lehetett, főleg, hogy nem volt senki melletted. Ilyenkor hiába mondjuk, hogy vigyázz magadra, mert nem tudhatod, hogy éppen mikor következik be. Az lenne a legjobb, ha soha nem kellene egyedül legyél. Kivánok neked további ájulásmentes időszakot!!!! Sajnos ennél többet nem tudok segiteni
Éva, légyszi, nehogy megint elhagyd magad! Igenis, már van gyereked, és még lehet!! Miért is ne? És most, hogy már rájöttek, mi volt a gond, nagyon hamar helyrehoznak.

A lányok irásaiból úgy vettem ki, hogy jó lenne egy más doki véleményét is kikérd.... én ezekben nem vagyok járatos, csak abból beszélek, amit a csajok tárgyaltak

- az élen doktorGigivel
Juci, ez jó ötlet, ha mindennap beszúrod nekünk a linket, mert akkor nem kell keresgéljünk
Amúgy, én is elolvastam, amit irtál a testvér-topicban. Kivánok neked nagyon sok erőt, hogy minél hamarabb túl tudd tenni magad, és újra a régi legyél!
Anna, sokat gondolok rád, csak nem akarom feszegetni a dolgot
Meri, jó, hogy visszajöttél. Mára tartozol egy idézettel!
puszi