A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Bogcsi
üdv itt nálunk,remélem sűrűn jössz tei s.

Kazi
bocs hogy neked nem írtam,ígérem minden írásomat veled kezdem.Komolyan. :lol: Amíg el nem felejtem. :wink: Örülök hogy megismertelek tegnap.

Jó volt a tegnapi teaház,kicsit lazulni.Örülök hogy ilyen sokan összejöttünk,legközelebb mehetünk máshová is.

Még akartam írni valamit,de elfelejtettem.Tartok kicsit a mai munka kezdéstől,kicsit parázok már. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora

Nagyon Boldog névnapot kívánok neked,minden szépet jót! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Dóra
nagggyon nagyon sok boldog névnapot :)

seriff
mail ment :)

nana
Nikivel járunk fejlesztésre mert jobb-bal oldal fogalmával nem nagyon volt tisztában ésa számok-számolás nem megy neki ... nagyon aranyos a csajszi :) nekünk nagyon bejött iskolára is készít fel gyerekeket .. nagyon szerti niki ma reggel sirt is nem az Éva nénihez megyünk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

DORI,

Nagyon-nagyon-nagyon Boldog névnapot!!!!!! :D :D :D

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Dóri, nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dóri!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! :)

Andi
Kép
cukkker

Dóra
Boldog névnapot!

Teaház jó volt?

Kép
Kép
Kép
thymi

gelio8-persze,nagyon kedves,nagyon rendes,hát azért a pénzért,amennyiért megvizsgál lehet is az :lol: .Én meg vagyok vele elégedve,ha nem kérdezek,akkor ő tesz fel nekem egy csomó kérdést.Mindent átnéz a kismamakönyvben ,jó alaposan,és mindig kedvesen közeledik a pácienséhez.Nekem egy rossz szvam sincs eddig rá.Remélem,hogy nem is lesz és azt is remélem,hogy a szülés után sem. 8) Köszi,hogy aggódtál értünk az út miat. :wink:

Dóra-Sok boldog névnapot kivánunk neked! 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

gelio8-persze,nagyon kedves,nagyon rendes,hát azért a pénzért,amennyiért megvizsgál lehet is az :lol: .Én meg vagyok vele elégedve,ha nem kérdezek,akkor ő tesz fel nekem egy csomó kérdést.Mindent átnéz a kismamakönyvben ,jó alaposan,és mindig kedvesen közeledik a pácienséhez.Nekem egy rossz szvam sincs eddig rá.Remélem,hogy nem is lesz és azt is remélem,hogy a szülés után sem. 8) Köszi,hogy aggódtál értünk az út miat. :wink:

Dóra-Sok boldog névnapot kivánunk neked! 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Andi!
Szia, mi újság Veled, nem nagyon találkoztunk a suli óta. Alíztól hallottam pár dolgot, nem sokat. A fiad már neked is jó nagy! Találkozhatnánk vmikor, nincs kedved eljönni hozzánk? :lol:

Anita
Szia, látom, hogy angolt tanítasz, és a kisfiad veled van olyankor vagy hol? Csak azért kérdezgetek ilyeneket, mert nekem is kéne tanítanom, legalábbis a férjem noszogat, csak szerintem én nem vagyok jó hozzá. :lol:
bogcsi

Biztos jó volt tegnap a teázás. Gondoltam ám rátok, és "irígykedtem". Egy pár év és talán én is el tudok menni egy ilyen találkozóra :)

Dóra,
Sok- sok boldog névnapot!
Pacival kapcsolatban van valami? Nekem még áll az ajánlatom!

Kattic,
Este küldöm a listát, szólj ha kell segítség.

Nem tudom, hogy a múlt heti betegségekből kigyógyultatok-e már, sajna mi nem. Mind a két gyerköc beteg. Nem esznek, és nagyon fáradtak, nyűgösek. Megszakad a szivem értük :( A januárt AB-vel kezdtékm és már megint azt kell adnom nekik :(

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Jó volt a teázás,csak rövid volt az idő,de azért örülök,hogy elmentem,mert így megismertelek benneteket.....sajnos nem mindenkit!!!!

Erszényes:
Hát nem csoda,hogy nem találtalak az iwiwen.Se kép,se név,nemhogy becenév.de a lényeg,hogy te rámtaláltál :wink:

Cukker:
Téged viszont megtaláltalak!

Bogi:
Látom itt vagy :D
megy a képes dolog?engem taníthatnál angolra! :D

Dóra:Boldog névnapot!
kazi

Kazi

Én is így hívjalak? :lol: De fura!
Küldtem üzit!
Tényleg mondod az angolt, rajtam nem múlik! :)
bogcsi

Bogi

Igen, másodikos nagyfiú ő már.
Köszi a meghívást. Kedvem mégcsak lenne, de autó nélkül bajos. Nincs jogsim. Viszont jöhetnél t hozzánk. Hm? Majd megbeszéljük. Eléggé rapszódikus a heti programunk. Kedd délutánonként pl itthon vagyok Adrival, de ma éppen megyünk tornázni a bnőmmel.
Mit tanítanál?

Kattic

Én csatlakoznék hozzád DM vásárlás ügyben. Eléggé sürgős vásárolnivalóim vannak. Mikor mégy? Én is ide a Spar mellettibe járok. Reggel Adrit 1 éves mázsálásra viszem, aztán jó, úgy 9 után.

Andi
Kép
cukkker

Kazi

Észrevettem, hogy megtaláltál. :)

Andi
Kép
cukkker

Dóra,
sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Roz,
mi legyen a fénymásolatokkal? Majd szólj, ha meggyógyultál, aztán elvisszük, ok?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
jaj ne haragudj ezt felejttem el irni :) a héten nem jó mert köhögnek eléggé a srácok :( de jövö héten egyik du erre jöhetnétek hosszabb időre is persze csak ha van kedvetek :)

pille
kiderült mi áll Flóra köhöggése mögött ???
nagyon kíváncsi vagyok mert adrinak nem múlik a pislogás és doki most nagyon megijesztett .

seriff
ha olvasol
el küldenéd priviben a szemdokiszámát ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
a hét már nekem sem lenne nagyon jó. Jövő héten meg összehozzuk valamikor. Általában hétfő-kedd biztosan Kecskeméten vagyunk, bár jövő hétfőn megyünk Pestre allergiavizsgálatra. Na meg ugye nekem nem igazán esik nehezemre a menés, úgyhogy majd megbeszéljük.
Amúgy a dokinő, akivel beszéltem, akihez hétfőn megyünk, telefonon kérdezett egy-két dolgot, és azt mondta, hogy véleménye szerint nem feltétlen tejallergiás Lili, csak a gombák vannak elszaporodva a szervezetében. Hát kíváncsi leszek, mit hoznak ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina hova mentek ? magánorvoshoz ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Koszonom a koszonteseket, kedvesek vagytok!:)

Orulok, hogy jol sikerult a teazas!:) Mi jatszohazban voltunk, rajtunk kivul nem volt senki... :(

Nyhk, persze paci, el is felejtettem! :oops: Beszelek a tesommal!
Gyerekeknek jobbulast!

Kazi, mi is a Domba jarunk, foleg delelottonkent.

Nana, Mate P. koncert hogy tetszett? Pont tegnap este beszeltem egy kolleganommel, o is ott volt, o nagyon elvezte! :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mégegyszer Lari idenyúlt és letörölt mindent :( :shock:

Bogi
nem kell kazinak hívni,először Regi akartam lenni,de már foglalt volt a név :?
én is írtam neked ,nem kaptad meg?
kazi

Sziasztok!

Dóri Nagyon Boldog Névnapot kívánunk :)!
Katika meggyógyult már?

Hajny nem vagyunk betegek (kopp-kopp) csak nem voltunk Kecskeméten (ezért nem jött össze a teázás sem).Megkaptam a pü-t,a babakocsit tudom tenni nálatok valahová?Valamit vigyünk?
Anna meg nagyon édes,ahogy segít neked!

Bogcsi én is üdvözöllek itt!

Timcike szia újra itt!Én is pont nődokit vagyok kénytelen keresni,mert az enyém sajna irányt váltott,úgyhogy majd lehet,hogy elkérem a tiétek elérhetőségét.Meg légyszi többiek ajánljatok nődokit ti is,mert most tényleg megint teljesen tanácstalan vagyok kihez menjek.

Nyhk jaj sajnálom nagyon a picurkákat!Jobbulást nekik!

Roz jobbulást nektek is!

Mostanában annyit kínlódunk az evéssel,két kanál után szájzár vagy esetleg a gyümi meg a tejpép még ami valamennyire csúszik,de az ebéd...komolyan nem is értem mitől van ennyi energiája :) .Viszont megvolt az első átaludt éjszakánk!!Ja igen Lencusnak az egyik fölső foga ferdén nő,ez szerintetek nem baj,helyreáll majd?

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, mar hianyoltalak! Nem irtal, nem jottel jatszohazba! :( De igazoltan voltal tavolo ezek szerint! :wink: En azt hittem, hogy mar Kmeten vagytok!
Kati meggyogyult! :D
Eves :( nem lehet, hogy a foga miatt nem eszik?
Ataludt ejszaka szuper! :wink:
Nodoki iranyt valtott? Merrefele?

Birolili, ti hogy erzitek magatokat az uj hazban? Alakul?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, Boldog Névnapot kívánunk mi is!

Roz, mindjárt előhalászom a szemészek számát!Ja és a mail elakadt,nem ért ide :cry: ..majd ha lesz időd és kedved megírod újra?

Bogi, üdv!mire jársz a Metamorfba?

Kép
seriff

Sziasztok
Olvasgatom a topicot, de sajnos olyannan még nem találkoztam akinek az izsáki uttal lett volna tapasztalata és azon belül Godó professzorral...
Aki tud róla valamit, vagy Dr Nemes Andrásról kérem irja meg!!!
Igaz az hogy Godó professzor szegedről jár át és 11 és délután 3 között van csak a kórházba?Hogy lehet igy szülni nála?
Bármilyen info jöhet: noramss@freemail.hu
Köszi
viziok

Dóra, nagyon sok boldog nbévanpot kívánunk mi is! :)

Pille, te készítetted ezt a szépet? Nagyon aranyos!

Kazi, akkor csüt?

Nagyon, nagyon jó volt szerintem a teázás! :) Én remekül éreztem magam. Kicsit rövid volt...... :) :roll:

Bogcsi, én is üdvözöllek itt! :) Gyere sűrűn. :)

Na, ennyi most, megyek mosogatni. :?
birolili

Dóra, köszi, mi már jól érezzük magunkat itt. :) Tök jó már kezdjük belakni. Igaz, asztalunk, székünk még nincs, az ülőgarnitúra is nagyon hiányzik, de nagyon jó. Ha van autóm, akkor tök jó.
birolili

Dóra: nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!! :D :D
örülök, hogy katika jól van!! :wink: :D

Bogcsi: üdv itt köztünk!! :wink: :D

Nagyon jó volt a tegnapi teázás, legközelebb apa egyedül fürdet, de olyan jo volt még egyszer megszeretgetni a kismanómat elalvás előtt! :wink: :D :D :D
Az a hely meg szuper volt, csak a teába nem tom mi volt, rendesen beszédültem.... :roll: :D

kazi: Örülök, hogy találkoztunk tegnap!!! :wink: :D Igen én megtaláltalak iwiw-en hamarabb, anno csak egy meghívó volt és így családként kerültünk fel, most meg már nem akarunk szétválni... :D

cukker: látom megtaláltál :wink: :D , holnap én kihagyom a kondit, ma voltunk anyóséknál edzeni és izomláz van a tricepszemben, a combjaim meg még mindig kész vannak vasárnap óta....
:roll: :D

KépKép

KépKép
erszényes

Roz,
őszintén szólva nem igazán tudom, hogy hova megyünk orvoshoz. Felhívtam az egészségpénztáramat, hogy kik azok, akik a rendezvényeken kint szoktak lenni, és biorezonanciás allergiavizsgálatot csinálnak. Ők megadták az elérhetőséget, felhívtam, ott megkérdeztem, hogy pici-e hozzá Lili, a nő közölte, hogy hívjam a doktornőt, megadta a mobilját, és a doktornő mondta, hogy hétfőn menjünk, mert akkor ő is ott van az allergiavizsgálaton, és megnézi Lilit, mert azok alapján, amit válaszoltam a kérdéseire, főleg, hogy előfordul nyák a székletében, gyanakszik valamire. Így megyünk hétfőn. Pont jó, mert hétvégén úgyis Pesten vagyunk, így maradunk hétfőre is.

Dóra,
pont ott mentünk el a játszóház előtt, amikor ment be, aki tartja. Lili meg én is kicsit betegek voltunk, úgyhogy kihagytuk.

Dettus,
milyen babakocsid van? Mármint mekkora? Mert ha megyek Hajnyhoz, akkor beteheted a csomagtartóba, ha befér.

Bogcsi,
üdv neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, nem köhögött Flóra, hanem köszörüli a torkát. De nagyon, és néha nagyon idegesítő. Voltunk vele múlt héten Hauk doktornál a Bagoly u.-n és azt mondta, semmi baja. Szerinte a betegség után nem hagyta abba, rossz szokássá vált. Nem szabad rászólni, meg tiltani, majd elmúlik. Hát remélem gyorsan.

Nana, tök jó lehetett a koncert. Én is szívesen meghallgattam volna.

Lili, ezt nem én készítettem, bár már varrtam Newton macit. :wink:

Roz, Nyhk gyors gyógyulást kívánok a gyerekeknek.

Viziok, Godóról nem tudok semmit. Nemes doki sztem jó, bár nagyon érdekes stílusa van. De tudom, hogy van másnak rossz tapasztalat is vele. A kórházról meg nagyon sokat írtunk, legtöbben itt szültünk.

Erszényes, Lili, Dóra és aki még keresztszemezik. Ma volt és még holnap lesz 50 % árengedmény minden termékre az Etüdben a Bocskai sétányon, mert megszűnik az üzlet. Ha gondoljátok és időtök engedi nézzetek be holnap.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille
hm.... miket tudnak produkálni ezek a gyerköcök :roll: adrinál ez a kacsintás szerű pislogás van ... ma voltunk házio.-nál, még a 3 éves oltás miatt, és Ő is látta a pislogást kérdezte tőlem mióta csinálja és modtam, hogy amióta be volt gyulladva a szeme ... Modta, hogy Ő nem lát már semmi elváltozást, és Én is modtam neki, hogy nem csipásodik nem ragad össze ... és Ő erre azt modta hogy akkor valószínű hogy ez idegrendszeri eredetű és, hogy a tik nevű betegségre gondol .. nagyon megijesztet mert sajnos ismerem ezt a betegséget Bár nagyon hamar rámodta, igy mindn eképpen el akarom vinni elöször szemészhez, hogy valóban nincs e már semmi a hátérben és ha Ő sem talál semmit indulunk el a kivizsgálásra ... nem egyszerű ez .... :?

seriff
reggel ujra pötyögön olyan sz@r ez freemail mostanában ... napok óta meg sem lehet nyitni vagy lassú... vagy csak nálam rossz ?? :roll:

lina
várom a fejleményket kiváncsi vagyok mit modanak neketek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok,

Dóra,
nagyon boldog névnapot kívánok Neked! És Sam pici babájának is. Mi lehet velük?

Roz,
mi ez a tik nevű betegség? Még nem hallottam róla...
balim

Andi
Hát ha gondolod, elsőként mehetek én, de semmi akadálya hogy bemegyek értetek és kihozlak benneteket kocsival. De nekünk csak a délelőtt jöhet szóba, délutánonként alszik a csajszi 2-3 órát, mikor hogy sikerül. :)
angolt tanítanék egyébként

Seriff

Spinningre járok, és én nagyon élvezem. Te is oda jársz, vagy máshova?

Képű
Kép
bogcsi

Bogi

Oké, majd megdumáljuk. Én délelőttönként mondjuk általában sétálni viszem a csajt, főleg a téli időszakban. Mert délután már sötét van. De persze, összehozzuk.

Erszényes

Voltam ma este. Az a baj, hogy a barátnőmnek mindig olyan hamar mehetnékje van, én meg még gyűrném. Holnap lehet, hogy elmegyek 5 körül egyedül. Most este nem nagyon tetszett, mert úgy láttam ez a kirakat ideje. A csajok is fel-alá flangáltak, mintha ott akarnának pasit fogni. Az ottani mérleg meg olyan mocsok. Aszerint híztam egy kilót egy hét alatt, az itthoni szerint meg fogytam. :lol:

Andi
Kép
cukkker

Dettus-én ajánlom melegen neked Seregélyt,ha szeretnéd,akkor szolj és pü-ben elküldöm neked a telefonszámát,ahol felirathatod magad egy vizsgálatra.Megjegyzem,hogy egy héten csak 1x rendel és az a szerdai nap,a Doki centrumban.

kattic-mi a hejzet,már nem is akarsz látni :?: :cry:

erszényes-holnap várlak!

hajni-vagy ma vagy holnap,de valamejik nap beviszme a dolgokat!

Máskülönben én sem tudom,hogy mi lehtett abban a teában,hisz joformán aznap este alig aludtam valamit,nagyon fel voltam tuningolva :D De nem is bánom 8) Egész éjjel szorongattuk egymást a kedvesemmel 8) Szuper volt,még menünk :lol:

Puszilok mindenkit!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hát eltelt az első munkanapom.Nem is kell kondizni járnom,meg tornára sem,elég jól igénybe vett minden porcikámat.Fura volt,de fél óra múlva úgy éreztem magam,mintha nem is lettem volna távol 2 és fél évet.

Kis betegeknek jobbulást

Balim
hogy vagy?Mandula nélkül immáron.

Kazi
bocsi,nem te voltál az első akivel kezdtem.Remélem jól vagytok,annyira mint én.

Roz
én is kíváncsi lennék arra a tik nevű betegségre.Fura neve van.

Erszényes
biztos a teától szédültél meg? :wink: :lol: Nem apa mondott valami szédítően jót? :lol: :lol: :lol:

Dettus
nem kell hoznotok semmit sem,a babakocsit felhozzuk hozzánk,első emeleten vaunk.Nem mertem a tárolóban hagyni sosem,a kerékpáromat is ellopták.Hiába zárható,inkább segítek felhozni,hely van bőven,elfér.

Timci
hogy vagy?telnek a napok mi?Tanulsz egy kicsit? :wink: :lol:

Ser
azt hallottam hogy félévente egyszer volna szabad AB adni a gyerekeknek.Mert hogy legyöngíti a szervezetet.Na,mi ehhez képest 2-3 hetente azt kapunk.Anna lassan azt hiszi hogy aza nasi.Ha meglátja az üveget már nyitja a száját.Vitacolant kezdtem eladni neki,azt ajánlották.Majd kiderül mi lesz.
Szóval igaz hogy nem kellene adni neki ilyen sűrűn?
A gyerekorvosunk most kezelt félre egy barátnőm kislányát,kórházban újra kellett éleszteni.Nemigazán akarom odavinni már Annát.Szerintem váltani fogok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Na végre!

Valami gubanc van a babanettel, nem tudtam tegnap este felkapcsolódni és most is nehezen!

Dóra
SOK SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!

Timcsi
Persze, hogy szeretnélek magismerni, csak nem szeretnélek megfertőzni, mert Nándi most kezd jobban lenni a náthából! Kismamként nem szedhetsz bee emmit és annak idején én is 5-6 hetet szenvedtem végig C vitaminnal egy kis megfázás miatt!

Cukker
Holnap 10h gondoltam a Spar melletti DM-ben, írd meg pü-ben a számod és akkor egyeztetünk, megpróbálok hamarabb menni.

Katika
A lista megjött, ha nem tudsz jönnii, akkor sincs semmi! Pénz nem kell, majd utólag elszámolunk. Bébiételt nem írtál, az nem kell?

Lili
Neked valami a dm-ből?

Dettus, Melinda
Nektek se kell semmi? Pénteken oda tudom adni Hajniéknál! Biztosan megyünk! Már rám fér a kimozdulás, mostanában csak munka miatt csatangolok a városban! Találka mégis csak más!

Nándi felébredt....
:D

KépKép
kattic

sziasztok :)

bogcsi
üdv itt köztünk :)
Én még nem is üdvözöltelek :oops:

balim
ez egy idegrendszeri dolog .. hogy is irjam (seriff biztos jobban tudná ) Általában szorongástól alakul ki félelemtől ... Kényszeres mozgást vagy kényszeres hangadással jár ... gyerekeknél általában spontán elmulik kisgyerekkorban. Egy ismerősőmnek a kislánya hangokat ad ki olyan ijesztő modom hogy ül és egyszer csak kiabál egyet vagy kettőt ... de ahogy pille is irta ez egy idő után kicsit idegesítő nem feltétlenül a hangadás miatt hanem azért mert nem is tudsz neki segiteni szegény ismerősmnek a gyerköce iskolába sem jár mert teljessen kiközösitették bár neki magas foku lehet ha van ebben fokozat mert Ő már gyógyszert is szed és még is vannak tünetei ...
bár én azért ennyire nem látom még sötéten a dolgokat... Modjuk az tény és való hogy adri mindnetől és mindnekitől fél az utcán szoritja kezem .. meg, meg sem engedi hoyg elngedjem nem megy el olyan ház előtt ahol kutya van fél még a hangyától is .... sok midnetől fél ... most az este adris mesét modtam neki ez róla szól . Idáig csak apróbb dolgokat kellett neki mesélni pl hogy adrikára megharagudtak a játékok mert nem pakolta össze és utánna nem játszottak vele.... most az este meg már erről a félelemről meséltem neki hogy nem kell félni semmitől mert anya ott van ... azt hiszem pár estén kerszetűl ragozzuk m ég ezt ...

SAM-ék jól vannak már otthon van kórházból lányok is jól vannak az anyósa vigyázott rájuk még Ő kórhézban volt a férje a héten még otthon van segít neki :)

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff
ezt elfeljttem mail ment ... most nem töröltem ki hátha most sem megy el :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic,
köszi, most azt hiszem nem kell semmi, bébiételt már nem nagyon eszik Lili, pelusunk meg van. Anyós hozott. Na meg még egy-két hónapig elég spórolásban vagyunk...tegnap jól ki is akadtam, megjött a papír, hogy január 1-től mennyire emelték a fizetésemet :(

Timci, Erszényes
akkor apa minden nap teázni fog küldeni benneteket, ha ennyire élénkítő hatással volt :D Az enyémben szerintem semmi különös nem volt, igaz nem is apához mentem haza.

14 hónapot kellett rá várni, de Lili elkezdett pakolni. A gardróbunknak egyenlőre nincs ajtaja, csak a polcokon rajta vannak a ruhák, de ahogy elnézem, egyre kevesebb ruha van rajta, és több a földön.

Képzeljétek, reggel majdnem megpusztultam. Hajnal ötkor arra ébredtem, hogy nem birok megmozdulni, és nem kapok levegőt. Valami annyira szorította a mellkasomat. Lili rajtam feküdt, apa nem vette észre, hogy szólok neki. Aztán valahogy kimásztam Lili alól, szegény fel is ébredt, azóta is ébren van, aztán gyakorlatilag levánszorogtam az ágyról, aztán végre apa is felébredt, és segített. Azóta elmúlt, de nagyon ijesztő volt. Na meg ez a folyamatos hőemelkedés...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: elég ijesztő lehetett.... :roll: :( és a helyedben kivizsgáltatnám kicsit magam.....meg eza láz se jó, valami oka biztos h van.... :?

kattic: nekem se működött tegnap a babanet, csak estére....nagyon idegesítő volt!! :(

hajny: jót tett apának h elmentem kicsit teázni veletek...még kedvesebb volt velem. :wink: :D

KépKép

KépKép
erszényes

cukker:ma de. akkor nem is mész??

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Dori, Pille
Igen a koncert hatalmas élmény volt. :) Maga az épület is elkáprásztatott (még nem voltam) és az akkusztikája kitűnő! :)
Azért is volt számomra feledhetetlen élmény, mert az unokatesómmal, a keresztanyámmal és az anyukámmal voltunk. :) :) :)

Valahogy a gyerekkorom jutott eszembe...mi ezen nőttünk fel. :)
és így 4-esben picikorom óta nem voltunk sehol.

A szülinapunkra kaptuk a jegyeket. Nagyon örültem!!!!

Pille,
Dani is mindig köhicsél és az orvosok mindent oké-nak találnak nála.... :roll: lehet hogy nála is rossz szokás?? :roll: :shock:

Ma meglesz elméletileg az "alkatiszerük"....kiváncsi vagyok...

Seriff
mail-t megkaptam, mindjárt írok is. :) :) :)

Cukker,
délelőtt ha jársz tornázni, ki vigyáz Adrira?

Én is Üdvözlök Mindenkit, de még mindig nem vagyok képbe :oops: és mindent keverek. :roll: :oops: :D

KépKép
KépKép
nana09

Roz,

Csak az jutott eszembe, amint írtad hogy Adri fél nagyon. Ádám is félős, de nálla egy kicsit más, mi homeos bogyóval próbálkozunk (lehet, hogy használ, vagy fejlődik Ádám vagy csak bebeszélem, mindegy de szedjük). A másik, hogy annak idején a neten beszélgettem erről egy gyerekpszichológussal. Ő ajánlott egy könyvet: Gerline Ortner: Gyógyító Mesék (a gyermeki agresszió és félelem ellen és mindaz, amit a meséléskor a szülőnek tudnia kell (3-7 éves korú gyerekeknek). Még Ádámnak nem olvastam belőle, mert nem vevő erre, de talán Adri már igen.. Ha nem ismered a könyvet szivesen odaadom. 21 mese van benne, különböző dolgokra: pl. ha a gyerek rosszat álmodik, ha a gyerek fél a kutyától, ha a gyerek fél a fogorvostól, ha a gyerek rendetlen, ha a gyerek nem akar ott maradni az ovodában, ha a gyerek dadog, ha a gyerek éjjel bepisil, ha a gyereket gúnyolják, stb...)

Kép

Kép
nyhk

Lina
szerintem is sipirc a dokihoz bár egyszer én igy jártam hogy egy fél estét rajtam aludt adri mert már olyan fáradt voltam anniyszor felkelt máanap még a levegővétel is fájt ..De Te láza is vagy MENJ DOKIHOZ :)

nyhk
ismerem a könyvet meg is van nekünk még mikor niki megszülettet akkor vettem meg akkor elovastam de nála nem volt szükség ilynere Ő semmitől nem fél a vizisiklót és leveli békát a kezében hordozza..
Adrinak abból kezdtem el olvasni de ugyhoyg átirtuk az Ő nevére a mesét mostanában meg inkább a napjáról meséltem neki meg arról hogy mit is lenne jó ha másképpen csinálni de azt hiszem mégegyszer elolvasom ezt a könyvet jó hogy az eszembe jutatad :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Erszényes
ez a doki dolog nekem nem olyan egyszerű. Még Pesten van a háziorvosom. Apu egyik haverja háziorvos, tegnap kártyáztak együtt, szóval elvileg elhozott papírokat, ami ahhoz kell, hogy átjelentkezzek hozzá. Ő Kadafalván dolgozik, de az mégiscsak közelebb van.
Amúgy már minden ok, nem fáj a mellkasom, lehet, hogy csak levegő szorult belém, az gyakran szokott.
De legalább Lili most jó nagyot alszik délelőtt a reggel 5-ös kelés miatt. Már fél 10 óta nyomja.
Én meg rendet raktam. A tanulásra még nem sikerült rászánnom magam, pedig holnap tanítok, csak át kellene nézni. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
szerintem simán bemehetsz bármelyik házi orvoshoz csak tb kártyád kell én is hordom sokhelyre ho.-hoz a srácokat ha éppen nincs a mi házidokink .. csak viszem taj kártyát modom hogy nem ide tartozunk de beteg simán fogadtak már sok helyen a varga dokinő is meg itt régi SZTK -ban a Lajkó ... meg sorolhatná

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina

Neked nem is kell a papírokat intézni, hivatalból elvégzi helyetted a doki.

Erszényes

Azért nem szóltam neked, hogy délelőtt nem tudok menni tornázni, mert említetted, hogy a mai napot kihagyod.
Nem tudok délelőttönként járni, mert anyósom nem jön el. Úgy néz ki, hogy csak akkor olyan segítőkész, ha a férjem kéri. :( De most sértődjek meg? És akkor még az a szabadság sem maradna, amikor eljön.

Nana

Nem járok délelőtt.

Kattic

Kedves hangod van. Amúgy Hajnitól kaptam meg a számod.

Andi
Kép
cukkker

Hajni,
köszi, most már elvagyok. Most "csak" annyira fáj, mint egy nagyon erős torokgyulladás. Dehát ezt már fel sem veszem... Örülök, hogy tetszik a munka.

Lina,
szerintem is csak belépsz egy háziorvoshoz és ő minden továbbit intéz. Lehet, hogy még közelebbit kellene választani...

Roz,
szerencsére eddig nem ismertem ezt a betegséget... azért még ne vegyél rá mérget, hogy ez van Adrinak, kicsit gyorsan vágták rá, nem? Milán meg a kutyáktól fél, még a pincsiktől is, pedig soha nem ijedt meg tőlük, érdekes dolgok ezek. Hogy sikerült a "randi" T-vel?
balim

Katic
nálam nem csak babnet vacakol de freemail is ....

balim
igen ezt modtam én is hogy azért várok még én ezzel most elmegyünk szemészetre aztán majd meglátjuk mit mondanak ...
Jó volt nagyon a mozi Én nagggyon szeretem a vígjátékokat meg az ilyen mese szerű filmeket és ez az volt egy éjszaka múzeumban a cime . És csupa-csupa olyan szinész volt benne akit szintén szeretek :) utánna pizzáztunk olyan 10 körül értünk haza olyan furcs a volt csend meg hogy vasárnap reggel nem mesétnézve feküdtem az ágyba :D hanem mentünk a piacra korán reggel :) Modjuk vasárnap sem pihentem mert szekrényket pakoltam ki mert t. már megint uj szekrényket vett :roll: most vaárnap jönnek az uj szekrények....

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: