Hû de beindult a "termelés"
ennek igazán örülök!! BAnita: Hát hiába van izlése ennek a Beni fiúnak
nagyon szép hangja van a Juditnak, én imádom az énekhangját, olyan kedves..... és a számai is nagyon aranyosak. A haj rövidülés meg aztán tényleg nagyon bosszantó
A lényeg, hogy jó volt a koncert és, hogy jól éreztétek magatokat. Na Beni még vagy fél évig emlegetni fogja az biztos, ugye??
Ágci: Még mindig szopik Cumika? Naponta hányszor?? Egyébként tényleg nem tudom mi alapján mondták, hogy keveset hízott. Szerintem pont jó az a fél kiló egy hónap alatt, sõt még talán egy kicsit sok is. Bár Boginál a kaja ahogy be úhy ki
Úgy értem minden kaja után, tele a pelus
Jó az emésztése. De szerintem egyáltalán nem kövér!!! Kriszta: Nekem meg az a mániám, hogy a várandós anya hasára teszem a kezem, ha engedi
Nem bírom ki, hogy ne érintsem meg, pedig én is utáltam, ha az enyémet taperolták
De mikor olyan jó!!!! Azért én biztosan rászóltam volna a nõcire. Mi köze a Te gyermekedhez??? Azért ilyet én se tennék, esetleg szólnék az kismamának, hogy szerintem fázik a gyerek, vagy nem lát mert a sapija a szemére csúszott...... de tutira nem nyúlnék hozzá. Te rászóltál???? Gabómamó: Azért ez a kórházi tartózkodás tényleg baromi rosszul hangzik. Mindenképpen valakinek (akit ismer és bízik benne) ott kellene lennie éjszakára. Ha anyukád bevállalja -és miért ne tenné- akkor jó. De nem értem, hogy miért nem mehet be a férjed. Látott õ már cicit
meg szoptató anyát is, és ráadásul orvos!! És meg is lehet kérni, hogy esetleg kivonuljon a kórterembõl amíg valaki szopta. Engem mindenesetre nem zavarna, pedig alapjáraton azért szégyenlõs vagyok! Már kérdeztem de nem válaszoltál, milyen orvos a férjed? Házi vagy szakorvos? Hol dologzik??? Lara: Ügyi a Lara. Látszik, hogy foglalkoztok vele nagyon sokat. Így tudja képekrõl az állatokat, megmutogatni 1 évesen??? Na azért ez nem semmi!!!
na megyek. Sziasztok
enikõ