Lencse izémicsodája egy kis darabon össze van nőve, de nem is olyan nagyon, csak mintha össze lenne ott tapadva (a hüvely felett kicsivel) és erre szemcseppet (!) kaptunk, mint gyulladáscsökkentőt. a gyógyszertárban a nő két foga között megkérdezte, hogy: "a dobozra szemcseppentő van írva, de ugye maga tudni fogja, hogy hova kell cseppenteni?"

ha jövő hétfőig nem válik szét magától, akkor széjjel szedik erővel
Zuzi,
én hallottam a pneomococcus oltásról, de elvileg csak olyan körülmények között és immungyenge gyerekek kapják el jobban, így csak ezek kapják 70%-os támogatottsággal, mi nem.
Rylie!
nekem használ a Kosmodisk, de másnak nem merném ajánlani, ugyanis többször felmerült bennem, hogy nem pszichés dolog-e. meg én főleg a derék részét használom!
Curse!
én megértelek, mert először is két hét alatt nem lehet megtanulni úszni, hacsak nem folyamatosan ezt csinálod 2 hétig, a nap miden órájában.

éppen minap értekeztem egy úszás oktatóval, aki kifejezett idősekre szakosodott (mi ugye már ez a kat. vagyunk úszás terén) és azt mondta, hogy a legkevesebb 2 hónap kell, hogy utána ne féljen a vízben a delikvens. anyósom miatt kérdeztem, mert szeretném, ha ő is megtanulna, ugyanis szerintem sosincs késő! másodszor: én tudok úszni, elvagyok a 30 m-es vízben is, de mivel apám volt olyan jó fej hapsi, hogy gyerekkoromban állandóan bedobált, mondván , így kell megtanulni úszni, még most is fulldoklom, ha akár a tévében látok vízalatti felvételeket is!!! kb. 12 éves voltam, mikor végre megtanultam úszni, víz alatt is tudok, de nem merek. és ugrálni sem. és ha képen töröl egy hullám, bepánikolok, csak úgy a zuhanyzó alatt. szóval a gyerekednek nyilván jobb lesz, ha megtanul úszni, de - habár ebben megoszlanak az álláspontok - ráértek, mert 1 év babaúszás sem ér semmit, ha utána nem jártok rendszeresen úszni. nem beszélve róla, hogy most még neked is be kell menned vele a vízbe, le kell húznod a víz alá (ez nekem sem tetszik), és ha a kellemes fincsi tengerbe nem mégy be, akkor nehogy már egy babaúszós medencével kezd.

szóval 4-5 évesen, vagy később is akár, elviszed rendes úszótanfolyásra, ahol majd az edző vigyáz rá, nem neked kell. én is azon vagyok, hogy Lencse megtanuljon úszni, mert én is imádok lubickolni, de ugye ezt a félelmet nem akarom neki.
Indi!
hajad még tán jobb is így, mert szerintem fiatalít. meg nem tudom, hogy fogytál esetleg?? mert jóval sovibbnak nézel ki. vagy ez is a hajadnak köszönhető? mit csináltál a nagy hajjal? nem adtad el?
én aqua fittnessre járok, de marha macerás, drága, viszont a férjem igen támogatja, így addig vigyáz Lencsémre. csak 1 óra az edzés, de az nekem legalább 4, mert oda-vissza út + hajszárítás. úgyhogy egyelőre csak heti egy alkalomra van lehetőségem. viszont tök jó, mert fél óra kardio, fél óra súlyzós edzés belőle, és a vízben ugye az izületek se terhelődnek úgy. már régi aqua fittnesses vagyok
Fibi!
ebben a hitelkonstrukcióban a bökkenő, hogy a szocpoltól így elestek, ugyanis a törvény világosan kimondja, az új megvásárlásának időpontjában nem lehet lakóingatlan a neveteken.