A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Az mégsem az égben dől el, hogy valakinek kicsit zökkenősebben hangolódik át a hormonrendszere, és emiatt extrakíméletre áll át. Kicsit végletesek vagyunk, nem gondoljátok. Az egyik percben mindent uralni akarunk a testünkben, aztán meg mindent-vagy semmit alapon gondolkodunk. Velem is ez történt. De amíg a baba jól van, szerintem igenis feküdni kell ilyen esetben néhány napot.
zora7

Ági2, be tudtál iratkozni a ferti-be? Ha még nem, de szeretnél, priviben megtárgyalhatjuk!

KépKépKép
ildiko74

Jaj Eszter! Még az állatokról akartam írni! Az én étkezőmben egy pöttöm szegélyes teknős salátázgat éppen, a konyhában egy tarisznyarák napozik, A szobában egy patkány szunyókál és az előszobában meg egy beagle. Ja és a fürdőben egy aranyhal lakik. Ez vagyok én.
zora7

eszter,
ebben egyetértek veled!én sem feküdnék.ha nincs gáz akkor fejen is állhatsz nem lesz semmi.ha meg baj van akkor feküdhetsz te végig akkor sem lesz másképp.mondju ne most menj bándzsidzsámpingolni :lol: :lol: :lol: de azért de azért feküdni nem kell.

váladékos válaszokat köszi,én azt hittem hogy itt a tojásfehérjén van a hangsúly,nem azon hogy változzon :oops: visszaadom az orvosi diplomámát :lol: :lol: :lol:

zora,
hát ja, a vicces hogy mi az utolsó váladékos napon meg az utána következőn is együtt voltunk aztán semmi :( meg persze még elötte is párszor meg utána is még ráfejeltünk.........
Vendég

Jaj Gigi! Te is tudod, hogy még a megtermékenyült peték több mint fele beágyazódni már nem tud. Ez a váladék dolog csak egy jó sansz a folytatáshoz Te kis kötekedő :P
zora7

Most megyek melózni! Pusz
zora7

zora,
igen,tudom csak jobban szeretem azt gondolni hogy nem is termékenyült meg :? :roll: amúgy miért van az hogy megtermékenyül és nem ágyazódik be? a nyálkahártya olyankor a gond :? ?nehogymá elhúzzá dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ahogy már írtam nektek vmelyik nap, én ma rossz anyukát játszom, Bencit reggel lepasszoltam anyunak. Ebben a hülye álomkóros időszakomban úgy éreztem, hogy muszály, de már most annyira hiányzik. Olyan üres a ház nélküle.......hiányzik a második árnyékom, aki ha már 2 percig nem vagyok vele kiabál, hogy "anyáka". :lol:
Az anyuék úgy laknak /kb 20 km-re tőlünk/, hogy szembe van velük egy játszótér, és mivel a suli is közel van az alsósokat kiszokták oda vinni. AMikor mentünk, éppen voltak kint gyerekek, és ahogy kiszállt a kocsiból, már akart is egyből rohanni hozzájuk. Úgyhogy kipakoltam a cuccait, és már mentek is anyuval a gyerekekhez.

Anna! Én ha megnyomom az egyik mellemet, akkor jön belőle tejcsi, de érdekes a másikból nem. 1 éve hagytam abba a szoptatást, és teljesen elapadt utána tejem, mert azért néha még megnéztem. Akkor jött megint, amikor úgy éreztem, hogy összejött a baba, és megvizsgáltam a dolgot, mert olvastam, hogy ez is egy jele lehet a korai terhességnek. Szóval nyugi, ilyenkor teljesen normális, hogy már szivároghat egy kis előtej.

Ildi, Éva! Jó nézni a görbéteket!De inkább uh képet nézzegetnék már a pocaklakótokról. :wink: Azért nem raktam fel az uh képet,mert alig látszi rajta még valami, csak egy kis pöttyöcském van még rajta. Legközelebb 19-én megyek uh-ra, akkor remélem már több fog látszódni, és azt majd felrakom!

Most megyek kicsit élvezkedem, hogy csak úgy nézhetek ki a fejemből, és egy kicsit csend van! Aztán majd számolgatom a időt, hogy mikor jön már haza az én kis rosszcsontom! :lol:
Vendég

Gigi!
Igen, most beszedtem a clostit, de semmit nem érzek. Szó szerint semmit. Na jó, néha egy kis szurka-piszka, annyiban más, hogy mindkét oldalon felváltva. Eddig mindig inkább a jobb oldalon éreztem. De mindegy, mert nem is nagyon izgat. Észt én is szívesen osztanék, csak annyira ritkán jövök mostanában, hogy totálisan nem tudom, mi történik körülöttem. :)
A váladékokról már írtam a múltkor is, hogy a dokinénim látván a görbémen a különböző jelöléseket, totál odavolt, és lelkendezett, hogy jéééé, nekem volt tojásfehérjém!!! Merthogy ő 3 gyereket szült, de ezt soha nem tudta magán megfigyelni. :D

Anna!
Édes vagy!!! Látom, már csak 3 nap, és ... végre a doki is megállapíthatja, hogy ott a baba tényleg a pocidban. :)

Éva!
Jól látom, hogy te most szedsz valamit? Mi történt, hogy történt? Ne haragudj, de ha ennyit olvasnék vissza, mire a végére érnék, kezdhetném előről... :( Elmondanád nekem még egyszer? :)

Krisz!
Ez egy elég érdekes görbe. Én a "nemvoltebbenahónapbanpé."-re tippelnék... Vagy túl sok dolog befolyásolhatta a hődet. Mert lányok, ezt fontos hangsúlyozni, hogy a görbéből csak a hő alapján mondhatjuk, hogy mi történt. Attól még bármi lehetett!! Mást most így hirtelen nem tudnék mondani. De azért nyugi! De te nem is vagy az az aggódós típus... Vagy igen? Teljesen össze vagyok zavarodva. :)

Eszter!
Én azt olvastam valahol, hogy nagyon sok esetben teljesen mindegy, mennyire kíméled magad, mert nem kímélet kérdése a baba maradása (pl. hormonális okoknál, fejlődési rendellenességnél) teljesen mindegy mit csinálsz. Úgyhogy teljesen meg tudlak érteni. Azt gondolom, úgyis érzed, ha nem bírod... :) Nagyon aggódtam ám érted!!!

Ildi!
Má mé lennél te rossza anyuka??? Hess, negatív gondolatok!!!! :D Pihengessél!

Puszi mindenkinek! Lassan vissza kell mennem dolgozni. :(

meri

Juci!
Jól halad a férjed! :)

meri

Drága Eszter!

Most volt csak időm egy kicsit olvasgatni, de ilyenkor is mindig csak egy embert tudok végigolvasni, mert a dolgozóban vagyok. Nagyon örülök, hogy már minden rendben. Még jó, hogy az irodában „libakeltetőkben” ülünk, és nem látták, hogy pityeregtem….azért most én is aggódom a 8. hét miatt, de tudni fogom, hogy mi lehet esetleg az oka…

Elhatároztam, hogy az összes színes bugyimat fehérre cserélem, mert feketében vagy pirosban nem lehet látni, hogy van-e valami…

Nekem a hétvégén megjöttek a rosszullétek. Még kordában tudom a hányingeremet (ami egész nap folyamatosan van)

Egy csomó érzés még nem tisztázódott le bennem…továbbra is hiányzik az anyaság érzés…talán mert még nem tudok semmit a babáról, és még nem merem belelovalni magam…

Ágica
Kép
ágica_26

nincs itt senki? :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

Helló Ágica!

Mi most jöttünk meg a sétából.
Mikor mész dokihoz? Nyugi az anyaság érzése nem sokára eljön, főleg, ha látni fogod a picit az UH-on.

Na én megyek LH tesztelni, mert mindjárt bepisilek :oops: , ugyanis délben voltam utoljára, aztán meg nem is ittam az Lh teszt miatt.

Meri! Remélem nincs igazad, mert frászt kapok! Eddig minden hónap oké volt, most meg mikor hőmérőzök, tesztelek, szexelek semmi nincs?! :twisted: Kíváncsi lennék mi folyik a szervezetemben. Biztos sztrájkol.
Vendég

szia Krisztinka!

pénteken megyek dokihoz.
Azt nem tudod, ha most elmegyek táppénzre, akkor a fizum hány százalékát kapom meg?
mert itt azt mondták, ha letelik a 15 nap, akkor hétvégére is kapok pénzt, és akkor nem is buknék sokat?
ennek hol nézhetek utána?

Ágica
Kép
ágica_26

Na mondanom sem kell, hogy negatív ez a sz@r teszt! :evil:
De nemhúzom fel magam, inkább megvárom mi lesz a ciklus vége!
Sajna jobbat úgysem tudok tenni csak összebújni apával meg várni. Csak várni ne kellene!
Vendég

Vendég

köszi krisztinka!

asszem én csak 60%-ot kapnék, mert nem dolgozom még 2 éve :cry: :cry: :cry:
ezt még végig kell gondolnom :(

Ágica
Kép
ágica_26

De kérdezd meg a munkahelyeden a humánosokat, vagy a bérszámfejtőket ők ezt napra készen tudják!
Vendég

asszem az még odébb van, hogy a munkahelyen érdeklődjem...ha jól tudom az első 3 hónapban fel is mondhatnak még, csak utána élvez védettséget az ember

Ágica
Kép
ágica_26

Hát ezt sajna nem tudom!

Reménnyel teli görbések, néézzétek csak milyen terhes görbét találtam és nem kell aggódni, ha egy kicsit visszaesik meg ingadozik a hő a pé után!!!

Kép
Vendég

Ágica!
Én meg úgy tudom, hogy attól a pillanattól él, amikortól él a terhesség. Még úgyis, ha utólag igazolod. Ezt nemrég olvastam valahol, csak nem emlékszem, hogy hol. Lehet, hogy arra, amerre a linkek mutatnak. :) Egyébként nem lenne kedved röviden összefogalalni, mit kellene rólad tudnom? Kicsit elvesztem az utóbbi időben. :)

Krisz!
Ne haragudj, véletlenül sem akartalak elkeseríteni. Lehet, hogy téged még nem ismerlek eléggé, és nem kellett volna ilyen nyíltan leírni, mit gondolok... Vagy nem ez a baj? Különben, hajrá, apára fel, abból baj nem lehet!!! :oops:

Nem akarok negatív lenni, de az a baj a görbékkel, hogy babaelőrejelzésben kevéssé használhatók. Vannak tuti babás görbék, amelyek végén mégis megjön, és vannak reménytelennek tűnők, amelyeknek baba a vége. Ráadásul, ez lehet, hogy hülyeség, de ennél is, hogy így esik a hő, a 15. dpo-ig megy. Ki tudja, mi történt másnap vagy harmadnap... De ezek csak az én kétségeim. :)

Ettől függetlenül azt mondom: bármiből bármi lehet!!! Ha a sors úgy akarja, akkor ott lesz a baba. Előbb-utóbb mindenkinél, úgyhogy TÜRELEM, lányok! :)

meri

Eszter! Láttam a másik topikban, hogy 4D ultrahanggal kapcsolatban kérdeztél. az én orvosomnak a magánrendelőjében nagyon szupi ultrahang van és babamozi is van. Azt tudom, hogy ott a vizsgálat amire jártam én is 7000 Ft volt alkalmanként, de sajnos én a 4D Uh-ot nem "használtam" , mert pont akkortól volt meg az új gép amikor már nálam nem volt érdemes 4D-ni. De a barátnőmnek csinált és a vizsgálat meg Uh meg fénykép 8000 volt.

Én maximálisan meg voltam elégedve az én orvosommal a 16. kerületben van a rendelője, ha érdekel.
Vendég

Meri! Dehogy haragszom, csak fáj egy kicsit az igazság! Tudod ilyenkor jobban belegondol az ember mi is van! Nagyon örülök , hogy nyíltan leírod mit gondolsz :lol: és ezt is várom mindenkitől! Azért vagyunk itt, hogy őszintén leírjuk a véleményünk, még akkor is ha nem pozitív az a vélemény! Szóval csak semmi kertelés.
!!!
Vendég

Ja Meri! Most olvasom a hsz végéd, totál igazad van!!!!
Vendég

Krisz!
Ne haragudj, nagyon összefolynak az utóbbi hetek... itt voltál már vagy olvastad Mo tündérlétrarázogatós hozzászólását? Abban aztán minden benne volt. :)

meri

aha olvastam
Vendég

Mi ez a pangás? Hol vagytok?

Hát én szenvedek egy kicsit, az én kisfiam nélkül. Egyébként ne gondoljátok, hogy pihizek. Pörögtem, mint az állat, takarítottam. Aztán jött egy kis hányinger, meg fájdogálás, úgyhogy az én pocaklakóm közölte, hogy vegyek vissza a tempóból. Kapott is tőlem 2 óra alvást, de úgy, mint akit jól fejbevertek.

Krisztinka! Én is azt mondom neked, hogy ezek a hőgörbék nem sokat érnek, csak arra vannak, hogy az ember idegesítse magát velük. Ha apával rajta voltatok a dolgon, akkor nem a hőd számít, mert gondolom Gergő mellett neked se nagyon megy ez a mindig abban az időben mérni dolog. Elképzelhető, hogy pont ebben a hónapban nem volt/lesz pé-d. Meg az a 25% se sok, amit arra mondanak, hogy ha minden rendben van, akkor ennyi esélye van egy nőnek minden hónapban teherbeesni!

Meri! Tök jó, hogy már aktívabb vagy! :wink: Biztosan jót tett a bulizás!
Vendég

Little! Neked is igazad van! Egyébként az előző vonalzóm a Lilypie-s azt írja még 2 nap van az ovulációig!

Ja egyébként szerintem attól nem vagy rossz anya, hogy egy kicsit lepasszoltad a kislurkódat. Néha nap végére sikítani tudnék, annira kiakaszt manó. Szerencsére akkor szokott apa hazaérni és átveszi a foglakozást. Hancúronak pancsiznak aztán alvás!

Egyébként az utóbbi időben nagyon anyás lett Gergő. Néha hisztizni is akar, de nem engedem, próbálom elterelni a figyelmét. Ja és ha itt ülök a gépnél ő is rögtön jönni akar. Nem szereti, ha itt ülök.

Mo, Verzsike, Titi, Eszter! Hol vagytok?

Mindenkinek szép estét!
Vendég

Itt vagyok!! Itt vagyok!
Sziasztok! Egy kicsit elhalkultam. Néha-néha olvastalak benneteket, de nem volt időm írni. Gondolkodósabb, merengőbb lettem. Szedem a kis kapszuláimat, mérem a hőmet és nem akarok görcsölni.
Inkább "csavarogtunk" a férjemmel, meg a barátaimat boldogítottam. Ne haragudjatok!!
Most mégis itt vagyok és írogatok nektek, mert nagyon hiányoztatok és rájöttem, hogy így sem volt jó. Nem jó mással se lekötni a figyelmemet. Nem tudom...olyan furán érzem magam. Tiszta szomorkás a hangulatom és elegem van mindenből!!!!! :cry:
Na, kiöntöttem a lelkem. :oops:
Vendég

Krisz! A görbéddel nincs még semmi "nagy gond". Úgy tudom, hogy a ciklusod hosszú. Szerintem még csak most lesz pé-d.
Vendég

Mo!
Ne haragudj, hogy leléptem délután, de már annyira akartam hazajönni!!! De ha gondolod, msn-en, skype-on vagy priviben most is beszélhetünk!

meri

Meri! Nem titkos. Sőt! Azt hiszem idevaló a téma. Az volt a kérdésem, hogy mit tudsz erről a MACA VIBE kapszuláról. Mert az a helyzet, hogy volt egy 1000 napos ciklusom, és úgy néz ki, hogy most meg lesz egy 1000 napos mensim. Arra gondoltam, hogy a cickafark és a Maca Vibe "jótékony" hatásának köszönhetem, hogy elképesztő mensit produkálok. Ne tudjátok meg!! Ilyen még nem volt. Ez a 10.nap és most van tetőfokon...szörnyű erős a vérzésem. Edig 3x1-et vettem be, de ma csak egy szemet.. azt is félve, mert már a körzetemben lévő minden bolt kifogyott a tampon és a betét készleteiből....
:lol: :lol:
Vendég

Mo!
Őszintén? Ha engem kérdezel, aki mostanában nagyon elkalandoztam ezoterikus tájakon... Ez egy jel: a hosszú ciklus miatt nem akartál dokihoz menni, mert majd.... Hát talán ezzel mégiscsak el kellene...

meri

Bocs Lányok!
De nagyon lefoglalnak a gyerkőceim!
Azért néha benézek, mert nagyon hiányoztok!

Mo!
Ez nem normális!!! 10 nap vérzés!!!! Azonnal orvos!!!! :twisted:
Nekem egyszer volt ilyen és megállíthatatlanná vált!!!! Nem akarlak meigjeszteni, de ez baj!!!! Persze, hgy melankolikus és fáradt vagy! Már nincs benned egy deka vas és biztos, hogy a vérképed is rossz! Ez már nem játék! Légyszi! Kérlek!!!!! Annyira szeretném, ha vigyáznál magadra!!!! :cry:

Éva

Kép
balimama

Igen, egyetértek Évával!!!!

meri

Igen, igazatok van. Lehet, hogy a kedvetlenségem oka is ez.
Barnázással kezdődött. Úgy voltam, mint Gigi. Fogalmam sem volt, hogy akkor most vajon melyik naptól is számoljam ezt a fránya mensit.
Aztán vasárnap (28-án) reggel már minden okés volt, és úgy tűnt, hogy most a hétvégén (4-én) múlik is... és csitulni kezdett. Aztán a mai nap kegyetlen volt. Ez a 10.nap.
Nem lehet, hogy a csodaszerek indítanak be valami folyamatot?
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Túl vagyok életem eddigi legrosszabb reggelén... Kimentem wc-re, ott már éreztem, h szédelgek, rosszul vagyok, ezért vissza akartam menni lefeküdni. Eddig emlékszem, utána az előszobában a földön fekve tértem magamhoz. Még sose ájultam el, félelmetes volt. A víz teljesen levert, csorgott a pizsimből mikor fel tudtam kelni. A férjem mef persze már elment dolgozni.
Kb fél óra múlva rendbe jött minden. Délelőtt lementem a dokihoz, azt mondta a baba csinálhat ilyet, nem tehetek ellene semmit, csak reménykedek, h nem sűrűn fog előfordulni. A vérnyomásom 110/60 volt, de mivel eddig is ekörül volt, erre nem lehet fogni. Egész nap szédelegtem, meg sápadt voltam, fogalmam sincs miért.

Még mindjárt írok, csak visszaolvasom a mai napot. Pusz
verzsike

Nagyon köszönöm!! Rendik vagytok!
Éva! Mi az, hogy megállíthatatlanná vált? Mikor? Mit mondott akkor a dokid? Szerintetek mi az oka??
Gigi!! Jelentkezz te is!! Segíts!
Vendég

Verzsike! Ilyenkor ha kezded érezni, akkor azonnal le kell feküdnöd, még akár a szoba közepére is, mert néhány másodperc és már ájulás is lesz.
Azonnal a magasba kell emelni a lábaidat és várni.
Rengeteg ájulásom volt már. Hidd el, én már nagyon tudom, hogy mit kell tenni.
Első a babád!! Ilyenkor bárhogyan eshetsz, és ebben ez a nagyon veszélyes!! A vérnyomás egy pillanatra is leeshet, és azonnal elszédülsz. Mikor mérted a 110/60-at? Van otthoni mérőd?
Vendég

Szia Mo.! Ez a vérzés nagyon durva. Mindenképp menj holnap dokihoz, mert teljesen legyengülsz. Nem volt még ilyenem, de az tuti, hogy nem oké. Kéne valami, ami összehúzza a méhedet, mert valszi ez nem megy rendesen. Szóval orvos! Itt még Gigi sem segíthet!
zora7

Egyébként valószínüleg a hosszú ciklus alatt iszonyú vastag lett a nyálkahártya, és mivel nem volt peteérésed(erre utal a barna kezdet) nem esett le a progeszteronszint (mert ugye meg sem emelkedett) Így a nyálkahártya nehezen és cafatokban válik le. Ez okozhatja az elhúzódó mensit. Remélem elég szaftos volt a válasz. :lol:
zora7

én is itt :D

mo,
már régen rágom a füledet hogy doki és azóta is ez a véleményem.a maratoni ciklus is elég ok rá de így meg aztán végképp :( ne a csodában bízzál hanem tegyél érte :wink:
maga a barnázás sem jó.de a 10 napi vérzés eszméletlen sok.nekem most úgy volt hogy szombaton megjött és hétfőn már egy tisztaségi betét kellett csak......mondjuk utána ez a hétfői szint eltartott csüt-ig.valszeg a maratoni ciklusod miatt nagyon vastag lett a nyálkahártya és ezért van ilyen sok és tart is eddig.valamint én úgy gondolom hogy a gyógynövényekkel is csínnyán kell bánni :oops: ott is ütheti egymást kettő és változhat meg emiatt a hatásuk........
summa summarum:irány a doki
Vendég

....jajjj, tisztára rám hoztátok a frászt!! Még Gigi seeeem?! :? :lol: Nektek meddig tart a mensi? Nekem 7 napig simán van mensim "rendes" ciklusokban is. Már ez is sok volna?

Na jó, 10 még nem volt soha. Szerintetek mi lehet az oka?
Éva! Maratoni mensid idején voltak görcseid? Neked akkor meddig tartott?
Vendég

Mo, osztom az elöttem szólok véleményét. És én eleve úgy tudom, hogy mensikor nem is lehet semmilyen méregtelenítő, vagy tudomis én milyen teákat inni :cry: Vigyázz magadra kérlek, és menj el a dokidhoz holnap!!!

Verzsike, jajj szegény... :cry: Mo nagyon jól leírt mindent ezzel kapcs.ban, nekem meg vissza kell engednem a drágámat :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Köszi!!
Szóval cafatos??? Stimm. Hát elég cafatos.
Én meg már cafatul vagyok tőle. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még egyszer sziasztok!

Gigi! Én meg pont azért is kezdtem el szedni az elevitet már a tervezés előtt, h hátha ikrek lesznek. Én imádom, hogy van egy ikertesóm, nagyon szerettem volna, ha az én gyerekeimnek is megadatik ez a csodás érzés, h ikrek lehetnek, de nekem nem segített.

Ildikó! Rólad is szeretnénk ám valamit hallani. Mindenkinek olyan kedveseket írsz, közben azt meg elsumákolod, hogy veled mi van…

Anna! Nagyon szorítok!!!!!

Éva! Miért is „tutui nem babás” a görbéd? Szépen sétálgat fel a hőd, ahogy annak lennie kell.

Kriszti! Akkor most volt pé vagy nem? Szerintem az a valószínűbb, h még nem volt, igencsak gyanús ez a mostani hőesés, úgyhogy mostanában mindenképp húzzatok bele!!!

Eszter! Örülök, hogy jobban vagy, de nehogy túlzásba vidd a melót! Miért olyan korán kezdesz? A munkaidőd ilyen vagy csak sok a meló?

Zora! Komolyan ennyi állatkával éltek együtt? Légyszi ne nézz hülyének, de mi az a beagle?
A lányaid egy v kétpetéjű ikrek?

Ágica! Lehet, hogy nem így van, de én úgy tudom hogy hétvégére a pénz csak akkor jár, ha megszületett a baba, 6 hónapig. (ha kéred, számolhatják a szülés időpontja előtt 1 hónaptól, de mindenképpen csak 6 hónapig jár) Így kb uannyi pénzt kapsz, mint a fizud.
Úgy tudom, hogy csak próbaidő alatt rakhatnak ki, ha kiderül, hogy babát vársz, rendes munkakörből 3 hónap előtt sem.

Mo! Tessék nagyon gyorsan orvoshoz menni! Akár valami ciszta is lehet, ezzel nem szabad viccelni!

Puszi mindenkinek
verzsike

Szia Verzsike! Az ikreim és most Te ne nézz hülyének nem tudom hány petéjűek. Amikor születtek, kettőt mondtak. De a mai napig nem lehet megkülönböztetni őket. Nem tudom. A beagle egy cuki kistermetű vadászkutya, foltos, lógófülű. Egyébként gondoltam, hogy vérvizsgálattal tisztázom az ikerkérdést, hiszen ki tudja mikor lehet rá szügség (szervátültetés, baleset, véradás), de a lányok nem akarják megtudni, ha kétpetéjűek, úgy éreznék valamit elveszítenének ezzel.
zora7

Zora! Ha ennyire hasonlítanak a lányaid egymásra, akkor szerintem egypetéjű ikrek. Ha kétpetéjű ikreid lennének, akkor csak úgy hasonlítanának, mint akár én a (6 évvel idősebb) bátyámra. :lol:
Vendég

verzsike,
akkor legközelebb clostyt szedjél lóadagban és lesznek ikreid :lol: :wink: de legalább van vki aki már hallott erről......nagyjából mindenki totál idiótának nézett mikor ezt mondtam :roll:
tudod én egy nagyon önzőgonoszananya vagyok és nem azt nézem hogy neki legyen csodás érzés hanem azt hogy nekem :wink:

zora,
héééééééééééééééééééé,ne rontsd már az imidzsemet :lol: :lol: :lol: mi az hogy én nem tudok vmin segíteni :lol: ?????????????????

meri,
privi ment
Vendég

Nem jött. :)

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: