A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát, azért gyomrilag nem szoktam rosszul lenni, csak a fejfájás, ugye...szerintem nekem bent marad, nem lesz baj. Csak nem szeretem az ilyen nagyon édes izéket...

Kép
zsuzsi**

nem maradtál le semmiről zsuzsi, nekem is volt 1, aztán a cukros (ami 3) és múlt héten afp

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

a laboros nekem is csak fél citromot akart beletenni, de lebeszéltem róla, 75g cukorhoz??????

lynia-

Jaaa... nekem az AFP és a cukker egyben lesz.... az hogy lehet?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsii!
Nem maradtál le semmiről..van ahol csak egyszer csinálják, nálunk háromszor..nyugi :lol:

Kispiskóta!!
De jó..én is már úgy várom, hogy határozottan érezzem..majd be kell írni a kiskönyvembe, mutatta a védőnő :lol:
Most csak annyit írt, hogy bizonytalan mozgást érzek..
És milyen sűrűn érzed???????

Jövőhét szerdán 10-re megyünk UH-ra..ti??
Tugedör :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!
Gratula az eredményekhez és szorítok a köv vizsgálatokhoz.
Dorka! nyugi! Az AFP miatt nem szabad idegeskedni!!!!

Brigi! Örülök, hogy jobban vagy!

Annee! Jobbulást! Vigyázz magatokra!

Nálunk most elég nyugodt idööszak van. Néha feszül a hasam, de már nem parázok tööle és fájnak az izületeim (állítólag ez is normális), de Babóca sokat mocorog és rúgkapál és ez annyira jó. :D

Gurgula! Biztosan ööt érezted! Nálunk Babóca nagyon szereti a kocsikázást és az utazást általában. Olyankor sokat rúgkapál. Néha csak azért is elkísérem egy-egy helyre a párom, hogy kocsikázzunk... :P
molkata

friss pocak kép: Kép

kispiskóta

Kispiskóta: Tök édi a pocakod! És milyen hegyes....:D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsii!
Most nézem, hogy megint 2 vonalzód van fent..kovács pötty és kicsi maci...
Lehet, hogy lemaradtam valamiről..ikrek netán?????? :shock:
Bocs ha nem figyeltem.. :oops:
torolve_20131003125716

Ritus! Neeem, csak vonalzómániában szenvedek...
Kovács Pötty=Kicsimaci háhá
na asszem leszedem a macisat... bruhhahha

Kép
zsuzsi**

Kispiskóta! Jó a pocakod!
molkata

Sziasztok!

Köszi, aki írta, hogy ajánlja a dokiját, az tegye már meg légyszi :wink: !

Úgy értem, prviben:elérhetőség, ár rendelési idő...meg amit gondol. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Rendelő címét kihagytam :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgula, amikor akarunk. Elmegyünk az AFPért és utána apósom bevisz az uhra. Te is akkor hozod el a leletet, nem? Akkor bemegyünk együtt a leletért azt felmegyünk uhra. Párod is ott lesz?

Reggel és este aktív a drága, ezek határozott rúgások. Meg ha sokat gép előtt ülök, azt nem szereti, már most van akarata. :lol: Amúgy, folyamatosan vannak apró matatások.

kispiskóta

De jó lehet érezni őt! Én is szeretném! mmm :roll:

Kép
zsuzsi**

nálam is apró matatások vannak "csak", de mostmár egyre jobb lesz remélem!

Kata, köszi a Cholnoky-s tippet!

fúúú, nagyon ari pocid van piskóta! és tényleg "hegyes" az kislányra utal azt mondják, ugye???

lynia-

Emi: nem kisfiúra? Én úgy tudom, de ez úgyis csak babona nem? Én azt is hallottam, hogy aki sokat émelyeg, meg hányik, annak kislánya lesz.

Kép
zsuzsi**

BABA
Ha jól tudom, 0,7 az még totál a normál érték, te csak minimálissal vagy ez alatt!!!+ UH-n minden OK, szerintem semmi okod az aggodalomra!

Kép
Kép
emma1976

Kispiskóta!
Nagyon szép a pocakod, tök látszik már..azta :shock: :lol:
(kicsit irigykedem is)

Én is én is szeretném érezni már a babácskát...

Igen, jön a férjem is de nem hiszem, hogy ő bejöhet..múltkor sem szóltak neki..pedig Ő is szeretné látni..
Eddig mindig együtt mentünk mindenhová..és a dokimnál is bent volt végig..a dokim aranyos, mindig szól, hogy most már jöhet a papa is mozizni..
Hát ha az a múltkori ellenszenves doki lesz..remélem nem!
9.30-ra odamegyünk a leletért! (AFP) na??

Zsuzsi!
Nehogy ezért leszedd kicsi macit! :shock:

Molkata!
Nemtom..tegnap este volt olyan enyhe hullámzós érzés a pocakban..de napközben semmi..
na majd figyelem
torolve_20131003125716

na igen, fogalmam sincs :roll:
meg ugye állítólag aki édeset kíván kislány, na akkor nálunk tuti kiscsaj!
de nagyon én sem hiszek ebben

lynia-

Ezt a férjemuram csinálta ma reggel:

Kép
torolve_20131003125716

Ő malacka, aki egy párna mert a hasán szét lehet tépőzárazni..ezt még 2004 nyarán vettem a születendő babánknak.. :lol:
torolve_20131003125716

köszönöm a megnyugtatásokat. A nyaki redős az 1mm volt, tehát szuper. betöltött 11 héten.
A cukros lötyiről meg most jut eszembe, hogy már volt egy vérvételem csak nekem zsömi+kóla volt (nem szeretem a tejet, így ki lehetett váltatni 1,5 dl kólával), és mondta a védőnéni, hogy kérdezzem meg a dokimat, hogy neki jó e ez az adagolás, vagy cukros vizet kell innom. Tehát akkor már volt nekem is egy cukrosom ugyi? 11 héten az is...
baba24

Nekem meg remélem, nem lesz identitászavara: nem hánytam-émelyegtem, tehát fiú, egyébként meg édeset kívánok, tehát lány (ma reggel pl. aranygaluskával indítottam a napot eperlekvárral) :?

Egyébként mindenkinek gratuláció a jó eredményekhez, Kispiskóta, Neked a kis helyes pocidhoz!

Én ma voltam a védőnőnél, semmi érdemleges nem történt, és még mindig nem érzem, hogy mozogna a Csöppség. :cry:

Kép
nenoke

Zsuzsi
Én is úgy hallottam, hogy azonos neművel (vagyis lánnyal) hányósabb az ember. De szerintem ez öröklött hajlam...

Kép
Kép
emma1976

Ne aggódj Nenőke! Az én dokim azt mondta, hogy még hat azaz 6 hetet kell várnom, amíg biztosan érezni fogom. Ezt múlt héten szerdán mondta. Én nem is izgulok, hogy nem érzem, mert úgyis eljön az ideje (azért szeretném már érezni én is). De nem akarom sürgetni, nőjön csak nyugiban :)

Kép
zsuzsi**

Szerintem is öröklött, vagy ha nem is öröklött, de mindenképpen hajlam :)
Én nem hánytam egyszer sem, és nem is émelyegtem. Gurgula fiút mond.... és én is azt álmodtam. De ettől függetlenül vállalnám én is a táblázatunkban a rózsaszín csíkot. :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, még én sem aggódom, hogy nem mozog, csupán irigylem azokat, akiknek már így is jelez a Kicsi. :wink:

Én most épp a rózsaszínű csík felé hajlok, de igazából a kéknek is örülnék. És egyébként is ez folymatosan változik nálam.

Ja, képzeld, eddig nekem is csak egyszer volt vérvétel, plusz múlt csütörtökön az AFP, és a védőnő most vette észre, hogy elfelejtettek nézni vércukrot. HUrrá. Dehát még egy hónap, és úgyis lesz a terheléses.

Kép
nenoke

Nenoke!!
Ne aggódj, én sem érzem..tegnap este mintha de egyáltalán nem vagyok biztos benne..
A védőnő azt mondta, hogy általában a 20ik héten lehet érezni..akik első szülőnők..persze van aki már előbb..ja és hogy kötőszövettől is függ..akinek laza, előbb érzi..nekem nem az tudom, én 10 évig aktívan sportoltam..szal..ez is benne lehet a pakliban..
torolve_20131003125716

Nekem tök jó, mert a dokimtól kaptam egy nagy papírt, amin minden vizsgálat rajta van, így én is tudom, hogy mikor mi következik, nyomonkövethetem, bejelölhetem, kijelölhetem :D
A lényeg, hogy elvileg nem felejthetnek ki semmit.

Kép
zsuzsi**

Háhá, nekem laza a kötőszövetem :D:D :lol: :P

Kép
zsuzsi**

JAJ, nem is mesélem!

Csütin a védőnőnél néztünk szívhangot, és már lehetett hallani. És kb. 4-5 mp.enként ilyen recsegés, ropogás mint amikor rossz a mikrofon és recseg a hangfal.... Ezek az én picikém mozgolódásai. Aktív bébi... Olyan jó volt hallani, kis virgonc. Aznap du. meg láttam is és akkor is sürgött-forgott... Imádom... Olyan boldog vagyok. Meg érezni is szoktam de már több hete. Ilyen kis buborékokat, amik mostanára már egyre erőteljesebbek. Meg már ha ráteszem a kezem a pocimra is néha lehet érezni... De még én is csak kérdőjelet kaptam a védőnőtől, mint Gurgula.
baba24

És már a táblázatban körülöttem mindenki színes :? CSak mi nem... Remélem már minél előbb... Úgy izgulok.
baba24

Babus: De jó neked!!!
Kis cuki nyuszid van! Kovács Pötty Kicsimaci is sokat mocorog. Alig lehet lefotózni :)

Kép
zsuzsi**

Hihihi, Baba, ezért nagyon irigyellek, ez tök jó élmény lehetett! Az én védőnőm azt modnta, nekik olyan régi doplerjük van, ami 30. hét után mutat ki bármit biztosan. :cry: Ha egyszer gazdag leszek, tuti ajándékozok a kerületnek pár doplert. :wink:

Kép
nenoke

Na nekem még megbeszélve sincs a terheléses... Azt hányadik hétben kellene?

Kép
Kép
emma1976

Majd ha futkosnak! :lol: Maj kotornak a kis talpikájukon, vagy lábujjhegyen. Unokatestvéremék kislánya fél éves és megkapaszkodik és lábujjhegyen tipeg ha fogják... :wink: Azt hittem először, hogy ők tanítgatták. Pedig nem...

Jaj, de nem adnám ezt az érzést semmiért. Ezt a folyamatot. Nem hiába alakította így a Jóisten hogy 9 hónap. Szerintem fel tudunk készülni a pici babóra... Meg ő is megismer minket, tudja, hogy mennyire szeretjük. Annyira imádom.
baba24

Emma!

Nekem a 23. héten kell mennem. Hogy az első is olyan volt, azt most kalkulálgattam. Nekem akkor is volt egy amikor a vércsoport-os.. De később szokott még lenni. Nem vagy lemaradva.
baba24

Nekem van egy terheléses a betöltött 16. héten és egy a 26.-on

Kép
zsuzsi**

Uxi,

Írtam privit!

Kép
gabi
blur

Mi történt ezzel az oldallal....

Kép
zsuzsi**

Nekem is 23. hetet mondtak a terhelésesre.

Kép
nenoke

Most olvastam: Nem szeretik az orvosok a magzati videót
http://velvet.hu/poronty/2007/02/04/nem ... #more33267

Kép
nenoke

Nenoke!
Elolvastam..
Most akkor menjünk vagy ne menjünk??
Én még nem jelentkeztem be 4D-re..

Nektek mi a véleményetek a cikkről???

Én nemtom..passz
torolve_20131003125716

Hát szerintem egyszer azért el lehet menni, azért nem riogatásnak szántam. Én mondjuk nem megyek, mert már láttuk az Istenhegyin, igaz, hogy picike volt még, de nem akarom terhelni, az én dokim úgyis havonta nézi a rendes 2D-n.

Kép
nenoke

mi is tervezzük 1szer a 4d-t, én is olvastam a cikket, de valahol azt is, hogy a 4d ugyanazt bocsájtja ki mint asima uh, csak a szoftver más, ami kialakítja a képet és mozgást!

jajjjdejóóóó, most rendeltem meg a netet otthonra, szóval hamarosan én is itt lógok 7végén is!!! :D

most hívott párom, időpontot kért nekem egy ismerőséhez (fodrász) és nem adott, visszahívott, hogy a terhesség első felében nem lehet festeni :( én meg elmondtam az én verziómat: lehet, csak jól szellőző helyben és ez már a 2. trimeszter!
ugyeee? :roll:

lynia-

bocsika helyiségben

lynia-

Emi!!
Mi van?? Na nehogy már ne lehessen festeni.
Minden könyv azt írja, hogy lehet hajat festeni..
Én eddig 3szor festettem..havonta..
torolve_20131003125716

Emi!

A Kismama magazin írta. Ami ugye szaklap... De mint ahogyan az orvos, védőnő, sem vállal be mindent így a fodrászod sem. Ő így látja..
baba24

én is festettem már, igaz egyszer, próbálom csökkenteni
szóval visszahívattam a csajt, hogy adjon csak időpontot, vállalom, csak "aggódik" szegény, rendes tőle :) párom meg még be is veszi az ilyeneket, szóval most hozhatom elő neki az érveket

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: