A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

eszter,
e vitaminnal én is nagyon kacsingatok de!:tudod hogy én nem vagyok egy nagy vitaminszedő(MÁR) :oops: azt olvastam egy czeizel által írt cikkben hogy a terhesvitamint szedők körében nő az ikerterhesség esélye :shock: :shock: :shock: és mint tudjuk én ezt nagyon el akarom kerülni :roll: és valahol sztem ezért vagyok ilyen vitaminellenes mert most mikor elvetéltem akkor elötte már 2 hónappal szedtem elevitet......és tényleg jó nagy tüsztőim lettek :shock: és ikresedtem is :shock: tehát én azt tapasztaltam hogy ebben van vmi 8) és rettegek tőle hogy a történelem meg fog ismétlődni aminek az első lépése egy ikerterhesség lenne :cry:

zora drága,
itt vagyok,belém kapaszkodhatsz :wink: arra írtam hogy ne menj bele hogy ne agyalj azon hogy mi lett volna ha meg miért lehetett és hogy lehet megelőzni.NEM lehet :cry: és akármennyi duphastont szedtél volna ez történt volna :cry: viszont nagyon fontos lenne lelkileg hogy legyen egy orvosod akiben vakon megbízol és rábízod magad és nem kételkedsz a szavában.
nálunk úgy volt hogy műtét utáni első vérzésnél kezdtem a clostyt.ez volt a múlt ciklus ugye mikor nem sikerült :( és most tartok a második clostys hónapnál.és most sikerülni fog :wink: :lol:
én azt gondolom hogy azt tényleg várjátok meg hogy egyszer megjöjjön azért de utána hajráááááááááááááááááááá :wink:

és asszem ezt a robitussint én is kipróbálom :oops: 8)
Vendég

Hú,hát nem is tudommár írtam,hogy ezekben a hormonális kérdésekben nagyon nem vagyok otthon,de ez esetben meg tuti,hogy valamilyen gyógyszeres kezelés mellett döntenék.Ez a Missed ab. az ún. néma vetélés,ugye?Ebben az a legrosszabb,hogy még csak nem is lehet észrevenni.na ettől is rettegek ám.Olyan jó volna felhőtlenül várni a babát.De ezt sajnos már akkor elszúrtam,amikor a számba vettem először a hőmérőt és irányítani kezdtem az egész folyamatot.sajnos mi,akik ebben a topicban lakunk nem igazán tudjuk elfogadni az élet irányítását és szerintem sok esetben nem is szabad.Amit meg lehet tenni,azt meg kell tenni.Ha lehet gyógyszeresen támogatni a te hormonszintedet,akkor ne habozz.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jóóóóó estét!
Képtelenség titeket visszaolvasni, egyre jobban el vagyok keseredve, hogy nem tudok veletek lépést tartani. :( Azért bele-beleolvasgattam.

Eszter!
Jól megijedtem, de örülök, hogy már jobban vagy.

Nem emlékszem, valaki kérdezte a nőgyógyászt: igen, én Radványi Krisztinához járok. De csak nemrég találtam én is.

Idézet: mostanában ez a kedvencem:

"Csak menj tovább és ne emészd magad!
Az út jó, s egy a dolgod: hogy haladj
És főként föl ne add szíved reményét.
Mit számít egy kis szenvedés s sötétség?"

Most van egy pici dolgom, de még visszajövök, és ha olvasni nem tudok, de legalább írok pár sort. :)

meri

Kedves Gigi és Eszter! Annyira jól esik az a kedvesség és bölcsesség, amivel támogattok! Az ikrekről annyit, hogy ugyebár nekem van két ikerlányom... És a mostani elveszített babák után eszembe jutott, hogy tulajdonképpen nekem most kettővel tartozik az élet.... á ez csak vicc, de tényleg eszembe jutott, irtó vicces lenne!
zora7

Gigi!

Ezt még nem is hallottam,hogy a vitaminok és az ikerterhesség között lehetne összefüggés.De te is hesegesd el a rossz gondolatokat,nem fog ismétlődni semmi rossz,mert most másként kell történnie.Gondold végig az E viatmint,és ha rossz érzésed van vele kapcsolatban,akkor hagyd a csudába.Ha viszont látsz benne rációt,akkor próbáld ki,hátha... :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, ettől ne félj! Hidd el észre lehet venni, mert egyik pillanatról a másikra megszűnnek azok a tünetek és érzések, amik a babavárást addig jellemezték. Nálad viszont minden oké, ebben biztos lehetsz! De valóban átok és áldás egyszerre ez a tudatosság, ezt már én is megfogalmaztam.
zora7

eszter,
az a baj hogy látok én benne rációt csak a másik oldalon félek tőle :( :oops: ezért lesz valószínűleg a robitussin :wink:

meri
radványit én kérdeztem is örültem neki nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: idezétet meg ki is írtam :wink:

zora,
tévedés hogy a missed ab hétterében főként hormonális ok van.nekem is missed ab-om volt majdnem a 13 héten.iylen későn + closty mellett kizárt a hormonális ok.ha pl az osztódás során letörik egy kromoszóma.....akkor is missed ab lesz a vége :( a baba fejlődik fejlődik,egészen addig míg annak a kormoszómának be nem kéne lépnie a fejlődésbe de ugye nics ott mert letört.nem tud tovább fejlődni a baba és elhel.itt a missed ab :cry: és ez "csak" egy példa,még vagy 3at fel tudok sorolni ami nálam mind mind felmerült........
Vendég

Hát én is csak onnan veszem ezeket, hogy a dokikat olvasgatom, persze mindenki mást ír. Meg persze valahogy rosszabb azt képzelni, hogy genetikai hiba, pedig ha jobban belegondolok, az kevésbé ismétlődhet, mint a hormonális, tehát jobb. A fene tudja, azért jó hogy megvizsgálnak, hátha kiderül, hogy az ok egyszerűen orvosolható. A Clostyval a létrejött terhességek sikeresebbek általában?
zora7

zora,
ezt így azért nem lehet kijelenti hogy mi sikeres és mi nem.jobbak az esélyeid clostyval hormonális szempontból.de ha genetikai ok van a háttérben rohadt mindegy hogy van closty vagy nincs.
Vendég

Köszi! Csak annyira béna vagyok ehhez, tényleg nemrég még a Duphastont sem mertem bevenni, mert úristen nem szabad beavatkozni ilyen drasztikusan a testi működésekbe! Most meg lassan már bármit megennék, hogy babám legyen, de nekem ezek a gyogyik olyan misztikus hatásúak! DE egyet értek Veled, és remélem nemsokára már a babavárás szépségeiről diskurálunk ilyen hevesen! Nagyon rendi vagy
zora7

Szóval. Én fergetegesen jót buliztam hétvégén!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Ez egy fantasztikus, családias baráti társaság. Csak az érdekesség kedvéért: ez is neten köttetett kapcsolat. :)

Köszönöm, még mindig jól vagyok, csak valahogy most nem foglalkoztat a babatéma. Persze, szeretném, meg várom, meg minden, de tényleg úgy érzem, hogy ezt nem lehet erőltetni, kierőszakolni, majd jön, amikor jönnie kell. Majd jön, ha megértem rá. Nem akarom sürgetni a sorsomat. Szoktam mondani: kicsi vagyok én ehhez, "fentről" jobban látszanak az összefüggések. :)

meri

meri,
szuper,most amúgy én sem akarom olyan görcsösen :D inkább osztom itt az ész :lol: :lol: :lol: :lol: ez kellőképp lefoglal :wink: most ez clostys hónap,ugye?
Vendég

jó reggelt lányok,

az oké,hogy titi nincsen,ő indokoltan van távol :cry: :cry: :cry:
de hol van ildi???????????????anna?????????????little???????????és mo?????????????????????
Vendég

Jó reggelt!

Gigi, édes vagy :D Itt vagyok, csak tegnap nem voltam gép közelben. Múltkor írtad, hogy büszke vagy magadra, lehetsz is, én is az vagyok Rád :oops: De komolyan ilyen fiatalon ilyen bölcsnek lenni... :roll: És amiket tudsz, csak ámulok, doki néni vagy Te is :D

Eszter, huh örülök, hogy minden rendben van már, és a kisfiad is egy angyal :roll: Vigyázz magdra, és tégy úgy mindent, ahogy az ösztöneid diktálják.

Meri, olyan jó, hogy itt vagy. Azért én nagoyn drukkolok Neked, de ezt biztosan tudod is :roll:

Verzsike, sajnállak, hogy ilyen kimerült vagy... Hamarosan elmúlik, tudod :roll:

Ildi, gyere majd írj, hogy mi újság mensa ügyben. :roll: Kérdezted, hogy nekem mindig 30 naposak e a ciklusaim. Nem, a 30 nap a max. Azért írtam be azt. De már most olyan érzésem van, hogy rögvest megjön...

Ági, ééééééééééédes a pocid :D És milyen csini vagy :roll: És a bébike is olyan kis ari. Szóval most úgy tünt kislány lesz?! :D

Éva, Veled is mi a helyzet? Hogy vagy? 8)

Késöbb visszanézek.
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Eszter, nagyon megijesztett a picid, de örülök, hogy most már minden rendben van veletek! És légyszi, beszéld meg a babáddal, hogy többet ne hozza ránk a frászt : wink:
Tényleg nagyon megijedtem, de most már minden OK, és az a lényeg. Próbálj meg ne pörögni, hanem minél többet pihenni! – most már nem lehet baj!

Titi, olvastam az irásod a másik topicban! Tudom, hogy nagyon nehéz most, de erős kell legyél, mert apudnak is és az ebben a hónapban a tündérlétrán leereszkedő babukádnak is nagyon nagy szükségük lesz rád! Én kivánom neked, hogy minél hamarabb be tudd jelenteni apukádnak, hogy az unokája a pocidban van, mert az biztos erőt fog adni neki is.

Zora, örülök, hogy visszajöttél közénk! Sokszor nagyon nehéz beszélni a problémánkról, de ha van valaki, akinél tudod, hogy kiöntheted a lelked és meghallgatásra találsz, az sokszor sokat segithet.

Meri, nagyon szépen köszönöm az idézetet – nagyon meghatott, és már hiányoltam!

Ági, hát a pocidról csak annyit tudok irni, hogy tökéletes :D – én is ilyent akarok!!! – nagyon szép kismama vagy. Az UH-s képekre szerencsére odairtad, hogy éppen mit kell nézni, mert őszintén szólva, másképp semmit nem láttam volna :D – de igy érdekes volt :D

Gigi, az őszinteséggel egyetértek, de nagyon! A cinizmusodról pedig annyit, hogy néha olyan érzésem van, mintha a legjobb barátnőmet olvasnám :wink: - ezzel azt hiszem, mindent elmondtam :D

Andi, mikor tesztelsz megint? Remélem lesz alkalmad rögtön irni nekünk!

Rózsa, a görbéd nem teszed fel?

Erzsike, olyan jó olvasni téged mostanában, mert egyre jobban az az érzésem van, hogy egy kicsit lazább vagy velünk, mint régebb – mintha egy kicsit megnyiltál volna elöttünk (remélem nem tévedek).
Légyszi, pihenj minél többet! – a babád sokkal fontosabb, mint bármilyen munka! – ezt ne felejtsd! Ezért ne hajszold túl magad, mert ugy-e nem szeretnéd ránkhozni a frászt? Na azért!

Kicsijuci, a szavazatokon már látszik, hogy a babanetesekkel senki sem veheti fel a versenyt :D :D - megvolt a szavazás!

Éva, megint előjött a pesszimizmusod :( pedig én meg vagyok győződve, hogy most helyrebillentik a működésed, és egy-kettőre babás leszel! És ezzel kapcsolatban nem fogadok el semmi ellenérvet!

Little, te mikor hozol nekünk képet? Már nagyon kiváncsi vagyok a picidre!
Anna, atól, hogy úgy érzed mindjár megjön, még nagyon is nem jöhet meg :) – ez is lehet 1 tünet. Én már nagyon várom, hogy megnyugtasson a doki, mert szörnyű lehet ez a várakozás! Mikor mész megint dokihoz?

szép napot mindenkinek!
puszi!

KépKépKép
ildiko74

Jujj, Mo, nagyon szégyenlem, hogy kifelejtettelek a listámról :x - pedig tudod, hogy közel állsz hozzám - csak olyan rég nem irtál!
Mi van veled????

KépKépKép
ildiko74

Ildi, de jó hogy jelentkeztél :D
Remélem is, hogy nem jön meg :x Egyébként azt szerettem volna még megkérdezni, csak olyan kínos ez így tőlem :oops: létezik az, hogy már most jön egy kis tejem? :oops: A hasam már nem gőrcsöl, viszont a melleim..:roll:
Legközelebb akkor kell menjek dokihoz, ha nem jön meg... Jajjj, de utálok várakozni :(
Vendég

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és ezt nem fokozom tovább mert nem lehet! :lol:
Vendég

Anna, épp irni akartam én is, hogy most nekem is nagyon olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni :shock: - pedig nekem is csütörtökön lesz a 29. nap....

Én úgy olvastam, hogy megtörténhet, hogy egy kis tej szivárog - ha nem tévedek, Little is kérdezte, hogy létezik-e ilyen, és néhány nap múlva +-t tesztelt. Igaz, hogy neked már megvolt a + teszt, de ez még egy jó jel lehet :D - nagyon drukkolok!

KépKépKép
ildiko74

anna,
júj de izgi,most lennék is a bőrödben meg nem is :wink: de sztem nem fog megjönni :lol: én akkor éreztem hogy mindjárt megjön mikor terhes lettem :D mikor semmit nem éreztem,mensinek semmi jele nem volt na akkor jött meg :evil: :evil: :evil:

most már én is kezdek kicsit kattogni :roll: ,csüt UH :roll:
Vendég

Gigi :D :D :D mi is nagyoooooooooooooooooon szeretünk téged - és ezt sem lehet tovább fokozni :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
ildiko74

ja tejci,nekem b születése óta szivárog :lol: :lol: :lol: :lol: úgyhogy nem vagyok mérvadó.de egyébként létezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

nagyonokosdrgigia10.cnonvan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Gigi :D Mi is nagyonnagyonnagyon SZERETÜNK TÉGED! :D :D :D

Kép

Tej ügyben is köszi, Ildi Neked is :oops:
Vendég

Sziasztok!

Anna!

Bár nagyon ritka,hogy ennyire hamar ilyen tüneted legyen,de nem kizárt.A terhesség korai szakaszában is előfordulhat,nekem is mondta múlt héten a védőnő.Nekem kb a 6. hótól volt ilyen,másnak meg egyáltalán nincs,de hát ez is nagyon eltérő. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok! Ne aggódj Anna, nem jön meg. Tényleg a babavárás legjellemzőbb tünete ez, inkább olyan érzés, mintha megvolna, csak nem vérzel. A mensi nekem úgy jelzi biztosan az érkezését, hogy előző nap össze-vissza szúrkál a méhem, gondolom ilyenkor halódik a nyálkahártya. A babás érzés meg olyan teltségérzet, fájdogálás, aztán semmi.
zora7

Egyébként nekem egész korán az első terhességemnél jött egy ragacsos átlátszó váladék a mellemből.
zora7

Sziasztok!

Húúúúúúú Lányok ezt a mit szedjek, hogy szedjek dolgot nagyon megbeszéltéétek! Hát az igazat megvallva én nem sokat értettem belőle, de jó , hogy így megbeszélitek, mert aki benne van, vagy benne lesz annak segíteni fog! Önző módon remélem nekem nem lesz majd ilyenekre szükségem! :oops:

Ildi, Anna! Mikor én Gergőt vártam, vagyis még csak a mensit, mert ugy enm tudtam, hogy már valaki van a pociban én is azt éreztem, hogy meg fog jönni és ezt éreztem több napon kersztül, meg egy kicsit érzékenyebb volt a mellem. De aztán csak nem jött meg szerencsére!!!! :lol: Szóval nagyon remélem, hogy már nem vagytok egyedül!!!!!! :lol:

Meri! De jó, hogy újra itt vagy!!!

Eszeter! Remélem egyre jobban vagy! Nagyon édes a kisfiad, hogy úgy gondoskodott rólad! :lol: Ezek olyan jó dolgok!
szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyának lenni! Bár Gergő még csak 14 hónapos, de amikor odabújik hozzám és átölel az valami fantasztikus érzés! :lol: Képzeljétek olyan ari volt a hétvégén, vettem neki bio kölest és tettem neki pár golyót a tányérkájába és ő megevett egyet és a többit mindig az én számba pakolta, de közben olyan kis huncut volt, nagyon édes kisManó! :lol:

Ildikó! Neked hány naposak a ciklusaid?

Mo! Veled mi újság? Olyan régen jártál már itt!

Andi! Mikor tesztelsz????

Ági! Nagyon szép a pocid!

Kismamik! Olyan írigyke vagyok rátok!!! Bocsi :oops: ! Persze csak olyan egészségesen!

Titi! Hogy vagy? Tudom, hogy nagyon szomorú esemény történt. de most szerintem egy kicsit önző módon magadra kell gondolnos és saját éleletetkre, hogy beköltözzön a pocidba a várva-várt új élet és meglátod az mindenkinek erőt ad és segít átvészelni a nehéz és szomorú napokat!

Gigi! Nekeim tetszik, hogy szókimondó vagy. Egyébként én is egy elég nagy szájú csajszi vagyok!

Jaj bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de már rengetegen vagyunk!

Millió puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Anna!
A múlt hónapban Little-nek éppen megírtam, hogy szerintem nem a terhességtől, hanem a magas prolactintól van teje, aztán látod mégis pocakos! Szóval én is csöndben maradok! Ne aggódj minden rendben ven nálad!

dr Gigi!
10 nap, teszt meg sehol????? :mrgreen:
:wink:

Eszter!
Helyzetjelentés?
Ugye nem dolgozol?! :shock:

Szép napot kívánok mindenkinek! Jövök még!
Ja, egy görbét azért dobok fel:
Kép

Kéretik jól megnézni, mert ez a " tuti nem vagyok terhes " görbém!

Éva

Kép
balimama

Hú de szép görbe, nagyon tutinak látszik!!!! :lol:
zora7

De akkor kedves Éva, milyen a terhes görbe???????? Tessék mihamarabb tesztelni!!!!!
zora7

Éva, nekem nagyon tetszik a görbéd :D - de ezt csak csendben mondom, mert lehet, hogy ettől jön most be neked, ha mondogatod, hogy "tuti nemterhes" :wink:
Komolyan, eddig tökéletes :D

Eszter remélem pihen, és azért nem ir!!!

Titi, negyon hiányollak, hisz ilyenkor már szoktál jelentkezni - de megértem, ha nincs kedved irni. Azért tudd, hogy veled érzek!!!

KépKépKép
ildiko74

Szia Ildi? Te most hol tartasz? Általában a sikertelen vaklármás hónap után jönni szokott a baba!!!!
zora7

Éva!!! most látom, hogy egyszerre volt pé.nk :D :D Te mikor akarsz tesztelni?

KépKépKép
ildiko74

Éva! Szerintem tök terhesgyanús a görbéd! Remélem nem zuhan majd le a hőd! Küldöm a +++++++++++++++energiákat!!!

Nekem is vannak görbéim:

Kép

Kép

Várom a véleményeket én is!!!
Vendég

eszter,
pár szót magadról és kérnék szépen :wink:

tutinemvagyokterhesgörbe tulajondosa :lol: :lol:
bocsi,de most 10 napig lh tesztelni fogok :lol: azaz majd az uh utántól.kb a23.napig mert annyi tesztem van 8) a 24en meg kezdem a hcg tesztet :mrgreen:
Vendég

Krisztinka, LH tesztet ma csinálsz? Most már ideje lenne felszökjön a hőd, és ott is maradjon! Még néhány napig bird ki, utána már a tergességi tesztért izgulhatsz :)

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka? Olyan mintha csak most következne a tüszőrepedés. Nem pont most van tojásfehérje váladékod???
zora7

krisztinka,
kb a görbe az amiről halvány lilám sincsen de tényleg :oops: én meg ilyenkor szoktam csöndbe maradni mert nem tudok semmi hasznosat hozzáfűzni.de te mivel kérted elmondom mit tudok kiolvasni belőle:hogy még nem volt pé-d a hő szerint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: remélem segítettem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Gigidr! Egyetértek.
zora7

Szerintem a mai naptól van értelme nálad az lh tesztnek.
zora7

ja nekem is van ám kérdésem:múlt ciklusban nem volt tojásfehérje :( :( :( :( megváltozni megváltozott aváladékom de azt csak ugye azután vettem észre hogy megváltozott.szóval az a lényeg hogy ilyen síkos,vízszerű volt végig egész a péig de nyúlós nem lett.utána meg másnapra tök ragadós,onnan gondolom hogy akkor volt meg apé.ez nagy baj sztetek???????????????????????????????????eddig mindig volt :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Jól vagyok ám és már 6 óta javában melózok,de azért nagyon vigyázok magamra.Csak az a véleményem,hogy fölösleges volna otthon maradnom,mert ez ott fent dől el,úgyhogy nem azon fog múlni,fekve,vagy ülve múlatom az időt. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Gigi!

Hogy baj-e? Hát pont hogy így kell lennie. :wink:

Kép

Kép
anubias

Kedves Drnénik!

Ma Lh tesztelek 3-kor!
Köszi a véleményeket! Jó gyorsan írtatok!! Hát még szerintem nincs tojásfehérjém.
Azért ma este is elkapom apát!
Vendég

Gigi! Ez szuper! A váladék mindenkinél egyéni, ez csak a rád jellemző, de teljesen jó változat. Az a lényeg, hogy meg tudod figyelni, mert így nagyon könnyen leszel babás. A legutolsó síkos nap a tuti, meg másnap, mert akkor reped a tüsző.
zora7

Krisztinka, nem baj ha nincs tojásfehérjéd :) - az nem mindenkinél van, elég a vizenyős is :)
Kiváncsi vagyok a mai tesztedre!

KépKépKép
ildiko74

Eszter! Most teljesen jól vagy. Mert úgy tűnii ez tényleg csak a második elmaradt mensi finom jelzése volt hormonálisan. Nincs semmi gond. De az tény, hogy jobb lenne, ha pihennél, mert ezek szerint Te erre érzékeny vagy.
zora7

Igaza van Ildinek, a váladék nem mindenkinek ilyen egyértelmű, a lényeg hogy valamin legyen, ami addig nem volt.
zora7

Eszter, én is egyetrértek Zorával: többet kellene pihenned!!!!

KépKépKép
ildiko74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: