A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike: lehet, hogy nem is a peteéréseddel van gond, hanem inkább a progeszteronnal, ha nem megy fel a hőd...Na persze az i slehet simán, hogy minden oké, és ez lesz az utolsó hőmérőzős hónapod :wink:

Melcsi: köszi a biztatást a görcsökkel kapcsolatban :lol: de jó lesz Nektek holnap!!!! :lol:

Veramami: szerintem is sanszos a 16-17.nap pé szempontból, akkor meg tényleg korai a teszt...

Robcsi: értettem!! :lol: A húgod a HSG miatt volt kórházban? Lehet, nem jól emlékszem...

Coca: rájöttem!!! Te vagy Petőfi Sándor reinkarnációja :lol:

Cicuka: szuper görbe!!! Irigylem azt a 37-es hőt 13. dpo-n :-D

Snufi: múltkor nem értettem én sem, hogy a ferty miért aznapra akarja tenni a pé-t, amikor beírom a pozitív tesztet :shock: Ha folyamatosan tesztelsz, akkor az első pozitív után 24-36 órával van pé...

Enikő: jó vásárlást jövő hétre :lol:

Katica: köszi a drukkot! A férjek úgy látszik mindig kicsit racionálisabbak, mint mi nőcik...Nincs is olyan messze a nyár!!! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: köszi !
Remélem már nem görcsölsz:) hogy vagy?

Jön a tejem most már mindkét mellemből. Nem ömlik, de nyomai vannak. Persze figyeltem is. Ha a prolaktinszintemmel lenne gond, akkor még milyen tüneteim lehetnének.
Volt valaki ilyen helyzetben?

Elmegyünk kirándulni, olyan szééééép idő van!

Coca: Benned egy költőnő veszett el :)

Este Mindenkinek írok, mert már egy lapon vezetem a válaszokat :)
egyébként nem tudom követni a topikot....

Veramama
veramami4

Reinkarnáció visszafekszik aludni. Álmos.

Kép
zölddisznó

Szezso! :wink: Köszi! :lol:

Katica! Hát végül is igaza van a férjednek valahol, de ezt nem nagyon lehet felfogni valahogy mégsem igazán!

Ja! Jöttem babázásból! Sétálni voltunk, mert tök jó az idő!

Kaja: zöldbabfőzelék, rántott csirkeszárny-májjal, rántott máj, rántott pulykamell!

Az normális, hogy reggel felkertem mérni, az ugye 36,6! Aztán visszafeküdtem aludni és 2,5 óra múlva ismét megmértem a kíváncsiság kedvéért, akkor 36, 9? Ilyen "nagy" a különbség? Este is mérem mostanában akkor meg egyik nap 36,5, másnap, meg 37! :shock: Hú! Már megint agyalok! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Helyettem is aludj jó! :lol: :lol:

Snufi! Mit kaptál ajándékba?

Kép
bettike
Eger

kaja: nálunk pulykacombfilé wokban megsütve és rizibizi. nem túl bonyolult étel, de nem vagyok egy konyhatündér. :D

rólam: én is tudom, hogy vhol igaza van a férjemnek. csak tegyük fel, hogy nyáron nem jön össze, akkor megint folytatom az egyetemet, akkor megint várunk pár hónapot, aztán megint... (így mindig vizsgaidőszak környékén kéne ügyesnek lenni, amikor éppen a vizsgákra koncentrálok). még ezen kívül két év van hátra az egyetemből. és ha csak évente kb. 3-4 hónapot próbálkozunk, akkor elég soká lesz ebből babó. :( :( :(

katica
katica30

Veramami ez akár jó jel is lehet, mert Tonticának is az előtej volt a jele a terhességnek. (gond csak akkor van, ha esetleg mégis megjön, mert akkor valami hormongubi van)

Szezso, igen HSG-je volt a tesómnak, de teljesen jó lett az eredménye.

Mostanában mindig kitalálok valami kaját, hogy úgy ennék. Mivel anyu betegállományban volt még szóltam és megcsinálta. Mindig nagyon rákészültem, hogy milyen jó lesz, aztán valahogy sose ízlett.
Ki érti ezt? :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom! Előre is boldog névnapot kívánok, mert lehet, hogy holnap már elfelejteném! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Irto faradt vagyok, kicsit megjedtem hogy hogyan fogom kibirni a fiamat ilyen nyamvadtul. :lol: De majdcsak lesz valahogy! :lol:

Veramami: en inkabb a 18. napra raknam a pe-det es akkor korai volt a teszt bar ki tudja, meg remenykedem hogy nemsokara pozitivat tesztelsz! Az elotej nekem is van bar nagyon kis mennyiseg am, par csepp.
Legyszives nezd mar meg a mehszajadat hogy zart vagy nyilt-e!

Elizabeth: szep nagy pocid van mar, de szeretnek mar en is ott tartani! :D

Ki tesztel most?

KépKép
KépKép
tontica

Hahó!

Bettike! Előre is köszi :wink:

Valaki kérdezte a kaját: csak bélszínrolót ettünk a kölyökkel, majd estére sütök karajt, mire a papa hazaér. Viszot rendbetettem a konyhát, nagyjából a nappalit is, bár csak porszívóztam, a fölmosás megmaradt. Mosás és mosogatás: ment egy gép ruha és egy adag edény is. Ja, és voltunk boltban gyalog ebben a szép időben, illetve Miksa motorral jött, ezer éve nem motorozott :wink:

Most viszont megkezdem a pihenőidőmet tényleg, bedőlök az ágyba én is, majd estefelé még benézek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Veramami: most per pillanat nem görcsölgetek, inkább délután-este szokott. Tegnap 1 kupica Jagermeisterrel oldottam :lol:
Nekem tünetmentesen volt magas a prolaktinom. A tejcsorgás, tipikusan az egyik tünete - lehet. (Meg gátolhatja a pé-t, de neked volt).
Ha jól emlékszem, Tontica is erről számolt be, mielőtt tesztelt volna egy pozitívat :wink:

Bettike: igen, lehet óránként kb. 1 tized különbség...Az estire ne adj, nem hiába nem elalvási, hanem ébredési hőnek hívják :lol: :lol: :lol:

Coca: egyszer csak feltámadsz :lol: tudod, mint a tenger :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso Te mikor tesztelsz?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: jövő szombaton, ha addig nem jön meg :lol: hétköznap nem tesztelek, mert ha pozitív, nem bírnék magammal a munkahelyemen :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bekukkantottam, de irtó sokat írtatok reggel óta..ezt már nem lehet megjegyezni és válaszolni:-(bocsánat..
Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat.

Lili! SZerintem az még lehetett jól időzített együttlét!

Veramami! Még van remény! Korán teszteltél!

Szezso! Drukkolok a szombati teszthez!

babaimádó
Kép
babaimado

Szezson és rajtam kívül kinek lehet még aktuális a teszt hétvégén(ha nem jön meg addig) ?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm lányok a véleményeket! A próféta szóljon belőletek. :lol:

Babaimádó!
Mennek a drukkok!! Februárra négy pozitívat kell produkálni! :lol:

Bettike!
A fertin vannak olyan pozitív görbék, hogy ránézésre el sem tudom képzelni, hogy babás görbe. :shock: Ha pedig érzed, akkor az úgy van, :lol: csak nehezebb így kontorllálni magad. :?
Ismét javítanád kérlek a táblázatot? 3. dpo. Köszönöm!

Veramami!
Korai volt a teszt szerintem is. Én 24-ére tenném a pé-t.

Szezso!
Nagyon szép görbe. 10-11. dpo-n ez beágyazódás!!! Drukkolok!! :lol:

Melcsi!
Látom jól indult a napod. :evil:

Surmi!
Korai volt a te teszted is. Szerintem 14-15 dpo-n próbáld meg. :wink:

Coca: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cicuka!
Mikor tesztelsz? Szerintem jó helyre tette a ferti a pé-t és jól el is kaptátok! :oops: :lol: Biztos beágyazódás!

Snufi!
Úgy látom egy hajóban evezünk. :lol: De jó lenne egyszerre +at tesztelni. :lol: :lol: Én sem írom ki a + LH tesztet.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

1 friss kép a csajokról! Bocs ha valakit nem izgatnak :oops: :lol: De ma van Violám szülinapja, várjuk nagyiékat..... díszmagyarban :lol: :
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Naggggyon édesek! És hogy izgulnak a nagyivárásban!!!

Én is boldog szülinapot kívánok Violának!

Cupp

Kép
zölddisznó

Ceniko!
Boldog szülinapot Violának!! :lol: :lol: Nagyon szépek!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Tontica:
A méhszáj "vizsgálatból" mire lehet következtetni. Mit jelent, ha nyitott ill. ha zárt?

"az élet utat tör magának"
dera

cenikő: boldog szülinapot violának! nagyon aranyosak.

katica
katica30

Katica! Én nem értek egyet a kedveseddel. Nem lehet ennyire időzíteni. Vagy vártok diplomaosztóig, vagy nem törődtök semmivel,és mindent bele. Mi a fontosabb? Ha ráértek - nem tudom, hány évesek vagytok, és mennyire szeretnétek MOST babát - akkor várjatok. De ha nagyon szeretnétek, akkor az egyetem és a meló megvár. Szerintem.

Kép
zölddisznó

Dera:
Kikerestem Neked!
"A menstruációs ciklus során a méhnyak helyzete és keménysége is változik: a termékeny szakaszban megemelkedik, tapintása puha. A ciklus egyéb szakaszaiban pedig kissé keményebb és lejjebb ereszkedik."
Menzi elott ujra megemelkedik es kinyillik a mehszaj, ha terhes vagy akkor a mehnyak font van ugyan DE zart! Ha font van es kinyillik akkor meg fog jonni, de ez csak a menzi napjan vagy az elotte valo napon erdekes.

KépKép
KépKép
tontica

coca: 30 évesek vagyunk.

katica
katica30

Sziasztok,

Enikő, nagyon aranyosak, még ez a huncut, rosszalkodós mosoly :D :D Boldog Születésnapot Violának.

Snufi, ne haragudj, én kimaradtam a sorból, szita az agyam, én is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!Sok boldogságot az életben.

Szirom, én kérdeztem a kaját :wink:

Pénteken találkoztam az egyik volt osztálytársammal a cukiban (pont gesztenyeszíveket vásároltam :wink: ) és náluk már 4 baba van. Nálunk, meg most jön az első. Nem érzem, hogy lekéstem volna valamiről, de azért irigyeltem, hogy neki már négy van.
Amikor fiatalabb voltam úgy éreztem, hogy még korai, most meg úgy érzem jöhetett volna hamarabb is. A férjem szerint pont jókor, mert ő csak most érett meg rá. Katica, amint látod ez nem könnyű dolog :wink:

Robcsi, Ti majd tervezitek, hogy mentek 4D-re? Ha igen, hányadik héten?

Megyek böngészek egy kicsit a neten, apa elaludt, én meg pihengetek.

majd jövök még.

Kép
melcsi6

sziasztok.

teganpi es mai muveim:)
Kép kep
Kép kep
Kép kep

Kép
monyo83

ceni.szepek a gyerekeid.

Kép
monyo83

Terhesseg jelei:- elmaradt menstruáció (igaz, pár csepp terhesség esetén is elõfordulhat az elsõ elmaradt menstruáció idején)
- reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs)
- gyakori vizelési inger
- mell megnövekszik, érzékennyé válik
- a méh nagyobbnak érzõdik
- a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak
- a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is)
- a mellbimbón a bõr szárazzá válik
- elõtej szivárgás
- folyamatos éhségérzet
- nagymértékû fáradtság
- ha terhesnek érzed magad

Figyeljetek a jelekre mert nalam majdnem midegyik jelentkezett mar egy nappal a menzi elott is.

KépKép
KépKép
tontica

Hűűűűűű Monyó de szépek!!!!!!!! De ennék most egy szelettel valamelyikből :)

Tonti, anno én is mindig tőled kérdeztem ezt a méhszáj dolgot, Többiek, bemásoltam a másik hőmérős topicba, igy meg lehet találni később ha esetleg nem emlékeznénk rá, vagy valaki új jön és kérdezi.
Vermama, nekem is nagyon fent volt, alig értem el és zárt kemény volt.

Kép
melcsi6

Ceniko! Írtó édi-bédik a gyerekek! Boldog születésnapocskát a kicsinek!

Monyó! Hát ezek nagyon jól néznek ki, ügyes vagy!

Dera! Nagyon sok mindenben hasonlítunk! Én is miskolci vagyok, 27 éves, a görbéim hasonlítanak a Tiédre és mi is lassan egy éve próbálkozunk. Véletlenül nem Erikának hívnak, mert akkor az is stimmel.
Vendég

Coca megy dolgozni. Pá.

Kép
zölddisznó

Tontica, Melcsi:

Köszi szépen az infó-t, nagyon hasznosak! :)

Lafie:
De Erikának hívnak! :lol:

dera

Cenikő..édesek nagyon!!!!!!!!!!!!!!Milyen izgatottak :) :) Boldog szülinapot!

Monyoka! Nagyon szépek!

babaimádó
Kép
babaimado

Cenikő:

Nagyon drágák a csajok! Boldog Szülinapot!

dera

Enikő! Nagyon boldog szülinapot Violának! Kép

Tündérkék :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Apa az ünnepelt és a tojta :lol:
Kép

Köszi mindenkinek a jókívánságokat :)

Monyó: Szépek a torták, én nem álltam neki sütni,utálok gázsütőbe sütni és itt az van, de ha hazamegyünk Palicsra szoktam alkotni :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönöm a köszöntéseket!

Coca, ilyenkor dolgozni???????????

Bettike! Javítanál engem is a táblában? Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike, csak azt nem írtam, mit javíts: 3. dpo. Köszi!!!!!!!! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Ma anyuéknál voltunk, ezért nem jelentkeztem.

Képzeljétek, sikerült rádumálni a páromat, hogy mégiscsak menjünk 4D-s UH-ra. 16-án a Schörpf-Mérei kórházba megyünk. Járt már ott valaki esetleg?

Ahogy Elizát dicsértétek, nekem is kedvem lett a pocifotózáshoz. CSak azt még meg kell ejteni. Viszont ehhez a párom is kell. :D

Nagyon drukkolok a közeli tesztelőknek, iszonyú jók a görbék. Nem említenék senkit külön, mert ahhoz túl sokat írtok, viszont rövid a memóriám. :lol: Bocseszka!

Puszi ezermillió
Vendég

Kellemes vasárnap estét mindenkinek!

Cenikő: Nagyon aranyosak a kislányaid és Isten éltesse sokáig a kis Violát!
Megnéztem a weben a képeidet, de sajnos nem ismerlek. Régóta élsz Szegeden?

Monyó: Az én orvosom a Mavrak. És a tiéd?

Látom ti nagyon buzgón készítitek a hőgörbéiteket, lehet, hogy én is újra nekifogok? Amikor kb. fél évnyi próbálkozásnál tartottunk én is buzgón csináltam, de mivel folyamatosan kb. ugyanarra az időpontra esett a pé és ennek ellenére folyamatosan kudarcot vallottunk, feladtam. Tőletek viszont újra erőt gyűjtök és úgy érzem nem vagyok magam a problémámmal. Köszi nektek:)

Zsuvi
zsuvi

Sziasztok!

Snufi!
BOLDOG SZULINAPOT!!!! :D

Eniko!
Nagyon csinik a csajok! :wink: VIOLANAK IS SOK BOLDOG SZULINAPOT!!! Kép
Ma jol vagy?

Monyoka!
Huuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!Naggyon szepek!!! :D
(Mindjart ehen halok :cry: )

Csikken!
Teszt kep???

Ne haragudjatok,de en mara ennyi is voltam! :oops:
Puszi!
Ancsa

Kép
Kép
ancsa81

Bolgod szülinapot Snufi!

Zsuvi
zsuvi

Ja, tényleg!

Boldogságteljes életet a szülcsinaposoknak!

A torták meg nagyon gusztik, mind, egytől egyig!

Cupp
Vendég

Athiz! Ügyi vagy! Bevetetted a nőiességet?

Snufi! Már napközben javítottalak, mikor feltetted a görbuszt! :wink: :lol:

Mindenkin rajta a szemem, figyelek, javítok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, na igen, sokat jelent, ha az ember lánya tudja, hogyan kell bevetni nőies bájait! :wink: Kedves kérlelés, bujizás, szeretgetés, stb. :D
Vendég

Athiz:

kedveskedés, bájolgás, simogatás, becézgetés.....
kérlelés, nyavalygás, unszolás....
s végül ha semmi nem marad hiszti, hiszti, hiszti...

Mindegy, csak elérd amit akarsz! :wink: :P

dera

Kepzeljetek jo huzos lesz a het....kedden de/t fogorvos, szerdan este haromnegyed 6 nogyogyasz es csutortok este 7 4D/s uh/ng. Ugyhogy elleszek, mint a befott! :)

Athiz a Schofibe meg nem voltam....mi egy helyen voltunk eddig, amivel nagyon megvoltunk elegedve a 13 heten, es oda megyunk most is vissza!

Kép
elizabeth25

Dera, hát na ja, kb. így van! :lol:

Liza, klassz programok! Neked is csupa dokiból áll az életed!
Hova is jártok UH-ra?
Vendég

Sziasztok!
Tontica:
Megvizsgáltam magam :) fent van, kemény és zárt. Nekem nem cseppek jönnek hanem reggelente beszáradt tejcsi van a bimbónál és ha megnyomom akkor picike átlátszó előtej jön. De azért nem akarom nyomkodni....félek, hogy hormongond is lehet .

Szezso: Drukk a teszthez, mikor is? :)

Babaimádó: nagyon szorítok Neked!

ceniko. édesek a Kicsik, boldog szülinapot!

melcsi: írtam fent is, hogy fent van, kemény és zárt. bőséges fehér ..... bocs lányok!

Különben megcsináltam a görbémet egy VIP fertyvel is, egy kedves kismama megengedte és az a 20-ik napra teszi a PÉ-met.
Ki érti ezt?
Egyébként mensis görcs nincs már.

Mindenkinek szép estét!

Veramama
veramami4

bettike: bár betehetnél már engem is :)

athis: mi a helyzet a Babussal?

Veramama
veramami4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: