A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Eszter!
Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. nemrég olvastam valahol hogy ilyen barnás vérzés a terhességek 35-40%-nál előfordul! Tuti itt is erről van szó! :wink: :wink:

Lányok bocs hogy kicsit önzőzök, de annyit tapasztaltatok már magatokon, egymásnál, hogy talán tudtok segíteni. A helyzet a következő: jan. 16-án múlt el amensim és utána nem sokkal elkezdtek feszülni a melleim, de nem kicsit. Legalábba háromszorosukra dagadtak... Az előző kérdésemre azt írtátok, hogy lehet a mensi után nem sokkal is baba. Szerintetek mikor kéne tesztet csinálnom? Nem akarom elhamarkodni, de olyan jó lenne már biztosat tudni. Ja, a ciklusaim borzasztó rendetlenek: az elmúlt fél évben volt 22, 34 napos is. :?
Adjatok valami tanácsot, mert rövid úton begolyózok! :evil:

rózsa22

rózsa,
vannak dolgok amik nem derülnek ki előbb mint ahogy az szeretnénk :evil: ez is egy olyan dolog :roll: én már csak tudod,maratoni tesztelő vagyok mert nem bírom kordában tartani magam sosem :wink: komolyra fordítva sztem ha tudod akörübelüli pét hogy mikor lehetett akkor ahhoz adjál +10 napot és akkor tesztelj először........
Vendég

áááááááááááááááááááá,figyeliktek milyen bomba az új avatarom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziazstok!

Eszter! Nagyon megijesztettél !!!Nagyon izgulok ám érted, remélem minden rendben lesz. Ilyenkor nagyon nehéz okosat mondani, de próbálj meg pihenni és ami a legfontosabb nem idegeskedni. Persze tudom könnyű ezt mondani. Küldöm a +++++++++++++++energiát.

Nekem ma olyan mensisen fájt aderekam, meg érzem a hasamalját, pedig elvileg még pé-, sem volt?! Én már nem tudom mi van!

Szép estét!

Kép
Vendég

Gigi! nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok meg 1x,

Gigike,

Tudom..., ertem az erzeseidet, kovetem azert az esemenyeket a hatterbol.
Majusra mar bizti otthon leszunk, hatha tudunk majd talalkozni, persze, csak ha te is akarod. :roll:

Eszter,

Nalad is jol fog elsulni!!!! Tessek pihenni, amikor lehet, persze gondolom nem egyszeru ez a nagy fiu + partner mellett, de amennyire lehet. Ha nagyon hajtottal, stresszeltel, esetleg jelnek is fel lehet fogni, h. kicsit vissza kell fogni magad. Nalam bizti a stressz volt. Nalad viszont valszeg tenyleg a vizsgalat okolhato es ha a babaval minden rendben, semmi ok az aggodalomra! :wink:

Jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
KépKép
vitte

vitte,
olyan érdekes :oops: én meg pont azért nem jelentkeztem nálad mert nagyon haragban voltam/vagyok az agykontrollal meg a hittel meg minden hasonlóval :roll: és azt gondoltam úgysem érted meg :oops: :oops: :oops: hogy én nem akarom azt hallani amit te mondanál :roll: :oops: szóval érted :lol: :lol: :lol:
talit mindeképpen összehozzuk,addigra már noah is elég nagy lesz ahhoz hogy meg tudjam szeretgetni úgy igazából :wink:
de remélem előbb még fogadhatom a gratulációkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cupp
gigike 8)
Vendég

krisztinka,
ma nekem is úgy fájt a derekam :shock: sztem mi már semmit nem tudunk megkülönböztetni :lol: :lol: :lol:

gigiakia8.cnonvan :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gigi!
Nagyon szuper az új avatarod!! Úgy illik hozzád!

Krisztinka!
Szerintem most bőven lehet pé-től a hasfájásod!!
Szóval mindent bele!

Eszter!
Egész este Rád gondolok! Hidd el, hogy minden rendben lesz!!!

Lányok!
Én magamba beszélem, hogy ebben a hónapban nem lesz baba!
Sőt azt is, hogy nekem már soha sem lesz baba! :twisted:
Még sok napom van a tesztelésig, ilyenkor nem idegeskedem. Mellfeszülés van, amit a Duphaston szerintem fokozni is fog.

Vitte!
Olvaslak ám én is Titeket!
Micsoda babaeső van Nálatok és mekkora óriás babák születnek! Annyira szeretnék már itt tartani!

Ági!
Nagyon rendes orvosod van! Jó, hogy így megnyugtat. Annyira szeretném látni a babucidat!!!!

Éva

Kép
balimama

Jo reggelt mindenkinek,

Gigi,
Ezek szerint pontosan ereztem, h. mi az oka, h. nem irsz. Elarulom, h. nem irtam volna azokrol a dolgokrol, az nekem egyertelmu, h. mire nincs szukseged... Ezert irtam, h. csak, h. tudd sokat gondolok rad es figyelek a hatterben. (No most kileptem a hatterbol :? ) Es amugy nagyon biiirlak az oszintesegedert! Okosabb es tapasztaltabb vagy, mint jo nehany idosebb ismerosom... :roll:
:D Es igenis majus elott szeretnek neked gratulalni!!!!!

Balimama,
Akkor nem en vagyok az egyeduli, aki mas topikban lesekszik :lol:
Termeszetesen neked is nagyon szoritok, mint mindenkinek kozuletek!!!!

Szep vasarnapot!

KépKép
KépKép
vitte

éva,
olyan kis hebrencs mint amilyen én vagyok :mrgreen: :mrgreen:

vitte,
ez jó hogy mindketten figyeljük egymást a háttérből :lol: :lol: de beszélni azt csak ritkán......... :roll: :roll: :lol: mikor olvastam hogy megvan noah,fementem a wiwre hogy írjak az üzenőfalra.és megkerestelek és akkor fent volt az a kép ahol noah meg te vagy pár percel szülés után és hát itt potyogtak a könnyeim :oops: nekem sosem fog benőni a szívem lágya 8)
tegnap azon nevettünk apával hogy engem vagy nagyon bírnak vagy nagyon utálnak :lol: de tényleg,akinek bejön az őszinteségem,cinzmusom ect. az bír de mindenki más meg hülyét kap tőlem :wink: mondjuk nem zavar hogy rohamonsan csökken a népszerűségi indexem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jókat tudok ilyenkor mosolyogni magamban :wink:
és hát igen,a novemberi események meg kiváltképp megváltoztatták a nézeteimet,felfogásomat,engemet8)
de örülök neki,mert utána jött el az a pont mikor én is azt mondtam magamról hogy na most valóban én is bölcs embernek tartom magam.és ebben a korban............

na eldugulok mert most be akarom potolni azt a pár hónapot amit kihagytunk :lol: :lol:

és örülök neki hogy kiléptél a háttérből,gyere hozzánk is és offoljuk szét a topicot :twisted:

cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
gigike 8)
Vendég

vitte,
lényeget meg kihagyom :shock: hogy miért gondoltam azt hogy szóba kerülne a hit meg ilyesmi.......mert én abból indultam ki hogy biztosan akarsz nekem segíteni hogy felálljak utána és hogy mint ahogy én is te is magadból indulsz ki.és úgy gondolnám neked az segítene felállni egy ilyen helyzetben hogy hiszel valamiben hogy azért történt.és azt gondoltam ezt akarnád nekem "továbbadni" és hát ugye azt meg nem tudhatod hogy mikor én ebbe próbáltam kapaszkodni(mert próbáltam,ez volt az első amiben próbáltam) a mélyésgből a feneketlenségbe kerültem :cry: hogy én ha ezeket nem zárom ki az agyamból és nem kizárólag materialista,kézzelfogható dolgokba kapaszkodtam volna csak zuhantam volna lefelé........de nem fokozom mert te úgyis értesz engem már fél szavakból is :wink:
Vendég

hogy lehetek ekkora idióta :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: azért sietek reggel a gép elé hogy bekukkantsak hátha van vmi hír eszterről erre nem írok neki :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eszter,
kérlek jelentkezz hogy történt e vmi mert nagyon sokat gondolunk rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

éva,
terhestünetekre duphaston mellett nem tudsz hagyatkozni :? mert az akkor is terhestüneteket okoz ha nincs baba :evil:
és ma éjjel nekem is az jutott eszmbe hogy mi van ha a vetélésem után már soha többet nem leszek terhes :cry: :cry: úgy látszik a telihold okozza az agyament gondolatokat:roll: :twisted:
Vendég

Szép jó reggelt lányok!

Tegnap nem tudtam már este jönni a babanetre, mert nem engedett be :(

Eszter,
Hát este jól megbőgettél. Elkeztem olvasni amit irtál és úgy döntöttem apának is felolvasom hangosan. Ő is teljesen el volt szontyolodva! Muszáj, hogy szót fogadjon a babád, és benn maradjon! Ezek szerint az uh-on nem láttak bevérzést??? Csak mert akkor akkora baj tényleg nem lehet!
Azt hiszem értem, hogy miért nem feküdtél. Teljesen igazad van... Én se csinálnám másképp! Csak valahogy ezt diktálta belülről valami... Mintha a fekvéstől megváltozna valami?!
Azért vigyázz magadra, jóóóóóó????!!!!! :(
Az integrált tesztről mindjárt berakom a linket... 2 vérvétel, amit kiküldenek Londonba. És mellé mi csináltattunk uh-ot. Ott mérte a doki meg nekünk a nyaki redőt is, profi gépen.
http://www.downszures.hu/site.php?mid=4 Nem olcsó. A vérvétel 28e, és mellé az uh 10e (ebben benne volt, hogy felvették cd-re)
Rettentően örülnék egy lánynak, mert azt érzem, hogy nyáron lányt veszítettünk el... De ha fiú lesz, már azzal is megbarátkoztam.. Legalább az majd anyás lesz! :D
Neked is egy ilyen kis csoda van a pocidban, és mondd meg neki, hogy én is azt üzenem, hogy benn kell maradnia!!!!
Hogy telt az éjszakád amugy??

Vitte,
az én nagylányom is január 14-én született, csak 9 éve... :D

Gigi,
majd biztos akkor lesz, ha elmegyünk a 4D-sre (kb a 24.héten tervezem)
Másik magnéziumot kell szednem. Magnerot a neve. Ez sokkal drágább :roll: :shock: , de a doki azt mondta, hogy ő ebben jobban hisz. Úgyanannyi magnézium van ebben is, mint a másikban. De ha ő ezt mondja, akkor én ezt szedem! :)

Éva,
Azért ezt igy ne add fel!!! Én nagyon szeretnék neked még egy babucit!!! Annyira megérdemled! Segíteni fog a gyógyszer, hidd el! Kell, hogy segítsen! MI itt vagyunk és neked is kidrukkolunk egy babát!

Hoztam a képeket. Az uh magyarázatra szorul, mert már akkora, hogy ebbe a kisfelbontású uh-ba nem fér be rendesen... :) Olyan mint egy ufo, mert inkább csak a csontjai látszódnak :)

először akkor a pocim:
Kép

És a babám (méretekről annyit tudok, hogy a comcsontja 25mm :)):
Kép
Kép

puszika nektek
csné

hogy én milyen jól elvagyok itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ági,
pocidra irigyek vagyunk,lányra szintúgy,ez van :lol: :lol: :lol: :lol: de most komolyan,nagyon helyes a pocak meg a lakója is :D :D :D :D magnerotban uannyi van mint melyik másikban a citrátban vagy a b6ban?és ez mennyibe fáj :twisted: ?
Vendég

Gigi :lol: ,

Amikor a hitrol irsz, tegyuk hozza, hogy nem vallasrol van szo... ha vki olvassa meg azt hiheti. :roll:
Azt mar megtanultam, h. neked nem arra van szukseged, ami rajtam segitene...
Az agykontrollal most en sem allok vmi jol, sok minden nem ugy tortent, ahogy en azt gondoltam, szerettem volna, de vegul is jo igy, mert minden rendben lett, de nagyon feltem, h. nem. Abban is biztos vagyok, hogy otthoni korulmenyek kozott mas kimenetele lett volna a szulesemnek... Errol ennyit.
Azt a kepet, ha latom, nekem is konny szokik a szemembe... Az az egy mondatod azert sok mindent elarul. Es orulok, h. akkor igy nagyjabol OK a kettonk virtualis kapcsolata :D
Es igen, ertelek felszavakbol is! :D
Tudod, sokkal jobb egy oszinte ember, aki talan rad pirit, ami abban a pillanatban nem esik jol, mint egy jopofizos, mindenben egyeterto, aki a hatad mogott egeszen mast mond. Na en az utobbit gyulolom es megvetem.
Puszi neked!!!!

Ennyit az offrol!!!! :roll:

Most olvasom mi tortent Titieknel, mar hianyoltam, gondoltam, h. oka van, h. nem jon. Oszinte reszvetem Titi.

KépKép
KépKép
vitte

Szia Agi,

Edi a pocid! Gratulalok neked is!!!!!

Bocsi, ha hulyesegnek tartod, de mi annyira vizontot vartunk, es nem tudok a bakokrol semmit... szoval te milyen horoszkopu vagy? Van olyan tulajdonsaga a nagylanyodnak, ami talan altalanosithato vagy jellemzo a bakokra? :roll:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok Lányok! Újra jelentkezem. Mindenkit olvasok mindig és nagyon izgulok értetek. Főleg Eszter gondja aggaszt, amikor olvastam néhány napja az Uh-os gondját, már akkor megijedtem. Tudjátok miért....De nagyon remélem, hogy az ő esete a 35%-hoz tartozik. Csak ne fájna a pocakja!! Remélem ez már elmúlt.
zora7

gigi,
ugyanannyi magnézium,mint a magnézium citrici-be. 50 db-os ez, és valami 2000 valahányszáz volt... :shock: Végülis ha azt veszem, hogy 10 db-os a magnéziumcitrikum, akkor annyira nem is gáz... Valami külföldi gyártója van.

Én már nem merem beleélni magamat a lányba... Pedig rettentően szeretnék megint egy kis nunist :D Legkésöbb a 24 héten remélhetőleg megmutatja úgy magát, hogy biztosra tudjuk!

Most majd megyek a 20. héten genetikai uh-ra a kórházba, és utána a 21 hét körül szívultrahangra az I-es Nőire! Ez utóbbit már rettentően várom! Vivi ott született, és ez a doktornő nézte őt állandóan a pocimban! :D Lehet, hogy akkor is mondanak valami tippet! :roll:

Köszi a pocidicséretet! A lányom meg tudom, hogy gyönyörű! :oops: :roll: :lol:
csné

Egyébként most kedden megyek magándokihoz, és nagyon remélem, hogy a kivizsgálás mindent rendben talál és egy percet sem kell várnom a próbálkozásra.(2 hete lesz szerdán, hogy műtöttek). Szerintetek őrült ötlet, hogy nem akarok várni. Gigi, Te olyan sokat tudsz, szerinted nem lehet, hogy az volt a gond, hogy kevés volt a 2x1 Duphaston?
zora7

Jaj Ági, olyan jó látni egy ilyen igéretes pocakot!! Sokat nézzük majd, remélem mágikus hatása van!
zora7

Vitte,
én vízöntő vagyok. A bakokról nem tudok túl sokat én se, viszont a lányom tulajdonságait nagyon le tudom neked irni! :D

Kicsit belenéztem a jegy tulajdonságaiba az interneten, és kiszedem neked, ami Vivire NAGYON igaz:
-kedélyállapot-hullámzás az alaptermészetéhez tartozik.
-Akarata határozott, állhatatos, szívós.
-Érzések, hangulatok jönnek-mennek benne, hiába, ez hozzá tartozik a természetéhez.

Sajnos most hirtelen ennyi. A környezetemben sajnos nincs más bak, akivel össze tudnám hasonlítani... :( Bár ilyen akaratossággal jobb is talán...
:wink:
csné

zora,
aranyos vagy! Remélem nektek is hamar jön majd a babu!
Szerintem amugy a doki a 3 hónapot fogja javasolni kihagyáshoz. Azt is megmondom, hogy miért: műtét után a méhnyálkahártya sérül és kell neki idő mire teljesen helyreáll. Ha hamarabb terhes leszel, nagyobb a veszélye a vetélésnek illetve a koraszülésnek, mert esetleg nem tud jól megtapadni...
Nekem is ezt mondta a dokim, mert 2 hónap mulva költözött a drága a pocimba. :roll:
csné

Hát éppen a Te példádon felbuzdulva hamarkodnám el, meg tényleg nem egyismerősöm már a vetélés utáni következő mensi előtt terhes lett és mégsem lett baj. De azt igyekszem csinálni, amit a doki mond :oops: Remélem.....
zora7

Még később benézek, és próbálok újra bekapcsolódni új reményekkel! Szép napot nektek
zora7

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, mert főznöm kell, jönnek anyósék!

Eszter! Mi van veled? Jobban vagy már? Annyira aggódom érted, és nem vagyok egyedül! Kérlek amint tudsz írj, hogy mi a helyzet!!!!! Nagyon drukkolok, hogy a babád bent maradjon, és ne legyen semmi baj! GYere, amint tudsz, sűrűn benézek, hogy írtál-e!

Ági! Olyan jó, hogy veled minden rendben!!!!!! Nagyon ari a pocid, és a babucid is! Én őszintén megmondom, úgy érzem, hogy fiad lesz! De hidd el, azok is tudnak nagyon kedvesek lenni. És majd 20 év múlva, ha sétálsz vele, majd mondhatják, hogy milyen jó pasid van! :wink:

Gigi! Te tényleg olyan kis hebrencs vag, de közben meg tök jól látsz dolgokat fiatal korod ellenére, mert nagyon nehéz dolgon mentél át! Én is bírom az őszinte emberek, még akkor is ha néha nem esik jó, amit írnak, mondanak. Nem egészen értem, hogy Ti akkor már Vittével ismeritek egymást? Vagy most mi is van?

Éva! Nem feladni! Biztos vagyok, hogy lesz még neked is babád, csak szegénynek nehéz lemászni azon a létrán!

Titi drága! Olvastam amit a másik topikba írtál! Nagyon sajnálom amin most keresztül mész! Legalább már ott lenne valaki a pocidban, aki erőt ad, és legalább már az a "problémád megoldódna". Egyébként nem tartom rossz ötletnek, hogy apukádat kicsit közelebb költöztessétek. Nem is kellene Pestre, csak egy közeli kis faluba, mert ott talán jobban figyelnek egymásra az emberek, sőt sokszor túlságosan is, és olcsóbban is lehetne valami kis házikót venni. Bár tudom, hogy az emlékek oda fűzik, ahol most lakik, de talán 1-2 hónap múlva fel lehetne neki vetni a témát. Nehéz úgy bármilyen tanácsot adni, hogy nem ismerem apudat. Csak bíztatásként elmesélem, hogy az apukám nővére novemberben meghalt hirtelen. Agyvérzést kapott, összeesett és sajnos 2 nap múlva már meg is halt. A férje állandóan ivott, csak a kocsmában lógott, és amilyen szavakkal a feleségét illete, azt el sem tudod képzelni. Én még azt az embert józanul, amióta az eszemet tudom, nem láttam. Most nem iszik, már kitakarította a lakást a pincétől a padlásig, teljesen megváltozott. Kár, hogy ezt a felesége már nem élhete meg, de úgy látszik egy tragédia kellett ahhoz, hogy képes legyen leszokni az italról. Tudom, hogy sovány vigasz, de úgy látszik, van akire egy tragédia "jó hatással" tud lenni
Remélem hamar megoldódik ez a problémád, hiszen fiatal vagy, és most teljesen más dolgokkal kellene foglalkoznod!!!
Vendég

Zora,
tudom milyen érzés! Nem birtam kivárni én se. Most se bírnám, és sose. Ezt más nem tudhatja, csak aki veszít el olyan babát, akit nagyon várt már! Elárulom, nekem volt olyan doki, aki 6 hónapot mondott a várakozással... Azt hittem hülyét kapok amikor kimondta! Na, hát nem!
Szeritnem is 1-2 mensi után már érdemes próbálkozni, max a dokinak azt kell mondani, hogy becsúszott :D Ha meg akar maradni, akkor ennyi idő után is megmarad, ha meg nem marad meg, akkor várhatsz te vele éveket is...!
csné

jaj kedves mindenki,igen,vittének igaza van,nem éppen azt bizonygatom hogy mekkora ateista vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: szvak ez a hit nem az a hit amiről beszélünk :wink:

vitte,
azért ne csak májusba találkozzunk,addig is ha már kibújtunk a háttlérből maradjon is így :lol:

ági,
köszi nem tom hogy mitől jobb de akkor én is veszek :lol: :lol: :lol: mr mindet veszek én is,ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :roll:

zora,
az hogy mi volt a gond nem lehet tudni.de sztem nem a duphaston. a duphaston csak placebó :? egy 6 hetes embrió a 2X1es duphaston adag 10.000szeresét termeli meg magának progiból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezért placebó.az lehet hogy valóban sárgatestelégtelenség volt az oka de ha az akkor meg closty kell és nem duphaston,azt azzal lehet megelőzni.úgy hogy olyan adagban kell szedni hogy a progi pé után legalább 30 legyen.(itt megjegyzem egy nem stimulált ciklusban a progi ha 15 az már szuper)
de ha megfogadsz egy tanácsot,ebbe ne menj bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudod megelőzni,kivédeni de magadat tönreteszed vele ha ezen agyalsz :cry:
mi egy vérzsét vártunk,egyim doki szerint ez bőven elég de ennyit azért javasol mert egy vérzés alkalmávan regenarálódik a nyálkahártya.
Vendég

little,
igen a meglátásaim valóban helytállóak csak az előadósmódom nem jön be mindenkinek :lol: :lol: de sztem humorérzék nélkül azért néha öngyi lehetne az ember,nekem ez segít hogy túléljek nehéz helyzeteket.meg a cinizmuson is segít ebben :oops:
és örülök hogy hebrencsnek látsz :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
nem is tudom ez mennyire helytálló de nagy a szám az tuti és ki is mondom.........

"Az őszinteség egyetlen korlátja a tapintat"
Vendég

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés!

Megvagyok.Tegnap délután(most lehet,hogy hülyének néztek)legyantáztam a lábamat,mert arra gondoltam,ha lesz egy ilyen befejező műtétem ne azon csámcsogjanak,hogy milyen szőrös.Mire kész lettem teljesen elmúltak a hasgörcseim és ott abban a pillanatban azt érzetem,hogy most valami eldőlt és a baba velem szeretne maradni.Lehet,hogy neki is a lábszőrök ellen volt kifogása. :lol: Éjjel nagyot aludtam,de reggel szorongva félve ébredtem.Az biztató,hogy nagyon hányingerem volt és a cicim is fájdogált.Azóta semmi barnázás nem volt.Apa sajnos ma is melózik,a fiam viszont ágyba hozta a reggelimet.na lányok ezek azok a percek,amikért érdemes megszületni és anyának lenni.Annyira megható,hogy egy 9 éves gyerek,aki ráadásul kifiú ennyire érzi a lelkem minden sajdulását.

Ági!

Milyen szép nagy pocid van már.Nagyon büszke és szép vagy azon a képen. :D Nem akartalak elkeseríteni,igyekszem most már olyan dolgokat átélni,ami jókedvre derít,ok? :wink: Hát ez a teszt tényleg elég húzós.Perzse azért én is elmegyek mindenre amire lehet.Nekem a védőnő adott brossúrát,meg a kismamában is láttam,csak az zavar,hogy sehol sem tüntetnek fel árat és így nincs viszonyítási alapom,hogy van e árdiferencia egyik-másik vizsgálat között.Te miért ezt választottad? Neked javasolta valaki?Ne haragudj,hogy ennyi kérdést zúdítok rád,de így jár,aki elsőnek lesz babás. :lol: Elsőnek tapasztal mindent,a többiek meg csak battyognak a kitaposaott úton. :D

Vitte!

Én is egy kis bakot nevelgetek,hát nincs ugyan viszonyítási alapom,mert ez az egy gyerkőcöm van (a pocaklakón kivül),de nem egyszerű az tuti.Viszont nagyon sok olyan tulajdonsága van,ami feledteti veled a rosszakat és szörnyen ragaszkodó,szeretetreméltó.Mármint Bálintkám ilyen.De amit Ági Vivusról írt,az nagyon ismerős. :wink:

Zora!

Milyen 35%-hoz kell tartoznom?Jajj ne ilyessz meg,de azért most már légyszi írd le mire gondoltál.Egyébként csütörtök óta 3 doki csinált Uh-ot és a baba jó helyen van és dogog a szíve és kb 2 cm.Én úgy tudom,remélem,hogy ez jó.Csak az a gond,hogy ahány UH annyi adat.Egyébként örülök,hogy ennyire várod az újabb próbálkozást és nagyon drukkolok,hogy mielőbb beköltözzön hozzád egy egészséges pocaklakó.Én nem tudom,hogy ilyenkor mennyit kell várni,de azért tényleg jobb,ha hallgatsz a dokira.Remélem úgy fogysz járni,mint Ági. :D

Little!

Neked is nagyon köszönöm a törődést.Szerintem végül a te dokidat fogom választani.Nagyon tetszett amiket írtál róla,csak utána nem volt lelkierőm válaszolni ,de remélem nem haragszol érte. :oops: Melyik napon(napokon rendel?Hétfőn bejelentkezek hozzá. :wink: Ha van kedved szülhetünk majd együtt nála.Ki is alkudhatunk valami akciós árat.Mondjuk egyet fizetünk és ő kettőt vág. :lol: Te hogy érzed magad?

Titi!

Nagyon veled vagyok lélekben.Azért ne feledkezz meg az evésről.Nem szabad legyengülni,hiszen ezek a dolgok is befolyásolják ám a fogantatást beágyazódát.Nagyon szeretném,ha sikerülne minden pont úgy,ahogy szeretnéd.

Éva!

Ne add fel,pont most amikor már bogyót is kaptál.Nekünk annyi erőt és szeretetet sugárzól ,viszont a saját dolgaidban annyira pesszimista vagy néha.Nem szabad.Minden rendben lesz.jut itt mindenkinek egy-egy baba.Másznak szorgalmasan a kis tündérlétrán,mi pedig elkapdossuk őket.Jön már a tiétek is,meglátod.

Mindenkinek millió puszi és ezer köszönet a sok jó szóért és szeretetért.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jaj, Eszter! De örülök neked! Nem akartam elmozdulni a gép elől amig nem irsz... Örülök, hogy jöttél, mert már zsibbad a fenekem :lol: :roll:
Boldog vagyok, hogy rendben volt az éjszakátok és a lábad sem szőrös már! :D Azért egy picit pihenj is majd, jóóó??
Édes a fiad! Annyira tudják már 9 évesen, hogy mit érzünk! Vivi a napokban érezte, hogy nyugtalan vagyok, minden nap rákérdezett, hogy "hogy vagytok"?! Én meg mondtam, hogy jól, de nem voltam benne biztos... :(
Jaj, de még milyen büszke voltam tegnap!!! Annyira jó volt látni, hogy minden rendben van odabenn! Ráadásul a doki megnyugtatott, hogy nem kell ám nekem azt még éreznem folyamatosan, hogy mocorog odabenn!!! :roll:
Ilyen hülye aggódós picsa leszek végig?? Apa örül nekem! :oops:

Én azért mentem ide a Bolgárkerékbe, mert az én dokim ott uh-zik! Máshol is ennyibe kerül én úgy tudom, talán 1-2 ezer eltérés lehet... Nekem nem volt kérdés, hogy hozzá megyek, gondolom ez érthető! :D Amugy Juci is itt volt anno Dudorral! Ez a Czeizel intézete...

És kérdezz csak nyugodtan. Igy már nem olyan rossz "elsőnek" lenni, hogy vannak mellettem kismamik! :D

Amugy én is ma itthon pihengetek. Apa dolgozik, Viviért este megyünk anyukámhoz. Nekem meg tegnap este óta fáj a torkom a változatosság kedvéért és fújom az orrom. Remélhetőleg a fogamra való antibiotikum ezen is segít (felső léguti és hugyuti problémákra van).

puszi
csné

Jaj Eszter, meg ne ijedj! A 35% , akik minden gond nélkül kihordják a babát, bár vérezgetnek és görcsölgetnek. Azoknak a 35%-a, akik babát várnak. A jelek arra utalnak, hogy minden oké,m ne izgulj!!!! És bocs, ha megijesztettelek, nem akartam, hisz csak jót kívánok neked!!!! Írok még Gigi, de most mennem kell.
zora7

Zora!

Nagyon ari vagy,hogy ilyen gyorsan válaszoltál.Én meg már arra gondoltam,hogy ilyen tünetekkel ennyi esélyem marad a baba kihordásásra,vagy ilyesmi.De jó,hogy megnyugtattál.Az meg fel sem merült bennem,hogy meg akarsz ilyeszteni,hiszen aki átél hasonlót még fogékonyabb az ilyen gondokra.

Ági!

Nekem is ezt a címet írta fel a védőnő.Akkor jövő héten fel is hívom őket és kérek időpontot,nehogy lemaradjak.Bár van egy másik is,ahol meg az a szimpibb,hogy állítólag aznap van eredmény is.Majd arra is rákérdezek.

Puszi

Eszter

Ui!

Azért picit fájogat a hasam,és az előbb megtöröltem magam egy papírzsepivel picit beljebb és kicsit,de barnás sárga kevés valami van ott. :oops: :cry:

Kép

Kép
anubias

SZiaaaaaaa Eszter! De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy már minden oké! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Lehet, hogy attól ijedt meg a babád, hogy már annyira készültél egy esetleges műtétre, hogy úgy gondolta, hogy nem szabadulsz meg tőle ilyen könnyen! :lol: Meg tetszik neki a csupasz lábad is! :wink:
A dokit minden nap 16 után lehet hívni időpontot kérni. Csak mond a nevét, hogy hozzá szeretnél időpntot, mert ketten használják a rendelőt. Ha megvársz, akkor én szívesen szülök veled kéz a kézben :lol:

Nekem az álomkóron kívül semmi tünetem. Persze kicsit érzem, hogy egyszer itt aztán ott beleszúr, de semmi egyéb. Na jó, mondjuk a cicm még ami kicsit érzékenyebb, de már ez sem tűnik fel, mert a szoptatási időszakban hozzászoktam.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan írok, mert a csajok megölnek, ha nem játszom velük!

Eszter!
Tudod nálunk még a férjem is izgult érted! 10 percenként szólt, hogy nézzem meg nem írtál-e! Annyira édes a kisfiad! Igaz lehet az, hogy nézd meg hogy viselkedik egy fiú az anyjával, olyan lesz a feleségével is!!
A kicsit színesebb váladék a tegnapi vége. Ne aggódj miatta! Szerintem tényleg csak az UH okozott méhszáj sérülést. Az okozhat kis görcsöket is!

Gigi!
Én valamiről lemaradtam! :twisted:
A progival kapcsolatban: hát nekem volt 17 is. Akkor most mi van???? Már tele van a ....

Puszi nektek és este mindenkinek írok, de már rágják a fülem a csemeték!

Éva

Kép
balimama

little,
igen én ismerem vittét,régebben együtt kezdtünk írni a 2007ben akarok szülni topicba

éva,
ha több az sosem baj te lány :D de amúgy még az sem ha valamivel kevesebb,csak azt mondják a nálunk okosabbak hogy nem stimulált ciklusban a 15 körüli a megfelelő,sárgatestelágtelenség esetén meg a 30at el kell érje a stimuval........
summasummarum:neked nincs sárgatestelégtelenséged ha 17 volt stimu nélkül az fix :wink:
Vendég

Eszter,
mivel 2 vérvételből áll, az elsőnél nem tudom milyen eredményt tudnának mondani. A második vérvétel után 2 napra már itt is van eredmény! De hát hamarabb hogy is lehetne, ha kintre küldik Londonba a vért???
Én ezt tudom neked javasolni, és legalább látod a dokimat is :)
csné

Agi, Eszter,

Koszi a felvilagositast a bakokrol :D
Huh, felkothetem a gatyam... meg 1 hozzam hasonlo temperamentumos, akaratos stb csaladtag... Jaj nekem :roll: en ugyanis kos vagyok :roll:

Na kivancsi leszek :lol: :lol: :lol:

Eszter,
Tuti eltart meg, mire kiurul beloled. Nem friss verzes, hisz az piros lenne, tehat meg mindig az, ami akkor el kezdett kiurulni. Minden rendben lesz! Tenyleg!!!!

A kozmetikus akciodrol jutott eszembe...
En epp a szules heteben mentem volna kozmetikushoz, fodraszhoz, h. majd ha odakerulok szep legyek. Meg novesztettem is a bikinivonalat, honaaljat, h. a gyanta szepen levigye... Fodrasznal oktober vege ota nem voltam...
Erre nem elindul a fiacskam... jo kenyelmetlenul ereztem magam, persze utolag, h. annyira igenytelen voltam... hat sajna ez van, nem tudom megvaltoztatni :oops: :oops: :oops:

Gigike,
Rajtam nem mulik, es szavadon foglak, legkozelebb Pesten leszunk es belefer egy tali, rad szolok!!!! :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

A mai napom nem volt semmi,vagyis inkább úgy volna helyes,hogy egy nagy semmi volt.Sikerült napközben 3-szor is lefeküdnöm aludni,és egész nap szinte semmit sem csináltam.De ezt szó szerint értsétek.Leesett a vérnyomásom,és olyan voltam,mint aki altatásban próbál ébren maradni.Szóval van abban valami,hogy a szervezet jelzi épp mire van szüksége.tegnap csavarogtam,ma meg semmitttettem.csak az zavar,hogy nem érzem kipihentnek magam,inkább ellenkezőleg.Annyi erőm sincs,hogy odébbmenjek.De egyébként jól vagyok.Barna azóta nem volt.

Vitte!

A te sztorid is ari a gyanta előtti növesztős állapotról.Sajna az ember gyakran tervez és aztán minden másképp alakul.Én anno sminkeltem is,hogy majd szépnek lásson a kisfiam,ha meglát.szerinted? :lol: 28 óra vajudás után nem hiszem,hogy lett volna sminkes,aki kihoz belőlem valamit.Még szerencse,hogy ott és akkor ezek a dolgok teljesen a feledés homályába merülnek,és nem is vagyunk nők,csak anyák,akik szülnek.Szőrösen,vagy épp lefolyt szempillaspirállal. :lol:

Úgy hozzászólnék a hormonokról folytatott eszmecserétekhez,de csak tágranyílt szemmel bámulok,mert ehez semmit sem értek és azt a keveset,amit talán mégis,azt meg tőletek tanultam,úgyhogy hm.. :lol: Nagyon okosak vagytok és csak így tovább dokinénik. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Tegnap este nem bírtam ki és kunyiztam egy kis gépidőt a tesómtól, erre nem tudtam megnyitni a babanetet…

Eszter! Nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!! Én hiszem azt, hogy hallja, ha beszélgetsz neki, szerintem biztosan segít, ha ő is tudja mennyire várjuk. Mondd meg neki légyszi, h bár még csak egyszer találkoztam vele, és akkor se tudtuk hogy létezik én is nagyon szeretném ha megszületne.
Annyira drukkolok és puszit külök a kisfiadnak, mert ennyire vigyáz rád.
A fáradtság miatt ne aggódj, én már kezdem megszokni és az a fura, ha véletlen nem úgy járkálok mint egy holdkóros.

Little! Teljesen egyetértünk, hogy sok minden a fejben dől el, csak így tovább, nem kell parázni…
Nálunk is ugyan így van a hangulatváltozásokkal. A férjem már mondt egy párszor, ha nem lenne babám, le kellen önteni egy pohár vízzel, vagy kérnem kéne az apukámtól két pofont, mint gyerekkoromban, amikor hisztiztem…

Ildikó! Most lehet hi-hi, már egy órája olvasok és még csak a péntek éjszakánál járok… Nagyon érdekes, nekünk is ugyanazt mondta a pap, mint nektek, de szerintem nem csak ezért nem használjuk így…hanem valahogy ez a természetes.

Éva! Nagyon örülök, hogy végre közelebb vagytok a megoldáshoz, reméltem már megnyugodtál egy picit, de megint elérkeztünk a „nekem már sose lesz babám napokhoz” nálad ez minden hónapban előkerül egyszer, de még jó, hogy hamar elmúlik és akkor újult erővel veted bele magad a dolgokba. Ha beszeded a bogyókat, meg elkészül a hormonvizsgálat, már nem kell sokat várni, kitartás!!!

Rózsa! Gyakorlatilag foganhat bébi amensi után pár nappal is, ha jól emlékszem Virágnak mensikor vagy után nap fogant, de ő biztosan megírja majd pontosan.

Ildikó! Fogalmam sincs, h mikortól alacsonyabb a vérnyomás, nekem mindig alacsony volt , de nem ment lejjebb mostanáig. A vége felé meg a magas vérnyomással riogatnak, úgyhogy fogalmam sincs.

Andi! Próbáld meg pár nap múlva megint, a görbéd szerint is „csaltál” két napot…

Kicsijuci! Megtörtént! Akár mindennap betehetnéd a linket, akkor biztosan nem felejtjük el…

Ági! Örülök, h minden ok. Meg egy picit írígy is vagyok, mert én csak másfél hét múlva láthatom megint a babámat…Nagyon ari a pocakod.
Gyógyulj meg mihamarabb, remélem segít a gyógyszer amit kaptál. Ősszel a férjemnek fülgyulladása volt és ő is húgyúti bajokra való antibiotikumot kapott, csak ő mikor elolvasta inkább azt mondta hülye a doki és kidobta a kukába…

Gigi! Csak egy picit próbáld meg a fejedbe bepakolni, h most igen is babás leszel, sokat fog segíteni, még ha te nem is bítzol benne, a kedvünkért próbáld meg.

Velem semmi gáz, csak az a baj, hogy ha hazamegyek szinte semmit nem pihizek, pörög az idő és sodor magával, de nemsokára lefekszek és megpróbálok erőt gyűjteni a jövő héthez. Már attól rosszul vagyok, ha belegondolok mennyi mindent kell csinálnom, pedig csak egy "átlagos" hétnek nézek elébe, ami babával mintha a legalább 250%-os teljesítményt kívánna. De nem panaszkodom, a párom bizti segít majd sokat.

Puszi mindenkinek
verzsike

eszter,
irigyellek ezért semmittevős napért :wink: kell is az :lol: szuper hogy barna sehol csak így tovább :D

körkérdés:hallott már vki arról hogy a robitussin állítólag elősegíti az ovuláviót,javítja nyálkahártyát és befogadóképesebbé a váladékot :shock: :shock: :shock: azt még én is kipróbálnám de jó lenne tudni hogy más is hollatt e már róla :roll: én a zita west gyereket szeretnénk című könyben olvastam meg egy barinőm mesélte hogy neki egy kaális lombikos mondta hogy vele is szedették................véleményeket kérnék :wink:
Vendég

Szia Gigi! Én is olvastam erről és ki is próbálom. Hiszen nem veszélyes és előbb szívesen folyamodok a természetesebb hatású dolgokhoz. Figyelj Gigi! Mire írtad azt nekem, hogy ne menjek bele! A Clostyra, vagy az agyalásra. Nekem most nagyon kéne a támogatás ebben a kérdésben, hiszen hamarosan valószínüleg bele kell vágnom majd valamilyen kezelésbe. Írj valamit! Te hol tartasz ebben?
zora7

Erzsike!

Neked is köszi a bíztatást,a fáradtság dodlog azt hiszem nálad és nálam elég hasonló lehet.

Gigi!

Ez a robitussin a köhögésre való dolog? Mondjuk a szánkban is nyálkahártya van,tehát ha arra hat akkor miért ne.mondjuk én a helyedben ,helyetekben mindent kipróbálnék,ami jó lehet.Sajnos ebben nem tudok segíteni.Viszont amiben hiszek,és lehet,hogy nincs alapja,de talán valakinek segít.A fogínyem nagyon érzékeny,és gyakran begyullad,ha megszúrom fogkefével...Kb egy hónappal azelőtt,hogy babás lettem elkezdtem szedni az E vitamint,ha jól emlékszem a dobozra talán 500 mg-os,de majd megnézem nektek.Azért kezdtem el,mert Meri belinkelte és megtetszett a róla írt pozitív hatás.Aztán azt vettem észre,hogy a szájnyálkahártyám tök ellenálló lett,ciklus végén pedig teszteltem egy pozitívat.Én nem akarlak rábeszélni titeket,de aki babásodna,szerintem tegyen egy próbát,nekem van egy olyan érzésem,hogy nekem ez sokat számított ,segített.Hátah nektek is fog.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Egyébként a neten leírtam egy orvosnak a történteket és ő azt mondta, hogy belevágna mégegy próbába, mert a 2 vetélés ilyen korán véletlen is lehet, nem biztos, hogy baj van. És ki tudja, ha megvárom a mensit és előtte tegyük fel nem lesz barnázgatás (mint ahogy az első vetélésem utánig sosem fordult elő), akkor az is lehet, hogy a rendszer magától is helyre állhat nem? Vagy bízzak meg végre teljesen egy dokiban és vegyem igénybe a gyógyszereket? Olyan nehéz ez...
zora7

Szia Eszter? Remélem minden oké!!! Olyan jó, hogy jól vagy és pozitívan szemléled a dolgokat. Nagyon drukkolok neked!!!!
zora7

Zora!

Köszi,tényleg szeretnék optimista lenni,de azért jobban félek ám,mint valaha.Én a helyedben biztos több doki véleményét is kikérném,és mindenképp igénybevennék valamilyen segítséget.Nekem azt mondta a doki,hogy a vetélésnek két oka lehet,az,ha hormonális gond van,és ha beteg a baba.neked nincs hormonális problémád,hiszen beágyazódik a baba,jól megtapad,csak aztán nem fejlődik.Genetikai tanácsadásra esetleg nem volna érdemes elmenni.Mondjuk szerintem az vigasztaljon,hogy nem voltak életképesek,ezért nem fejlődtek tovább,de ez persze nem magyarázat arra,hogy miért fordult elő ez 2-szer is.Szóval szerintem szánj rá energiát és meséld el több dokinak az esetedet,szerintem a gyógyszerek inkább a teherbeesés és a beágyazódás,terhességmegtartás terén nyújthatnak segítséget.Ez valami más,és valóban lehet véletlen,sőt,én nagyon remélem,hogy az volt és soha többé nem is fordul elő. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Tudod éppen a progeszteronhiánnyal magyarázzák a 10 hét előtti vetéléseket. Az meg nekem biztosan volt, mielőtt babás lettem, hiszen azért volt a barna váladék a mensi előtt napokig. Tehát éppen úgy tűnik, hogy hormonális a gond. De köszi, megfogadom a tanácsot.
zora7

Pontosabban a Missed ab. hátterében van progihiány és nekem mind a kétszer az volt.
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: