A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

ma vicces kedvünkben vagyunk lányok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

little,
én nem érzem magam szegénynek és nem tudok hinni :roll: :shock: maximum reménykedni 8) de hinni........az nekem már nem megy a történtek után :cry:
Vendég

Gigi, lehet, hogy az emberlánya abba kapaszkodik, hogy minden jó lesz, de hallottam ám olyanról, hogy ez életet is mentett - mármint az optimizmus, hogy bizott abban a beteg, hogy felépül. Itt most nem másállapotról beszélek, de lehet, hogy itt is hatásos.

KépKépKép
ildiko74

Tudjátok most mi jutott eszembe? - az, hogy nem azt irtam: terhesség. Azért, mert a pap az esküvőnk elött azt mondta, nehogy valaha azt a szót használjuk, hogy terhesség: a baba az nem teher, hanem áldás :D - most pedig automatikusan másállapotot irtam :D :D

KépKépKép
ildiko74

"a boldogsághoz elengedhetetlen hogy az ember hű legyen önmagához.a hűtlenség nem az hogy hiszünk vagy nem hiszünk valamiben,hanem hogy azt hazudjuk magunknak hogy hiszünk abban,amiben nem hiszünk"

na én ezt a hazudozást csináltam de mára már befejeztem 8)
nem hiszek és kész :wink:
Vendég

Hú, ez jó idézet :D - és eszembe jutott, hogy Meri rég nem jött idézetekkel!!!

KépKépKép
ildiko74

ildi,
persze.ha vki optimista az sosem árt.ezt én is így gondolom.de el tudod te képzelni hogy ha optimista vagy és beüt a krach az hogy fáj akkor???????????????????????????jó,ez nálam eleve egy ilyen védekezőmechanizmus már......hogy ha nem vagyok optimista nem fog fájni annyira :roll: tudom hogy nem jó,de túl sok mindent éltem már át :evil:
Vendég

Gigig, akkor ne is hidj! Mi majd drukkolunk ezerrel neked! :wink: :D

KépKépKép
ildiko74

ildi,
hát merem is remélni hogy drukkoltok :wink: én meg szépen csendben reménykedem 8)

na lányok,én elteszem magam holnapra,
jó éjt
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
Vendég

sziasztok,

kicsit szégyenlem magam, mert elvesztettem a fonalat. :(
Nem voltak túl jó napjaim mostanában. A fogam begyulladt, amire antibiotikumot kaptam, amit nem merek beszedni... Holnap megyek a dokimhoz, szeretném a jóváhagyását kérni, meg szeretném, ha ránknézne, mert nagyon sokat idegeskedek a babu miatt, hogy jól van-e!? Remélem holnap megnyugtat.

Gigi, azt tudom, hogy te kérdezted, hogy szedtem-e gyógyszert?!
Nem, nem szedtem semmit. (illetve csak Elevitet :D) Nekem pontosan tudtuk, hogy miért ment el a baba tőlünk, igy csak reménykedni tudtunk abban, hogy nem ismétlődik... :( 8 hetesen nem volt semmi életjel, és rá 2 hónapra beköltözött a mostani bébink a pocimba. :)

Éva, örülök, hogy kicsit előrébb jutottatok! :)

majd megpróbálok jönni, de ahhoz össze kell szednem magam...

Puszi mindenkinek,
Ági
csné

Képet a pocimról majd hozok nektek, ha minden rendben volt a dokinál... :)
csné

Ebben igazad van, Gigi - a múlt hónapban, amikor +-t teszteltem a mensim után is, azt mondogattam magamnak, hogy nem lehet igaz, de csak azért, hogy védjem magam - aztán a dokinéninél nagyon sz@rul esett, hogy nem talált semmit - többször elmondta, hogy ez még nem jelent semmit, lehet, hogy még nagyon pici, de akkor már nem is próbáltam reménykedni - de attól nem volt jobb.

KépKépKép
ildiko74

Ági, sajnálom, hogy a fogadtól szenvedsz.
El is várjuk, hogy képet hozzál nekünk :D :D :D
Reméljük, hamarosan rendbejössz, és többet tudsz közénk jönni!

Én is megyek, elteszem magam!

Jó éjt mindenkinek!

puszi

KépKépKép
ildiko74

ági,
és azt is megkérdezhetem hogy mi volt az ok pontosan?meg hogy honnan tudtátok?hát a két hónapról mi sjanos lecsúsztunk :( azaz fene se tudja mert attól függ honnan számolom :roll: ha azt veszem ez lesz most a második ciklusom ami rendes.........
Vendég

köszi a válaszokat kicsit megnyugtattatok,hajlamos vagyok hormonzavarra gyanakodni ha ,nem úgy zajlik minden mint a nagykönyvben meg van írva ,szóval semmi aggódás!remélem mindenki jól van,apával már elintéztük a kettesbe létet,a gyerkőc a nagyinál lesz,úgyhogy semmi akadálya hogy,a cél felé közelítsünk
évi26

jó éjt mindenkinek!

évi26

Gigi,
persze, hogy megkérdezheted. A szövettanon kimutatták, hogy "részleges mola" volt az oka annak, hogy elvesztettük.
Ez egy osztódási hiba, amiről senki nem tehet, de nagyon csúnya következményei lehettek volna. Mármint rám nézve... Ha nem műtenek meg rendesen és marad bennem beteg darab, akkor az nagyon hamar elrákosodhatott volna... Szerencsére nem igy történt! És persze ez sem ennyire szörnyű mert a Hcg értékből ez jol nyomonkövethető és újabb műtétre/műtétekre lett volna szükség...
Ritkán szokott nagyon előfordulni. Nekem jutott! :(

Én a műtét utáni első mensitől számoltam a ciklusokat. Júliusban műtöttek. Oktoberben fogant a drágaságom. Tehát nekem is 3 vérzés, de csak 2 rendes ciklus. (megjegyzem a dokim 3 rendes ciklust kért tőlem, csak nem bírtam, és egy alkalommal próbálkoztunk védekezés nélkül. Az volt az a bizonyos okt. 22. :D)

Ildi,
köszi, remélem én is, hogy hamar jobban leszek. Félek a gyulladástól. :( Azt mondták, hogy nagyon hamar átmegy a méhlepényen a baci...
csné

Jó éjt lányok.
Honap jövök a hírekkel...
csné

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek az üdvözlést! Jó, hogy csatlakozhattam! :D
Szerintetek a baby megfoganhat pár nappal a mensi után? Vagy ez hülyeség? :shock:

Ági!
Én is nagyon kíváncsi vagyok már a pocidra!

Gigi!
Halottad már: a gondolatnak teremtő ereje van? :wink: :wink:

rózsa22

Helló Lányok!

Hol vagytok? Alszotok még mi? Este sokáig dumcsiztatok!!! :lol: :lol: Hát jó sokat termeltetek!

Na nekünk este elmaradt az összebújás, de reggel volt ungabunga :oops: . Csak ezzel az a baj, hogy hamar megszöknek a kiskatonák!

Évi26! Én egész héten teszteltem és mindig csak halvány volt az a fránya 2. csík, így ma nem is tesztelek, max. hétfőn még 1-et kipróbálok, mert már 5 db-ot elpocsékoltam! :twisted:

Egyébként eddig minden hónapban volt tojásfehérjém 3-4 napig is, most meg semmi. Lehet hogy annyi szeretnék már pé-t, meg babát, hogy az agyam blokkolja az egészet! Lehet hogy ez valami figyelmeztetés!?

De találtam az új görbésen egy olyan terhes görbét, ahol a 23. nap volt a pé. De lehet mivel nekem olyan hosszúak a ciklusaim, csak a jövő héten lesz. Ja be is írom a ferire a hőmet.

Várok ám mindenkire, mi újság!

Szép Napot Mindemkinek és eseménydús hétvégét!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Csak bekukk, mert főznöm és takaritanom is kell :shock:

Rózsa - igen, megfoganhat! :D

Krisztinka, ha még keresgélsz a görbén, olyant is találsz, ahol a 40. nap után volt pé. - és + teszttel zárult :D - egyszer tettem fel néhányat ezekből a csajoknak....

Lányok, nekem is lenne egy kérdésem: azt olvastam, hogy a vérnyomás kisebb, ha baba van - csak az a kérdés, hogy mikortól? Ma anyósommal megmérettem, és egy kicsit megijedt, mert állitólag nagyon alacsony....

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka, ne a görbén keresgélj, hanem a görbék között :) - bocsi

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Megint benéztem egy kicsit. Nagyon sokat irtatok nem is tudom mikor fogom utolérni az olvasást.

Ma reggel teszteltem de negatív lett, de a havim nem jelentkezik így úgy döntöttem várok még egy hetet, mert méár jött meg 35 napra is. A fáradságom és a hényingerem nem múlik egy kicsit sem, de ha nem vagyok terhes akkor mitől van azt nem tudom.
Nekem még van egy hét szobafogságom a kisfiam bárányhimlője miatt, de ha tudok jelentkezem.

Üdvözlök minden új lányt.

Remélem mindenki jól van.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Itt az új görbésből a görbém. Remélem sikerült jól megcsinálnom?!

Kép
Vendég

Ja egyébként újra regisztráltam, nem tudom előzőleg miért nem vette a mensim első napját, pedig egyértelmű volt a kérdés. Most csak az a baj, hogy szerintem 28 napos ciklussal számol, ami nálam 40.

Andi! Lehet hogy van már bent valaki, csak a tesz nem érzékeli még! Remélem a következő tesz + lesz!

Ildikó! Majd nézegetek még görbéket, de most én is főzük, du meg , ha apa hazért megyünk a Corába!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ági, szegényke a fogfájásnál szerintem nincs rosszabb :? Gyere amint haza értél a dokitól!

Ildi, nekem is nagyon-nagyon alacsony a vérnyomim... 90/60 körül szokott lenni, 110 felett soha nincs. De én úgy tudom, hogy a nőknél, főleg a fiataloknál ez elég gyakori. Mennyit mértek anyósodéknál? Igen, valóban lehet alacsonyabb terhességnél, de azt én sem tudom, hogy mikortól tapasztalható ez. És neked alapból mennyi szokott lenni, mert ha ahhoz képest ment lejebb, akkor jót is jelenthet akár 8)

Krisztinka, hagyd ezt az Lh-tesztet, mert hosszú távon bele lehet őrülni szerintem :roll: Nekem például a pg53-al gyűlik meg a bajom, mert ma is tiszta páfrány volt megint, pedig 10000%, hogy nincs mostanában p.é-em. Én azt mondom, legyetek együtt 2 naponta, vagy amikor jól esik, hisz az a legfontosabb. Akkor is elmondhatod, hogy Te mindent megtettél a cél érdekében 8)

Andi, jajj szegényke :( Sajnálom nagyon a negatív tesztedet. De amíg ilyen bíztató jeleid vannak, és a mensi sem jelentkezik, még bármi lehet! A remény hal meg utoljára. Jajj, de sokszor írtam már le ezt :oops:

Rózsa, az én példámból kiindulva bármi lehet, persze :D

Puszi
Vendég

Ja, és még valami Andi :) Én is teszteltem ma egy negatívat, aztán meg egy tök erős pozitívat, úgyhogy... 8)
Vendég

Azért nem adom fel olyan könnyen. Ha nem jön meg akkor megint tesztelek a jövö hét végén csak kibirjam addig.

Anna jó ujra hallanni rólad remélem jól vagy, már kezdtem aggódni, hogy nagyon magad alatt vagy, mindenki nagyon hiányolt.

A vérnyomásról meg annyit akkor amikor én terhes lettem Bálinttal nekem végig magas volt a vérnyomásom, pedig addig nem volt vele baj.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

hahó,
én is itt de csak icipicit mert szétvet az ideg :evil: :evil: :evil: de áginak kell válaszolnom

szóval ági,
köszönöm szépen hogy leírtad.és akkor ha téged veszlek sorsíromnak ebben a ciklusban KELL hogy babás maradjak
:wink: :wink: :wink:
Vendég

Igazatok van nem is stresszelem magam ezen! Az bizos nem az Lh teszttől leszek terhes, hanem, ha apával összebújunk!

Anna! Akkor most mi is van? Lehet, hogy beköltözött egy manócska pocidba?
Vendég

Gigi! Miért is vagy ideges????
Vendég

Kicsijuci!

Oké én biztos szavazni fogok! Mert én nagy játékos vagyok és Gergőmet is mindig benevezem mindenhová (elfogult anyuka révén :oops: ), de sajnos eddig még sehol nem nyertem vele :cry: !
Vendég

Jé a múltkor taliztam vele az Ave Maria gyógyszertárban!
Vendég

Mi gyalog kb. 5 percre lakunk tőle.

Továbbküldtem az ismerősöknek is! Én szerettem a Família Kft-bem is meg az angyalbőrben is jó volt a férjed! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nincs erőm visszaolvasni,mert van egy kis gond.Görcsölget a hasam és picit barnázgatok. :cry: A baba még a helyén van,tegnap este is bevonultam a kórházba.Sajnos nem sokat tehetek,csak várok és reménykedek. :roll: Iszonyú érzés. :cry: :cry: :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias

eszter,
nagyon nagyon drukkolok nektek és veletek vagyok és tényleg nem tudsz mit csinálni csak várni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:se nem tudlak bíztatni hiszen nem tudom én sem hogy mi fog történni,egy biztos amit magam is megtapasztaltam.ilyenkor a mindent vagy semmit törvénye uralkodik.vagy minden rendben mindezek ellenére is vagy baj van :cry: :cry: köztes út sajnos nincsen.de küldöm a +++++++++++++++++++++++++energiát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ölellek :(
gigi
Vendég

Gigi!

Nagyon jól esik,köszönöm.Nem is hiszed,mennyit jelent ez most.Az a leg rémesebb,hogy nem tudok mit tenni.Tegnap előtt este volt először,berohantam a kórházba és azt mondták,hogy a méhszáj sérült bizti az Uh során, a babával minden ok.Tegnap este újra,akkor már tudtam,hogy más lesz,és fájogatott is a hasam.Megint megnézték,baba a helyén,szíve ver.Ma is görcsölgetek,szinte folyamatosan és ma is volt egyszer pici barna izé.Egyébként nem vagyok rosszul,vagy ilyesmi,csak a szívem szakad meg. :roll: Tudom,hogy van ilyen ,csak akkor dőljön el most. :evil: Mert nem bírok várni és bízni és félni és.... :cry: Nőnek lenni a világ legkeményebb dolga.Ha újra születnék jóképű független pasi lennék egyestés kalandokkal és gyorséttermi kajával. : :lol:

Akkor most leülök és megvárom,hogy mi lesz. :? :roll: :?: :cry: :wink: Kb így érzem magam.

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Itt vagyok, bár most nincs kedvem túlságosan dicsekedni...
Nagyon aggaszt, hogy Eszter nincs jól!!!

Eszter,
kérlek feküdj, feküdj, feküdj!!!! És nagyon szorítok neked!!!

Azért pár mondatot irok magamról/magunkról is. A fotot majd hozom, ha feltöltöttük a fényképező elemeket, mert hát mikor máskor merülne le!!!
Szóval a babucám teljesen jól van. Ficánkolt, hallottam a szivecskéjét! A dokim nagyon aranyos volt, természetesnek vette, hogy hamarabb mentem, ha ideges vagyok!!!
Az antibiotikumot jóvá hagyta és másik magnéziumot ajánlott, hogy szedjem a pocimra!
Láttam a drágám kezét, lábát, arcát, szivét... mindent amit kell! :) Úgyhogy most megnyugodtam egy kicsit! :D :roll:
És képzeljétek, ma is benézett a lába közé, és azt mondta, hogy hát, ma eléggé lánynak néz ki a drága! Sőt, inkább lánynak...
Szóval 1:1 az állás, múltkor (12 hetesen) fiúnak tünt neki. :D
Felvettük videóra, majd megpróbálom lefotozni nektek azt is.

Krisztinka,
te kérdezted múltkor, hogy én is újpesti?? Igen, bár mi nem káposztás, hanem sima megyer. A temető másik oldala :)

Gigi,
drukkolok, hogy ez a hónap sikerüljön! :)

Ildi,
nekem a terhes tünetemeim egyike az alacsony vérnyomás volt most is és a nagylányomnál is! :) Már az első időben tapasztaltam!!!

Puszi mindenkinek!
Ági
csné

eszter,
hidd el hogy tudom mennyit jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hogy ilyenkor minden kis apróság és kedves gesztus,egy mosoly,egy kedves szó mennyire sokat jelent az embernek :cry: én is átéltem :cry: ilyenkor olyan sérülékeny az ember lelke és bizonyos dolgok olyan sokat jelentenek........
nem olvastál vissza úgyhogy leírom újra:szinte végig tudtam én hogy baj lesz......és azt is éreztem hogy majd a végén......és talán ettől jobban szedvedtem és kínlódtam mert teltek a napok,hetek az idő ment feleslegesen.és tudtam,éreztem hogy baj lesz és arra "vártam" csak hogy bekövetkezzen..........és iszonyat rohadt érzés volt :cry: :cry: végig aggódni a12 hetet és..........szóval nagyon átérzem min mész keresztül.véres folyásom volt péntek este.szombat reggel találkoztunk bent a Hban a dokimmal mert megbeszéltük hogy ha baj van akkor úgysem tud mit csinálni,nincs értelme bemenni..........de azt az éjszakát soha nem fogom elfelejteni :cry: tényleg az a bizonytalanság után a rosszat is jobb volt megtudni mint azok a kételyek között élni.
ha van msn-ed ott is tudunk beszélni ha gondolod,hogy ne itt váltsuk meg a világot :wink:

tényleg kemény nőnek lenni,de egyben gyönyörű is......... tudod mire célzok ezzel :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ági!

Nagyon köszönöm,hogy aggódsz értem,tök jól esik.Tudom,hogy ez most hülyén hangzik,de pont ma nem fekszek le.Talán szörnyen ésszerűtlennek tűnik,de a tegnapi doki a kórházban azt mondta,hogy ezt sajna nem lehet befolyásolni.Biciklizhetek,élhetek házaséletet...Nekem is magnéziumot kell enni.Most napi 1000 mg-ot.Azért nem fekszek,mert úgy érzem nem megy az idő és nem tudok másra gondolni.Inkább felcuccoltam a fiam(apa sajnos dolgozik),kocsiba ültünk és csavarogtunk.Beültünk kajálni és a végén vettem egy kismamanacit.Meg is beszéltem a kisbabámmal,hogy most már ez van,drága volt,úgyhogy legyen kedves maradjon bent,hogy hadd használjam ezt a szép nacit.remélem már van tekintélyem a gyerek előtt. :lol: Próbálok optimista maradni.Bár tegnap nagyon kellemetlen volt.Ültem a kórház folyosóján apával,vártuk az ügyeletest és elsétált előttem egy nagy pocakos lány.Én olyan hangosan kezdtem el zokogni,pedig nem akartam ám,csak jött.Aztán amikor megláttam a szívhangot az UH-on,akkor megint.Annyira kellemetlen volt,hogy így nem tudok uralkodni az érzéseimen.Te melyik magnéziumot szeded? Keresgéltem erről az integrált tesztről,mert mi is szeretnénk menni.Sajnos árat sehol nem találok.Tudsz segíteni?Jajj,annyira jó,hogy veletek minden rendben.És hogy inkább kislány? :D Tudom,hogy te ennek nagyon örülnél. :D Én is nagyon szeretnék egy egészséges kislányt. :roll: Nagyon várom már a képet,tedd fel légyszi.nem semmi,hogy már a 16.hetet is betöltötted.Nagyon jó érzés lehet.Remélem én is hamarosan betölthetem. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

ági,
szuper hogy megnyugodtál és ilyen csodálatos éleményekkel vagy tele most :D és akkor most milyen magnéziumot kell szedned?az a magne citrát amit koda mondott miért nem jó?
és akkor majd a köv UH mondja ki a végsőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok,
Benezek egy picit hozzatok, mar amennyire a fiatalember enged... :roll: :D

Eszter,

Ne gondolj a legrosszabbra. Nekem is volt barnazas, es gorcsolgetes, nalam a 10. heten. A barnas ver meg kicsit jott utana is, hiszen az regebbi alvadas es az folyamatosan urul ki.
Szoritok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Gigike,
Sokat gondolok ratok...

KépKép
KépKép
vitte

vitte,
mi is.................de sajnos semmi jót nem tudok mondani,rosszat meg nem akarok úgyhogy hallgatok :roll: mikor jöttök haza :wink: ?
Vendég

Vitte!

Annyira kedves vagy,hogy így "ismeretlenül" is így figyelsz rám.Szinte elsőnek gratuláltál,amikor lett egy pozitív tesztem és most is itt vagy és velem drukkolsz.köszönöm,hogy megosztod velem a tapasztalatodat,ez nagyon jó,hiszen neked most ott a babód és ez erőt ad,ha te is átmentél hasonlón,de jól sült el.Köszönöm szépen. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!
Nagyon nincs időm most, de Eszter miatt be kellett néznem!

Eszter!
Biztosan Te is hallottál arról, hogy a soron következő mensesednél, ami pont most lenne, lehet ilyen!! Nekem is volt a második terhességemnél!!! Pont a 8. héten.
Kérlek vigyázz magadra!
Nagyon szeretünk!!!

Éva

Kép
balimama

Ja és amit Vitte írt a méhszáj sérüléséből adódó vérömleny is ürülhet! Ha az UH nem mutatta, akkor szó sincs vetélésről!!! Bezsélgess sokat a babuciddal!!!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Nagyon köszönöm!Én is nagyon szeretlek titeket.Hiszen már írtam,hogy én nektek köszönhetem a terhességem is elsősorban és csak másodsorban apának,mert azt amit egy nő érez,csak egy másik nő érzi át igazán.Szóval ez a baba a mi érdemünk,csakúgy mint a topic többi babája is és akinek még nincs ott a pocijában,azon dolgozik a csapatunk és olyan nincs,hogy valaki baba nélkül maradjon.Ezt a babát pedig nagyon szertném,úgyhogy csak ülök és nézek ki a fejemből bambán és rettegve járok pisilni. :roll: De a legjobb,hogy rengeteg erőt merítek abból,hogy itt vagytok nekem. :wink:
Mégegyszer nagyon köszönöm és ne haragudjatok,amiért ilyen önző vagyok és csak bezsebelem a sok jókívánságot és nem szólok hozzá a ti dolgaitokhoz.Nem akarok ennyire önző lenni és meg is próbáltam visszaolvasni,de azon vettem észre magam,hogy nem értem amit olvasok és közben folyton a babára gondolok.ne haragudjato ezért. :oops:
Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

CSak egy gyors puszi mindenkinek a tesóm gépéről...

Jók legyetek! Holnap jövök.

Pusz Erzsike
verzsike

eszter,
ne baromkodjál már,még szép hogy nem velünk foglalkozol hanem a babáddal.mi meg veletek :wink: így szép az élet hogy mindig mással foglalkozunk 8) és annyira örülök neki hogy tudsz belőlünk erőt meríteni,én anno nem tudtam.azaz akkor tudtam már mikor már kiderült a baj.de amíg kétségek között voltam addig nem :? talán valamennyire tudunk könnyíteni ezeken a nagyan nehéz napokon........
meg amúgy is amíg veled foglalkozom nem kattogok magamon :wink:
Vendég

sziasztok.
Eszter:ne izgulj nem lesz semmi baj,részben saját tapasztalalatbol mondom a vérzésnek számtalan nem rossz indulatú dologtol lehetnek,pl.mélyen fekvő lepény vagy,kicsit érzékenyebb vagy a hüvely uh.-ra ,ilyenkor nagy a vérbőség odalent,nekem sajna attol volt hogy annó a fiam iker terhességnek indult,és az egyik nem volt életképes,20,hétig véreztem,hetente1-2 alkalommal.de azt rögtön megállapították,ha valami nem lenne rendben akkor azt úgyis észrevették volna,úgyhogy csak semmi izgulás az a manó jó helyen van,és csak 32hét múlva távozik :lol:
évi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: