A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jaj Adél Kép
Ne izzííííííts. Én már annyira izgulok :-))) Ma kellett volna megjönnie?? A hõdet mérted reggel? Jaj de izgi KépKép

az érted is izguló bogár
bogár

Laura, látom egy napon vagyunk.... de én nem érzek semmit, és sosem éreztem semmit... ez gond???
Lassan már csak azt látom a szemem elõtt, hogy milyen gond jöhet még... kezdek bedilizni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Bera Kép
ne is foglalkozz a témával. Lesz, ami lesz. Nyugi, mert egyszer úgyis lesz !!!!!!!!!!!!!

Laura
Az én tapasztalatom az, ha szurkál=tüszõnövekedés. Megszûnt a szurkálás=megvolt a tüszõrepedés.
Mérd a hõdet, mert az is sokat elárul. Persze van olyan is, hogy megemelkedik a hõ és mégsem volt tüszõrepi. De Teeee ne erre gondolj Kép Nálad biztosan lesz. Egyébként uh-val tudják a legbiztosabbra megmondani, hogy volt-e vagy nem, mert akkor látszik a bevérzés helye a tüszõn...

pussza
Bogár
bogár

OrsiKép
Mi a fene van itt. Mindenki parázik. Nem aggódni, én is csak akkor érzem, ha stimulálnak, elõtte sosem éreztem, persze nem is nagyon figyeltem rá. Neked is érik tüszõd.
Milyen gond jöhet még?Kép max az a sok pénzkiadás, ami a babával jár hosszútávonKépKép
bogár
bogár

Bogár Kép Kép
Köszönöm az optimizmust... nekem most kell egy kicsi Kép Olyan jót mosolyogtam Kép
OK megértettem, minden rendben lesz Kép Kép Megyek vissza tanulni, holnap vizsga Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
na azértKép aztán holnap egy 5-öst vinni haza a papinak, nekem elég lesz egy görbülõ is Kép

bogár

ps. azért csak halkan megsúgom, parázni néha én is szoktam. most a héten pl. Cateye és Hurki öntötték belém az energiájukatKép, de sikeresenKép
bogár

BogárKép
Köszi a bíztatást, remélem meglesz a tüszõrepi.

OrsiKép
Én úgy tudom nem midenki érzi a tüszõérést. Tehát nem baj ha nem érzel semmit. Régebben én sem éreztem, vagy az is lehet, hogy akkoriban én sem figyeltem.Kép

Laura
Laura (laura2)

Bogár Kép
Azért jó tudni, hogy te is csak emberből vagy Kép

Akik nem lesznek az ünnepek alatt, azoknak nagyon boldog karácsonyt és babás új évet kívánok!!!
Én leszek, mert itthon is van net.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Laura, Bogár,
Reggel a hõm 37,2 volt. Ez a második clostis hónapom. A múltkor 28. napon kora délután jött meg, de úgy, mint a Niagara, hirtelen.
A hasam ciklusosan fáj, mintha meglenne - mindig azt hiszem, hogy na most aztán tuti megjött. Még jó, hogy sok a melóm, mert arra is kell figyelnem.

Lányok! Nektek a clostis hónapokban mindig ugyanazon a napon jött meg? Vagy voltak különbségek?
Lehet, hogy most pl. késõbb volt repedésem, és ezért késõbb jön meg, nem?

Laura,
Én úgy gondolom, ha már nem fáj a petefészked, tüszõrepi lezajlott. Nekem 14-17. napon fájt rendesen, aztán mintha elvágták volna, de nekem 2 pete volt.
adél

AdélKép
Nem akarsz tesztelni? Én holnap jövök utoljára ebben az évben és olyan jó lenne egy babás hír így a végére.Kép Persze nem akarlak rábeszélni, de ha meg szokott jönni rendesen és most nem, akkor az már gyanús.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

AdélKép
A 37,2 naaaagyon jó eredmény.
Nálam a Clostis hónap nem különbözött a normáltól, ugyanabban az idõben jött meg.
Nagyon is reménykedhetsz. A babás hónapokban is ugyanúgy fáj mindenkinek a hasa, mintha megjönne a mensi, aztán persze csak várhat rá az ember, mert nem jönKépKépKép
Várj Te is csak türelmesen, de úgysem jön meg.
pussza
Bogár
bogár

Adél
Igaza van Laurának. Miért is nem tesztelsz????
bogár

ADÉL:naaagyon jó volna!!!!Kép
BOGÁR:mikor kell mennetek?
Virág
Virág

Jaj Lányok, annyira kedvesek vagytok! Olyan jó ezt valakivel megbeszélni...
Nem akarom elhamarkodni a tesztet. Igazából a Closti miatt és azért mert az elsõ hónapban is hirtelen, tökre megjött.
Igazából én utoljára az egyetemen teszteltem, és a negatív eredményért drukkoltam.
Azt találtam ki, hogy szombat reggel megyünk az Auchanba és ha addig nem jön meg, veszek teszteket.

A hõm az a gyanús, de elõzõ hónapban nem mértem sajna, nem tudok hasonlítani. A magas hó lehet a sok sárgatest hormontól is akár, nem?

Nektek hányadik napra jön meg Clostival?
adél

Adél Kép amit a tesztről írtál, azon jót mosolyogtam. Én életemben kétszer csináltam eddig tesztet, és mindig azon izgultam, hogy negatív legyen... Mostmár nagyon szívesen csinálnék, és folyamatosan azon jár az agyam, hogy pozitív legyen Kép Így változik az ember Kép
De gondolom ezen az élményen sokan átesetünk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AdélKép
Tudod mit? Várj szombatig. A helyedben lehet, hogy én is ezt tenném, csak mi sürgetünk mi? Ezen úgysem múlik semmi és akkor már biztosabb lesz úgyis az eredmény.

VirágKép
Hívtalak már telcsin, de bizti sokat dolgozol. Ha nem érlek el, majd küldök egy sms-t.

pussza
bogár

ps. és aki nem lesz az ünnepek alatt annak boldog karácsonyt és babásodó új évet kívánok
bogár

Adél! Én is nagyon drukkolok!

Aki nem lesz (én se) kellemes ünnepeket, és babás új évet kívánok!

Nelli
nelli2

Hahó Lányok!

Bogár! Virág! Alig írtok magatokról, hogy vagytok, és mikor mentek dokihoz? Inszemekkel mi újság?

Nikie
nikie

Adél! Én már nagyon izgulok!!

Aki nem lesz annak én is kellemes ünnepeket kivánok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én is mindenkinek boldog ünnepeket és babásodó évet kívánok!

Én hétfõn sajna jövök melózni annyi a munka, lehet, hogy írok majd.
puszi
Adél
adél

Lányok,
Nem tudom ki van még itt, de azért írok.
Most hívott a barátnõm és mondja, hogy ma fél 10-tõl a Klub rádióban lesz egy beszélgetés a Sejtjeink címû film kapcsán a témánkról.

A másik: a barátnõm mesélte, hogy nem minden Clostis hónap egyforma hosszú (Neki legalábbis), tehát, ha a múltkor 28. napon jött meg, lehet, hogy most csak késõbb fog. Egyébként nekem mindig pontos ciklusom volt. Még azért reménykedek...

üdv
Adél
adél

Adél Kép drukkolunk neked Kép és reméynkedj csak, azt mindig szabad, és kell is Kép

Orsi
aki már teljesen kifeküdt a nemzetközi adózástól

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Ismét a fedélzeten, bár még itthonról. Januártól új mh., ha valaki (KépKépKép) bele nem szól. Most jól elolvaslak Benneteket, aztán most már jövök gyakrabban.

Puszi mindenkinek:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

AdélKép
Mi a helyzet? Remélem a hõd még mindig fent van és ott is marad sokáig.Kép

Ma vagyok utoljára, azután csak jövõre. Pihenjetek és akciózzatok sokat az ünnepek alatt, hogy Gitta bepirosíthassa majd az egész táblát.Kép Én is azon leszek, hogy jövõre már zebra legyen a nevem mellett.Kép

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!Kép

Kép
Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Szamoa

Jó reggelt Lányok!
Végre eljött ez a nap is. Egy kis pihenés következik. Csak még a karácsonyi ajándékokkal nem állok sehogy. Ti hogy vagytok ezzel?

El vagyok keseredve, mert csak 1 tizeddel araszol fel a hõm. Ma 36.9 volt. Pedig már fenn kéne lennie 37-en. Lehet, hogy nem volt pé-m, de nem tudom, miért. Januárban lehet, hogy doki lesz ebbõl.

Adél! Mi újság?

Nelli
nelli2

Szép reggelt mindenkinekKép

Láttátok a filmet?Nagyon érdekes volt!!!Az orvos (Konc) nem volt szinpi,bár biztosan érti a dolgát.Jó,hogy ilyen hétköznapi párokat választottak ki.Érdekes volt,hogy a párok személyisége,hozzáállása mennyire elõrevetítette az eredményt...
NelliKépHogy áll a hõd?Nekem szinte biztos,hogy anov.ciklusom voltKépPedig ennyit szinte egy hónapban sem akcióztunk-úgy szerettem volna egy szép karácsonyi meglepit!Na sebaj,majd az új év meghozza a várva-várt sikert!A 3-as úgyis szerencsés számom (2003).
Azért ha nem fárasztalak vele titeket leírom az ehavi hõimet,kíváncsi vagyok mit mondotok rá:
1.cn-tól 24.cn-ig-azaz máig:36.8 36.9 36.7 36.75 36.8 36.75 36.7 36.75 36.9 36.75 36.55 36.65 36.72 36.55 36.75 36.8 36.8 36.6 36.6 36.55 36.8 36.6 36.85 36.9
Mit gondoltok?Jól sejtem,hogy anov.-ugye?

krisztinke
krisztinke

NelliKépMost olvasom,hogy válaszoltál a kérdésemre.Ezek szerint nagyon hasonlóan alakul a ciklusunk-sajnaKépDe ne legyél szomi,januárban már ugyanilyen hasonló lesz,csak 9 hónapi 37 fölött maradKépTe szedsz valami bogyót?

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!Kép
Tegnep megnéztük a filmet apárommal. Ahhoz képest, hogy nem kimondottan rajong az ilyesmiért, szinte alig lehett elvonni róla a figyelmét. Talán valami egy kicsit megváltozott bennünk ettõl a filmtõl.
Az biztos, hogy a hozzáállás rengeteget számít.

De a lényeg: a siker! Kép

Ha nme jönnék ma többet: BOLDOG KARÁCSONYT!Kép és BUÉK!Kép
Januárban jövök, remélem már pocaklakóval...

Csutka
Csutka

Jó reggelt mindenkinek Kép

Csutka Kép
Jó bébi "gyártást" az ünnepek alatt! Kép
Nekem ma felment a hõm 37,4-re (27. nap) de sajna kicsit fáj a torkom, úgyhogy lehet, hogy csak attól. Kép

Mindenkinek nagyon békés ünnepeket! Pihizzetek és pocakosadjatok!

Pusz
Noémi
noémi

NikieKépOrsiKépCatEyeKépKrisztinkeKép
Küldtem nektek mailt.
Késõbb lehet, hogy még a többieknek is küldöm, csak most nincs idõm kibogarászni az email címeket.

Laura
Laura (laura2)

VirágKép
Hogy áll a hõd?Voltál vérvételen?Ma kellett menni ugye?
Krisztinke
Ez eléggé annak tûnikKép
Csutka
Az én férjem is ugyanígy reagált. Egy pillanatra sem vette le a szemét a képernyõrõl. Nem bõgött, mint én, de nagyon meg volt hatva.Rendesen felkavart minket az biztos, de a sok keserûség, szenvedés után mindenhova költözött pocaklakó KépKép
Lujza
lujza

Krisztinke!
Igen, meglepõen hasonló a ciklusunk. 1 tizeddel araszol fölfele, pedig azt hittem, kedden volt a pé-m. Az elõzõ hónapban olyan szépen felment 37-re a hõm, és menziig ott is maradt. Igaz, hogy 35-36 napos ciklusaim voltak. De most? Még annál is hosszabb lesz.
Még nem szedek semmit, de ha így marad, elmegyek a dokihoz vizsgálatra.

Én azt nem értem, hogy ha megjön az embernek, az nem azt jelenti, hogy volt pé? Még ha késõn is.

Nelli
nelli2

NelliKépHozzád hasonlóan én sem szedek még semmit,de ezután a ciklus után úgy tûnik kénytelen leszek visszamenni én is.A legjobba most azon izgulok,hogy ne húzódjon nagyon el a ciklus,hogy mielõbb elkezdõdjön egy új,reménytelibb.
A pé-nek sajna semmi köze a mensihez.Mensikor a méhnyálkahártya válik le és távozik,akár volt pé,akár nem.

krisztinke
krisztinke

LauraKépKöszi a mailtKép

krisztinke
krisztinke

SZiasztok Kép

Láttátok tegnap a filmet az m1-en? Elég nagy tortúra..
Amikor már voltak babuk, akkor már én is pityeregtem, de tanulságos volt. Az a tanulság, hogy mindenkinek lesz babuja nemsoká!!! DEJÓKépKépKép Az utolsó párnak - figyeltétek?- az 5 lombik után spontán sikerült(már kezdtem megijedni, hogy nem lesz nekik, jaj..) Ez is bizonyítja, hogy a lelki beállítottság nagyon is fontos. Lazán kell venni mindent, persze nehéz..

Én most nem fogok jönni egy ideig, sõt úgy terveztem, hogy csak mensi ideje alatt jövök majd a továbbiakban. kb.1 hetet!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Babás Új Évet Kívánok Mindenkinek!

puszi
Nikie
nikie

Sziasztok,

Bizonyára már nem nagyon emlékeztek rám (a régiek közül). Sok változás történt az életemben, és nem volt 1 percnyi idõm sem netre jönni. Nem, nem azért mert sikerek értek, hanem más okok miatt. Látom a táblából is kikerültem. Ennek örülök, mert most lazítás van, pihenés. Mindenesetre, bnemethm talán te még emlékszel rám, elkezdtem a nyáron megcsinálni a zebrafarmot, aztán sajnos arra sem volt idõm. Most újra elõvettem, ha gondoljátok, szívesen befejezem. [url=http://zebrafarm.freeservers.com/" TARGET="_top]http://zebrafarm.freeservers.com/[/url] egyébként a címe, nézzétek meg, és ha szeretnétek, hogy mûködjön teljesen, küldjetek nekem anyagot, amit én felteszek rá. Persze, csak ha gondoljátok. Az emailcímem jalex@mailbox.hu . Holnap elköltözöm külföldre, de onnan is tudnám csinálni. Most egyenlõre nem tudok feljönni erre az oldalra, mert már nagy a készülõdés, így ha bármi hozzászólás, vagy vélemény van, akkor legyetek szívesek emailt írni.
Köszönöm türelmeteket, ne haragudjatok a regényértKép
Sok sikert kívánok nektek a jövõben és kellemes ünnepeket,
sziasztok,

Alexandra
Alexandra

Sziasztok,

voltam a dokinal, sajna nem tul sok jo hir van.
A vérvétel is bizonyitotta a terhességemet.
A doki azt mondta, hogy mar kb 2 cm-es magzatra szamitott, de még csak 4 mm-es, amit kicsinek talal. Talan, ha késön volt peteérésem, lehet ilyen kicsi.
Szoval valoszinüsiti, hogy méhen kivüli terhesség, de még nem biztos. Kérdeztem, hogy beagyazodott-e, azt mondta, igen. Kérdeztem, hogy lehet-e az a barnazgatas hormonproblema, azt modnta, szerinte nem. Megint vettek vért, abbol estére talan tud közelebbit mondani.
Mint irtam, ma este indulunk Magyarorszagra. A doki lelkemre kötötte, hogy ha fajdalmaim vannak, azonnal menjek orvoshoz.
Tudtok nekem Bp-en egyet ajanlani? Tudom, hogy nem egyszerü az ünnepek alatt. Az is jo lenne, ha tudnatok ajanlani egy korhazat, ahol normalis ügyelet van. A 13. kerületben fogunk lakni.
Sajnos nem sokat tudok a méhen kivüli terhességröl, hogy mivel jarhat, mikor lehet leghamarabb intézkedni (gondolom el kell vetetni). Ha valaki tud valamit, szivesen venném.
Kb délutan 3ig leszek netközelben.

Bocs, kicsit hosszu voltam.

Mindenkinek nagyon szép ünnepeket kivanok!
(azért van a dologban valami jo: a férjem spermaszama alapjan kizartnak tartottak a természetes megtermékenyülést)

Süncsi
süncsi

SüncsiKépÉn ezt nem értem!Az UH alapján nem tudta megmondani egyértelmûen,hogy méhenkívüli-e???Ha azt látta,hogy 4mm-es,akkor hogy-hogy nem látta,hogy hova ágyazódott be???

Én is szép karácsonyt kívánok mindenkinek,aki már nem lesz idén,és nagyon boldog új évet!Kép

krisztinke
krisztinke

SziasztokKép

SüncsiKép
Nagyon sajnálom, hogy méhen kívüli. De én nem is értem, hogy miért nem mûtöttek azonnal. Itt Mo-n egybõl tolják a mûtõbe a méhenkívülieket. Nagy merészség így elengedni Téged. Sajnos VirágKép a tudora ennek, mert Neki már volt.
Látjátok, hogy nem is fontos a nyálkahártya, mert így is megtapad.
Az én dokim szabin van január 6-ig, ezért sajnos nem tudok segíteni. Szerintem a Margit Kórház ügyeletére menj be, de ne várd meg amíg gond van, hanem azonnal ahogy hazaértek.

LányokKép
Láttam a Sejtjeinket. Én is pityeregtem rajta, fõleg amikor az egyik pár elvesztette az egyik ikerbabát. Nagyon szomorú volt. Sajnos az én párom nem volt ennyire toleráns, mint LujzáéKép vagy CsutkáéKép. Végig internetezett közben, és kiakadt, hogy miért sírok rajta. Mérges volt, hogy ilyeneket nézek, szerinte lelkileg csak megrendít a dolog, és ok nélkül én is idegroncs leszek, és agyalok a hülyeségeken. Szerinte mi úgysem jutunk el ide, de ha igen akkor is lesz babócánk. Nem értem mi történt vele, pedig annyira mellettem áll ezekben a dolgokban, és ahhoz is olyan pozitívan áll, hogy itt megbeszéljük a gondjainkat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Krisztinke,

ezt én sem értem. Azt mondta, hogy még nem latja egyértelmüen, hogy hol van. Azt viszont latja, hogy mekkora és tul kicsinek talalja.
Érdekes

Süncsi
süncsi

SüncsiKépTöbb,mint érdekes!!!Mindenesetre ahogy CatEye is javasolta,szerintem is menj el azonnal egy kórházba,amint hazaértetek!Csinálnak egy UH-ot,és abból rögtön ki kell derülnie,hogy mi a helyzet.Vigyázz addig is magadra,és írd meg a fejleményeket!Én szorítok++++++++++Kép

krisztinke
krisztinke

Még este ugyis beszélek a dokival, kikérdezem, hogy mi a teendo, mert a kockazatot a legkisebbre szeretném csökkenteni. De igazatok van, mindenképpen keresek egy dokit Mo-on. A sogornöm apolonö, mar öt is megkértem,segit.

Köszönöm, hogy szoritotok, amint internet közelben leszek, jelentkezem.

Virag
ha itt leszel irj valamit a sajat tapasztalataidrol, ha van hozza kedved (ha rossz emlék, nem akarom feszegetni).

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Én sajna késõn kapcsoltam, és az utolsó fél órát láttam, de így is nagyon felkavart. Amikor kiderült, hogy Györgyi spontán babás lett, elbõgtem magam én is. Remélem, valamikor megismétlik.

Süncsi!
Nem értem én sem, hogy ez hogy lehet. Ha látta a doki, hogy 4 mm, akkor hogy-hogy nem látta hol van???? Hogy lehet így találgatni, az egészséged a tét!!!!! Lehet, hogy nem érdekli, mert tudja, hogy hazautazol? Hosszú az út? Én a helyedben még ott elmennék egy másik dokihoz!!!

CatEye!
A pasiknak is vannak amolyan menstruálós idõszakuk. Az enyém is néha tök ellentétes megszokott önmagával. Vannak ilyen napok. Ezek a férfiak nehéz napjai...

Lányok, ha a matyi mennyiség nagyon kevés, attól még lehetnek fürgék, vagy az a tapasztalat, hogy kevés és lusta? Végül is sok és lusta is lehet, akkor kevés és fürge is, ugye??? Kérlek, nyugtassatok meg! És ez változhat ez a mennyiség? Stressztõl, stb.?

Krissi
krissi

Csak tudok még jönni..

Cateye Kép Az én párom is hasonlóan reagált a filmre, amikor meg pityogtam, akkor mérges is volt. Nem szeretik, ha rossz a kedvünk, vagy pityergünkk, látszik mennyire imád mindannyiunkat a férjecskénk igaz? SZerencsések vagyunk, mondaná DoriskaKép És igaz isKép

SüncsiKép UH, doki, kórház gyorsan!

NelliKép
Szerintem egy kicsit olvass utána a témában. Én is 2 éve még olyan keveset tudtam ezekrõl a nõi dolgokról, hogy csodaKép Semmi felvilágosítás nincsen, sajnos, mert nem elég, hogy van mensi, és kész. Egy csomó mindenrõl kellene tudnunk terhesség elõtt, de honnan? Az orvosainknak nincs ideje, az anyukák sem ismerik ezeket részletesen, a sulikról nem is beszélve! Hiányzik! Marad az önszorgalom!
De legyen: könyvek, és itt az internet! Nem minden infó jó biztosan a neten, de azért lehet kutakodni...És aztán rákérdezni a dokinkra. Szerintem ez az út járható!
Egyébként a mensi során lehet, hogy még nincs peteérés sem: lásd HurkitKép de lesz neki is mindjárt, meg is fog neki repedni, aztán babaKép Beszéltem vele, már nagyon jól van, 27-én tud jönni ide. OLYan is van, hogy nem reped meg: anov ciklus, stb. Ami lényeges: ha hosszú a ciklus, fájdalmas, változó mindig és kb.5 napnál hosszabb, akkor tuti, hogy nem repedt meg, mert túlduzzad a nyálkahártya nem tud leválni, és ha megjön a vérzés, akkor bõvebb, azaz hosszabb. De olyan is van, hogy normális hosszúságú, de mégis anov. Sajna bármikor lehet ilyen. A stressz tiltja le a tüszõrepedést.
A hasznos topicunkban a Infó a fogamzóképesség zavarairól könyvet mindenkinek ajánlom. Persze biztosan vannak más könyvek is, pl. Az egészséges nõ szeretnék maradni címû, stbbb. Tessék olvasgatni, akkor hamarabb jön a babu is, ha ismered a szervezeted!!!!KépKépKép

Na, megyek vásárolni...

UI:
Mindenkinek küldtem karácsonyi meglepit, remélem tényleg mindenkinek, de majd pótolom, ha nem..

Nikie
nikie

SÜNCSI:elõször is ne pánikolj, amíg nem biztos! Az én orvosom elõször úgy kb. a 7.-8. héten látta egyértelmûen, hogy méhen kívül van, de addigra már heves görcseim is voltak. Addig 4-5 naponta berendelt UH-ra és amikor egyértelmû lett, azonnal megmûtöttek. Szerencsém volt, mert nem kellett kivenni a petevezetõmet, mert már eléggé a végénél volt és onnan ki tudták emelni. Máskülönben, ha vágni kéne, inkább ki is veszik, mert úgyis hegesen gyógyul. A mûtétet laparoszkópiával hajtották végre a János Kórházban, és nagyon hamar felépültem - testileg. Az orvos ügyes sebész, de azóta már váltottam és Cateye orvosához járok én is, aki szabin lesz.
Hányadik napon vagy?
KRISSI:lehet kevés is gyors mozgású. Nemcsak a stressztõl változhat a szám hanem attól is ha pl. hosszabb ideig nem voltatok együtt.
Virág
Virág

Nikie!
Köszi a hosszú leírást. Sok mindent tudok, csak nehéz elképzelni. Az nálam mûködhet, hogy a stressz blokkolja a peteérést. Sokat dolgozok és idegeskedek mostanában.

Süncsi! Tényleg hihetetlen, hogy kinn is vannak olyan orvosok, akik felelõtlenül elengednek ilyen probléma mellett. Mindenképpen tudakold meg, mit kell tenned, nehogy út közben legyél rosszul

Nelli
nelli2

Virag,

köszi a valaszt, nem tudom pontosan, hogy hanyadik héten vagyok, mert két hete menstrualtam (ami rendszeres volt, mint mindig). Csak a barnazas miatt kezdtem gyanakodni, hogy terhes lehetek és bejött. Szoval fogalmam sincs, mikor estem teherbe, csak talalgatni tudok.

Most elköszönök, kellemes ünnepeket mégegyszer. Jelentkezem, amint tudok.

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Itt vagyok két hét hallgatás után. Év végi hajrá volt, sokat dolgoztunk, de ma vége, leállás jan 6-ig. Azért én otthonról néha majd beköszönök.
Elõször is:
Gitta! Kép
Légy szíves javíts: köv. ciklus, 9 cn.

Voltam dokinál mensikor, de berágtam mert be sem hívott csak elküldött vérvételre, aminek 3 hét múlva lesz eredménye, és majdnem azt sem mondta meg, mikor menjek legközelebb, csak aztért jutottam be, mert a nõvérke látta, hogy 2 óra várakozás után már majd elájulok az idegességtõl és amikor megkérdezte, hogy mi baj van sajnos nem bírtam tovább és elbõgtem magam. Már olyanok is rég elmentek, akik sokkal késõbb érkeztek mint én. Aztán amikor megmondta, hogy 1 hét múlva menjek vissza mert minden héten hormonszintet akar nézni, de gyógyszer nélkül és hagyjam abba a bromót (amit még az elõzõ dokim írt fel, csak 1 hónapig szedtem, és ez az új doki eddig azt mondta szedjem tovább) akkor teljesen elkeseredtem, de illedelmesen köszöntem és eljöttem, hogy soha többet ne menjek vissza.
Az elõzõ dokimtól is azért jöttem el 1 hónapja, mert megállapította, hogy magas a prolaktinom, adott Bromot és azt mondta 2 hónap (!) múlva vár vissza. Ezt megelõzõen a Clostit is 2 hónapig szedette, aztán kellett visszamennem (közben rám sem nézett) végül megállapította a görbémbõl, hogy végig nem is volt pém!
Én erre nem érek rá, hogy csak 2 havonta nézzenek rám. A mostani doki meg gyógyszer nélkül nézi a hormonszintem, az 7 hét, mert 3 hét mire az utolsó vérvétel eredménye is megvan, akkor megállapítja, hogy a prolaktinom magas és visszaadja a Bromot, amitõl 3 hétig megint rosszul leszek és ott leszek 3 hónap alatt, mint most.
Javítsatok ki ha rosszul gondolom!
Így aztán felhívtam egy magánorvost, aki telefonban azt mondta, hogy szedjem tovább a Bromot és most szombaton kell majd mennem hozzá, igazán kíváncsi vagyok, hogy mire fogunk jutni.
Egy olyan dokit szeretnék, akinek van ideje velem foglalkozni, megbeszél velem mindent és válaszol a kérdéseimre. Rendesen kivizsgál és figyelembe veszi az eddigi eredményeket is. Túl sokat várok???
Kellene vagy 2 ciklusnyi hormonszint figyelés, hogy a gyógyikat rendesen beállítsák és nézni, a pé-t. Ha ezek rendben vannak, akkor már türelmesen tudnék várni. De amíg a hormonjaim rendetlenkednek, addig nem vagyok nyugodt. (3 vetélés után...)
A legutóbbi (új) doki (akit most hagyok ott) az megnézte a pé-m uh-n, az jött ki, hogy nem volt. De hasi uh volt, szerintem az nem elég jó.
Akinek nézték már a pé-t uh-n, van akinek hasin nézik???
Meg csinált egy vírusvizsgálatot, minden negatív, ennyit értem vele.
Az nagyon jól hangzik, hogy pont 25-én leszek a 14-ik napon, de sajna már legalább 3 ciklus óta nem volt pé, nem tudom mik az esélyeim, de reménykedem.

Láttam tegnap a Sejtjeink-et, már régóta készültem rá. Odatelepedtem a tv elé anyukámnál, mellettem a férjem szunyókált, de ahogy elkezdõdött felébredt és õ is végig nézte. Aztán anyukám is odaült meg a hugom is, akinek a két kis csemetéje szépen végigaludta a filmet, hogy mi végig tudjuk nézni. Így néztük négyen és nagyon jól esett hogy õk is megnézték, mert legalább egy kicsit jobban el tudják képzelni, hogy min megyek át.
Bár ugye mi még nem lombikozunk, de már 2 és fél éve szeretnénk babát, közben a hugoméknál megszületett a második baba és az öcséméknél az elsõ, tehát már csak nekünk nincs.

Na, most befejezem a kisregényt és a kesergést.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, jó pihenést és az ideinél eredményesebb évet (különösen a baásodás terén)!!!

Üdv, Leone Kép

KépKép
leone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: