Sziasztok!
Én is voltam tegnap a Corában (budakalászi) és nagyon jó volt, tök sok kismama volt és mindenki lázasan válogatott, még Liptai Klaudia is ott volt és nagyban keresgélt a babarucik között!
Steffi
Én is vettem olyan Jumbo Libero pelust, mivel eddig is azt használtam és nagyon jó szerintem. Meg vannak cactus clone ruhák is (
Merci!

), meg nagyon sok ruha 50%-os leértékelésben van, vettem pár body-t (799), rugit (899), pizsit (899), meg felsőt (599)...ja meg egy pulcsit is

nagyon élveztem a dolgot és Dani nagyon jól viselkedett, kocsiban oda-vissza végig aludt és miközben válogattam, szépen elvolt a babakocsiban apával!! A H & M-ben amúgy mennyi volt a pizsi?
Eni
Nagyon megható volt a történeted! mi van veletek? Van elég tejed? Éjszakáitok milyenek?
Györgyi
Mi is ugyanígy csináljuk Danival, kb. 6-ig hagyom ,hogy aludjon, ha akar, aztán onnantól már fennt van, de ő csak 11-kor alszik el, bár ennek örülök, mert jobb 11-től 4-ig aludni és utána 8-ig, mint mondjuk 9-től 2-ig, aztán 6-ig. Így csak egyszer kell kelnem éjjel, ami egyébként is már inkább hajnal 4-5 körül... De napközben ő végig a nappaliban van velem, nem szoktam bevinni a kiságyába, hanme a nappaliban lévő mózebse teszem le, mivel az a laptop mellett van és ha kiesik a szájából a cumi, csak odahajolok, visszateszem és akkor alszik tovább! Este szerencsére ő is cumi nélkül alszik! Este egyébként, miután már hiába játszol vele, akkor is nyűgi, mit szoktál vele csinálni? cumi is aszájba és utána? ölben van?
Monacs
Gratula az esküvőhöz! Én is a Westendben vettem a menyecske ruhámat 20 ezerért, legalsó szinten, éttermeknél van egy bolt (majdnem a Burgernél), mindenki el volt ájulva tőle és szerintem se drága, pláne, ha azt vesszük, hogy semmilyen "báli" ruhám nem volt, így nagyon megérte szerintem! (asszem én tudok felrakni képet, mivel du. megyek anyáékhoz és az ottani gépen van kép rólam)
Masni
Ez a kép isteni, dani is szokott így ajakbiggyeszteni és olyankor meg tudnám zabálni, annyira cuka!!!
Valentina
Én is szopipárnával aludtam szinte végig ea terhesség alatt és nekem nagyon bevált! Szépen begyürködtem magam alá végig az egész hengert és így tudtam félig-meddig hason-oldalt fekve aludni ,azaz imitálni, hogy hasom alszom

Kórházban is azzal aludtam, plusz első hetekben jó volt azon szoptatni! persze most már nem használom!
Ja, jut eszembe, valaki még Született feleségek rajongó rajtam kivül? Az milyen jelenet volt, amikor az 5 éves kisfiú még bement anyuhoz az irodába és közölte vele, hogy szomjas vagyok, mire az megszoptatta???

A kollegák meg olyan rosszul lettek, hogy eldobálták a szendvicseket, amit ettek éppen...

Apa azóta állandóan azzal ugrat, hogy ő szomjas
Puszi mindenkinek:
Barimami