Sziasztok!
Szilcsi: en teljesen egyetertek Veled, latod ezt a tickeremen is, szerintem az ember eljen a manak es nem kell mindentol felni. En bizony ki akarom elvezni a terhessegem minden percet, legyen az egy nap, ketto stb. addig is boldog akarok lenni es nem arra gondolni hogy mi lesz ha ... az elozo babanal irtora feltem a vetelestol es mire mentem vele, az a negy honap amig velem volt rettegessel telt el. Nagyon drukkolok Neked hogy ott legyen a baba a pocidban de ha veletlenul nem akkor pedig a kovetkezo ciklusban!!!
Mar en is megnyugodtam egy kicsit hogy ilyen konnyen osszejon a baba ha esetleg ez nem marad meg akkor van eselyem hogy gyorsan jon egy masik de
EZ A BABA MEGMARAD!
MINDENKINEK KOSZONOM AKI SZURKOLT ES GRATULALT! Egyenkent nem megy, bocsi.
Stella: orulj ha lefele megy mert ez akar beagyazodas is lehet, menzinek meg korai! Voltak jeleim de nem mertem igazan hinni bennuk.
Most mar tudom hogy hinni kell a jeleknek.
Jelek: elsosorban a cicimbol jovo elotej, felment a mehnyak es zart a szaj, extra ehseg!
Gaby: a hod nagyon jo, nekem is annyi volt ma, 13 dpo-n vagyok ma, holnap kene megjonnie de ugyse fog!

Neked sem! Hasonlitanak a gorbeink vegei:
Amugy megjegyzem szerintem Neked mar holnap reggel is kimutatna a teszt!
Ancsa: sajnalom hogy nincs baba de orulok hogy minden rendben van Veled, az a legfontosabb!!!
Szezso: Te is nyero vagy a 37,1-el!
Babaimado: tok egyertelmu a pe. Nalad es jol elkaptatok, most aztan mennek a drukkok!!!
Bettike: ez a gorbe is szupi, mar csak par nap, az a mai csokkenes lofutty, holnap majd visszamaszik!!!
Ceniko: ez most kinek a tesztje amit foltettel?
Az enyem:
Bocsi, most csak ennyire tellett, mennek kell takaritani mert kikapok! Ja, Apa nagyon orult, buszke Magara!
Kene egy tabla hogy tudjuk kinek kell most drukkolni!