Anna!!!!!!!!! De jó, hogy itt vagy! Ne aggódj, nekem se nagyon van kedvem semmihez. Én már két napja tervezem, hogy kiporszívózok, csak nem bírom magam rászánni, úgyhogy apa mondta, hogy holnap majd ő megcsinálja. A kis manócskám is olyan rosszcsont, hogy teljesen ki tud akasztani. Tökre örültem, hogy olyan hamar elkezdett beszélni, de mostmár sokszor megőrít, hogy be nem áll a szája, és egy dologra 50 féle képpen rákérdez, közben meg nagyon jól tudja a választ, csak szórakozik velem. Tudom, hogy egy kicsit türelmetlenebb vagyok vele, de nem tudok mit csinálni, úgyhogy hétfőre "szabit" vettem ki, reggel elmegy egy kicsit mamázni, élvezkedjenek ők vele egy kicsit, én meg pihizek, aztán majd este visszahozzák, mert még éjszakára nem akarom őtt otthagyni.
Éva! Tényleg nagyon jó, és találó a kép, amit beraktál! Tök jó kedvem lett tőle! Egyébként ezek a kezelésektől való "félelem" szokta meghozni a gyümölcsét. Az unokahugomék már mentek volna a meddősségi központba, mert már 3 éve próbáloztak, és mindenfélét kipróbáltak. Már csak a következő mensire kellett várni, ami nem igazán akart megjönni. Gondolták, csak az izgalom miatt késik, aztán jött a teszt, és pozitív lett, sikerült spontán teherbe esnie. Szóval lehet, hogy már nem is lesz nagy szükség rá, vagy nem sokáig!
Ildikó! Bíztató a görbéd nagyon! Már várom, hogy mi lesz a teszt eredménye! Nagyon drukkolok.
Rózsa! Van az nlc.hu-n Radványi Krisztina, a családinet.hu-n pedig Petróczi István. Mind a kettő nagyon jó, a szakértői részben találod őket! Jaj! Ha jól emlékszem téged még nem is üdvözöltelek! Bocsika! Szóval üdv köztünk!
Koda! Tök jó, hogy leírtad a sárgatest hormonnal kapcsolatos dologkat, mindig tanul az ember. Egyébként egy kicsit elgondolkodtam, mivel ott írják, hogy akkor is lehet gond, ha a ciklus 2. fele rövid. Mivel nekem 26-28 naposak a ciklusaim 1-szer - 2-szer volt 30-31 napos, és most csak a 20. napon volt pé-m.........hát kicsit megijedtem, de aztán elhesegettem a dolgot, betudtam annak, hogy biztosan az izgalom miatt lett volna hosszabb a ciklusom.
Gigi! Tök jó volt olvasgatni amit Évával értekeztettek. Ezekből tök sokat tanulhat az ember. Bár ha nem vagy benne a dologba, kicsit kínai, de soha se lehet tudni....
Eszter! Te szegény! Az a doki még jól rád is ijesztett ezzel a barnázással. Kukába vele!

Még jó, hogy semmi komolyabb nem lett belőle!
Erzsike! Hát én is szenvedek a kaja választással. Állandóan mászkálok a konyhába, hogy mit egyek, és alig találok olyat, ami tetszene. Tegnap vettem főtt sonkát szeletelve és azt vacsiztuk tormával, hát az isteni volt. Ja, meg vettem fél kiló savanyú káposztát, és azt eszem, holnap vehetek is másikat, mert még most befalom a maradékot!
Krisztinka! Ne aggódj az lh teszt miatt, már sok emberről hallottam, akinek nem mutatott semmit. Nyugi, úgysem attól a két csíktól lesz a baba!