A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jaj Gurgula: annyira el voltam foglalva a pociddal, hogy elfelejtettem gratulálni :oops: GRATULA!!! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kindernay!!
Köszii a gratut az eredményhez.
down kockázat:1:140 000
nyitott gerinc: 1:3200

Neked??

Brigi!!
Köszi aranyos vagy, na majd élőben ha megláttok..nem viccelek :roll:

A héten este visszavettem a kajálási lendületből, csak gyümi van..Hétfőn megyek védőnőhöz..nehogy nekem sokat mérjen..basszus kegyetlen szarul mér az mérleg..ezt Kispiskóta is mondta..mivel ő is odajár..plussz 3-kgt mér.. :twisted:
Biztos dirrekt el van állítva
torolve_20131003125716

Kedves nagyon-de-nagyon-szigorú Andi :lol: , eddig én is nyugodt voltam a dokimmal kapcsolatban, de azok után, hogy szerdán nekem kellett szólnom, hoyg kéne AFP-vizsgálat, már kicsit szkeptikusabb vagyok.
Íme, amit találtam közben: Az AFP-vel egyidejűleg a hepatitis B-vírus szűrésére és vércsoport-meghatározásra is sor kerül. Vércsoport-meghatározásra is szükség van, s ha az anya Rh-negatív, gyakran ellenőrzik az esetleges ellenanyag jelenlétét. Újabb kémcső vért vesznek le az úgynevezett HbsAg-szűrés érdekében. Ez arra ad választ, hogy az anya átesett-e hepatitis B-fertőzésen, azaz vírushordozó-e. Ha igen, akkor a kisbaba a születése után védőoltást kap.

Kép
nenoke

Gurgula
Ha te hájas vagy, mi vagyok én :roll: Csini vagy!

Jó ez a horoszpók, csupa jót írnak júliusra!

KépKép

KépKép
szivvi

Ohh Szivvi!
Kösziköszi..
pedig mindig megkapom, hogy túlsúlyos vagyok.
az esküvőnkön 10-essel kevesebb voltam..vagy többel..hát ez van, biztos a bódógság hízlal.. :P
torolve_20131003125716

Ugye Szivvi? Szerintem is:)

Kép
zsuzsi**

Na én 20-szal vagyok több mint a esküvőn!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Nem nem nem csak tízzel! Terhes=zokniagy :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgula
A pocakfotó is tutti, de legeslegjobb ezek a csodálatos számok!!!!!!!!!!!!! :lol: Nagyon jó nektek, hogy ezen ilyen sikeresen túlvagytok :lol:

nekem +6 kg jött 6 év alatt :D

Kép
Kép
emma1976

Na sziasztok,

Gurgula: engem még nem hívtak... csak kérdeztem, hogy tájékozott legyek, ha majd felhívnak... :lol: szerintem sem vagy túlsúlyos, bár mi nők mindig rosszabbnak látjuk magukat .

Nenoke: nekem az első vérvétel alkalmával a 12 héten volt vércsoport meghatározás, meg ellenanyag-szűrés. Az AFP meg hétfőn lesz, toxoplazmával, szóval úgy látszik ahány orvos, annyi féle... :roll:

Lányok! Senki nem kövér! Mindenki csinos, gyönyörű kismama! :D

Andrea
Kép
kindernay

Emma!!!
Köszönöm szépen, jól esik..igen jók a számok..nagyon örülünk..
Mi mindketten nemrég múltunk el 35 évesek..szal jól van ez így.

+6 kg 6 év alatt..az nem vészes..sőt!

Én voltam 50 kg is..valamikor réges régen..pont 10 évvel ezelőtt..
pfuu de régen volt..tán igaz se vót..

Különben jó ez a kismama torna, hetente 3x, 4x.
40-45 perc, jól átmozgat..és a relax+a légzésgyakorlatok is hasznosak..
Szívesen átírom nektek vagy felnyomatom a netre..és le lehetne tölteni..no ezt kitalálom..
Vagy talizunk valamikor és mindenki kap egyet..
:roll: valamit kitalálok..persze csak akit érdekeeeeel...
torolve_20131003125716

Egy kicsit szétnéztem a neten és azt írják, hogy ez a fájdalom lehet a plusz kilóktól és az egyre növekvöö pocaktól, mert a kismedencei izmokra ilyenkor nagyobb teher esik.... Ès én már + 8 kg-nál járok...
Néha iszok magnézium pezsgöötablettát, de lehet, hogy kipróbálom a magneb6-ot. Az jobb?

Gurgula! Tényleg tök jó a pocakod és nincs ott semmi fölösleges!

Valóban jó az a horoszkóp. Csupa jókat írt a babócámról. :D
molkata

Kindernay!

Én személyes átvételt kértem de képzeld reggel 9-kor felhívott egy kedves dokibácsi és bemondta az eredményt. Pont zuhanyoztam, jókor hívott, olyan hirtelen volt az egész..nem is értettem, honnan hív csak mondta az eredményt.. :lol:
torolve_20131003125716

Köszi neked is Molkata!!!!!!!!!! :lol:
torolve_20131003125716

Gurgula nem fogod elhinni, most hívtak... Jó volt az időzítés. :lol:
Nekem is tök jók az eredmények Down 1:160 000, nyitott g 1: 7000 az AFP-t meg a nagy izgalomban nem is kérdeztem, mi is személyesen megyünk érte ma délután (férjem megy érte). Jaj de jó, ehhez képest, hétfőn megyek AFP-re a Jánosba...

Andrea
Kép
kindernay

Hát igen, ez egy pozitív horoszkóp. Mert mégis ki mondana olyat egy kismamának, hoyg hisztis, elviselhetetlen lesz a gyereke? Nem mintha a hisztis, elviselhetetlen gyerekeket nem ugyanúgy imádnák a mamák... :lol: Nekünk például szerintem nem lesz egyszerű gyerekünk, mert egyikünk sem az a könnyű természet... De ettől még tuti odaleszünk érte. :lol:

Kata, a pezsgőtablettában van B6? Mert valaki itt azt modnta, az azért jó, mert segít felszívni a magnéziumot.

Kép
nenoke

Kindernay!!

Nagyon szuper lett az eredményed!!
Ha a nyitott gerinc 1:7000-hez akkor az AFP-d nagy valószínűséggel 1MOM körül lehet..
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Jánosos AFP miatt meg már nem kell izgulni.
Nekem egy nap különbséggel le lett levéve a kórházban. Szal biztos jó lesz ott is..
torolve_20131003125716

Nenoke, a B6 valóban segít felszívni, és nekem is van pezsgőtablettám (nekem kevés volt) de abban nincs.

Gurgula: tök kedves volt a doki aki hívott, be is jelentkeztem 4D-re, febr. 16-án megyek. Most azon gondolkodom, hogy 1:160 000 vagy 1: 16 000????? Tiszta hülye vagyok, már megint idegesítem magam!? :cry: Nem baj este megtudom, ha a férjem hazaért.

Andrea
Kép
kindernay

Én is akarok ilyen számokat! De nekem még AFP-m sincs. :(
Nem baj. Bár sztem én nem megyek ilyen tesztekre, úgyis annyit szúrnak, meg néznek, meg minden.... nem? :?

Kép
zsuzsi**

Kindernay!!!!!!!!!!!
1:160 000-hez..nyugiiiiiiiii minden rendben, negatív eredmény után nehogy el kezd magad idegesíteni mert különben irgum-burgum lesz... Kép
Tök szuper lett a kockázati tényező..hélóóóóóóóóó

RELAX!!
torolve_20131003125716

Gurgula, Andi (szigorúan: Andrea:) ): Nagyon örülök a jó számoknak! Olyan boldog vagyok, hogy boldogok vagytok, és ezért mindenki boldog, és ezért is boldog vagyok :D

Kép
zsuzsi**

Gurgula: köszi a gratulációt, megnyugtató ha az embernek jók az eredményei....

Zsuzsi: ne aggódj, neked is ilyen jó eredményeid lesznek, sőt még jobbak! :wink:

Na megyek kicsit takarítok, meg rakottkel a sütőbe???? Hmmmmm

Andrea
Kép
kindernay

Andi, nekem 1:15.000-hez lett a Down, és tök nyugodt vagyok vele, igaz a nyitott gerinc meg 1:147.000-hez :lol: , úgyhogy ha Neked "csak" 1:16.000-hez, az is tök jó! Relax!!!!

Egy rokonunknak sajnos nagyon alacsony jött ki, neki rosszabb lett, mint az életkorból adódó kockázat.

Kép
nenoke

Zsuzsii!
Nekünk kellett ill. mi kértük a korunk miatt.

De hiszem és tudom, hogy mindenkivel minden a legszebben alakul, gyönyörű, egészséges babáink fognak születni!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Kép
torolve_20131003125716

Na hát ez szuper, hoyg Zsuzsi ennyire boldog attól, hoyg boldogok vagyunk, hogy Andi boldog, mert ettől tényleg tuti boldog. :lol:

Rakottkel nekem is kellll!!!!!!!

Kép
nenoke

Gurgula, ez a legújabb UH-képed? :wink:

Kép
nenoke

Nenokeeee!!!

AHA, ez Kép
torolve_20131003125716

Kinder
ezek fantasztikusan jó számok!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
emma1976

Gratula az eredményekhez Andi és Gurgula! Minden rendben, mostmár nem szabad aggódni.
Tök jó ez a kép.
molkata

Hahó, lányok

Tök jók az eredmények!!
Gratulálok!!

Ma soron kívül bekönyörögtem magam a dokihoz, tegnap egész este fájt a hasam és megijedtem.. :?
Meg ugye a feszülés+szurkálás miatt. Megnézett, szerencsére minden ok, csak olyan görcsölős méhem van /szakszóval nem tudom, pedig mondta/, és szednem kell az MgB6-ot és kalciumot is.
A baba jól van, cuki volt, forgolódott és majdnem végig a fenekét mutatta :)
Képzeljétek, a jövő héten kell AFP-re mennem, pedig még csak a 16. hét elején leszek!
Kicsit össze vagyok zavarodva..

Kép
gabi
blur

Blur
Salnálom az izgalmakat.
Nekem úgy adták meg az időpontot az AFPre, hogy a 15 h + 5-6-7 3 napból egyiken menjek

Kép
Kép
emma1976

Nekem meg azt mondta a dokker, hogy 16 hét + pár naposan menjek... én má semmit sem értek...

Kép
zsuzsi**

Én is gratulálok a szép eredményekhez! Gurgulának külön a pocóhoz!
Tegnap úgy örültem,hogy a kismami nacimban mentem amoziba! Ma elkisértem a nővérem fodrincshoz és már nagyon kezdett elegem lenni a sima naciból. Amikor elindultunk haza ki kellett kapcsolni,mert pont ott alul nyomott,mert ugye csini csípőnaci! 8)
Vendég

Blur! Örülök, hogy minden ok!
Afp: állítólag a 16-18. héten jó.

Ùgy irigykedem a kismamanacik miatt. :twisted: Nekem is kell! :wink:
molkata

És olyan furi az is, hogy látom,hogy nagyobb a pocim,de néha olyan,mintha csak képzelném bele Babust és csak dagadok :? Jó persze nem akarom sürgetni,de kiszólhatna néha h helló itt vagyok!!
Én olyan lelekesen simizem,lehetne ő is aktívabb!! Ma is küldtem neki nutellás palacsintát és darázsfészket is :lol:
Vendég

Orsi: Látom nagy sláger lett a nutellás pali :D

Kép
zsuzsi**

:)
ha csöndben van, az is pozitív visszajelzés!!
/bár én sem bánnám, ha rugdosna néha

Kép
gabi
blur

CSajok, ezek a dokik tuti félrebeszélnek. Már rég elfelejtették amiket tanultak, és fogalmuk sincs, pontosan mikor kell megcsinálni az eredményeket. (Sőt, némelyik meg van győződve arról, hogy ő az ász...)
Szal csak menjetek minden kötelezőre. De hogy mikor? Édes mindegy. Csak jegyezzétek meg, mikor voltatok, és ha valamelyik húzza a száját, akkor mondjátok meg neki, h ennyi naposok voltatok stb.
Én legalábbis mán semmit nem hiszek el nekik (max a labor eredmények kockázatát, de azt úgyis a leletíró program írja be automatikusan... :)
Hőzöngés befejezve.

A pocakméret növekedése jól mérhető mosogatás, illetve fénymásolás közben. Félelmetes, mennyire jön előre, és egyre többet foglal a látómezőből :)

Orsi, lesz majd neked is mocorgás, csak győzd majd elviselni ahogy felülről tapossa a legnemesebb részeidet.... :lol:
Vendég

Csak egyet ettem!! 8) :oops:

Blur: Tudom lesz még olyan is amikor azt akarom majd, hogy hallgasson el végre!! De ez még nem az az időszak!
Ott a nővérem nagyobbik lánya tart 2,5!
Borzalmas volt ma is! Nyűgös, durva... mondtam is neki,hogy menjen haza! :lol: ilyen egy leendő anya és pedagógus :lol: 8)
Vendég

8) Lehet, hogy csak megmutathatná,hogy az milyen,aztán rögtön megtanulhatna"lábujjhegyen" mozogni! "Csak,hogy anyát ne zavarjam" jeligével... 8)
Vendég

vagy csak simogatna belülről :)
AFP+:
Még azt is mondta a doki, hogy az AFP azt mutatja, hogy a magzati fehérje koncentráció nem túl magas e az anya vérében. Tök jó fej volt, azt mondta, hogy ez a mérés csak annyira való, hogy abban az esetben, ha a babának nyitott gerince lenne, akkor olyan helyen szüljön a mama, ahol azonnal meg lehet operálni.

Kép
gabi
blur

mármint a babát :)

Kép
gabi
blur

Orsii!
Köszi a gratut.

Hétvégén nem leszek.
Mindenkinek kellemes, nyugodt hétvégét kívánok!

Tsók, hétfőn.
Kép
torolve_20131003125716

megvolt a vérvétel ,eredmény 1 hét múlva.nem aggódom.
szerintem is ahány hely annyi féle vizsgálat.nálunk először van a vérkép,ellenanyag,toxoplazma,Wasserman(vérbaj),hepatitis.+ vizelet.
most volt a vércsoport,Afp
sőt nálunk ha negativ a toxod még kétszer megnézik nehogy közben fertőzödj.mert nem csak a kutya ,macska terjeszti.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó hétvégét neked is Gurgulaaa:D Vigyázz Magatokra!

Kép
zsuzsi**

Gurgula megnéznéd az én bébimet is?Nem tudom pontosan milyen adatokra van szükséged?1975.O3.18. A bébi okt.ben fogant esti órákban.Előre is köszi.
pillangó7

Na, megjöttem uh-ról: kiskrapek, újabb kék sor...
De amúgy minden rendben, mindene megvan, egészséges, korának megfelelő méretekkel (na jó, talán a kukija még nagyobb is volt). Kép

Emma, kijavítottam.

Manó, üdv körünkben. Táblába küldesz adatokat?

kétfiús anyuka
babdorka

Baba, Zsanett, Ti jöttök sorkiszínezésben! Nálatok mi a helyzet? Most már mégizgibb, hogy kié lesz az első rózsaszín sor.

Rókások, részvétem, borzasztó lehet. Kitartás!

Kérdések: Nekem már az is indiszkrét volt, hogy tervezünk-e gyereket majd, nemhogy most az "és terveztétek?" kérdés! brrr

kétfiús anyuka
babdorka

Hali,
grat az eredményekhez!

Ma vettem egy kismamanacit, húúú, meg kell tanulni viselni. :wink: Farmer csípőig, utána vmilyen rugalmas anyag hasra fel. Nekem furcsa, m nem hordtam eddig csípőnadrágot. Bementem az első boltba, és vettem is, mert jónak találtam. Az ára már nem volt olyan jó, 10.000 Ft. Sztem még beszerzek egy másik nadrágot (kapok vagy veszek), meg felsők kellenének. Jah, az is furcsa ezzel a nadrággal, h nincs olyan felsőm, ami eltakarná a hastakaró-textilt, és az eléggé kilátszik. Biztos ez a normális, majd megszokom. :shock: Igazából olyan kertésznadrágfélét akartam venni, de azt mondták, h az nyűgös, ha pisilni kell.

Kismama melltartóm még nincs, eddig sem nagyon hordtam, nincs olyan nagy cicicm :oops: Most már persze nagyobb,sportmelltartót viselek. Lassan beszerzek vmi komolyabbat is. Én is szeretnék csinos kismama lenni, hiszen elég sokáig tervezem, h dolgozok, de fél évért tényleg nem érdemes súlyos pénzeket kiadni. Meg nem is tudom, mi állna jól.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: