Halihó!
Brigi: Jobbúlást, és émelygés-hányásmentes szép napot!
Molkata: szedsz Magnéziumot?
Nenoke: Nyugodtan szólíthatsz Andinak, ha jobban tetszik.

Bár én nagyon, de nagyon szigorú lyány vagyok!

Egyébként nekem semmilyen megjegyzésben nincs, hogy készülőben lenne bármilyen eredmény, és a hepát is a meddőségin vették le, anno két éve, tehát friss eredményem nincs. Nem baj, nem foglalkozom vele többet, majd a doki tudja mit csinál én meg többet nem idegesítem magam feleslegesen. Elég volt az idegbajból!
Ruha ügyben én olyan ruhát szeretnék amit lehet utána is hordani, majd hétvégén meglátom mi a felhozatal... Bár vastag harisnya, szoknya, csizma, nálam ez a nyerő most, mert nagyon kényelmes. A kigombolt nacira, meg hiába húzom rá a hosszú pulcsit, nekem elég, hogy én tudom, hogy ki van gombolva... és így tudom mit tettél tavaly nyáron.
Bori: hastartó nekem is jöhetne, mert én is hallottam , hogy jó. Szülés után meg kifejezetten!!!!!! Utánanézek, de ha megtudsz valamit, köszönettel veszem az infót.
A melltartóval én is így voltam (én egyáltalán nem hordtam utáltam) de az orvos azt mondta, hogy most kell hordani, mert igencsak kitágulnak a szövetek és utána elég érdekes lesz az állaga. Nos, hogy milyen lesz utána az állaga, még kérdés, de a melltartó nagyon jól tart és nem fáj már a cicim úgy, mint az elején.
Gurgula: Gratulálok a jó eredményhez, neked milyen arány-értéket mondtak a Down és nyitott gerincnél? 1:...............?????