A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok!

Ma voltam a Medikálban és a másik doki,akire Éva Írta,hogy ismeri neki meg a magánrendelőjében.Igen akinél ma voltam az a Szentágothai.Eddíg nagyon szimpi volt és csak jót hallottam róla.Egyébként nem tudta,nem is kérdete,hogy dolgozom-e,stb...Amúgy az a furi,hogy most először nem izgulok,mert érzem,hogy a babával minden rendben,a múlt héten hallottam a kis szívét és pont megfelelő volt a mérete is.Csak a doki miatt izgulok.Amúgy eddíg 18000 Ft-ot költöttem el dokira és még csak 7 hetes vagyok. :evil: De nem sajnálom érte,csak annak a zsebébe tegyem,aki megérdemli.

Little!

Te mit hallottál róla? Esetleg megkérhetlek,hogy írj a tiédről pár szót pü-ben?! Nála szültél-e,milyen volt és mennyiért,ha nem vagyok tolakodó. Előre is köszi. :oops:

Éva!

Olyan ari vagy,hogy mindíg megnyugtatsz.Nekem az a doki szimpi,aki téged is vizsgált ,kár,hogy nála nem szülhetek. :cry: Annyira alapos voltam és tudatosan készültem erre a terhességre,most meg már dokim sincs. :cry: :lol:

Na húzok a védőnénihez.

Puszi

és nagyon köszönöm,hogy ilyen segítőkészek vagytok velem

Kép

Kép
anubias

Hú Eszter! Én majdnem hozzá mentem! Itt vaciláltam a két doki között, és Szentágotainak az volt az előnye, hogy Gödöllőn is rendel, és az nekem közelebb lett volna. Aztán végül mégse hozzá mentem, de csak az utolsó pillanatban döntöttem így! De jó, hogy sokszor a megérzéseimre hallgatok......... A többi priviben
Vendég

Eszter!
Nincs is semmi okod félni!!!!
Én, ha nem lenne ilyen jó orvososm, akkor megkeresném a NL-Cafe-n szakértőként közreműködő Radványi Krisztina doktornőt. nem ismerem személyesen, de úgy tudom Meri is hozzá jár. Rendszeresen olvasom őt és nagyon szimpatikus a hozzáállása. Ne aggódj nagyon sok időd van még orvost választani!

Éva

Kép
balimama

Eszter! Én Kistarcsán szültem. Szerintem nagyon szupi a szülészete!!! :lol:

Lányok a görbém, de a ferti nem tudja értelmezni, vagy mi, mert kétszer is behúzta a piros vonalakat aztán, mikor bevittem a köv. napot kiírt valamit, sajna nem értettem, mert nem vagyok valami ász már angolból (sajan a nyelvizsga óta nem használom :( )!

Ja beszúrám, de nem tudom, mert valami bit a kiterjesztése és nem engedi! Segíííííííííííííítsetek légyszi!
Vendég

hahó,
én is itt csak rídolniban mert nem tudok segíteni eszternek :( :( :( de örülök hogy megoldódni látszik a probléma,ez tényleg nagyon fontos dolog és döntés!

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
te a radványihoz jársz :lol: ?ez nagyon jó tudni :wink: nagyon olyan válszokat szokott írni mintha az én dokim válaszolna ezért elég szimpi 8) és az én dokim meg hol van hol nincs mint a mesékben és ha egyszer szükésgem lenne mégis egy dokira míg ő nincs tuti hozzá mennék.......de így könnyebb mert majd te beprotezsálsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

éva,
mikor is mész dokihoz :oops: ?folyton elfelejtem :oops: :roll:

cupp
gigi 6.cn 8)
Vendég

Áramszünet volt, majdnem frászt kaptam! :twisted:

Eszter én is csak ajánlani tudom az orvosom, ő a 16. kerületben rendel. Itt megnézheted: www.matyasfoldklinika.hu

Szóval azt a görbét, hogy másoljam be? Lementettem a gépre, de nem tudom bemásolni, mert kiírja, hogy nem lehet!
Vendég

Krisztinka, a görbét át kell alakitani jpg formátumba, csak akkor lehet beszúrni.

Ha nem megy, akkor küld el nekem e-mailben, én majd megoldom :)

Eszter, én tényleg nem tudok segiteni, de remélem, a lányok segitségével hamar megoldódik a probléma!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Most beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy a 6 hetet ki kell várni a vizsgálattal. Addig mindent csináljak úgy mint eddig, és ne vegyek fel új dolgot. Mondtam, hogy step-aerobikra jártam, azt mondta, hogy most ennél egy kicsit „lájtosabbat” válasszak, ne ugra-bugra legyen.
Szerintetek baj, hogy nem érzek semmit? Eufórikus anyaságot sem? Szinte még „gyereknek” érzem magam a 26 évemmel…
Nagyon szeretek reggelenként mesefilmet nézni , rózsaszín ruhában járni…
Baj, hogy nincs hányingerem? Ma reggel egyáltalán nem volt. Talán csak annyi, hogy kevesebbet eszem, mert mindig tele van a gyomrom. Meg pattanásom sincs :/
Hétvégén szüleimmel étteremben voltunk, és én csülköt ettem, és utána csak arról tudtam beszélni, hogy milyen finom volt. Tegnap este meg már azon nevettünk a párommal, hogy az a babának eshetett olyan jól, mert én nem vagyok egy nagy húsos, hátmég zsíros-húsos….:)
Úgyhogy az ici-pici gombás csülökkel indított, egyem a szivét, azóta meg csak vajaskenyeret eszik… nagyon édi. A védőnő azt mondta, hogy azért kell várni a vizsgálattal, mert most még csak egy pici gondolatocska….(aki csülköt eszik:)
Most jöttem vissza egy tárgyalásról, ahol 15 pasi szívta előlem azoxigént, úgyhogy nincs is kedvem ebédelni. A pocakom meg jól fel van fújódva…ez el fog múlni? :oops:
Valaki írjon nekem egy-két sort a kérdéseimre!
Előre is köszönöm, és mindenki vigyázzon magára!

Ágica
Kép
ágica_26

Szerintetek ez már +nak mondható?

Kép

Vagy csak holnap?
Vendég

Krisztinka!
Ez még indig nem pozitív. Majd, ha a tesztcsík is ugyanolyan erős lesz, mint a kontrollcsík. Ne aggódj hamarosan eljön az ideje! A ciklusaid hosszúsága alapján, még 3-4 nap is lehet!

Ágica!
Én úgy látom már elindultál az anyává válás bolgog és nehéz útján!!!! Végtelenül sokat fogsz változni a 9 hónap alatt, mintha kicserélnének. Sőt, ha a baba megszületik, úgy fogod érezni, hogy volt egy baba előtti és utáni életed. Az előtti végtelenül messzinek fog tűnni! nem biztos, hogy fogsz roszullétet érezni, de ha mégis hamarosan jönni fog!

Éva

Kép
balimama

Ja!
Én mindjárt indulok dokihoz!!

Éva

Kép
balimama

Ágica! Mindent ehetsz ami jól esik! Sokszor mondják, hogy olyanokat is kívánnak a kismamák amiket előtte nem, vagy nam is szerettek. Na én nem voltam ilyen. Sőt a csokit imádtam és a terhesség alatt nem kívánatm egyáltalán az édeset!

Én is szeretem a meséket főleg a Walt Disneyt, de Frédi és Bénit és a Hupikéktörpikéket is. Egyébként a párommal még mi is gyereknek érezzük magunkat, pedig már önálló felnőtteknek számítunk és van egy gyönyörű kisfiunk! :lol:

Lightosan tornázhatsz, én a Rubint Réka kismamatornáját csináltam itthon, mikor terhes voltam. Nekem sem volt kb. a 8. hétig hányingerem, de utána is csak ritkán és este, de van akinek egyáltalán nincs hányingere!

Szerintem először meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy baba van a pocakodban és ez anyaság érzése szerintem egyre erősödni fog, ahogy az a kis élet egyre jobban fejlődik ott bent és a pocid és nőlni fog. Meglátod beszélsz majd hozzá , simogatni fogod, ő meg rúg majd egyet, vagy kidugja valamelyik apró kis végtagját, jelezvén, hogy anya hallak ám én is itt vagyok! :lol: :lol:
Vendég

jaj lányok!
olyan édesen írtok, hogy elsírom magam! :) :) :)
az arcomra kiült egy önelégül vigyor, amit nem tudok lemosni. a kollégáim nem értik, miért van jobb kedvem... :)
majd megtudják....jaj! ettem egy kis leveskét és úgy érzem magam, mint amikor gyerekkoromban túl sok sültkrumplit ettem! :)

ami érdekes, hogy rá sem tudok nézni az édességre. előtte sem sokat ettem, mert nagyon tudatosan táplálkoztam, és direkt fogytam egy picit karácsony előtt, hogy a terhességet 57kg-mal tudjam kezdeni (ha jön-és jött :D )
szóval most nem birom az édeset. a mazsolás túrókrémek szépen sorakoznak a hűtőben, és a csokira sem birok ránézni. tegnap megettem egy cerbóna szeletet, az jó volt, de a délutáni szalámi az viszont a mennyek volt. este meg csak 2 kivit tudtam lenyomni. de szerintem a gyomrom egyenlőre csak ideges (tudat alatt) mert nem direkt csinálom... :?
vettel elevitet, és még folsavat ettem mellé. lehet, hogy egy pici C-vitamin is kellene...majd valami üccsiből...vasat nem akarok bevenni pluszban, mert inkább feldobott vagyok, mint fáradt...

Ágica
Kép
ágica_26

Hát, Krisztinka, tényleg nagyon szépen irtad le :) - az ember még akkor is megkivánná a kismamaságot, ha eddig nem akarta :)
Remélem, megkaptad az e-mailt :)

Éva, a dokitól ha visszaérsz, ugy-e még jelentkezel?

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Rózsa Üdv köztünk. Szerintem biztosabb lenne a hőinfod, ha minden nap uakkor mérnéd, negyed óra alatt több tizedes eltérés is lehet.

Koda! Csak a doki nézte meg ultrahamggal, a teljes hossz 3,6 cm. És február 12-én megyek nyaki redő szűrésre a kórházi ultrahangra.

Ildikó! Képet sajna nem kaptam, mert azt csak a kórház UH-n adnak. A párom is nagyon szomorú volt, hogy nem láthatta.

Éva! Ne aggódj, nekem is volt ilyen a babás görbémen…., igaz, hogy majd idegbajt kaptam tőle…Szerintem semmi gáz a görbéddel.

Krisztinka! Persze h lehet naponta is, csak kétnaponta mindenképpen szükséges…Nagyon szorítok, hogy most összejöjjön és ne kelljen még 3 hónapot várnod.

Andi! Nagyon szorítok és várom az eredményt…

Eszter! Ez tényleg nagyon gáz, mindenképpen keress egy másik orvost. Az utolsó mensid alapján akármelyik halandó kiszámolja a terhesség korát és a szülés várható időpontját, nem tűnt fel neki, hogy vmi nem stimmel?
Ha nekem most kellene, nem tudom miért, de így láttatlanba Éva dokiját választanám.

Az eü helyzet nálam is elég gázos, a nődoki nem adhat beutalót laborba, csak a háziorvos, aki nekem Pesten van, de mivel a lakcímem meg kecskeméti, csak oda mehetnék szakrendelésre… Még az a jó hogy katona vagyok és elvileg a honvédban megcsinálják…

Ágica! A felfúvódásod pár hét múlva el fog múlni azt hiszem, legalábbis nekem elmúlt…És egyáltalán nem baj, hogy nem érzel semmit, szerintem mindenképpen máshogy fogod megélni a dolgot, miután már láttad UH-n. Annak meg csak örülj, hogy nincs hányingered. Vigyázz magadra.

Szerintetek mit vacsizzak? Nagyon éhes vagyok, már vsgy 30 féle kajára gondoltam, de mindtől hányingerem támadt miközben farkaséhes vagyok... Ráadásul a pockom is be-beszúr, ami idegesít, mert nem tudom mitől van. Szóval tulajdonképpen tiszta nyűgös vagyok...

Puszi mindenkinek
verzsike

Erzsike! Szerintem a szúrás attól lehet, hogy nől a méhed, tágulnak vagyis nyúlnak a méhtaró szalagok. De ha esetleg továbbra sem múlik el menj el orvoshoz!

Itt a görbém: Lehet elemezgeti!!!! Lehet, hogy klinikai eset?!
Kép

Köszi Ildikó! Igen a váladékokat tudom figyelni kell, de talán most kezd az is beindulni!
Vendég

Krisztinka, ha ma már volt váladékod, akkor jelöld be a görbébe azt is. Egyáltalán nem klinikai eset a görbéd. sőt, szerintem nagyon jól néz ki :D - a lényeg különben azon lesz, hogy a következő 3-4 napon milyen értékeid lesznek - remélem holnaptól emelkedni fog - a napokban mindenképp túlesel a pé-n :D
A ferti azért tette be egyszer a pé-s vonalat, mert három napig egymásután aránylag magas volt a hőd- de utána nagyon leesett, úgy hogy muszáj volt kivegye - de hidd el, jobb igy, hogy csak most lesz a pé :) - mármint, ha az együttléteket vesszük figyelembe :D

Erzsike, nagyon meg tudom érteni a párod, hogy nem látta a picit - még én is vártam a képet!
Hogy mit vacsizzál? hmmm....ha 30 kaja közül nem tudtál dönteni, akkor én meg sem próbálkozok :D - én jelenleg banánt turmixoltam össze tejjel - igaz, hogy én még nem vagyok babás (vagyis, nem tudok róla)....

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Gigi
Bocs, csak most tudtam megnézni. Leírom sorba a hónapokat:
1. hónap 20 és 8
2. hóap 19,8 és 7,3
3. hónap 18 és 7,6

Az első adat gondolom a tűsző mérete a második talán a méhnyálkahártya de lehet, hogy nagy hülyeséget írtam. Nekem úgy volt, hogy a harmadik napon kellett elkezdeni szedni és a félidőnél nézték UH-on és kaptam utána egy injekciót ami megrepesztette a tűszőt és akkor az nap este kellett együtt lenni. Szóval ne aggódj nekem ennyi rásegítéssel csak harmadikra jött össze. Mondjuk szerintem idegi alapon nem sikerült mert nekem a kislányom előtt volt már sajnos két terhességem ami nem sikerült és azok rögtön elősre összejöttek teljesen magától.

Ágica
Nagyon, nagyon gratulálok!

Eszter
Jobbulást neked! Szerintem ha ilyen bunkó volt az orvos akkor mindenképp váltani kellene. A pulzus számom nekem is nagyon magas 90-110 között szokott lenni. Rám is már rámtették 24 órára azt a ketyerét de nem kaptam semmi gyógyszert. Velem is már annyi minden rossz történt, hogy ha sima rákszúrésre megyek már attól is felmegy a vérnyomásom. Már most félek attól, hogy ha sikerül akkor mi lesz mert tudom, hogy azt a 9 hónapot végig fogom aggódni.

Titi
Sajnálom, őszinte részvétem. Nem tudod rábeszélni a dokit, hogy már előbb kaphassál gyógyszert. Ez a várakozás teljesen felőrli az embert. Nekem sem volt semmi bajom csak az előzmények miatt kaptam, hogy minnél előbb sikerüljön.

Rózsa22
Üdv közöttünk!

Verzsike, Little
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.

Krisztinka
Ez persze, hogy +. GRATULÁLOK!!!!!

Ági2
ági2

Ildi!

Köszönöm az útmutatást. Nem tudom, hogy az én gépemben vagy a honlapban van-e a hiba, de ha rákattintok a Logout gombra nem történik semmi.
Ha nagyon szépen megkérlek megtennéd, hogy nekem is segítesz regelni? :oops: Elküldeném az adatokat priviben! :oops:

Ja, kérdés: szerintetek van annak valami jelentősége, hogy a mensi után kb egy héttel állatira elkezdtek fájni a melleim és azóta is sajognak, de úgy hogy alig lehet hozzjuk érni. Plusz a mellbimbóim környéke olyan kék eres, hogy az már riasztó! :shock: Már eddig is volt, hogy fájtak, de mindig csak mensi előtti napokban és soha sem ennyire! van valami tippetek, hogy mitől lehet? :shock:
rózsa22

Krisztinka
Bocsi, ezt hittem ez terhessségi teszt.

Ági2
ági2

Sajna még nem az, csak Lh teszt és még pé sem volt! :( :(
Vendég

Rózsa, jöhetnek priviben az adatok :) - azt hiszem a Logout csak akkor működött, ha már dolgoztam rajta - mind1, holnap elintézzük :wink:

A mellfájás hormonváltozástól lehet. Én megfigyeltem, hogy a pé körüli időszakban szokott fájni, de nem annyira, mint ahogy te mondod....

Ági2, Rózsa - nem tesztek be vonalzót?

KépKépKép
ildiko74

Ági2,
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,még annyit hogy mennyit szedtél?és ezek az adatok hányadik cn-on voltak?
Vendég

Okés!

Remélem ez az utolsó szőkés kérdésem: hogy tudok vonalzót felrakni?
rózsa22

Sziasztok!
Én is itt. Tegnap nagyon későn értem haza és bedőltem az ágyba.
Ma már végre a fertivel is tudtam egy kicsit foglalkozni. Mindjárt mutatom is, bár még nem sok minden látható rajta.
Jaj, rengeteget írtatok. Egy ideje csak olvasgatok.
Titi! Őszinte részvétem!! :cry:
Ágica! Szívből gratulálok!
Eszter! Ilyen dokival egy percig se foglalkozz! Én is rögtön váltanék!!
Krisztinka! Érdekes ez a görbe. Ügyesen felvarázsoltad nekünk.
Éva!! Nagyon babás görbéd van!!!! Nagyon megy a drukk!!
Rózsa én is üdvözöllek! Remélem, nemsokára együtt babázhatunk!!
Vendég

Szóval, ilyen a görbém:

Kép
Vendég

Ildikó!
A lányoknak fertis vonalzója is lehetne. Szerintem ez a legjobb, mert a fertihez igazodik és önmagától működik. Ha az értékeiket pötyögöd, akkor csak egy gyors beállítás és már az is látható lenne.... persze ez csak egy ötlet.
Vendég

Mo, a fertis vonalzó nagyon jó lenne, már csak azért is, mert a DPO-kat is kiirja a görbe szerint. Ma ki akartam ilyenre cserélni az enyémet, de nem jövök rá, hogy mit kell átmásoljak az aláirásba. A vonalzót megcsináltam....
A görbédről nem lehet véleményt mondani :) - én a mensi ideje alatt nem is szoktam mérni a hőt, főleg ha 7végére esik.

KépKépKép
ildiko74

mo,
most mi vagyunk egy napon :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Milyen sokat írtatok megint, pedig csak néhány órát nem voltam.
Szóval nálam az a helyzet, hogy biztosan sárgatest elégtelenség miatt nem jön a baba. Holnaptól 10 napig szednem kell a Duphastont és mivel valószínűleg visszaugrott a prolactinom is újabb hormonprofil következik(3-19-21-23. napi). A doktor szerint van peteérésem, tehát egyelőre nem kellene stimulálni, mivel nagyon hajlamos vagyok a cystásodásra félő, hogy könnyen túlstimulálna. Azt is mondta, hogy plusz sárgatest hormon nélkül biztosan nem tudnék most megtartani egy terhességet. Szerinte legyek egy picit türelemmel, mert jönni fog a baba. Megnyugtatott, bár nem tudok türelmes lenni!!!

Mororo!
Annyira hiányoztál! Mindig meg tudsz nevettetni!
Szerintem nincs baj a görbéddel, ennek most ilyennek kell lennie!

Rózsa!
Én is szeretettel köszöntelek közöttünk! olyan jó, hogy még mindig csatlakoznak hozzánk újak! Írjál jó sokat, hogy megismerjünk!!

Erzsike!
Annyira örülök, hogy lassan már nem csak kellemetlenségekből áll a kismamaságod! Ilyenkor kezdtem mindig kismamának érezni magam. Amikor hanyat fekszel már jól érezhető a kemény kis dudor. Még lehet símogatni, a terhesség vége felé már nem szerencsés!!! Hamarosan érezni fogod a mozgását!
A férjed nem mehetett be Veled az UH-ra?

Gigi!
Meddig lehet szedni a clostyt-t? Kell egy bizonyos idő után szünetet tartani?

Krisztinka!
Számolj vissza a 40 napodból 14-et! Még bőven időben vagy a pé-hez!!! Tudom, én is türelmetlen lennék! Egyébként a görbéd jó és elindult lefelé a hőd!

Lányok aki nem tud a fertire regisztrálni, találtam másik görbés oldalt. (Jobban mondva lopiztam a hőmérős topiktól) Hátha azzal megy!
Mindjárt be is linkelem.

Éva

Kép
balimama

Éva

Kép
balimama

Na! Most azt mondja meg valaki miért nem jó???
Azért megtaláljátok!

Éva

Kép
balimama

Éva

Kép
balimama

Bocsánat!!!
Most tele van velem az oldal, de a második beszúrás már működik!! Kipróbáltam és nagyon jó!

Ildikó!
Kihagytalak, pedig nagyon szeretlek! :oops: :lol: :lol:
Reggel kérünk görbét, hátha látszik már rajta valami!

Meri!
Még mindig nagyon hiányzol!!!!

Éva

Kép
balimama

Bocsánat!!!
Most tele van velem az oldal, de a második beszúrás már működik!! Kipróbáltam és nagyon jó!

Ildikó!
Kihagytalak, pedig nagyon szeretlek! :oops: :lol: :lol:
Reggel kérünk görbét, hátha látszik már rajta valami!

Meri!
Még mindig nagyon hiányzol!!!!

Képzeljétek az írta a babanet, hogy : "Nem küldhetsz ilyen rövid időn belül ennyi hozzászólást, egy kicsit várj!" :mrgreen:
Most várok! :lol:

Éva

Kép
balimama

éva,
clostyt elvileg addig szedheted míg nem leszel babás :lol: gondolom ha nem cisztásodsz tőle meg nincs egyéb többet ártó mint használó mellékhatása.......
na és akkor mesélj nekem erről a duphastonról :roll: hogy kell szedned?az ok hogy most 10 nap,aztán abbahagyod és megjön.és utána???????????????????????????
Vendég

Gigi!
Ez volt a legjobb kérdés! De sajnos nem tudom rá a választ! Én addigra pocakos akarok lenni! Egyébént majd felhívom a doktort és megkérdezem. Ezt elfelejtettem! Addig is napi egyet kell bevennem. Igazából azt olvastam, hogy nem sok értelme van önmagában sárgatesthormont pótolni. Szóval egy kicsit elbizonytalanodtam!

Éva

Kép
balimama

éva
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: na akkor nem kavarok be még jobban :wink: eldugulok :lol:
Vendég

Éva!
Már vártalak! Az mit jelent, hogy sárgatest elégtelenség? És az, hogy plusz sárgatest hormon nélkül biztosan nem tudnál most megtartani egy terhességet? Bocs, de én ehhez túl hülye vagyok. :oops: Egyébként egy jó tanács: ne olvass nagyon utána semminek! :wink: Egyébként meg ha kétségeid vannak, szerintem kérdezd meg Radványi doktornőt az nlc-n, hátha megnyugtat, és ő gyorsan válaszol.

Hát lányok, és a következő uh vizsgálatra viszem magammal Bencét. Állandóan a kistesó képét akarja nézegetni, úgyhogy lefotóztuk és kinyomtattuk neki egy papírra, mert ha így folytatja, akkor pár nap és nem lett volna már belőle semmi. Reggel is odabújt a hasamhoz és mondta, hogy a kistesóhoz bújt. Úgy látszik nagyon vízuális típus, és csak most kezdi érteni, ahogy mutattuk neki a képet, amin még nem is igen lát semmit. :lol:
Vendég

Éva, nem haragszom, hisz úgy is tudom, hogy nem azért tetted, mert nem jelentek semmit :D - sokszor én is nagy kinban vagyok, mert nem szeretnék senkit kihagyni, de már elég sokan vagyunk....

Gyorsan megcsináltam a görbémet az általad beirt oldalon, és igy néz ki:

Kép

a tesztet jövő csütörtökre ajánlja, de szerintem túl korai lenne.

KépKépKép
ildiko74

little,
én így kerültem nyáron ciki helyzetbe :roll: mármint hogy mi is elmondtuk bnek mikor + lett a teszt mert ugye meg kellett neki magyarázni hogy anya pocakján miért nem lehet ezentúl ugrálni meg miért kell vigyázni jobban anyára.......és hát elmondtuk neki hogy anya pocijában van egy baba.szted ha talákoztunk vkivel mi volt az első mondata :lol: :lol: :lol: :lol: mi meg nem nagyon akartuk elmondani de a kölköm beharangozta mindenkinek akivel találkozott :shock: :shock: :lol: úgyhogy nem tom ezt hogy fogom csinálni ha újra babát várok majd :roll:
Vendég

Na végre, hogy itt vagytok. A bejelentkezésem után mindenki hirtelen eltűnt. :lol: :lol: :lol:
Ildi! Vonalzó ügyben csak Meri tudna segíteni, mert olyan ügyesen megcsinálta az enyémet, hogy követni sem tudtam... ne haragudj, de nem tudom, hogy mit kell másolgatni.
Gigi!! Egy napon vagyunk?! Szuper!! :wink:
Éva! Nagyon kedves vagy! Köszi! Gyorsan megnézem ezt az új görbés oldalt, hátha ehhez nem lassú a gépem, és itthonról is pötyöghetem az értékeimet.
A sárgatest elégtelenséghez nem tudok hozzászólni.... őszinte leszek, nem is igazán értem. Szóval van pé-d, össze is jöhetne a baba, de nem maradna meg?!
Vendég

Ildi! A fertit is tedd mellé! Úgy lenne igazi!! :lol: :lol: Nagyon jól néz ki ez a görbe!!!!
Vendég

Éva! Jó, hogy végre rájöttek, miért nem jött össze a baba, mert igy van mit helyrehozni.
Egy-kettőre babás leszel, csak még legyél egy kicsit türelmes. Én nagyon drukkolok neked, hogy minden rendbejöjjön, és akkor már a baba is jöhet!

Mo, köszi :) - Meritől már kérdeztem, de nagyon el van tűnve :cry:

Gigi, akkor ebben a hónapban legalább tudni fogjuk, hány cn-en vagy, mert úgy is felejted el beirni :)

KépKépKép
ildiko74

Mo, a fertit már nem tudom mellé tenni, mert más oldalt nyitottunk :lol:

Érdekes, hogy ferti-nek szólitjuk - mind a kettő ferti :lol:

KépKépKép
ildiko74

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megyek lefeküdni, mert itt már késő van...

Álmodjatok angyalkákról!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Aludjatok jól!

Jó éjszakát és RÖVID LÉTRÁKAT kívánok mindenkinek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok szeretnék én is csatlakozni hozzátok! :) mi a második babánkon doldozunk immár harmadik hónapja,vettem lh tesztet is ,a második csík halványabb lett,tudja valaki hogy ez mit jelent?még eddig nem használtam ilyet,remélem mindenki hamar túlesik a megtermékenyülési procedúrán és ezután boldog kismamként számol be a mindennapjairól, :lol: kívánok mindenkinek legalább anny örömöt a leendő gyermekéhez mit nekem a4 és fél éves ricsi fiamhoz .jó éjt.mindenkinek!holnap is benézek
évi26

Jó reggelt mindenkinek!

Éva! Nagyon jó, hogy kiderítette a dokid, miért nem jön a baba, így mielőbb lehet rajta segíteni. Ha most szeded a bogyót, meg elmégy a prolactinos kezelésre, akkor mikor lehet baba? Tudom h hülye kérdés volt, de annyira nem értek az ilyesmihez...
A férjem most sajna nem lehetett ott UH-n, mert még mindig nem készült el az áthelyezési parancsa, ezért még Tatára jár dolgozni, úgyhogy nem ért haza addigra... A szabit meg mindenképpen tartalékolni akarjuk mire megérkezik a baba. Legközelebb már jön ő is.

Szia Évi! Üdv köztünk. Sajna én nem értek nagyon az lh teszthez, de a lányok mindig azt írják, hogy akkor jó, ha egyforma erős mind a két csík.

Szép napot mindenkinek.
verzsike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: