A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Sajnos mi is lebetegedtünk :( Dorka lázas,köhög stb. :cry:
A hétvégi költözésnek így lőttek,de ez legyen a legnagyobb bajunk.
Kicsit izgulok is,hogy hogy bírja a házikónk ezeket az őrületes széllökéseket :shock:

Zanza:
ez nem hangzik túl jól :( Sajnos ha láz is társul a dologhoz,akkor már felért a veséhez.De nyugi,az a lényeg,hogy még ma doki,azán vizeletminta stb.Ha korán elkapjátok gyors lesz a gyógyulás!
Kicsilánynak drukkolok nagyon+++++++++++++++

Macs:
köszi a képet Barnibabáról :D ÓRIÁSI!
Babamacs 2 uh-s képe is cuki! :D

Zuz:
Te mint kripli? :shock:
Ezt senki sem hiszi neked :D
Egyébként a gyerkőcök egy szobában vannak v. külön?Fiad nem féltékeny?
Tök érdekes amit múltkor írtál,hogy mióta megvan Panna,milyen nagyfiúnak tűnik Bálintod.Képzeld ez nálunk is így volt,hirtelen egészen más szemmel néztem Orsimra,de valahogy Ő is megváltozott az új helyzettől.

Zsan:
hogy vagy ma?
Tudod mit kellene csinálnod,ha lejár a gyed?Menj el táppénzre,habár nem tudom,hogy Levi meddig tud azon maradni?

Indi:
őröletes mekkora már Dominó :shock: Na és a gének... :lol:
Apukája le sem tagadhatná.Egyszerűen nem fér a fejembe,hogy ránéz erre a tömör gyönyörre és nem érez késztetést,hogy...inkább hagyjuk,tudom ez neked jobban fáj :(
Mi újság a munkáddal?Kiderült már hogy kapsz-e érte pénzt?

Votiv:
remélem ma elkerül a migrén :roll:
Hallod-e jól összejött most minden neked :?
Továbbra is sok sok energiát próbálok küldeni neked++++++++++

petergabi

Zuzi!
gondolom mindenki eldöntheti hova jelentkezik és attól nehezen lehet eltántorítani. de ha azt gondolod, hogy túl sok embert vesznek fel jogra és menő szakokra... :) most néztem meg a korábbi évek vonalhúzási statisztikáit. általában a menő szakokra 100x-os a túljelentkezés, vagy még több. több ezerből velfesznek 30-at, azt kész. a korábbi évek tendenciái azt mutatják, hogy minden pár évben telítődik valamelyik szakma. a tesóm idejében pl. mindenki tanítói diplomát szerzett, ha nem tudta, hogy milyen diplomát is akar, és ő nagyon könnyen bejutott a főiskolára. utána meg a számviteli/közgáz szakok lettek menők, majd a jogi, és most rengetegen járnak felsőfokú tanfolyásokra, logisztikusnak, meg hasonlónak tanulva. operaénekes nem lehet mindenkiből, hiába van belőle kevés, ma néztem, valami 670.000 Ft volt a féléves költségtérítés valamelyik felsőoktatási intézményben.

úgyhogy felőlem fogják vissza a diplomaszerzés lehetőségét aránytalanul magas tandíjakkal, de tény, hogy minderről olyan emberek döntenek, akiknek már diplomájuk. remélem az élet valamely más területén jutnak olyan helyzetbe, mint azok, akik egyszerűen vagyoni helyzetüknél fogva nem tudnak tanulni.

erről az jut eszembe, hogy az én időmben kozmetikusnak/fodrásznak volt nagyon menő tanulni, de csak azok a kölkök mehettek annak, akiknek a szülei perkálták már akkor is a 100 eFt-ot évente a mentornak.
ancsipancsi

Zuzi!
jaj, még egy, amit elfelejtettem!

villamos és egyéb mérnöknek azért nem megy mindenki, mert ahhoz elég sok ész kell, és valljuk be őszintén, akik csak humánban jeleskednek, a büdös életben nem tudnának egy műszaki egyetemet elvégezni, viszont a "seggelős" tantárgyakban nagyok. én reálos vagyok, imádom a matekot, fizikát, stb-t, de nem merek bevállalni egy informatikus szakot, pedig elvileg a pontjaim elegek lennének rá. mondjuk lassan-lassan a mérnök szakmák is telítődnek, főként az informatikusokból van sok. na, mindegy, egy totál offtopic volt.:)
a fizetés úgy van, hogy 2007-ben még tandíjmentes lehet valaki, de 2008-tól már nagyon magas összegeket kell fizetni. legalábbis szerintem a 150.000 Ft baromi sok. ezzel együtt szvsz megemelik majd a költségtérítéses karok díjait is, vagy ha nem, akkor semmi nem ösztönzi majd a hallgatókat, hogy a másikra jussanak be...(vagy lehet, hogy a pontszámok átlagolódnak és csak 1 kar lesz?)

Gabi!
kitartás, majdcsak meggyógyul Dorka, addig is pakolj :D. a házatoknak meg nagyon is ki kell bírnia ezt a szelet! attól, hogy lesz benne pár mázsa cucc, nem lesz jobb a helyzet :)
ancsipancsi

Macs :) Dominónak nagyon teccik a zene ezen a nidzsás videón, vissza kell játszani sokszor - én már hogy unom :lol:

Gabi :) Apa imádja a fiát - ha meglátja, azonnal rákezd nyavalyogni : micsoda szörnyű sorsa van, hogy nem láthatja...és hgoy neki egyedül kell lennie... és aztán ebben is maradunk. Én már nem is mérgelődöm ezen. Lassan elkönyvelem, hogy ez már így marad :(
Dáthás Fürtösfejűnek tsók :)

indianyo

Hú, Barni baba nagyon édes! :D (Macs, köszi a képet! :D )

Zanza :) Rékának bulást!! És felfázásra az Urogin is nagyon jó (gyógynövényes tinktúra, van benne alkohol, de nagyon keveset kell teába tenni belőle), persze nem tudom, hogy miért fáj Rékának alul, tényleg jobb ha mielőbb látja doki. :roll: Sok +++++++++

Neet :) Eszti ujjának én is küldöm a gyógypuszikat! És ez a B.K. nagyon gyenge mostanság, szegény színészek... de én is mazohista vagyok kicsit, mert háttérnek mindig bekapcsolom...

Rylie :) Bálint is egyéves kora körül állt át a napi 1 alvásra, aztán volt néha "visszaesés" (2x alvós nap), de végül szépen beállt, szóval no para!

Zuz :) Nyugtató báránybőr :lol: :lol: :lol: (úgy röhögtem, hogy majdnem felvertem a fiam...)

Gabi :) Bulást szegény Dorkának!! Ne aggódj, házikó megvár Titeket! :wink:

Barbi :) Király, hogy Angi így élvezi a babaúszást! :D Képeket én is nagyon várom!! És ha nem gond, megadnád majd ennek a csontkovácsnak az elérhetőségeit, mert az egyik rokonomnak most jött ki a derékfájása elég durván (állítólag az 1 évvel ezelőtti szülés után nem állt vissza vmi :roll: és erős gyógyszereket írtak fel neki)! Előre is köszi!

Ancsi :) Kitartást Nektek az orrszíváshoz!! Ezen kívül Lencsi hogy van? van még hasmenése?
denizsa

Fülesnek is bejött :)

ezek szerint Dominóak jó raggie ízlése van :) És gyönyörű, jóképü legény lett :) nemsokára rohangálhatsz utána ezerel :)
macskanyu

Zuzi!

Már annyiszor akartam kérdezni:egy jogász mikortól használhatja a doktori címet?Államvizsga előtt lehet neki?

Köszi:
Jucus
20170114224602

Indi: ha már le is mondtál róla, akkor még gázosabb a dolog :( sajnálom...téged is és D-t is :cry: és egyben :x , hogy Apa ilyen töketlen..már bocs..

Neet, Macs: kösz az alvás infót..nagyon úgy néz ki, hogy tényleg átálltunk a- 1/2 1 -kor alszom csak egy nap- helyzetre. Nem baj, csak nekem is szokni kell az új beosztást :)

KöverMacska: hahahahhah - vicces ;) és a házatokról már tökre régen raktál fel képet!
Legutóbb Gabi tett fel - ja akartam is írni, hogy sirállllyy a kéró Gabi!! És nekünk is ilyen csaptelepünk van és mi nem csak dísznek használjuk ;)

hülye kérdés: ha nem lenne már tejci akkor már nem akarna szopni a ded, ugye??? üres cicin nem nyammognak a babák, vagy igen??? :roll: néha úgy érzem tök üres...

BARNI MEKKORRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: és SZÉP formás fiúcska :P :P :P

Zanza: remélem hamar elkapjátok a pisibűnőst mert akkor tényleg hamar ki lehet belőle lábalni! ++++

további bretegek is gyógyuljanak már meg!

Rylie
rylie

és aztat akartam még panaszkodni, hogy úúútálom ezt a szeles semmilyen időt, azt hogy nincs rendesen tél meg fagy, mert előre fosok, hogy micsoda kullancs+bogár+rovar invázió lesz igy tavasszal-nyáron :twisted: :evil: ahelyett, hogy a jó kis havas-fagyos időben mindegyik jól megdöglődne!!!! :(

R
rylie

Rájli,
dzsászt for Jú:

Kép

ez meg a konyhapult, az étkező oldaláról:

Kép

az országos mérteű, 2 karosszéknyi Hátsómról és a hozzájuk tartozó, csalafinta ruházkodással rejtegetett Sonkáimról, még a bizonyítás kedvéért sem vagyok hajlandó képet feltenni... :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok, visszaolvasni esélyem sincs :cry: Azért nem voltam pár napig, mert a megfázásomból arc- és homloküreg gyulladás lett, egy kis mandulagyuszival megspékelve :cry: Három napig non-stop fájt a fejem (persze pont hétvégén), és totál be volt dugulva az orrom. Úgyhogy antibiotikum lett a vége, mert sajnos semmi más nem használt. Most már alakul a helyzet, bár a gyógyszert csak 2 napja szedem, de már hat.
Szerencsére Emma már jól van, viszont a férjem nincs, ő is iszonyat náthás, remélem nála nem fordul komolyabbra, próbálom kúrálni (és ti mit csináltok egy 31 éves pasival, aki nem érti meg, hogy ilyen időben ne menjen ki sapka nélkül, és öltözzön fel rendesen???)

Kép
Kép
manoka11

Hoppá, csak most látom:

ISTEN HOZTA BARNI BABÁT!
manoka11

Sziasztok!

Leírom a hasfájásomat,hátha van valakinek valami ötlete:
Azt gondoltam ki,hogy megkeresem azt a plasztikai sebész dokit aki Somának plasztikázta az arcát.
DE: ez 5 éve volt a Budai Honvédban,a plasztikai sebészet már nincs ott szerintem és a doki nevét nem tudom( a sokk hatás alatt nem jegyeztem meg és különben is csak 1x beszéltem vele),zárójelentésen nincs rajta.
Van valami ötletetek,hogy hogyan induljak el?A szülészeten kell lennie valamilyen nyilvántartásnak ugye?Bár az a gáz,hogy öket is kiköltöztetik a H-ból.

Köszi:
Jucus
20170114224602

Rylie :) Sztem "üres" cicin is szívesen nyammognak az igazi szopifanok :lol: legalábbis Bálint még most is szívesen cumizik egy csomó ideig, legalábbis tovább, mint tejcsi lenne :wink:

Macs :) kövér Macska :lol: :lol: Bírom a humorod, de ha Neked sonkád van, akkor nekem mim?? :lol: és naggyon szép a házikó!!

Indi :) Én azért még reménykedem, hátha összeszedi magát Apa, eljön értetek! Megrendelésekkel hogy állsz?
denizsa

Juc,
nem mondja meg a H, hogy hová költözött a plasztikai sebészet?
macskanyu

Macs: ezeket a képeket már láttam !!! Azt hittem azóta már kész van a konyha legalább ;)

Juc: esetleg nővérke aki még ott van és ismerős a feje ?????
nyilvántartásnak mindenképp kell lennie, de szerintem igen rámenősnek kell lenned, hogy segítsenek :?
ugye nincs baj Sanyival???

R
rylie

Macs!

Még csak gondolati fázisban vagyok,nem hívtam még H-t. :lol:

Rylie!

Nioncs csak doki anno mondta,hogy nem tudja milyen lesz a plasztika mert még 1 napos újszülöttet nem plasztikázott.Most 5 év távlatából gondoltam,megmutatnám neki. :shock:
20170114224602

Jaj dé szép fiúcska! De hova fért el egy ekkora Barnabás?

Barbi :) Igazából nem hallottam konkrét rosszat a babaúszásról az árat kivéve, csak hgoy többen is abbahagyták - gondolom, pont az említett pénzügyek miatt. Mi vágyunk rá, de egyelőre nem elérhető.

Rylie :) hát ez van :( végre találok egy pasit, aki családot akar, az meg töketlen :shock: Pedig szeret engem.
És hát nagyon úgy fest, hogy enyém kölök is csak egyszer akar alunni - illetve akkor se akar igazán :evil: És akkor is csak fél órát :evil:

indianyo

Manóka :) Jaj, bulást Neked meg Apának!! Antibigyó :( De szuper, hogy Emma legalább már jól van!! :D Kérdésedre válaszolva: korbács? sodrófa? :mrgreen:

Juc :) Fogalmam sincs, de nyilvántartást csak kell vezetniük :roll: És vmi gond van, vagy miért kell a doki?
denizsa

Gabi, Zanza!
Lányoknak jobbulást!

Zanza,
amikor Emmának tavaly húgyuti fertőzése volt, azt a pisiből állapították meg, úgyhogy szerintem is vigyetek a dokihoz mintát. Mi aztán kaptunk egy beutalót a budai Honvéd kórházba is, ott csináltak egy hasi uh-t Emmának, megnézték, hogy mi a helyzet a veséjével, szerencsére nem volt gond. Esetleg érdemes ezzel is próbálkozni, de csak ha kicsit jobban van Réka. És itt az uh-s doki néni nagyon kedves és alapos volt, mindent megmagyarázott, meg kontrollra is visszahívott egyszer.

Macs!
Házatok szuper jól alakul!
Amit meg az alakodról írtál, azt úgysem hiszem el :P

Juc!
De még ott van a szülészet, nem? (Egy ismerősöm szült ott 2-3 hete). Szerintem hívd fel őket, lehet, hogy pont egy segítőkész embert kapsz telefonvégre, aki tud valami okosat mondani, vagy a korábban ott dolgozó dokik nevét, és akkor lehet, hogy ha hallod, beugrik.

Johi!
Munkahely??? Hol???

Még azt akartam írni, hogy a Kismamában van egy telefonszám, ahol a várandósság alatti gyógyszerszedésről lehet érdeklődni (valamelyik klinika, csak sajnos nem jegyeztem meg, melyik), és nagyon kedvesek voltak. Az orrcseppem miatt hívtam őket, mert a háziorvosunk (aki amúgy egy banya, és az előttem lévő nyugdíjas néni 25 percet volt bent, engem meg 2 perc alatt kipenderített) jól beparáztatott, hogy ne használjak orrcseppet, hiába mondtam, hogy anélkül egyszerűen nem kapok levegőt... szóval itt a nőci nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy semmi gond nem lehet, és a betegség bármilyen szövődménye sokkal nagyobb kárt okozhat, mint egy orrcsepp vagy antibio. Remélem senkinek nem lesz rá szüksége, de ha mégis, hívjátok őket bátran (ja és azt hiszem, szoptatás alatti gyógyszerszedésben is segítenek, meg minden ilyesmiben).
manoka11

Rájli,
én mondtam :mrgreen:

Manó,
jobbulást!!!!! +++++++++++
macskanyu

Pocakosok:

jár valaki délelőttönként tornára? én szeretnék, de nem tudom már, melyik nap, mikor van.....
macskanyu

Jucus!
tipp:
vajon a te , vagy Soma TB-jére csinálták a dolgot? mert abban a nyilvántartásban, ahova ügyfélkapun keresztül lehet bejutni és megnézni, hogy milyen beavatkozások voltak az évek során, ott van a doki neve is, aki csinálta. mondjuk Somának is van egy ilyen nyilvántartása, csak azt nem tudom, hogy az övét is meg lehet-e valahogy nézni. és akkor már a doki neve meglenne.

Lencsém nem fostizik már, de azért még ma is kapott Smectát.
ancsipancsi

Ancsi!

Ez jó tipp de én nem tudok ügyfélkapuzni szerintem :cry:

Deni!

Baj az nincs,csak ahogy írtam megmutatnám neki,hoyg nagyon szép munkát végzett.valahogy most ez az eszembejutott és ott motoszkál folyamatosan. :roll:
Mondjuk a szülészemnek is megmutathatnám,hogy "milyen szép munkát" végzett a császárnál amikor szétkaszabolta a ded arcát-vagyis milyen szépen rendbehozták neki-de ehhez már nincs kedvem.
20170114224602

Ancsi!

Ügyfélkapun mindenki csak saját magát tudja megnézni vagy esetleg más ellátasait is lehet nyomonkövetni?
20170114224602

Jucus :) Ügyfélkapu kódot az okmányirodában igényelhetsz és csak azzal tudsz belenézni az OEP nyilvántartásba.

indianyo

Sziasztok!

Hú nagyon régen voltam, esélyem sincs visszaolvasni.
Röviden: Bálint karácsony óta beteg volt, ráment a fülére is. Már a felszúrás gondolata is felmerült. Megettünk 2doboz antibiotikumot egy hónapon belül, és legalább ennyi cataflant. Bálint szépen átszokott a nagyágyba, mostmár hatökörrel sem lehet kivontatni onnan. De hálistennek mostmár jól van. :)

Lindi! Gratulálok Barnibabához :!:

Szerkuc! Kuki ügyben: Én amikor Bálintnak először a zacsiból eltűntek a golyszik, rohantam az orvoshoz, hogy itt valami nagy baj van. Pedig csak egy reakció a hideg levegőre, ami már sokszor azóta megtörtént. :lol: Tapasztalatlan kisfiús anyuka! Cseppet sem néztek hülyének! :roll: Szóval szerintem is menjetek el a dokihoz. Inkább egyel többször mint kevesebbszer.

Curse! Tényleg ilyen bunkók a Brendonba? :twisted: Hát eddig én nem mentem oda csak készültem, de azt hiszem akkor inkább kihagyom

Na sziasztok! Egyenlőre ennyit, mert hív a kisfőnök :lol:

Andi
andrea27

Indike!

Igen,tudom ezt én,és még lusta voltam időpontot kérni és ezért nem tudok ügyfélkapuzni. :roll:
20170114224602

Jucus :) Nálunk nem kell hozzá időpont, csak bemegy az embör lánya, kivárja a sorát és uccu. A nagy Budapesten mindenhez kell időpont?

indianyo

Hát lehet kérni és akkor talán nem vársz sokat :?
és ha meg van akkor csak saját adatnak tusz utána nézni?Itt most arra gondolo,hogy esetleg Te vagy Ancsi nem tudná megnézni az én TAj számom alapján?
20170114224602

Denizsa,
Peti pár hónapos kora óta nehéz a nappali altatás. (Esti kicsit se nehéz, sőt, sikersztori).
Nappal kb. 4 hónapja nem alszik, de már előtte is vagy szoptatással, vagy babakocsiban....
Anyám szerint én is ilyen megátalkodott voltam. Rajta kívül csak egy kisfiúról hallottam, aki 2 évesen nem alszik (rendszeresen) nappal, úgyhogy nem mi vagyunk a többség).

Ancsi,
Köszönöm szépen...

Zuzmó,
Brendonos sztori :P

Lindi Barnabása klassz srác!!!

Rylie,
Mikor Peti nagy volt (1 éves) én is úgy éreztem már nincs is tejem. Próbáltam utána fejni, hogy teszteljem, persze nem jött semmi. Aztán - mivel annyira kiváncsi voltam - lemértem a kölköt és egy csomót evett.
De ugye minden gyerek más...sőt még őket se lehet kiismerni...

Macs,
Szép a házatok!

Akat
De szépek a gyerkőcök a fotón....

Móni
Kép
Kép
monisa

Rylie,
én meg azt hittem, hogy csak én kívánom a kemény fagyokat hogy ne legyenek tetűk férgek stb... amik aztán felzabálják az egész kertet. kezelhetetlen :) de jó, hogy nem vagyok egyedül! :D

Zanza,
remélem semmi komoly Rékával, bár a felfázás is elég kellemetlen még egy felnőttnek is :(
és hol dolgozol?

Den,
cicifan :lol: enyém is elrágódik az üres cicin ha épp olyan kedve van

Barbi, Indi
babaúszás: még pocakos voltam amikor elterveztem, hogy mi megyünk.....aztán dokibácsi azt mondta, hogy 10-ből 4 gyerek (inkább a kisfiúk hajlamosak) kapnak mindenféle bacis fertőzéseket (fülgyuszi, fitymaszűkületet okozó.... stb...), mert a gyerkőcöktől kérnek igazolást hogy nincs semmi bajuk, de mamáktól papáktól nem! és a gyerekektől is csak az elején.... meg túlklórozzák a vizet meg ilyenek :? amitől én ngggggyon félek az a középfülgyulladás, nálunk ez családi hagyomány, úgyhogy úgy döntöttünk nem éri meg a kockázatot. de úgy sajnálom, mert Ákos úgy imádja a vizet! na de majd nyáron a Balcsi.... :) Angit meg nagyon irigyelkük ezért és kérjük a fotókat!

Kép
akata

Macs:
Szép a ház, hol van helyileg? És Te hol tartózkodsz Pesten belül, ha gondolod, kölcsön adnám azt a szoknyát, amit meséltem!

Amúgy bendő-torna tényleg=terhes tornával! Olyan jól esett!!!
Megvettük ma a bababútort, szerintetek nem korai? a hülye kollégáim azzal ijesztgetnek, hogy babonából nem vennék még meg... Őszintén 29 hetesen, ha történik valami, amitől nem tudjuk használni a bútort, akkor már tök mindegy... Szóval nyugtassatok meg, hogy nem vásároltunk túl korán!!! (tényleg. mi van azokkal, akiknek már van gyerekük és megvan a bababútor, azokra nem érvényes a babona?!?)
nukada

Jucus, a XI. kerben, Hamzsabégi úton időpont nélkül is max 10 perc alatt elintézhető! és van ám a gyerekeknek fullos jáccószoba is :wink:

voltam ma kismama-masszázson, szupi volt. már nagyon kezd több darabban lenni a testem (és még 9 hét a pocakkal), mint akit a bűvész szétfűrészelt és rosszul rakott össze, de ez most nagyon helyretett, megint könnyűnek érzem magam :D
és kaptam Bach virágesszenciát is, meg megtanultam a buddhista leborulást meg pálcikával Hartman-vonalat mérni :shock: izgis nap volt!
aztán végigjártam a Westendet báli cipőért, sikertelenül, viszont vettem Istinek Spongya Bobos zoknikat C&A-ban :lol:
és voltam Uh-n is, és minden ok, már 1,5kg (kb) a csaj, és most pont időben van a gép szerint is és szép kis pofija van, és olyan, mintha Istók ikertestvére lenne :) legközelebb már csak a 36. héten kell UH-ra menjek, és utána már csak az nst-k vannak, meg málnalevéltea :x és a finish :D

aztán előcsalogattam picit Lindit és az aluszkáló Barnabást!
Barni tényleg óriási, mint egy kis szumós! nagyon szép kis arca van, szép szöszi haja, és bár nagy baba, mindene formás, igazán gyönyörű kisfiú, és ahogy megláttam, majdnem elpityeredtem :D
de mástól is könnybe lábadt a szemem... Lindi szülése finoman fogalmazva horror volt, de majd ő elmeséli, és különben meg minden jó ha a vége jó, és ő is nagyon vidám, alig maradt pocakja, és már tud ülni is, és van tejecskéje, szóval állesz gut, és még lesz is besszer, ha végre hazamehetnek :D
Gréti a tesó érkezésére azt mondta: "Bajnabás kibújt a pocakba" :D

Zanza, voltatok dokinál? úgy drukkolok, hogy ne legyen baj!

Zuzi, Traumeel kenőcsöt még nem használtam, de biztos jó lehet :) fekete-nadálytő krém szintén jó mindenféle rándulásra, húzódásra, izomfájdalomra. és eldöntötted, mit próbálsz ki? :wink:

Macsek, ne beszélj itt sonkákról! még azt hisszük, kórosan torz a testképed :wink:

Istók tegnap óta megint alszik, szép nyugisan, magától, rendes időben és éjjel nem felkelve, és lassan emberi formát ölt :D és mi is, bár még biztos kell pár nap, mire az én fejem rendbejön, mert az még eléggé le van zúzva :?

na most megyek táplálkozni, egyelőre még mindig csak levest "rágok"... (dokim megnyugodhat, így tuti nem hízom többet szülésig :wink:)

votiv 8)
votiv

Votiv:
Masszázs biztos szupi volt! Hol voltál?
cipő: aJókai téren van egy menyasszonyi-ruha kölcsönző, és ott van egy báli ruha rész 1000 színű és fazonú cipő van, hozzá illő táskával!
nukada

Azta, Barnabás nem semmi méretű férfiember! Nem merek kissrácot írni, még kikéri magának. :roll: :wink:

Köszönöm mkinek a tanácsokat, szorítást!
Voltunk dokinál, a pisis pelusba nyomott bele egy tesztet, és az mutatta, hogy nincs baj. Most már kezd láztalan is lenni, viszont hihetetlen gigahisztik vannak. A szájában egy afta lett, így most azt ecsetelhetjük. :(
Egyébként jól vagyunk. :lol: De én már nagyon unom. :cry:
Hülye kérdés, de mindenféle áfonya jó a felfázásra? :shock: Mert Réka Aloé gélt kért, amiben van áfonya. :roll:

Neet, palacsinta helyett diótorta lett. :roll: Asszem, ezt bebuktátok. :wink:
zanza

Macs :) Pocaktorna: asszem kedd 11h a Bártfaiban 3. em. tornaterem (Zsanci jár, ő biztos tudja)

Juc :) Ha ez ilyen "elvarratlan szál" benned, akkor drukkolok, hogy sikerüljön megtalálni!!

Votiv :) Végre jóhírek :D :D Kismama-masszázs rulez és szupi, hogy minden rendben uh-on és az éjjeli alvással is :D :D meg Lindiékkel is :D Fogadnak meg bulást!!

Andi :) Hú, szegény Bálint, de jó hogy már jól van!

Nukada :) Sztem nem vásároltatok túl korán! (Remélem megnyugodtál :wink: :lol: ) Mi is ezidőtájt szereztük be a szükséges dolgokat, mert nem mindegy, hogy mekkora pocakkal kell az üzletekbe járkálni. És ha netán kicsit előbb jön a baba?.. A kollégák bizti csak irigykednek :wink:
denizsa

Zanza :) Szupi, hogy Réka már jobban!! :D :D Szájának bulást! Hiszikhez meg kitartást Neked! ++++
denizsa

Sziasztok!

Vot, tök jó, hogy minden okés volt uh-n, már nagyon kíváncsi vagyok, te is nagyon a végén vagy!!!!!!!!!!!! :D

és nagyon kíváncsi vagyok Lindiékre, ekkora baba, nem csoda, hogy nehéz szülés volt, de lényeg, h "allesz gút" :D

voltunk dokinéninél, és persze minden oké :mrgreen: itt az ideje az összehasonlító tanulmányoknak ;) :mrgreen:

Nukada,
sztem ne aggódj! :D én már nem emlékszem, hogy mikor mit vettünk, az biztos, hogy hazahozáshoz nem volt meg az overállja, úgyh apja úgy ment el venni aznap délelőtt. és árcédulásan tettük bele gyereket - mármint kétségtelenül friss szerzemény volt a gyerek is , de árcédula nem rajta, hanem a cuccon volt ;) :D

Zanza,
vörösáfonyalé Ruby Red néven Tescoban kapható üdítőosztályon, olyan 450 ft literje; a nőgyógy topikban mindig azt ajánlják meg citromlevet meg kamillás ülőfürdőt

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lassan haladok :oops:

Rylie! !Első mensi. :o Atyavilág ez mindenkinél így volt? :shock: Merthogy nekem még nem jött meg, de pont a napokban fájt annyira a hasam hogy azt hittem visszatért.

Neet! Gratula a vizsgádhoz! :lol: (tudod én le vagyok maradva :wink: )

Zsan! Amikor visszajössz, s érdekel én éltem Írországban.

Gabi! Nálunk is földút van. Hát nem járunk tankkal, de a kocsink néha kinéz. :roll: No meg a szállingózó por nyáron. Hála nem forgalmas az utcánk. :wink:

Tinu! Sajnálattal olvastam a kórházas napjaid. A lényeg hogy lett tejci, s a csajszi is ügyesen cuppan. :lol:

Angi mára belépett az ötfogas klubba. :D
Egyébként már sétázunk, s sokszor megpróbál egyedül állni :shock:, amiből általában hátas lesz, de hála egyenlőre mindig vagy elkaptuk vagy puhára esett :wink: .
Persze egy csomó minden történt ez alatt a hanyagul írós egy hónap alatt. Majd ahogy eszembe jut...

Kövi 1253

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zanza,
meg van vörösáfonya tea is, nagyon fincsi és persze ikeja tömve vörösáfonya lekvárral meg nyimnyammal!! :D örülök, hogy már jobban van a ded

ui.:tessék ostorozni a helyesírást továbbra is! :D

Kép

Kép

szrekuc

Újabb meglepi! Barbi, te tényleg éltél kint???? mesélj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

Barbi!
Mire is írtad a csontkovácsot?

Votiv!
Még nem döntöttem, mert nem tudok eljutni a patikába :twisted: :lol: Mire eljutok, meggyógyulok 8) Plusz úgysincs, ami kell, és mire beszerzik :roll: bonyolult.......
bálicipő: én megfogadtam, hogy ilyen szép ruhához alkalomra csakis szaténcipőt!!!! Gyönyörű, és nem kell "bejáratni", mert idomul a lábhoz és nagyon kényelmes. Én anno az eesküvőmre vettem, és végigroptam benne, pedig amúgy egyáltalán nem bírom a magassarkút. Én az Ananász szalonban vettem (Kossuth L. út 1. a Ferenciekterénél), van mindenféle színű. Ahogy leírtad a ruhádat, nagyon szép lenne hozzá!
Szóval Róza már 1,5 kiló!!! Biztos szuper volt látni!

Jucus!
Dr csak a diplomával jár, tehát kellenekk hozzá az államvizsgák (szám szerint 4 db.). Nagyon vicces, rektor átadja a diplom át, kezet nyújt, és azt mondja: doktorrá fogadom, te meg nyökögsz valami hülyeséget, pl köszönöm :roll: :oops: :lol: és csiribí-csiribá, doktor vagy :lol:
zuzmo1

Barbi :) Hű, már áll Angi?! :shock: Nagy gratula neki!!! meg az 5 foghoz is!! :D és köszi a pü-t! :D

Szrek :) Árcédulás overáll :lol: :lol: És szupi, hogy Ábelnél is minden rendben! :D

Fibi :) Merre vagy??? Már le is mentetek Bajára?

Egész nap bent voltunk a hülye szél miatt, így kicsit féltem, mi lesz este az altatásnál, de minden simán ment, Bálintot sikerült lefárasztani: a kanapéból csúzdát gyártottam és nagyon élvezte a nagyfiú :P
denizsa

Szrekuc, a helyesírás ilyen mazoista, hogy meg kell ostorozni? :shock: (bocs, kekecke lettem) :wink:

Ötleteket köszi! Áfonyalekvár van is itthon, de finom az almakomóttal, nyam! :lol:

Éljenek az ötfogúak! :lol:
zanza

Sziasztok :)

Csak egy rövid bekukk.

LINDI, :)
GRATULÁLOK AZ ÚJSZÜLÖTT BARNABÁSHOZ.Le a kalappal előtted!!! Ha belegondolok, hogy az Orsim "csak" 2850gr volt :roll:

Betegeknek jobbulást!!!és++++++++++++

Macsek,
az új fészketek szuper!!! Majd még raksz fel képt, ugye?!

Rólunk:
Ma voltunk uh-n és kisfiú!!! :D Láttam a férfiasságát :) Így már biztos hogy O. kisöccse lesz :). Kicsit aggódom is, mert üres volt a gyomra :( Pedig láttuk, hogy pont akkor ivott, mert tátogott :) Miért lehet ez?! Hm. Nem is írt semmit a gyomorra, ill. a rekeszizomra a szonográfus :( De azt mondta, hogy igazából nincs ok aggodalomra, mert a magzatvíz okés. Ki érti ezt ? :roll:
Ja és 19 hetes vagyok :) és már érzem a mocorgást és imádom ( nem is vagyok elfogult... :roll: :? )

Mása
szmagdi

Mása :) Szia! :D :D Gratula a kisöcsihez!!! (innen is :wink: ) De szupi, hogy már tudjátok! (kicsit irigy-mirigy vagyok, hogy már mindenki tudja csak én nem :lol: ) És már 19 hét! hú de rohan az idő! :P
denizsa

Szrek!
Ábeled hogy van? Evett ma?

Deni!
Ez a csúzda tök jó lehetett!!!! OLyan gáz, hogy így fúj a szél, mi sem mertünk kimenni :( És majd csak kiderül a pocaklakód neme, legkésőbb a születéskor :wink: :lol: de az már nagyon közel van!

Mása!
Szia!!!!!!! És gratula az öcsihez! Uh miatt nem parázni!

Móni!
Bíroma stílusodat!!!! KÉRDÉS: Te szoptatod még Petit???? Azért kéredezem, mert szerintem most én vagyok itt az egyetlen tandemszopiztató :roll: , hátha sorstárs leszel :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Zuz :) Szülésig még lesz uh, én meg reménykedem :lol: És lehet hogy Te leszel az egyetlen tandemszopiztató, mert Bálint is egyre ritkábban kér cicit, van hogy csak 1x egy nap, lehet hogy lassan abba is hagyjuk?... :roll: De Bazsó is alig szopizott már, aztán visszaszokott, vagy nem jól emlékszem??
denizsa

Gabi!
Sajnálom, hogy csúszik a költözés, de most már fél lábbal ott vagytok, és ez szuper!!!!!!!!!!!
kölkök külön szobában vannak, én Pannussal a nappaliban alszok, férjem B-vel a hálóban, mert ő még sokszor ébred :? féltékenység: ez egy nagyon bonyolult dolog. Nagyon szereti Pannát, van, hogy tesónak hívja, és hozza utána a takaróját, vagy a cumiját, és mondja, hogy Pannáé :D , de néha nagyon durva :cry: és mindenkivel. Látom rajta, hogy provokálni akar, huncutul vigyorog, hogy na, erre most mit lpsz? Én meg nem tudom, mi lenne a helyes, senki nem tud tanácsot adni :cry: Persze mondjuk neki, hogy nem szabad, stb, de nem ér semmit :cry:
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: