Sziasztok!
Gyorsan írok, aztán megyek alukálok egy kicsit.
Eszter! Hű de bunkó a dokid. Azt hiszem most jött el az idő a váltásra. Szerintem nagyon fontos, hogy milyen a doki, olyan sok mindent meghatároz. Én még csak tegnap voltam először az enyémnél, de annyira aranyos volt, hogy már alig várom, hogy újra menjek.
Egyébként ma én is felhúztam magam. 10 körül elmentem a körzetihez a táppénz miatt, már vagy 10 perce ott ülök a sok náthás beteg között, mire kirohan az orvos, hogy sürgőss esethez hívták. Ott hagytam az egészet, aztán hazajöttem. Majd fél 12 körül visszamentem, és akkor szembesültem vele, hogy 2006. augusztusától csak időpontra lehet menni.

A rendelés első másfél órájában mehetsz ha nincs időpont, utána már csak azokat fogadják akik időpontot kérnek. Még szerencse, hogy jött az asszisztens csaj és mondtam neki, hogy mi a gondom, és elvette a papíromat és mondta, hogy táppénre vesz! Ezt a hülye rendszert! Aki kitalálta nem sűrűn járt dokihoz, vagy saját bejáratú dokija van. Még szerencse, hogy akihez sűrgősen kihívták a dokit, annak nem kellett időpontot kérnie!

Egyébként a házi dokim is nagyon ari, tudom, hogy erről nem ő tehet!
Andi! Nagyon drukkolok, hogy babád legyen. Nálunk is észrevett a férjem egy-két változást, és ő már mondta, hogy szerinte is babás vagyok, és bejött neki!
Koda! Ari vagy a ruhával kapcsolatban! Meg egyébként is, hogy írsz nekünk, bár a másik topikot is elszoktam olvasni!
Rózsa! Üdv köztünk, érezd jól magad!
Titi! Olvastam amit a másik topikba írtál. Annyira sajnálom, és nagyon szeretnék segíteni neked! Lehet, hogy hülyeség, de mondjuk egy olyat nem lehetne csinálni, hogy ahol laktok egy külön kis lakrészt szoba+fürdő esetleg konyha, apukádnak kialakítani? Sajnos az alkohol nagy úr

, és biztos, hogy most nagyon maga alatt lesz, és ha nincs más, akkor ebbe fog kapaszkodni!

Az unokatesóméknál hasonló volt a helyzet, ők egy téliesített faházat /kb 16 nm/ vettek az udvarba, és ott lakott az apukája. Az ivást nem hagyta abba, de legalább szemelőtt volt, és nem azon kellett rágódni, hogy most éppen mit csinál, és nem is kellett vele megosztani konkrétan a kis családi fészket, így nem zavarta őket, nem zavart be a család életébe.
Lányok! Anna most hanyadik napon lehet? Meddig kell rá várni, hogy jelentkezzen?
Valaki teszteljen már egy pozitívat, mert teljesen maga alatt lesz már ez a topik, kellenne újra valami jó hír is!!!!