A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszi köszi :D
Engi,
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=25
Tonti,
azt mondta hihetetlen nagy szerencsénk volt! :)
Szilcsi,
nem tudom lesz-e már szívhangja... remélem hogy igen. :)
Vendég

Engi, én 2. hónapja szedem az E vitamint és láss csodát, ma reggel + lett a teszt!
Enikőnek meg az első hónapban, ahogy elkezdte szedni. Én hiszek benne!
Peteérést serkentő és beágyazódást segítő hatása van egyébként.

De ha + lesz a teszt, abba kell hagyni!!! Én ma már nem vettem be.

Panni, nekem jó a babanet. :shock:

Tontica, ferty szerint nekem a 12. napon volt pé-m. Sztem meg a 15. napon... Így ma 12. dpo van, de elég halvány is lett a teszt. :?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Annyira jó olvasni ezeket!!Mosolygok közben.

Áfi! Örülök, hogy minden oké! Várjuk a következő UH-ot!

babaimádó
Kép
babaimado

Ha még nem unnátok a tesztjeimet (majd fogjátok :D ):
Kép

Az 1es jelű vasárnapi, a 2es hétfői, a jelöletlen ma reggeli. Úgy tűnik él :D !
Vendég

Áfiiii..látod..mi megmondtuk!!!Bi-bi-bi..hurrrrráááááá

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! Remélem követlek, mert nekem is most már 2 hónapja E vitamin! Jaj de jó lenne! De jó fej a párod!

Áfi! Akkor a dokid úgy látom annyira nem is lepődött, vagy döbbent meg! Hurrá! Szupi! Ez már jó erős csík!

Mfpan! Nekem is megy a bnet rendesen!

Szilva! Esetleg egy mostani teszt? :oops:

Sonjus! Szorítok én is a babóért! A múltkori ismerősöd, aki akkor ki volt tágulva az hogy van? Mikor szült? Vagy írtad? Nem emlékszem!

Kép
bettike
Eger

Akkor a gépem sz...akodik. :?

Áfi,
Minden nap feltehetsz egyet!!! Nekem tetszik!!!! Jó nézegetni ilyen pozitív teszteket....!!!! :wink: :lol:

bettike,
Meglesz! Rendelés leadva!!!!

Én is hiszek az E vitaminban.... Szedem is, hátha így járok!!! :wink:
mfpan

Tontica! Lehet, hogy ezért nem akar összejönni a baba!? :(
Amikor volt pozitív tesztem aztán mégis megjött néhány nap múlva, akkor is a 9., 10. napon volt pé-m :(
A dokimmal meg nem tudok konzultálni, mert elutazott.

Kép

Kép
[/url]
stella40

TONTICA, SZILVA, GABY!!!!!!
GIGADRUKK!++++++++++++++++++++++++++++++++++

A TÖBBIEKNEK CSAK MEGADRUKK!++++++

Kép
bettike
Eger

Kedves Frissen tesztelők! Vagyis minden új tesztelő? Volt egyáltalán valakinek valamilyen tünete????? :shock:

Kép
bettike
Eger

Áfi
tök jó, egyre erősödik az a csík :D

Szilcsi
én az első mérős hónapban pé után végig szedtem az E vitamint, és a ciklus elejétől meg az Elevitet, de miután kiderült, hogy apa eredménye nem az igazi, már csak 2-3 naponta szedem mindkettőt.

Nem bírtam ki, és megmondtam apának, hogy magas a hőm (múltkor azt mondtam neki abbahagyom a mérést :? ), és hogy ha úgy alakul, vasárnap teszt, és Csenge napja lesz :P Reménykedik :D És azt mondta, hogy tényleg leteszi a cigit, ha így lesz :D NA azért erre nem iszok hidegvizet :lol:

Kép
gaby25

Bettike,
(Purc a megmondhatója, neki mondtam már a teszt elött hogy fura pár dolog...) a magasan maradt hő mellett úgy "éreztem" a méhem. Nem fájt csak határozottan éreztem. És egy délután pár nappal az első pozitív tesztem elött úgy viszketett belülről(!) a császárhegem majd megvesztem. Kívülről meg hiába vakartam. Nekem ennyi volt. Ja, és megnőtt a hüvelyváladékom mennyisége. Nem sokkal, de észrevehetően.
Vendég

Áfi
Én nekem két napja feszül a hasam, írtam is, hogy kellemetlen, de én erre már nem adok, mert októberben és noveberben is éreztem hasonlót :shock: Ma már kicsit görcsösen érzem, eddig semmi köze nem volt a görcshöz. Cici feszül, de az menzi előtt is mindig szokott. Ja, és két hónapja még azt is észrevettem magamon, hogy több lett a hüvelyváladékom :lol:
Szóval semmi különösen gyanús nincs nálam :?

Kép
gaby25

Bettike!
Az a lány szült most, akit említettem :) és ha nem is tőle, de úgy hallottam minden rendben!

Áfi!
Gratu :) :) :) holnap jöhet a 4-es feliratú teszt :) én szívesen nézegetem! Mintát veszek :shock:

Baba!
Nem nagyon volt ünnepi a vacsi, mert a párom gyakran főz, úgy is mondhatnám, hogy mindig ő, mert neki ez a kikapcsolódás. Engem hét végén enged a konyhába :)

jesszumpepi
holnap milyen jó sok zebránk lesz :lol:
Hajrá lányok!!!!!!!!
Én holnap reggel megint a véretem adom :)
sonjus

véretem=véremet
sonjus

Gaby, te mestere vagy a terhességi tüneteknek! :lol:

Nekem is megnőtt pár napja (kb egy hete) a hv mennyisége, én fertőzésre gyanakodtam, de hál istennek nem az.
Nekem a magas hő volt gyanús, én olyan fagyosszent vagyok, hogy csak na, most meg az a nagy felugrás meg leesés, és hogy utána egyre ment feljebb... Meg a tegnapi rosszullét után már reménykedtem...
Remélem, holnapra erősebb lesz az a csík... (paraparapara)

Gaby, jó lenne, ha párod komolyan is gondolná ezt a leteszem a cigit dolgot!

Párom tiszta dilis: kitalálta, hogy mostantól minden nap étterembe járjunk ebédelni, mert a menzán nem egészséges a kaja. És hogy nagyon ofg rám vigyázni, nehogy beteg legyek, mert akkor elvesztíhetjük a babát... :roll: :roll: Tisztára mintha nagybeteg lennék... Idegesítő, pedig még csak fél napja tudjuk!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: De azért aranyos...

Kép
szilcsi

Szilcsi
hát nekem sem volt ilyen magas a hőm folyamatosan, de hát majd kiderül, hogy ez jelent e valamit :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi addig örülj amíg ilyen :wink:

Kép
klarissza32

Gaby25

November óta követem a hozzászólásaidat több topicban is, mert mindig nagyon jókat és okosakat írsz. Ferty-t is az írásaid alapján kezdtem el használni, és mindig tudsz valami jó kis ötletet adni.
Szóval nagyon-nagyon szorítok, hogy most összejöjjön a kisbaba, egyébként eddig is mindig néztem a görbéidet és mindig drukkoltam, még ugy is hogy nem írtam.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Judy5
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Tanácsot szeretnék kérni Tőletek:
Kép

A görbém magáért beszél, de tegnap és ma furcsa jelenséggel találkoztam. Tegnap és ma kicsit éreztem a hasam (kicsit görcsölgetett). A hüvelyváladékom megnőtt viszont ma barnás színű volt. A ciklusom általában 30 napos szokott lenni, de a múlt hónapban kimaradt és gyógyit kellett rá szednem, hogy megjöjjön, mert nem volt PÉ-m. Életemben először.

Szerintetek mitől lehet ez?

Köszönöm:
CICUKA
cicuka78

Ja gratulálok minden babaásodónak.
Látom egyre többen lesznek, és remélem még egyre többen csatalkozunk minél hamarabb hozzájuk.
cicuka78

Judy
nagyon aranyos vagy, köszönöm :D és örülök, hogy segíthettem :wink:

Kép
gaby25

Cicuka
hát beágyazódáskor is barnázhatsz :wink: de azért nem biztos, hogy ez az oka :oops: :P

Kép
gaby25

Vakond sorstárs, jól rémlik, hogy te is szegedi vagy???

Kép
szilcsi

Milyen az új tickerem? :lol:
Remélem, nem jutok el odáig, hogy le kelljen venni... Félek rendesen.

Holnap micsoda izgalmas reggelünk lesz! 8)

Kép
szilcsi

Nem tok! Visszaolvasni, mert rohannom kell..... Feltartottak itt a munkahelyen, lemaradtam a dolgokról.... :? :x
Holnap írok!!!
Puszi!!!
Panni
mfpan

Szilcsi, nagyon szép az új tickered! És ne aggódj viszonylag korán teszeltél azért volt még halványabb a második csík, most már csak erősödni fog.

Áfi, gratula a jó hírekhez! :D

cicuka, jó ez a görbe és beágyazódáskor lehet barnázás.Drukk!

Tényleg azt néztem, hogy a felső tábla milyen szépen növekszik. És nemsokára elkezdenek potyogni a babák is, Szerika májusban már szül :D
Mondjuk ilyen tendenciával, lassan meg is lehet szüntetni az alsó táblát. :D

Sonjus, akkor ezek szerint minden ok a babával?

Gabi, remélem a Csenge név (is) szerencsét fog hozni. Nekem is tetszik, de a vezetéknevünk cs-re végződik és így nagyon nem szerencsés. Meghagyom neked :D

Kép
Kép
robcsi03

úgy döntöttem váltom a tckeremet, hétvégére kell a négylevelű lóhere :wink:

Kép
gaby25

Robcsi
azon vagyunk, hogy megszünjön az alsó tábla :) előbb utóbb mindenki a felsőbe kerül :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Mfpan, imádlak!!!! :wink:

Sonjus, szólsz és indulunk!!!

Klarissza, jóképű kiscsávók!!!

Stella, szépen alakulsz...!

Gaby, mennek a drukkok vasárnapra!

Áfonya, hurrá!!!!

Holnapi tesztelőknek drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi és baba ne felejtsétek el, hogy a következők MI leszünk :wink:

Kép
klarissza32

Ma esti programom: anyóspajtival megnézem a Traviata-t az Erkelben :P
Csak maradjak ébren, tegnap is már este 9-kor bevágtam a szunyát :?

Szilcsi
jó a tickered :)

Kép
gaby25

vagyis ti mert nekünk ez a hónap sajna elcsúszott :lol: ez van :lol:

Kép
klarissza32

Sziasztok,

Ezt szerintem be lehetne írni a rekordok könyvébe, annyit írtatok.
Komolyan nem emlékszek sok mindenre.
Szilcsi, Vakond nem mondanék semmit, csak hogy drukkolok :lol: Csoda jó dolgok történtek, nem merek gratulálni, inkább szorítok ezerrel.

Áfi, dejó hírek, 1 hét múlva megint mész, huh de jóóóóóóó. A teszted meg egyre erősebb, ez jóóóó.

Tonti, holnapra mennek a drukkok ++++++++++++

Gaby, szerintem sem fog addig leszokni az Urad, amíg ő nem dönti el. Neki kell a fejében eldöntenie.

Klarissza, jó fejek a srácok :lol:

Cicuka, sajna nem tudom mitől nem volt pé-d. Orvos mit mondott? A barnázás beágyazódástól is. De persze mástól is.

Ceni, gyógyulj meg.

Bocsi a többiektől, de tényleg nem tudtam megjegyezni többet. :cry:

Tegnap voltunk dokinéninél. Vártunk 2 órát, egy csomó kérdőívet ki kellett tölteni, milyen betegségeink voltak, vannak, műtétek, hajlamok stb.... Ilyen otthon is van? Itt kb 20 oldal volt, azt hittem a végére, hogy meghülyülök. Majdenm aláírtam a saját fiam körülmetélését, még jó hogy tudta az Uram, hogy a circum akármi, azt jelenti. Csodálkoztak nagyon, hogy nem kérjük, állítólag különben jó dolog, hát nem tudom akarjam-e, nem vagyok manusz. Sok mindentől megkímélném végülis őt is, meg magamat is... Szerintetek?

Nem volt UH, az Uram ki is akadt, de mondtam neki, hogy nem lesz. A véreredmények jók lettek. De azért a végén volt szívhang, na a morcos férj édes arca, úgy kisimult, nem is tudtam minek örülök jobban, a baba szívhangjának, vagy annak a látványnak, amit az Uramon láttam. :lol: El is felejtette a kérdőíveket, meg a 2 óra várakozást. 160-at vert a picur szíve, nagyon jó azt mondta a dokinő. Mondom én, hogy sportoló lesz :lol:

Egy körkérdés: Ilyenről kell nyilatkoznom, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót a szülés alatt. Hát fogalmam sincs, de még nem szültem. Nektek mi a véleményetek erről? Milyen kockázatok vannak? Milyen melékhatások? Van Epi meg van gyógyszeres.... Persze ők ajánlják. A gyógyszeresről azt olvastam, hogy aluszékony lehet a mama, meg a baba, azt nem akarom, de van vaginális gyógyszeres is, arról semmit nem tudok.

Köszi előre is

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Már itthonról jelentkezem, ritka sz@r napom volt, nem bírtam megmaradni a munkahelyemen, szerintem mindenkinek jobb így, hogy hazajöttem, mert kezdtem kiállhatatlan lenni... :lol:

Gyorsan feldobom a görbém, bár amit Tontica írt, hogy ha 12.nap előtt van a peteérés, abból nem lehet baba, elkeserített :(
Kép

Szóval nem tudom, mi lesz ebből...
Amilyen negatív passzban vagyok mostanában, már láttam is a lelki szemeim előtt a táblát, mindneki a felső részében, én meg egyedül az alsóban :cry: :cry: :cry:

Na, más:
Holnap Szilcsire, Szilvára és Tonticára gondolás :lol:
Vasárnap Gabyra :lol:
Remélem nem hagytam ki senkit, mert nagy az esélye, hogy ennyi babagyanús nőci közül nem mindenki maradt meg a fejemben :lol:

Áfonya: 23 mm :shock: Most már akkor tuti a kis csoda a pocidban :lol:

Lily: a petesejt 24 órát él, ha mondjuk most reped, akkor is még holnap reggel nem vagytok elkésve :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bocsika szezsót kihagytam :oops:

Kép
klarissza32

Szilcsi! jó hamar érzed amúgy az émelygést, én pl csak 6 hetesen kezdtem, meg úgy tudom hogy kb akkor szokott igazán beindulni. De ha ennyire érzed, nagy baj nem lehet, a baba védelmében van :) erősebb lesz az a teszt!

Áfi! Nagyon szépen erősödik a csíkod, nálad sem lesz semmi gond.

Nem tudom már ki kérdezte hogy éreztünk-e valami furcsát teszt előtt. én igen. pl magasabbra ment a hőm, három fázisú lett, erősebb hüvelyváladék, kb beágyazódástól éreztem a hasam, húzott, állandó mindjárt megjön érzés volt. cicim csak már tényleg a teszt napján kezdett fájni. kb ennyi. :) ja meg valahogy tudtam. Éreztem hogy ott a baba. rosszul esett pl még összegörnyedni, mikor ülve lehajolok.

bocs hogy nagyon nem írogatok mindenkinek, de nem megy :) teljesen szenil lettem. majd megtudja itt mindenki :)) jegyzetelni kellene, de mindig elfelejtem azt is :)

judis

Szezso biztos akkor volt a pé-d?

egyébb tüneteket is produkáltál aznap?

még egy: mennyi a luteal fázis a fertly szerint?

Kép
klarissza32

Purc
tudom, hogy az uramnak kéne eldönteni, de legalább a csökkentésre akartam rávezetni, és arra, hogy ne az orrom alatt füstöljön, ha otthon vagyok. Ne nekem kelljen kimenni a szobából :? :twisted:
Amcsiban a körülmetélés általánosan bevett szokás, nem vallás miatt csinálják :wink: Barátnőmnek is kinn született, és ő is megcsináltatta. Azt mondják egészségesebb, nem lesz majd fitmyaszűkülete, és hasonló jellegű problémái. A gyógyszerekhez nem tudok hozzászólni, csak annyit hogy én az epit nem akarom, mert a gondolattól is rosszul vagyok hogy a gerincembe szúrnak :? Büszke papa volt az urad, mi? :wink:

Szezso
Én ilyenről még nem halottam, hogy korai pé-ből nem lehet baba :shock: Sőt, még olvastam olyat fórumon, hogy 6. nap volt páfrányos, és terhes lett. Szóval fel a fejjel :wink:

Kép
gaby25

Szezso!

Ua-t gondoltam en is! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ceniko!

Akkor decemberben (a múlt hónapot dec-re értettem) a doki azt mondta, hogy sok mindentől lehet: stressz, éghajlatváltozás, fizikai munka, hormonzavar, időjárás, túlterheltség stb.

Mondjuk akkor már stresszeltem amikor nem jött meg és mindenféle teszt (home, vizelet, vér, UH) nem mutatott ki semmit és nem tudták igazán megmondani mitől nem jött meg. Pedig két orvos is megvizsgált UH-val is és kézzel is.

Na mindegy, mert a görbém alapján úgy néz ki, hogy csak egyszeri dolog volt és remélem a január már eredményt hozott.
cicuka78

Nagyon szarul vagyok... Borzasztóan szédülök már percek óta. kicsi fekete köröket látok.
Hogy csináljam, hogy főnöknőm ne vegye észre???nem merek felállni a székről. Remélem, nemsoká elmúlik.

Kép
szilcsi

Ancsa! Ha jobb passzban leszek, azt fogom gondolni, hogy mindenki a fenti táblában lesz :lol: de most rossz passzom van, sajna :(

Klarissza: 12.napon volt UH, akkor már megvolt a tüszőrepedés, de 24 órán belül voltam. Így lehet, hogy 11 v. 12. napon volt, de nem írtam át a ferty-t...Soha, semmilyen tünetet nem produkálok pé-kor :shock:
se szúrkálás, se tojásfehérje :shock: mondjuk, így azért elég gáz belőni, hogy mikor van..Az eddig luteális fázisaimra gondolsz? Ferty szerint 13-15 naposak voltak...

Gaby: köszi a megerősítést a korai pé-vel kapcsolatban :lol: azóta néztem korai pé-s terhesgörbéket a ferty-n...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi!

Ettel ma rendesen??? :?

Kép
Kép
ancsa81

Szilcsike: egy kis friss levegő?! nyittass ki valakivel egy ablakot...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Oké, jobb most már. Azt hittem, elájulok. :shock: :?
Iszonyúan fáj a fejem. Azt hiszem egy kávé nem ártana. Egy kapucsínó, a kávét nem szeretem. Alacsony alapból is a vérnyomásom,volt már ájulásom nem egyszer emiatt.
Úgy tűnik, most fokozottan fog előjönni. Tapasztalat ez ügyben?
A napi egy kávé ugye nem árt?
Fejfájás ellen valami tipp?
:?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Remélem jobban vagy! A friss levegő jót tehet!
Egyébként én is szegedi vagyok! Mikor írtál, kinéztem a munkatársam irodájába, mert ugye a nickkel bárki lehet :) De ő jól van :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én is akarok szédülni, hányni, émelyegni,...!!!!!!! Olyan jó Nektek!!!!!!!!
Na de rövidesen.... mi jövünk!!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

alacsony vérnyomás alapból előfordul terhesen. nekem is alacsony. teszt után pár nappal ügyeleten kötöttem ki. éjszaka szívdobogásra ébredtem, azt hittem elájulok, vagy nem tudom. de nem volt semmi :) neked sem lesz úgy látom könnyű első harmadod. napi egy nem túl erős kávé nem árt szerintem, bár én soha nem kávéztam, ilyenkor kólát iszom :)
fefájás is előfordul, nem tudok ellene. bevenni nem nagyon lehet semmit rá.

judis

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: