A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Erszényes
én is szívesen adnék valamit Annának,meg is kérdeztem a gyerekorvosunkat,azt mondta sok zöldség,gyümölcs,én adom még neki a Béres cseppet C-vitaminnal,ennyi elég szerinte.Nem szabad túlterhelni a szervezetét sem,mert az sem jó.Ebben is van némi igazság.Majd hozzászokik a szervezete a sokfajta bacihoz.Nem tom mi lesz . :lol:

Manó
dolgozol már?Eljöhetnél te is jövőhéten pénteken hozzánk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Sikerült tegnap bejutni a dokihoz, de előbb odatelefonáltam, hogy hol jár a sorszám, mert aludt Lili. Akkor mondták, hogy egy óra múlva menjünk, de akkor már legalább mi következtünk. Amúgy semmi különös, egy kis nátha, nem is kapott igazán gyógyszereket.

Kattic,
ezer bocs, ha Nándi Lilitől kapta el a betegséget, én is végül begeg lettem. Tudod, egyet-kettőt tüsszentett nálatok, de ugye nem lehet ezt előre tudni.

Hallottátok, hogy kigyulladt az APEH melletti épület? Robbant is egy nagyot, meg még mindig füstöl. Apunál vagyok, innen látszik, néha már úgy néz ki, hogy sikerül eloltani, aztán újra jön a nagy füst.

Na ma a fogorvosnál akadtam ki. Még 18-án tört le a fogam, akkor 30-án 11-re kaptam időpontot. Röpke két hét várakozás után odamentem Lilivel (szegényt megint felkeltettem) és csak öten voltak előttünk...hát van egy kis csúszás. Mondjuk Lili üvöltött a váróban, úgyhogy előre behívtak minket, de akkor is. Várok két hetet, hogy legyen időpont, aztán meg még az időpont is minek.

Hajny,
én már szívesen elmennék valahova, akár teázni is. Általában hétfő lenne jó, mikor bent alszunk Kecskeméten, mert akkor Lili elvan anyuval, és nekem sem kell sötétben hazamenni.

Nana,
és mit szól a férjed a barlangtúrához? Mondtad neki?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
hétfőn mehetünk teázni.
Van kedve még csatlakozni valakinek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Kazi, írtam Neked az iwiwre, láttad? :roll:

Hajni, jó, hogy már jobban van Anna!

Lina, jó, h. ennyit kell várni......... szerencse, h. nem kell sűrűn orvoshoz járni............ Kazi, mi is Szász Katinál vagyunk! Tényleg mindig sok a beteg gyerek nála..........
birolili

Hétfőn hány órakor mennétek teázni? Nekem angolom van fél 6 - 7-ig.
birolili

Hajny,
megpróbálom megbeszélni anyuval, hogy délelőtt dolgozzon hétfőn, mert akkor csak fél ötig van, amúgy meg nyolcig. Gondolom babamentes teázást akartok, akkor csak nem viszem Lilit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hajny: hány órakor lenne a teázás és hol?
Janikával dettó uaz a helyzet mint Annával betegség terén.... :?
Holnap viszem dokihoz én is... :roll: :(

KépKép
erszényes

Kazi

Még nem találtalak meg az Iwiven. Kinél vagy már fönt a babanetről?
Ti kihez jártok gyerekdokihoz? Azt hiszem, hogy te írtad, h időpontra mentek.

Erszényes

Az nagyon jó lenne együtt menni. Csütörtök este 8-9-ig van Kangoo edzés. Nagyon későn lenne? :D Az én ritmusos este bírja az edzést.

A barátnőm már most feladta a mozgást. :((( Please járjon velem valaki.

Nana

Nekem a kedd kivételével bármelyik nap megoldható. Eddig a barátnőm jött értem autóval, de ő nagyon kiszámíthatatlan sajnos. Főleg én alkalmazkodok.

Tegnap úgy alakult, hogy a szülői után az egyik anyukával-barátnőmmel, elmentünk moziba. A Lorát néztük, szerintem fantasztikus film. Nagyon jól megcsinálták, nem is gondoltam volna. Sok filmre rámondják, hogy vígjáték, aztán kiderül pocsék film. Ez pedig dráma, mégis sok poén van benne. De nem csak ettől volt jó, hogy lehetett nevetni rajta.

Ser

Hozzátok is nehéz bekerülni a Spiningre? Ha nem jön velem senki a konditerembe, csatlakozhatnék hozzád? Az milyen napokon van és hánykor?

Andi
Kép
cukkker

Cukker, nem nehéz bejutni, sőt mindig azért marad el a szerdai neged 3-as,mert egyedül vagyok :oops: :cry: . A www.metamorf.hu - oldalon meg tudod nézni az órarendet,árakat,mindent.

Kép
seriff

Én is csatlakoznék mozgás terén......
Cukker, akár hozzád, de kézenfekvőbb nekem a metamorf, mert oda le tudom tenni Zsófit játszani. Csütörtökön reggel megyünk "beszoktatásra", hogy tetszik neki a hely, meg Zsóka néni. Akkor talán tudnék én is járni....... spinningre, de csak reggel. Mert Zsófi akkor még nagyon kipihent, érdeklődő.

Cukker, én nem adnám fel...... csak hát sajnos én így tudom megoldani a gyerekpásztorkodást. Neked nem lenne jó a metamorfba? Akkor akár megtudnánk oldani úgy, hogy reggel 10-re járnánk, elmennénk érted és Zsófi is jól ellenne....... bár ez majd kiderül.

Egyébként holnaptól új órarend lesz a metamorfban. A jövő hétre vonatkozóan. Ma mondta a csaj.
birolili

Egyébként melyik konditerembe jársz Cukker?
birolili

Oda is nagyon szívesen mennék, mert imádom, csak ezt a gyerekvigyázást meg tudnám oldani........... :shock:
birolili

Lili,
Zsóka néni nagyon aranyos. Úszás után mindig nála játszik Lili, amíg én felöltözöm. Ismered már amúgy? Komolyan, bármikor, akár egész napra nyugodt szívvel otthagynám rá Lilit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem ismerem Lina. De nagyon kíváncsi vagyok rá. Olyan aranyosnak tűnik így telefonon keresztül..... jó lenne, ha Zsófinak is tetszene. :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Mehetek én is teázni :?:
Hány órakor és hová mentek pontosan :?:

Cukker:birolilinél ill. seriffnél ,roznál vagyok fenn az iwiwen.
Szűcs Máriához járunk dokihoz a vacsiközbe!Időpontra! :)

Lili:te nem jössz teázni?ott talizhatnánk :) vagy kijöhetnétek hozzánk,ha meg tudod oldani!?

jó éjt!
kazi

Kazi, ti hol laktok? Teázni szeretnék menni, csak mikor? :wink:
birolili

Sziasztok!

Először amíg el nem felejtem egy infót szeretnék megosztani veletek. Nem tudom nálatok a motorozás mennyire bevett szokás és milyen gyorsan kopik a cipőorra, de Gergő karácsonyra kapta meg az első olyan mociját, ami sem nem magas, sem nem széles és mivel ilyen kemény telünk van, igencsak rákapott az ízére, eleinte nagyon szépen pakolta a lábait, de egy hete rájött, hogy a cipőorrával nagyon gyorsan meg lehet állni, akár az utsó pillanatban is, hogy a hajam égnek álljon, el is kezdte a cipőorrát szépen koptatni. Tavaly láttam meg véletlenül, hogy okos emberek kitalálták a cipőorrvédőt, akkor nem érdekelt, most meg napokig kerestem, mire újra megtaláltam, bár nem tudom ugyanazt-e, mint tavaly. A námet Big cég gyárt ilyen cipőre rácsatolható védőszerkezetet, ha a google keresőbe beírjátok, h. cipőorrvédő egyetlen oldalt dob ki angolul, ott megnézhetitek. Nálunk Biatorbágyon van a központ, ahová ez a cég szállít és ma felhívtuk a területi képviselőt, aki azt mondta, hogy Kecskeméten az Alföld Sport-játék osztályán beszéljek a főnökkel, és 2-3 napon belül itt van. Ma nem jutottam el odáig, így sem méretet, sem árat nem tudok még. Az angol lap szerint 2 méret van: 21-23 és 22-28, a német lap egyet mutatott: 22-28.

Roz,

nem tudom bezséltél-e a dokinővel. Ha elmondod mire gyanakszol megnézi. Terhelni nem úgy terheltem most, mint a szegedi út előtt, akkor két héten át sajtot kellett adnom neki minden nap. Most nov. vége óta ettettem vele mindent, konkrétan tejet nem,mert attól egyből ekcémás lett. A dokinő meg fogja neked mondani mit hogyan, ha mellette döntesz, döntötök.

Nana,

Nagyon édes boti az ücsörgős képen. Nagy fiú már.

Minden kis betegnek jobbulást, sajna ez jön az enyhe téllel, azt mondják.

Virág,

sajna nem kaptam meg a prividet. :(

Erszényes,

nekünk most a grapefruitmag kivonatot ajánlották megelőzésre napi 2 csepp egyszer, betegség esetén 3X 2-3 csepp, ha jól emlékszem. a könyvtár mögötti Bio ABC-ben szívesen segítenek. Van ökonetes ilyenjük is 3600ért, meg van egy másik, a nevére nem emlékszem elég drága, de a tulajdonos csajszi is azt adja a gyerekeinek, meg mástól is hallottam már. Az 5 ezer körül van.

Lina,

mi is az sztk-ba járunk babauszira. Ti mikor? Mi csüt. 10:30-tól, mert Gergő reggel sokáig szokott aludni, így is épp csak sikerül beesnünk az utsó pillanatban. Lili szeret úszni? Gergő imádja. Mióta jártok?

Jó éjt mindenkinek! Azaz inkább szép napot!

U.i:

Ma próbáljuk ki a Betlehem kapuja játszóházat a Károli gáspár Ref.egyetem épületében van vhol. Volt már ott vki?

geli08

Sziasztok!

Lili kedves! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! :D Legyen igazán szép napod!

Nagyon sokat írtatok, sajnos nem tudok minden hozzászólásra reagálni.

Nana, nagyon ügyes Botond. Jól látom, hogy már teljesen egyedül ül? A képeken meg olyan édes. Teljesen másnak látom most, mint korábban.

Seriff, doki azt mondta, hogy egészséges Flóra, nem tudja mi ez a köszörülés. Vártunk, hátha elmúlik, de nem. Ma kérünk beutalót fül-orr-gégészetre. Hülyén néz ki, hogy szerinte semmi baja, mi meg erősködünk, de szeretnénk utána járni.
Szemészetes dologgal hogy álltok?

Orsi ügyesedik, már megtesz néhány lépést egyedül, de a végén rávetődik a kiszemelt személyre. :lol: Még nem az igazi.
Már néhány hete mondja, hogy nem. És édesen rázza hozzá a fejét. Apát, anyát is mondja, persze még nem tisztán, de felismerhető.
Röviden ennyi rólunk.

Kis és nagy betegeknek gyógyulást kívánok. Majd csak vége lesz ennek a beteges időszaknak.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Látom lenne jelentkező a teázásra.Hétfőn 6 körül jó,és hát maradhatunk sokáig.Vágó utcán van a teaház,a boltív tövében.Jó hely.Csütörtökön még szeánszokat is tart a barátnőm ha érdekel valakit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Boldog szülinapot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili: Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

később jövök, Jana most ébredt.... remélem nem lázas. :roll: :?

KépKép
erszényes

Sziaasztok

Sajnos nem sok időm ban indulnunk kell a fejlsztőhöz vinnem kell a kicsiket is mert senki nem vállata el őket :roll:

lili
nagggyon nagyon sok boldog szülinapot :)

nana
köszi jól vagyunk járunk fejlesztésre nikivel de egézségileg minden ok :)

geli
ma akrom felhívni a dokinőt nem tudod Ő utazásos papirt ir alá ? Bár még fogalmam sincs hogy találok oda Én aki bp.-re miko rhordtam fel lányom nem értettem miért irja hogy már csak ennyi km a balaton már csak annyi kiderült fordítva fogom a térképet :lol: :lol: :roll: :oops:

majd jövök du valmamikor most rohanunk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, Boldog Szülinapot!

Geli, cipőorrvédőt azt hiszem a vatera-n is láttunk már. Talán Kob Kamillájának van is.

Tényleg , Kob levizsgáztál?

Pille, lehet, h csak egy rossz szokás ez Flóránál, nem is tudatos, "figyelemfelkeltés", de mindenképp jó,ha látja füll-orr-gégész is! Szemészet, hát újra vagy még mindig, tapasz van, 2éves korig, akor szgépes szemvizsgálat,és meglátjuk a továbbiakat(szemcsepp-tapasz-szemüveg trióból). Elég nehéz, mert ugye Karácsonyor nem tettük fel (vagy 3hétig :oops: ),és elszokott tőle, most újra harc van minden reggel....De majd hátha megbékél vele megint! Azt hittem,h Orsi már pár nap múlva 1éves lesz, de látom, csak összekevertem az időpontokat Cukker Adrijával :oops: .

Cukker, tényleg mivel készültök a nagylány szülinapjára? Bence hogy van? Jobb az étvágya? (ne haragudj ha utálod ezt a kérdést,megértelek mert hasonló cipőben járunk, csak eszembe jutott)

Virág, Pankára mit mondott a szemész? Moziműsort megtaláltad (Palace Cinemas-megnéztem közben)?

Nana,olyan nagyfiú Boti,mesélj már, h mi van Veletek!

Lina, másik fogorvos :wink: ?

Kép
seriff

Köszönöm a köszöntéseket! :) Nagyon jól esett. :) Jönnek anyukámék nemsokára, és jót ünnepelünk. :) Zsóft is felöltöztettem gyönyörű ruhába. :)

Ser, honnan láttátok, h. vmi van a szemével? Gábornak nagyon erős szemüvege van, és félek, h. esetleg örökölheti....... ha igen, honnan fogom tudni, hogy el kell vinnem szemészetre?

Geli, a vaterán van ilyen cipőorrvédő, igen. De egy csaj árulja a babaszobán is, aki borostyánköves nyakláncot árul fogzásra.
birolili

Lili, hát beszalad a bal szeme, innen, elvittük szeptemberben a szemészetre, aztán januárban vissza és el egy másikhoz.Igazából pontos mérést 2évesen lehet csinálni. Sztem észre fogod venni,ha baj van Zsófi szemével,mellényúl dolgoknak vagy nekimegy vagy sokszor elesik(na ez egyik sincs nálunk, csak ez a "beszaladás" magyarán bekancsalít).

Kép
seriff

Pille: nagyon ügyes Orsi!! Janika még pár lépést sem mert. Mindig kapaszkodik. De már simán sétál úgy ha fogom az egyik kezét....majd csak elindul... :D
Nemsokára Orsi és Jana is szülinapozik Adri után. :wink: :D hogy telik az idő..... :shock:

Cukker: én jövö héten szivesen elmegyek veled a kangoo-ra mert akkor lesz pénzem, meg még most Jana beteg meg én is érzem a torkomat. Délelőtt nem szoktál járni?? Csak mert én délelőtt bármikor tudnék menni (akár heti 2x is) , anyukám mindig tud Janára vigyázni, szerencsém van vele, meg hát nekem egyszerűbb is lenne igy, nem kellene este a sötétből autózni hetényből Kecskemétre...! :wink: :D

Szóval ha valakinek van kedve délelőtt heti 2x járni kondizni az szóljon, nekem tök mindegy hova járok csak rendszeresen menjünk, én kitartó vagyok!!! :D :D :D

Jana lázas, 38 fok :( :( , du. viszem dokihoz, de lehet h a 3-kor kezdődő rendelésre már 2.kor elmegyünk mert később már nem lehet bejutni.....itt még sorszám sincs! :evil: :evil:

KépKép

KépKép
erszényes

geli: köszi!! :) igen, már többen mondták a grapefruitmag olajat, asszem mostmár ki is próbáljuk csak a városban mindig kimegy a fejemből... :oops:

KépKép
erszényes

Erszényes
jobbulást Janának.Anyósom ma hoz valami immunerősítőt a patikából,ott dolgozik,tudja mi mire való,nem tom mit hoz.Ha beválik ajánlani fogom másnak is.

Szerintem én is el fogok járni valami tornára,mert ha dolgozni kezdek,akkor kapok badzsot, és én azzal bemehetek féláron.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili

Boldog születésnapot kívánok neked! :)

Nekem jó a délelőtt is tornára, ha ott le lehet tenni a gyereket. Erről én nem is hallottam, hogy van gyerekvigyázó. Aranyos vagy, hogy el is jönnél értünk, de akár szívesen besétálok, ha nincs túl nagy hideg. Dél körül meg, ha végeznénk, jönne értünk a férjem. Még soha nem próbáltam a spininget, nem tudom, hogy tetszene e. Ezen a héten viszont még nem vinném Adrit gyerekek közé, mert nagyon taknyos. Most nem tudom, hogy ez az, ami felszakadt hosszú idő után, vagy egy újabb megfázás. Egyenlőre nem viszem dokihoz.
A konditerem, ahova elkezdtem járni, az a Szilcoop mellett van. Itt az a jó, hogy este 10-ig is nyitva van, és szombat vasárnap is este 7-ig. Csütörtökön tuti elmegyek, ha egyedül is.

Jó mulatást kívánok nektek mára. :)

Hajni

Én már hívtalak, de akkor azt mondtad, hogy nem jössz.
A hétfői teát valószínű ki kell hagynom, épp elég a családnak, ha tornára eljárkálok.
Anna hogy van?

Erszényes

6600 ft egy korlátlan havi bérlet, de lehet, hogy találnál magadnak más bérlet típust. Nekem nagyon tetszik ez a hely, nagyon sok lehetőség van egy helyen. Talán tudnék egyezkedni anyósommal, amíg nincs itt a hobbi szezon, h jöjjön rendszeresen valamelyik délelőtt. Akkor jövő héten belevágunk? Ez nem olcsó, de nekem most ez a legfontosabb, a mozgás. Ha jön a jó idő, én sem fogok ám vagyonokat kiadni, megyek futni az Arborétumba. Mert már idén nincs szopi. :)
Ide talán csatlakozna Ser? :) Egyszer mondtad, hogy futottál régebben.

Ser

Köszi a kérdésed. Adrinak már megvettem az ajándékát a babaszobáról, egy használt FP zsiráfot. És rendeltem a Leopolditól néhány rucit, gondolom, hogy addig még megérkezik. Jövő héten szombaton tartjuk, majd a papáékal hozatjuk el a tortát Akasztóról. Van ott egy isteni cukrászda, ami olcsó! Az almás rétes, hát az kihagyhatatlan!

Kazi

Ezt a dokinőt már a védőnőm is ajánlotta. Priviben megadnád a számát?

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lili Isten eltessen sokaig!!!

Nana, Boti csuda edes!:)

Dettus, koszi a cimet!

Roz, Adri hogy van?

Geli, majd ird meg a jatszohazas tapasztalataidat! Kivancsi vagyok ra!

Erszenyes, Jananak jobbulast!

Katam meg mindig nem gyogyult meg :( , en mar teljesen kivagyok... Iszonyat kohogo rohamai voltak, fel kettoig nem sokat aludtunk. :cry:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Hát, ismét, nem nagyon tudok részletesen visszaolvasni, csak végigfutottam, de egy csomó melót hoztam haza. Nagyon elmaradtam a sok kötelező pihi miatt, és most van két sürgős anyagom is amivel 14-ig végeznem kell. De este jövök olvasni! :lol:

Kazi, Kattic - köszönöm a dr-nénis infókat!!!!

Lili - Boldog szülinapot kívánok Neked!

Nana - Nagyon aranyos fotókat tettél fel! köszönöm az üzenetet! Megkaptam, rövidesen válaszolok!

Hajny - köszi a jövő heti meghívást, aranyos vagy! A péntek az nekem kicsit mindig necces, de van még addig idő...

Tud Valaki segíteni abban, hogy mit jelenthet az uh-os eredményen a következő: "A bal kamrában EF ábr."?

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Lehet,hogy valaki még emlékszik rám, november-december tájékán már jártam itt párszor.
Azóta megszületett kicsi fiam: Levente.
(December 19-én Szolnokon!)

Nagy problémám van! Ugyanis a gyerekorvos akit választottam, már nem olyan mint rég volt-én is hozzá jártam, nagyon szerettem!
Most meg morog mindenre!
Légyszi írjatok nekem valaki jó gyerekorvost,mert a kéthónapos szuri után váltani szeretnék!
A hetényi úton lakom, az sem lenne rossz, ha a közelben lenne,mert sajna nincs jogsim.

Köszi előre is!
adrienn021

Seriff,
gondolkodtam másik fogorvoson, vagyis nemcsak gondolkodtam, csak meg kellene találni a megfelelőt. Nekem ugyanis még Pesten van a Dimenzió Egészségpénztáros, tavaly év végén is szenvedtünk, hogy el tudjak menni a kötelező szűrővizsgálatra. Aztán végül Lilivel mentem. Egyszerűbb lenne itt Kecskeméten. Na meg akkor ugye nem kell fizetnem, hanem egy csomó minden ingyen van, vagy ha fizetnem is kellene, csak lehúzzák az egészségkártyáról.
Ez a szerdai spinning lehet, hogy érdekelne, valamit muszáj csinálni, mert amióta megszületett Lili, csak hízom. Tudom, ha majd jön a tesó az majd megoldás lesz, de állandóan nem lehetek terhes :D

Hajny,
nekem a hétfő 6 óra tökéletes.

Adirenn,
gratulálok Levihez!!! Nekem lajosmizsei gyerekorvosom van, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. Majdnem egy év van a gyerkőceink között, csak Lili egy órával átcsúszott 20-ra.

Geli,
mi hétfőn 10:30-ra járunk úszni, már 9. hónapja. Lili általában szereti, de volt már, hogy nyüszizett.

Lili,
sok boldog szülinapot!!!
Zsóka néninek majd mondd meg holnap, hogy üdvözli a Lili :D

Pille,
hogy sikerült Orsit a fejrázásra megtanítani? Nekem sehogy sem megy. Se az igen, se a nem, pedig rázzuk ezerrel. Ennél nehezebb dolgokat meg símán leutánoz Lili.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili Nagyon Boldog Szülinapot!

Hajny a jövő hét péntek egyenlőre teljesen jónak tűnik :) .A teázás is tök jó volna,csak nem jó a hétfő,akkor azt majd máskor.

Nana aranyos nagyon Boti,tényleg olyan nagyfiú már!

Lina a fejrázást Lencus is csinálja,ez volt az első amit megtanult utánozni :lol: ,de már tud pápázni és tapsolni is (már ha akar),sőt próbálja utánozni,mikor köhögünk,ezt meg az uncsitesójától leste el.

Adrienn nagy gratula Leventéhez!Milyen baba?Dokit én csak itt a Széchényiben tudok,de szerintem az is túl messze lenne nektek.

Dóri szegény Katika,remélem most már hamar meggyógyul!Jó volna már újra találkozni veletek.

Cukker,Erszényes én is szívesen veletek tartanék tornászni,csak én se tudom Lencikét hová tenni,pedig muszáj lesz,mert máshogy nem fogok lefogyni sajna.

Még azt se újságoltam el,hogy már Lencike is felül,feláll(ez még kicsit bizonytalan) és már öt foga van :D !
Más:vki nem tud nekem egy jó endokrinológust ajánlani itt Kecskeméten?Volt már vkinek vesekőzúzása?

Kép Kép

Kép
dettus

sziasztok!

Lili nagyon boldog szülinapot kivánok!!!!!!!!!!
A Mária hegyben lakunk,van jogsid,meg kocsitok?Mert hozzánk csak azzal,meg biciklivel lehet kijutni sajna! :(

cukker:a doki elérhetőségét küldöm pü-n,de a héten szabin van.

Sajna mi is lebetegedtünk,most a kicsi a változatosság kedvéért.
Gondolom a torka,mert nekem is fáj,meg 38,6 volt a láza :(
du.doki!

A teázás jó nekem is 6kor,persze ha Lara meggyógyul addig!
kazi

dettus: gratulálok Lencikének üléshez, álláshoz!!! Nagyon ügyi!! :D :D Látom a fogacskákat is növeszti rendesen. :wink: Janikának is állandóan jön, már 9 van neki! :D
Én örülnék ha te is jönnél, anyósom mondott egy játszóházfélét nekem a multkor vhol a Klpaka u-n (van ott egy lakása onnan tudja) , h ott 1-2 órára simán ott lehet hagyni a babókat, majd pontosabban megkérdezem tőle hogy is van ez ha érdekel....

Adrienn: írtam pü-t neked! :)

Dóra: remélem Katika is meggyógyul!! Jobbulást neki!!!

KépKép

KépKép
erszényes

beszéltem SAM férjével ma műtötték meg még nem tudom hogy van 1/2 11 kor vitték be majd estére sms-ezünk és irom mi volt.

rohanok tovább

Kép

Kép

Kép
roz23

dóra
köszi adri jól van csak most meg rájött a pislogás.... olyan erősen pislog mintha kacsintana mind két szemével de elég sűrűn csinálja.... mi lehet vele nem tudom :shock:

adri
gartulálunk levikéhez :)

lili
jó buli volt ???lili mennyiért vigyáznak zsófira spining alatt a metamorfban ?

pille-nana
hol kapok ilyen cseresznye mag párnát a bioboltban a drogériában.. hülyének néztek .... jól kértem egyáltalán csereszenyemag ??

olyan aranyos volt ma niki a fejlesztőp.-nál :)
szó párokat mondtott neki és észre kellett vennie hogy egyforma e vagy sem pl .béka-véka, és bele csempészett egy pár helyeset is pl leves-leves erre niki megszólal ez sem jó, kérdezi az csajszi ez miért nem jó ??Niki erre mert leves után a másodikféle jön :D :D A másik, ilyen még kutya mászásban kellett mennie és kérdezte tőle csajszi hogy van kutyusotok mondja niki igen 2 csak az egyik már elköltözött az anyukájához ( lassan 2éve hogy elaltatuk mert anniyra öreg volt )

pont most hívott sam jól van nem fáj neki vészessen még holnap bent lesz a kórházban .... puszil mindenkit

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, 500 forintért.
Most ennyi majd jövök még. Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok! :)
birolili

Sziasztok!

Samnek gyors gyógyulást,hátha gyorsan mehet haza.

Dettus
csak nem neked van veseköved?Nekem még mindig megvan,sógorom azt mondta fáj a zúzatás és félek elmenni.

Cuki
félreértettél,én azt mondtam neked ha meglesz a badzsom akkor megyek ha az időm is engedi.Mindig délutános műszakba kértem magam,minden héten máshogy vaok.
Jobbulást Adrinak.Nem naon mertem átmenni ,nehogy valami bacit vigyek át nektek.

Erszényes
sűrgősen vissza kell adnom a könyveket?Uncsitesóm meglátta nálam és érdekelné őt is.

Roz
Annának is volt egy pár hét mikor két szemmel pislogott,majd egyszer csak elmaradt.

Lina
én tok ajánlani egy jó fogdokit,majd hétfőn megbeszéljük tea közben.

Adrienn
gratula kisfiadnak.Minden rendben volt a szülésnél?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny
mikor mentek teázni és hova ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes köszi :) és igen érdekelne engem is!

Roz igen cseresznyemag párna és úgy emlékszem DM-ben vették a lányok.Édes lehetett Niki :D .Samnek pedig gyors felépülést és,ha tud jó pihenést!

Hajny de sajnos nekem van már évek óta újra meg újra,most azt is vizsgálják mitől lehet (ezért kell endok.).Én se sok jót hallottam a zúzásról és hát a múltkori katéteres dolog után már rettegek ettől is :cry: .De az újabb terhesség előtt meg muszáj eltávolítani.

Lassan fürdetés,úgyhogy megyek is.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Dettus
sajnálom a köveket,nekem is szülés után jelentkezett.még bent van,de mostanában fájdogál,el kellene mennem.Azt hallottam hogy a Danka doktorúr a legalaposabb és legjobb.Meg fogom keresni.

Roz
ha minden klappol,akkor hétfőn 6-kor a Vágó utcai teaházba mennénk.Örülnék ha jönnél te is.

Cuki
próbálj már meg te is jönni,hátha apa nem nézi rossz szemmel.Na!! :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny én is sajnállak érte téged.Dankához már volt szerencsém,még ő elég szimpi,igaz csak akkor volt velem hajlandó igazán foglalkozni,miután kapott a zsebébe,aztán már tök kedves is volt,dehát ez van.Én is vagy hozzá vagy a fiatal dokihoz,most nem jut eszembe a neve,szeretnék menni.

Kép Kép

Kép
dettus

Pille,
Nagyon ügyes Orsi, hogy szinte már megy!

Lili,
Sok boldog szülinapot!!!

Potyka,
Kiderítetted, hogy mi az az EF?

Dettus,
Gratula a kicsi lányodnak lassan ő is tipegni fog! Rég találkoztunk már, remélem előbb utóbb eljutunk mi is a baba-mama klubba. És találkozunk „régi” ismerősökkel.

Roz,
Nikinek tetszik a fejlesztés? Szereti csinálni? Aranyos volt a beszólása!!!! Majd összehozzuk az elmaradt randit, csak előbb gyógyuljunk már meg végre. Utánam Petrus lett beteg, mostmár neki nincs láza, de Ádámnak este már hőemelkedése volt. L Szóval mindenkin végigsöpör ez a nyavalya.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kattic,Hajni megtaláltalak benneteket az iwiwen!
A többieket viszont nem!
Cukker,téged sem.

Lara jobban van,du. már nem volt láza.Helyettesítő Dr.volt,elvittem a csöppemet,benéztem és ki is fordultam :shock:
Rengetegen voltak.

Szerintetek nem lehet,hogya foga miatt volt 38,6(popsiban)?
Alapból 37,7-38,1szokott lenni neki!Nem tudjuk miért,már mindenféle vizsgálaton voltunk vele,de mindent rendben találtak!

Na jó éjt!
kazi

Sziasztok!

Dettus
volt még szerencsém a Lukács Nándorhoz,ő kezdett velem foglalkozni,aztán azt mondta mivel szoptatok,nem tud mit csinálni.Majd mikor visszamentem hozzá,megnézett ultrahanggal és azt mondta távozott a kő,de éreztem volna ha kijön.Így aztán semmi.De rá kellene szánnom magam a zúzásra.Ha találsz vki jót szólnál?Neked tutti van megint?

Kazi
jobbulást kislányodnak,lehet a foga jön,viszont csúnya fertőző nátha tombol mostanság,így lehet az is.

Potyka
minden rendben van?Sajnos nem tom mit jelent amit kérdeztél,a nőgyógyid mit mondott?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, biztosan elsiklottál felette, írtam, hogy a DM-ben vettem a cs.mag párnát. A Rákóczi u.-n, de azóta ott nem láttam.

Dettus, nekem volt v.kövem. Zúzták Miskolcon egy fél szobányi géppel, az nem fájt egyáltalán. Ott pár napot bent kellett feküdnöm. Kecskeméten ambulánsan csinálták utána, mert nem tört össze mind. Enyhe kifejezés, hogy kellemetlen volt. De járj utána sztem, amíg nem fáj. Tapasztalatból mondom. :?
Nekem is mennem kellene... :(
Papp Péter aranyos, meg egy fiatal doki, aki Seriff kedvenc sebésze volt :D Nem jut eszembe a neve.

Seriff, ma megyünk Hauk doktorhoz a Bagoly-ra. Őszintén szólva jobban szeretném, ha szervi gond lenne, nem pedig rossz szokás. Esetleg pszichés. Azokat nehezebb lenne kezelni.
Honvédban alaposabban megvizsgálták Hannát? Jobb a tapasztalatod?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok

pille
köszi én rossmanra emlékeztem ott is néztem meg de ott sem volt egy kiscsajt megkérdeztem azt sem tudta mit akarok :roll:

dettus
ne is mond a veskövet kb 1,5 éve voltam uh ahol a doki midnet megnézet kérdezte hogy szokott e fájni a derkem vagy konkrétan vesém.. modam hogy igen megnézte uh és talált benne követ azt modta nem fog gondot okozni de nagyon sokat kell inni most kb 3 napja folyamatossan fáj ... nem tudom hoyg attól e hoyg megfáztam vagy felfáztam .. vagy ez már kő nagyon félek mert nagyon megijesztettek hogy ez rosszabb mint az epe kő hogy sokkal jobban fáj ...

hajny
aranyos vagy de én tuti hogy nem megyek nem tudom a srácokat hova tenni ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: