Hahó!
Ancsa! Tök jó az a rózsa, ne izélj már
És Szilcsi! A ti képetek is csodaszép!
És köszi, hogy szépnek találtátok a képemet. Minden virágomat lefotózom (a méhecske a slusszpoén), nagyon szeretem őket

Viszont most a nagy babakergetésben kicsit elhanyagoltam őket, és meg is látszik rajtuk

Tényleg babusgatásra van szükségük, szívből jövőre, és nekem máshol járt az agyam mostanában. Nem semmik ezek a növények, hogy ezt így tudják
B. imádó! Tényleg cikkcakk a görbéd, mást nem nagyon tudok mondani

De ha innen fölmegy, az jó, nem?
Enikő! Jó, hogy jobban vagy. Oscillococcinum neked is jó lehet ám! És megelőzésre is használják (gyerekeknél is), van, akinek nagyon bejön!
Sonjus! Gratula a hitelesített élettársi kapcsolatodhoz!
És küldtem neked mélt!
Gabi! Mi sem voltunk házasok, amikor Miksa jött

Tervezett baba volt, de végülis valahogy vitt minket az élet, nem volt időnk házasodni. Vagy talán pontosabb, hogy nem az volt a fontos. Örültünk egymásnak, tök boldogok voltunk (vagyunk

) épült a ház, aztán költöztünk és nagyon sokat is dolgoztunk, aztán végre babás lettem, és két tanús esküvőt én nem akartam (az uramat vonzotta), meg pocakos esküvőt se, aztán következő nyáron még dagadt voltam azt követőn viszont megtartottuk. 140 ember
Enikő! Nektek szerintem apasági nyilatkozat kell, nekünk legalábbis az kellett. És ingyenes volt a lakhely szerinti önkormányzatnál. Ha az a papír nincs, akkor a te nevedre kerül a baba.
Szezso! Köszi, megnézem!
Azért remélem, hogy annyira nem rosszak a kiskatonák nálunk, hogy őmiattuk csak lombikra mehessünk, hiszen Miksát már összehoztuk valahogy. Tudna a helyzet annyit romlani?
Zöldi! Örülök

Drukkolok