A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek :) Hát így látatlanban elég nehéz bmit mondani, inkább vidd el dokihoz, bizti ami bizti...

Zsan :) Mostantól minden jóóóóóó lesz: Kép
denizsa

Hű, Ákos és Dominó nagyon szépségesek! :D :D :D
Indi, ez a báránykás gatyó óriási!!!
denizsa

Indi :lol: :lol: :lol: :lol:

Szrek, én azt vettem észre Istinél akkor van baj, ha piros is! de ezt nem szabad elbagatellizálni, ha te úgy érzed, vmi nem stimmel, irány a doki! Te vagy a mamája, a mamák meg 1. ráéreznek a bajra, 2. igazoltan aggódhatnak :D

Zsanci, akkor most már biztos, hogy nem megy L? :(

Istók elaludt nyolc előtt, bár volt némi nyivákolás előtte, de az csak a "rend kedvéért" :twisted:

apafej szerint nem is volt ez túl korai próbálkozás a rácsos ágytól búcsúzni, hanem mi voltunk türelmetlenek, és nem eléggé kitartóak :?
látjátok, így adja fel egy (rossz) szülő az összes elvét :(
votiv

Kata :) enyém fényképező halódik, köszönettel veszem, a képeket eredeti méretben :) És huncutul kuncogó Ákosról is küldjél :)

indianyo

Ákos és Domicsek édes cukimanók :D :D

Kata, majd a bálról lesz kép bőven! :)

Tinu, tejci fokozására gyorsan sorolom:
- Urtica urens 5CH napi 2-3x 5 golyócska (előtte-utána fél óráig ne egyél, ne igyál - max tiszta vizet)
- szoptatós olaj (pl weleda), és ezzel a cici finom de határozott átmasszírozása, a hónalj alatt is (itt vannak a tejmirigyek!)
- alkoholmentes söröcske
- rizstej
- szoptatósok teája (ebből jó nagy a választék, Laktoherb, Milupa, de egy kis enyhe édesköményes csalántea is megteszi ám, csak nem olyan fini)
- szegycsont közepének masszírozása (akupresszúra)
- szoptatás előtt negyed órával ledőlni egy bögre finom teával/kakaóval stb. és csobogó tejpatakokra gondolni, amikből szépen jóllakatod a kisbabádat :wink:
utóbbi akármilyen vicces is, az egyik leghatásosabb! :D
aztán lehet mindkét ciciből és gyakrabban szoptatni, vagy akár fejni is (de vigyázz, ha szopi után még "ráfejsz" a cicire, irtóra be lehet durrantani ám)
és főleg NEM AGGÓDNI, mert a stressz a tej ellen dolgozik!

Attól még, hogy nem duzzadnak a kebleid a (vizes) tejtől, bőven tele lehetsz tejjel! A legzsírosabb, legtartalmasabb, leglaktatóbb tejcit a baba a szopi alatt, a végefelé szipkázza ki, ez ilyenkor termelődik, nem előzőleg halmozódik a ciciben.
A nemaggódás és lazítás pedig azért is kell, hogy a tejleadó reflex szépen működjön, és akkor nem lesz gond egy szál se, csak győzze az összes tejet meginni Tündi :D
És tudod, ha szépen le tudod rakni szopi után, és van pisis-kakis pelus, és gyarapodik is bármennyit a lányka, akkor mindenképpen elég neki a tej!
ha éhen maradna, le se tudnád tenni, úgy kajabálna - a babák nem disztingválnak, ha éhesek :D

Kisherczeg, hogy vagytok?
votiv

Sziasztok!

Macs!
könnyesre röhögtem magam :lol: , szó szerint, mert az oldalam megint begörcsölt tőle :? Dolák Sali altatóját (ala Szrekuc) azóta sem tudtam elolvasni, annyira begörcsöltem az első versszaktól.
szoknya: a Formes-ban pont ilyen elegáns terhesruhákat lehet kapni, oda mentem esküvői ruháért, aztán azzal a lendülettel ki is fordultam. Egy ilyen szokny kb 30 rugó lehet :shock: :shock: :shock: Aztán rátaláltam a Waiting for you-ra, Raáb Márta tervezésű ruhák, és occsó is, legalábbis más boltnál nem drágább............
UH kép édes!

megyek SZF!!!!!!!
zuzmo1

Monisa, Réka torokgyulladást szerezte vissza. Kapott most vmi extra antibigyót. Ha épp lemegy a láza, akkor nagyon eleven, ellenkező esetben még sírni sincs ereje. :roll:

Az urak gyönyörűek!
zanza

Estét, csak gyorsan bekukkantottam.

Lindiéknek gratula, Barnus nem semmi méretekkel bír ennyi hetesen!!!

Zanzam
Rékának bulást, 41 fok nincs is! Szegénykém!!!

Eszter ujja romlott, nagyobb a bibis és sárgás izé folyt ki belőle... szerencsére nem fáj neki, de jajjjjj. :cry: :cry: :cry:

Kisün palincsája se volt rossz, de Dóci+Eszci kézfogása és sétája valamint Marci őrületes flörtölő vigyorgásai... :D :D :D

No és Mr Kisün diókrémje.. :lol:

neet
neet

Duna 22.40 Aranypolgár - azt hiszem, még mindig ez a kritikusok szerint a valaha készült legjobb film.

indianyo

Egy pár oldalon átverekedtem magam. :D

Nukada! Nálunk van kutya (kertben ugyan)
Nálunk apjuk össze-vissza dolgozik, sokx éjszakás, s így is megoldható minden :D
Rólam itthon készült pár privi szexi pocis kép, mert én is csodásnak találom. :lol:

Den! Én üvöltöttem, s mégsem tágultam hamarabb. Apától megkérdeztem másnap hogy cicát mosott-e, s kiderült, hogy én haraptam és karmoltam össze, s nem is emlékeztem rá. :mrgreen:

Zuz! Nekem is maradt vissza fájdalom, de egy remek csontkovács helyretett. Melegen ajánlom!

Indi! Dedünk kb. 2 hónapja annyit ugrándozik és ácsorog fürdéskor, hogy befektettünk egy hordozható fűtőkébe. :lol:
Egyébként mi érdekel konkrétan a babaúszásról?
Majd rakok fel képeket. Én úgy látom mindegyik baba élvezi, s hihetetlen hogy bennük van az ösztön :lol: . Angi szinte pillangózik :lol: (én sosem tudtam).
Kendősalvás: idáig azt hittem hogy olyankor te is alszol azért volt nehéz elképzelni! :mrgreen:

Monisa! Én is pont a kismamabérleten gondolkoztam!

Szrekuc! Gratula az unokathughoz! :D

Neet! Divatdiktátor csajod! :lol:

Ruz! Ájulás. :( Esti cicizéssel hogy álltok?

Akata! Miért beszélt le a dokibácsitok a babaúszásról?
Mi járunk, s nagyon bejön! Angi kezdetektől nagy pancsizós, s imádja az uszit.

Macs! UH :D

Adélkupa :D

Tinu! A para természetes, s túl leszel rajta! Tündi nagyon tündi. :lol:

Olvastam egy nagyon jó könyvet: Éjszakai gondoskodás. Ajánlom mindenkinek.

Jól esik amikor kérdeztek felőlem, s a drukkokat is nagyon köszi. :lol: :lol: :lol:
Pénteken van az uccsó

Egy első diplomáért tekerő

Kövi 1249

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet, Esztinek is jobbulást! :wink:
(Akkor az a hüje hőmérő félremért vmit! )

Nálunk holnap lesz palacsinta, hozzánk is jöttök? :lol:
zanza

Zanza,
megyünk!!! De inkább gyertek ti, bibis ujjal inkább pihenünk most már. :) Vagy tudod, mit? Gyógyuljanak meg a csajaink, torok, ujj és midnenféle lelki nyavaja félre, és aztán rábízzuk őket valakire, pl apjukra, és majd kultúráltan ( :lol: ) megünnepeljük őket, na??? :lol:

ÉS én vas sütöttem palincsát, egyenlőre nem akarok p-mérgezést kapni. :D

Barbi,
nem mondom, h értem ezt a diktátor szöveget. :?:

Zuz,
NEHOGY magadra vedd!!! (azt, h nekem meg úgy szaggat a derekam... :lol:) Tied derék jó már? Ez csak egy mondás mifelénk.

Lindi,
most ittam egy Szt István Koronát Barni egészségére. :)
(Etyek Budai Sárdönéj)
neet
neet

BK: Zsófi és Zsóti nagy egymásra-találása megvolt!!! :lol: :lol: :lol: (Klaudia kint verte magát addig... :D )
Ezt muszáj volt. :D
neet
neet

Neet!
Csak jót röhögtem VOLNA 8) Már úgy vágyom arra, hogy jól kiröhögjem magam, és ne fájjon!!!!!!!!!!! Nme a derekam, hanem a bordáim alatt, mintha beszorult volna a levegő, így se tüsszenteni, se köhögni, se semmit nem tudok. Tényleg kripli vagyok. Az a gáz szerintem, hogy amióta még B-vel terhes lettem nem szedtem semmi vitamint, és azóta szoptatok, plusz kihordtam még egy gyereket, kicsit kimerültek a készleteim. Most terhesvitamint szedek 8)
Eszti ujjának gyógypuszik!

Zanza!
Rékának is gyógypuszik, 41 fok :shock: :shock: :shock:

Indi!
Nem tudom, mit csinálnék a kendőd nélkül. Ma játszóra vittem a két kölköt, és Panna nagyon élvezte a kendőben szunyálást :D , bár elég nehéz B-t betenni a babakocsiba. Az oldalam meg még nem 100-as.

Indi, Kata!
Srácok szuper jóképűek :wink:
zuzmo1

Neet, ez a "sárdönéj" tetszett :D

Zuzi, 3 homeobogyót is találtam Neked:
Arnica - ha van otthon, bármilyen potenciában jó lenne!
és a rándulás/mozgásra enyhülésnél van 2 lehetőség is:
Ruta graveolens - ha mozgástól azonnal javul
vagy Rhus toxicodendron - ha mozgás kezdetén rosszabbodik, majd fokozatosan enyhül ill. melegre (pl takaró alatt) javul
ha jól értem, akkor ez izomgörcs, és akkor még játékos a kalcium-magnézium pótlás is! Jól teszed, ha eszed a terhesvitamint, a szoptatás alatt talán még nagyobb szükség van rá!

most jut eszembe, Fibi, utánanéztem az inkontinenciára Sepiát aján a homeós szagirodalom. ez egyébként a terhesség egyik alapszere, pl. hányingerre is hatásos. (9-es potenciában lehet naponta is szedni)

kicsi Rékának gyors javulást!!!
votiv

Zuzmo,
ismered a székelyes viccet?
(Székely fia hazamegy, a kövi látvány fogadja:
Anyja a konyhában fekszik a földön, midnen csupa vér, apja az asztalnál ül, arca csupa zúzódás, kék-zöld folt, sebek. Fia kérdi: Mi történt itt édesapám? - Hagyd fiam, a medve. -És mondja, édesapám, nagyon fáj az arca? - Csak ha nevetek, fiam.)
neet
neet

Mit teszel, ha valaki kurvára irritál vonaton/repülőn/buszon és épp
melletted ül?
- Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fodrítsd úgy, hogy az
illető biztosan lássa a képernyőt.
- Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az égfelé.
- Kattints a linkre: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
Hatás garantált!
rylie

Ha már itt tartunk..:

A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal.
Egyszer csak felülről megszólal egy égihang:
- Nincs a jég alatt hal.
De a rendőr csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal:
- MONDOM, hogy nincs a jég alatt hal!
A rendőrt nem érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább.
- Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!
Mire a rendőr:
- Ki vagy te, hogy beleszólsz? Ne szójjábe vázzee, én rendőr vagyok!!!!
- Én meg a műjégpálya hangosbemondója...
macskanyu

és még egy kedvenc, oszt abbahagytam:

- Mit mond az informatikus, amikor beleesik a vízbe?
- ???
- F1! F1! F1!
macskanyu

na, most érkezett meg az Országos Felsőoktatási Tájékoztató kiegészítése, amiben leírják, hogy a már államilag támogatott emberkék is 2008-tól mennyit kötelesek fizetni. alapképzésen 105.000, osztatlan képzésen meg valami 150.000. azt nem írják, hogy félév-e, de szerintem igen. úgyhogy mindenki szív, nem csak akik most kezdik.

:(

Lencsinek zöldes sárgás izé jön az orrából, remélem nem lesz gáz. a Pesztonka nem nagyon bír el vele, lehet, hogy este rendes porszívóval kell kiszívnunk.
ancsipancsi

Ancsi,
cseppencs bele valami szered, és ha tudsz. Az feloldja és kifolyik könnyebben, mint a szárazanyag tartalom. De ha meg elég száraz, ki is lehet piszkálni. Nem túl szalonképes, de ilyen esetben kit érdekel? Jobbulást!
Ez a 105 első diplomára is áll? Meg nappalira is? Mert az eléggé nem vcces, de aki akar tanulni, az biztos megoldja majd. Egyébként ezt nem azért találták k, mert Amazonas-t lehet rekeszteni a diplomásokkal, és nem kő annyi belőlü(n)k???
neet
neet

Neet,
akkor én most diploma helyett inkább tanuljak villanyszerelőnek, vagy hidegburkolónak? Mertmivel szakikból meg egyenesen hiány van a munkaerő piacon... :wink:
macskanyu

Sziasztok, Jó reggelt!

Macs és diploma téma:
(megint egy énfajta képzelgés): Vésed a falat egy félkész házbn, a gyerek kendőben a hátadon, picike füldugóval; állványon állsz, éppen vakolsz, vagy téglát raksz, a gyerek meg kocsiban gügyög a betonkeverő mellett...
Szokták mondani, hogy átlagon felüli képzelőtehetségem van :lol:

Olyan rossz, hogy ilyen sokan betegek vagytok, de ez is B idő miatt van, kéne egy tartós -10-15, hogy a bacik kidögöljenek! Mi apánk is szenved már szinte 2hónapja hörghuruttal. Bár lehet, hogy kamu, mert mindig akkor jön ki rajta, amikor én állok neki panaszkodni :lol: Próbál rám licitálni, de nem hagyom magam :twisted:
nukada

Na, L, megyek Bendős tornára... Szeptember óta várom, hogy kezdődjön, de jobb később, mint soha!

Kép
nukada

Nukada,

most majdnem ez a helyzet, mert épp építkezünk :mrgreen: egyébként roppant profi vagyok, gipszkarton falak szerelésében, papírom is van róla, hogy sikeresen elvégeztem a képzést és levizsgáztam belőle. Viszont komolyan elgondolkodtam, hogy elvégzem a dentálhigiénikusi továbbképzést és visszamegyek asszisztensnek. 6 nap alatt kerestem annyit, (heti 3 munkanap, igaz reggel 7-től este 10 ig), mint most egy hónapban... :roll: csak mindenképpen ragaszkodtam hozzá, hogy a szakmámban helyezkedjek el.
És képzeld el akkor azt az életképet, ami a meglévő diplomámhoz kapcsolódik: Picike baba a hátamon kendőben, én meg fejem a tehenet és mastitis vizsgálatot végzek :mrgreen: vagy picike gyerek a babakocsiba én meg tologatom a tehenek közt, miközben küllemibírálok... :mrgreen:
macskanyu

öööö.... mi az a bendős-torna?????

tudatlanmacska...
macskanyu

Szép reggelt Mindenkinek :D

Tegnap este Adélon olyan jót nevettem :D Apa újra velünk aludt, ami Adélnak nem igazán tetszett. Végre élvezhette apja helyét a franciaágyon, erre visszajön :twisted:

Nukada,
Van persze rajta garó. Vissza is visszük. Mondjuk én már megbántam, h ezt a fajta babakocsit vettük, de nagyon olcsó volt (35e). Szerintem dög nehéz és pl. nehezen lehet összecsukni, arról már nem is beszélve, h összecsukva hatalmas helyet foglal el. Nekem a csomim elég kicsi, szóval mire betuszkolom, frankóra leizzadok. Az a baj, h amikor vettük nekem már hatalmas volt a pocakom és nem tudtam rajta semmit sem kipróbálni, csak apa, aki lényegesen erősebb és persze neki semmivel sem volt gondja.

Indi,
Tényleg tegnap kellett volna talizni, tök jó idő volt. Ma már megint fúj az a fránya szél :(

Ancsi,
Van a kereken egy pöcök, amit be kell nyomni, ha vissza akarod tenni, jól emlékszel.

Móni,
Már nst? Akkor már te is célegyenesben vagy :D Én is K. Verát akartam anno felfogadni, de már nem tudott elvállalni, szóval nekem a végére maradt az ügyeletes. Persze nem bántam meg, mert baromira kedves volt az is.

Macs,
A szaki képzésen már én is gondolkoztam :lol: A villanyszerelő kb. 2 órát töltött el nálunk és elkért 30e ft :shock: úgyhogy nem volt benne anyag díj. Ja és ezt persze mind számla nélkül. Egy héten legyen ilyen munka 3-4 és már egy szavam sem lehet. :lol:

Kisbetegnek továbbra is bulást!!!

Ákos és Dominó nagyon édesek :D Jól elpartiztak :D

Kép Kép
curse

bendős torna szerintem = kismama tornával

tényleg Macsesz ti házatok hogy áll???? kép??????????
Nekem van szép hosszú elegnacsos pocakszoknyám, de vékony nyári anyagból.. de ha gondolod szívesen kölcsönzöm!

Az lehet, hogy enyém ded egyik napról a másikra átállt a napi egy alvásra amit ebéd után abszolvál??? Kb 3. napja nem alszik el a rendes időben :roll: :roll:

Valamit még akartam, de mit is???
Ja Indi Dominó egyre jobban hasonlít rád (is) !! Skacok helyesek ! :)

Tegnap isteni idő volt!!! Ma meg megint boáááá :x

Minden betegnek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamilla új mutatványa, hogy forog a saját tengelye körül amig el nem szédül - már most kezdi a transzos élményeket!! :o :)

Rylie
rylie

Neet! 10 oldallal le vagyok maradva, s ott írtad hogy a csajod épp hogyan neveli szobatisztává a bölcsit. :lol:

Votív! ++++++

Fibi! +++++

BOLDOG 0.SZÜLINAPOT BARNI! ISTEN HOZOTT!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsanci,
Ez a közös ktsg díj havi? :shock:

Zuzi,
Minden elismerés a játszó téri mutatványért. Nagyon stramm csaj vagy :D

Deni,
Sajnos én is láttam a hiradót :cry:

Kép Kép
curse

khhm játszótéri :oops:
curse

Curse!
és még így is kiesett a böhömlajcsi kocsi kereke? mert akkor szidd le a Bergont! igaz nem sokáig használtam, de nekem nem esett ki, habár nem bolygós.
ancsipancsi

Lányok, help!
Lány itt nyekereg, és mutatja, hogy fáj a pisilés, és csak délután tudom átvinni a dokihoz. :evil:
Mi a ménkű ez meg?

Jajj, és már mennem kell dolgozni! :(

Most el a bányába. :(
zanza

Zanza,
Magamból kiindulva azt mondanám, hogy felfázott alulról. Nekem akkor szokott fájni. De persze még lehet más is :?

Kép Kép
curse

jaaaj, Zanza,
:( ugye nem ez is vesegyuszi, vagy hólyaggyuszi, vagy ilyesmi... :(

Rájli,
tettem fel jómultkorában képet, azóta látványos változás nem volt házügyileg. Ha minden igaz, a radiátorokat szereli épp..
szoknyafelajánlást köszönöm, de én sajna sokkal vastagabb vagyok nálad... :cry: :cry: kövérmacska... :cry:
és nyugi, Füles már régen csak 1x alszik naponta, egy óra tájt és ő is hirtelenjében váltott :)
macskanyu

Ancsi,
Még így is kiesett, nagyon mérges voltam miatta. Ráadásul a gyerek a kocsiban, szóval ez a tökölés... már nem is mondok semmit.
Bőrgyógyi ügyben írok neked pü-t, nem akarom itt szétoffolni a topikot. Lenne pár kérdésem :D

Vica,
Elfelejtettem apát megkérdezni a gázos cuccról. Majd este megírom, ha hazajött.

Kép Kép
curse

Zanza +++++++
jó esetben csak egy kis felfázás (pirosas a pisije?), rosszabb esetben sokminden lehet, de ne kezdj még aggódni, csak ha már van miért. :( És igen, vesemedencéné nagyon fáj a pisilés, főleg az utsó cseppek, de ne gondolj a legrosszabbra (?) még emiatt bármi lehet. Doki!

Cseppencs, ezt nem is én írtam, én téessel szoktam. :?

Most már nem tudok disztingválni: kurva szél.

Rájli,
simán lehet, h egyik napról a másikra átállnak a babák a napi egy alvásra, valahogy nálunk is így volt, de már pontosan nem emlékszem. Egyben viszont eleinte 3 órát aludtunk, majd néha csak egyet, aztán beállt 2-2.5re. De vidd el Kisünhöz, ott 3 óra előtt ritka, h valaki felébredjen, és nem azért, mert uncsi a hely. :wink:
neet
neet

mennyi idiótaság van.... :mrgreen:
persze hang, az köll hozzá...

http://www.7secondsoflove.com/ninja/
macskanyu

Votiv, Móni: köszönöm a tejcis tippeket. Egyelőre a tea és a sör van bevetésen. :)

Kép
Kép
tinu

Zanza!
Biztos felfázott szegényke. Amíg nem tudod dokihoz vinni, aki tuti nem ad rá addig antibigyót, amíg nem visztek pisimintát, talán érdemes lenne addig is pisit venni tőle, és a Kismamában olvastam tőzegáfonya kapszuláról, kifejezetten húgyúti problémákra. Azt írja, kisamamák és gyerekek is fogyaszthatják. Sok jót írnak róla!!!!
zuzmo1

Zanza! Hülye vagyok. Szóval a kapszula neve: CRAN-C
Jobbulást!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

[quote="zuzmo1"] írta:zuzmo1a Kismamában olvastam tőzegáfonya kapszuláról, kifejezetten húgyúti problémákra.

én a sörről hallottam ilyesmiket :) (Neet megerősíthet), de csak 1x próbáltam, akkor is iszonyat fájdalommal járt utána a pislantás, talán még jobban is fájt, meg többször is kellett. (pedig csak fél üveggel tudtam leerőltetni, annyira nem szeretem)

Zanza!
++++++++ reméljük, hogy csak sima felfázás és 1-2 kereszt gennyecske a pisiben, minthogy valami durvább. nekem gyerekkoromban sok ilyen volt sajna.
ancsipancsi

Neet!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Curse!
Én stram csaj :roll: inkább egy kripli.....
brendonosok f@szok, de nehogy már Te érezd égőnek a dolgot! Múltkor az egyik győzködött, hogy milyen szuper az a báránybőr 60 ezerért, asszem az a neve, hogy nyugtató báránybőr, vagy mi, és mondja, hogy ezen a kisbabák milyen szépen megnyugszanak, erre mondtam neki, hogy én viszont olyan k...a ideges lennék, ha ennyi pénzt kellene kiperkálnom, hogy biztos ráragadna a gyerekre is 8) Csak nézett........

Macs!
viccek :lol:
zuzmo1

Remélem Lindi nem bántódik meg, de most kaptam egy fotót Barni babáról és muszájos feltennem... :D

Kép
macskanyu

Ancsi!
Azért Rékának nem kellene még elkezdenie sörözni :lol: Egyébként ilyenkor minél többet kell inni. Sajna tapasztalatból tudom :cry: Az egyik nőklapjában nagyon jó cikk volt erről a témáról.
Lencséd hogy van????????? Megy még a poci?

És akkor ezek szerint most már mindenkinek fizetnie kell? Nincs olyan, hogy államilag támogatott?
Szerintem nem a diplomások számával van a baj, hanem azzal, hogy az milyen diploma. Pl nem értem, miért vesznek föl a jogra annyi embert. Szétszívatják az agyukat az 5 év alatt, és aztán??????? Jön a pofáraesés. Ahelyett, hogy villamosmérnöknek mennének....Nem tudom, nálatok hogy volt, de nálunk a suliban, amikor a továbbtanulásról volt szó, nem mondtak el ilyen fontos dolgokat, hogy mondjuk a munkaerőpiacon milyen szakok a kelendőek, stb.........

Rylie!
:lol: :lol: :lol:
Szerintem simán lehet, hogy Kamilla most áll át 1 alvásra! Ne bánd, könnyebb lesz programot szervezni!
zuzmo1

Zanza: tőzegáfonya tényleg csodákat tesz, szóval azt adjál neki mindenképpen. Nem tudtam csak ezt az oldalt visszaolvasni, de ezt mindenképpen el akartm mondani.

Munkahelyen vagyok, és egy vacak ezer éves gépen nézem a bnetet...

Zuzmó: azt elfelejtettem mondani, hogy állati jól nézel ki, igy szülés után alig néhány héttel. És köszönjük a vendéglátást, Panna pedig egy tünemény. Gyönyörűséges....

Johi
johanna1975

Dr. Homeo Votiv!

Köszönöm a tanácsot! :D
És akartam kérdezni, hogy ismered-e a Traumil nevű komplex homeós kenőcsöt. Állítólag szuper, egy csomó sérülésre jó. Persze nem tudtam beszerezni.......Csak gondoltam, hátha jó kis infó! Feketenadálytő tinktúrát is ajánlották, persze nem volt a patikában. Azt mondták, megrendelik, azóta is hívnak! :twisted:
Fogad helye?
Remélem, az éjszakák megoldódnak lassan!!!!!

Barni mekkora baba!!!!!!!!!
zuzmo1

zuzmo1

Johi!
köszi!
:oops: :oops: :oops:
zuzmo1

Zanza :) bárminemű pisigondnál az oxálsavat tartalmazó élelmiszereket szüneteltetni kell: banán, spenót, paradicsom - biztos van még... Sör valóban jó, de talán nem Rékának :wink: Viszont egy jó széles sálat rátekerni a csípőre-vesetájékra és nagyon sokat inni, akkor is, ha fáj a pisilés, mert csak az segít. Ha nyár lenne, akkor a görögdinnyét ajánlanám...

Zuz :) örülök, hogy jó hasznát veszed a kendőnek :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: