A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok,

Petra,
Ég a pofám. Ennyire. :arrow: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most láttam meg, h. du. irtad, h. Anita pontjaira számitasz, de mi meg Anitával épp egymás után álltunk sorba ma este a Spar vevőszolg-nál és ő nekem adta a felesleges pontjait. Én meg már be is váltottam, ugyanis du. felhivtam őket és mondta a nő, h. most pár edényt soron kivül is adnak. Amikor Anitával ott álltunk rá is kérdeztem élőben is, h. tényleg igy van-e. Mire igen volt a válasz. Aztán bementünk vásárolni, majd a kasszánál szóltam, h. edényt is fizetek, már itt is csodálkozott a nő, ill. amikor mentem már az edényért a másik vevőszolg-os nő csak nézett rám, de mondtam, h. a kolléganője tel-on és az előbb szem-sen is megerősitette a dolgot, ugyhogy ideadta végül. 11 pontom megmaradt. Talán Nusinak is van 15 (?) felesleges. Valahonnan meg csak szerzünk még 2-öt a te 12 pontodhoz. Ezek után nagyon remélem, h. összejön neked is.
A bölcsi neve szerintem nem az, talán Katica, de a legegyértelműbb támpont, h. itt van velünk szemben a Tőke utcán.

Anita,
Köszi még egyszer a pontokat. :D :oops:

Ágimanó,
Megnéztem. A vonalkód minden száma stimmel. Legalább már emiatt ne égjek.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Csak bekuksiztam, mert még főznöm kell, amíg Ádi alszik.

Petra! Nekem talán kallódik a kocsiban pár spáros pont, a sógórnőmnek szántam, de neki már nem kell, úgyhogy péntekig megkeresem, és a talin odaadom.

Anita! Hatalmas gratula!!! :D

Kimentünk délelőtt az arborétumba itt Lökön, jó volt, csak nem bírtam sokáig, nem tűröm túl jól a hideget, de a gyerek miatt muszáj kimozdulni.

Akkor pénteken mindenki jön? De jó lenne!

Zsuzsi! Vigyem a melltartóbetétet?

Még majd jövök! Puszi

Ádimama

Sziasztok!

Tünde! Semmi baj, valahogy összejönnek azok a pontok, úgy néz ki, egyik ismerősöm is tud adni.

Annamari ! Köszönöm szépen, ha megkeresed a pontokat!

Akkor a héten pénteken tali? Már alig várom. Hol és mikor lesz?

Sziasztok!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Annamari!
Eddig úgy néz ki, hogy megyünk pénteken. Csütörtökön fog Tomi oltást kapni, a múltkori csak aznap viselte meg.
Kérlek, hozd már a melltartóbetétet :oops: nekem meg azért ég a pofám, mert nem reagáltam le.... vigyek bogyót? Szólj nyugodtan, ha kell...

Jolka, Anita!
Gratulálok én is az eredményhez, ügyesek vagytok!

Ági!
Nagyon ügyes Dóra! Mostmár lehet figyelni, mit rámol le...

Nálunk meg ma volt a keresztelő, Tomi nagyon jól viselte, egy nyikkanás nélkül tűrte a szentelt vizet is :lol: Kristóf viszont nem akart velünk odaállni, úgyhogy fél szemmel őt lestük :lol: hoztam egy- két képet, remélem be tudom pakolni Kép Kép Kép a húgom lett a keresztanya, az unokaöcsém meg a keresztapa...
Szép estét mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

ééééés végre csináltam vonalzót!
remélem működik...

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Mi úgy néz ki, hogy nem fogunk tudni menni, mert szombaton Gergő hasmenéses volt, tegnap este még mindig hányt és nem akarunk senkit se megfertőzni.
Nagyon sajnálom. :(
Ha később is lesz találkozó, akkor arra remélem, hogy tudunk menni.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk.
Van egy felesleges iwiw meghívóm, ha kell valakinek. Sőt, kettőt is tudok adni, azt hiszem abarátnőmnek is van egy ;)

Puszika, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Én is vagyok. :wink:

Anita!
Én is Gratulálok neked, nagyon ügyes vagy!!!

Hú végig, olvastam a hsz-kat, de azt hiszem jegyzetelni kellett volna közben. :) TEhát , ha valakinek nem válaszolnék, előre is bocsi.

CSajok, akkor péntek 11 óra Tali? Szerdán Megbeszélem Edinával a helyet. Ismerőse, hozzon, akkor pár gyerek holmit?

Tünde!
Lakás csere? Egyelőre én szüneteltetném, legalább addig míg vissza nem megyek dolgozni. Majd csak, ha tuti fix állásom van, akkor mernék belevágni. Főleg, hogy jövőre beakarják vezetetni a lákás/ház adót. Törlesztőrészlet és még kb. 7500 ft már sok lenne havonta.
Ha lejárt a gyed, akkor eddig is meg kellett igényelni a gyest. Csak jobb munkahelyen figyelmeztetik az embert.
Én papíron akarok visszamenni dolgozni. :) Szabikat kivenni, csak több valamennyivel mint a gyed.:)
Szakbarbárt, tényleg érdemes megkeresni. De szerintem a Mák-nál is tudnak segíteni. Vagyis remélem, én oda megyek be.

Nusi!
Sajnálom, hogy még mindig nincs jól Gergő. Jobbulást neki. Persze, máskor is lesz még tali. Havonta 1x tuti. Ugye, többiek?

Zsuzsi!
Keresztelő? Gratulálok a kicsi Tominak!!!
Engem már megörjítenek vele. Mondtam ,csak akkor lesz, ha itt a Tesó. Manónak, csak az öcsém lenne, felesége nincs. Ezért, majd később jegyeztetném be. Viszont Zolkó szülei azt mondják, hogy most az a divat, hogy két kersztszülő van (2 pár). Na ne....

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jobbulást a babóknak!!!!!

Nusi! Képzeld mi ezen a betegségen októberben estünk át, de nekünk 5 nap kórház volt!!! Sajnálom a kicsit, remélem meggyógyul mihamarabb!!

Csajok: Nekem is nagyon nehéz az elválás, már a héten csak húzom-halasztom ezt a bölcsi keresést! Nem nagyon visz rá a lélek!!!! Én, aki mindenhova viszem, húzom, nyúzom magammal a kicsit, és ezért nehéz lesz megszoknom, hogy egyik napról a másikra "egyedűl leszek"!!!! Sajnálom, de a muszáj nagy úr!!!

Jolka: Én is ismerek olyan két éves kisfiút, aki még nem beszél, de mást nagyon ugyesen csinál egyéb dolgokat! Neked manó beszéd helyett kifarag egy szobrot, és így fejezi ki magát!!! :D :D :D

Na szép estét, mert nyűgizik ez a nagy fiú!!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Végre, nincs szél :D

Csajok, hány körül szoktatok a téren lenni? Megyünk ma be.... :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
Gyors kérdésre, gyors válasz. Fél 12 ok? Mi konkrétan a térre nem szoktunk menni, csak ott haladunk át, de akkor ma várunk rátok. Ti mikor lesztek ott kb.?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

A tegnapi hsz-em kámforrá vált :shock: :| Nem értem...

Zsuzsi! Akkor viszem. Bogyó még nem kell, majd szólok, köszi. :)
Nagyon tündér Tomi a képeken! Gratulálok a keresztelőhöz!

Petra! Találtam pontot!

Nusi! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni! Jobbulást Gergőnek!! Szegénykém biztos nagyon kivan :(

Jolka! Szerintem hozhatja a gyerekholmikat Edina ismije.
A két adag keresztszülőnek én se vagyok híve. Nálunk is úgy van, hogy csak a tesóm a keresztanya, majd ha férjhez megy, lesz keresztapja is.
És hogy vagy? Minden oké?

Timi! Megértelek. Én nem akarom Ádit bölcsibe adni (mondjuk ez nem jelent semmit, lehet, hogy az lesz a vége), de ez a 15 hónap is olyan gyorsan eltelt, hogy hipp-hopp itt lesz az ovi ideje is... El se tudom képzelni, hogy nem tudok minden kis dolgáról. Úgyhogy még most kell kiélveznem, hogy én vagyok neki a legfontosabb. :D

Anita! Sajna nem volt body, a mi méretünkben is csak 3 db... :(

Szép napot, sziasztok!

Ádimama

áááááá, nem hiszem el. Tünde, nem leszünk ott addigra :(
Boti visszaaludt. Nem hittem, mert magához képes későn kelt, fél 9-kor. De már a nappaliban lehajtotta a fejét a szőnyegre, bevittem az ágyába, és fel sem ült :shock: Mondjuk elég zaklatott napjai voltak a szél miatt. Mi vmikor később megyünk így. Ha találkozunk jó, ha nem, majd pénteken!

Annamari: köszönöm, hogy megnézted. Ma mindenképp vásárolgatok neki.

Nusi: Jobbulást a nagyfiúnak!

Zsuzsi: Én is nagyon gratulálok a keresztelőhöz, szépek voltatok! Kristófot nem tudod hozni pénteken? Bár nem tudom, hogy lenne el a bébikkel :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Akkor sétálva megyünk a Sparig, ugyhogy fél 1 körül még azon a környéken leszünk. Pü-ben küldjél egy tel.számot és csörgök rád.
Tünde

KépKép
tuzal

Tuzal

Légyszives szavazzál Te is a Mátéra. Nagyon örülne Neki:)

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok,

Mnzsani,
Szavaztam, ami természetes, csak azt hittem v.mi visszaigazolós, bonyolultabb rendszerű, ezért tettem meg csak most. Remélem kisfiad elégedett lesz az eredménnyel.

Zsuzsi,
Elsőre a tesódra azt hittem, h. te vagy. Nagyon hasonlítotok. Látom rk-k vagytok ti is? Ez mise után volt, h. ennyire üres a templom? Más babákat is kereszteltek? Zalánt ugye soron kivül tavaly jan. 2-án reggel 8-kor keresztelték, de nekem még igy is nagyon szép emlék.
Keresztszülőség. Nálunk Zalus kistesójának nagyon úgy fest, h. csak keresztapja lesz, mert a tesóm nem úgy néz ki, mint aki nősülni akar, azért addig még hátha .... :lol: A keresztbe keresztszülőség nekem sem tetszik, de ha Tomit megkérdezed majd pár év múlva, amikor minden oldalról elhalmozzák ő biztos örülni fog. :)

Nusi,
Remélem mára már meggyógyult a kisfiad és ami legalább ilyen fontos, h. ti nem kaptátok el.

Jolka,
Akkor lehet v.mire nem figyeltem oda, ahogy Manó megkapta a nagyágyat ti kihúztatok a hálóból és gyerekszoba lett, v. ti is ugy mint a szomszédaink 4-en fogtok a hálóban aludni?
Lakásadó? Hát szép, jól értem, h. fizetnünk kell a már egyszer megvett lakásért is, nem csak adás-vételkor? Mi jön még? Gyerekadó? Szülök egy gyereket és utána is fizessek? :evil:
Akkor, ha már biztos a péntek 11 megirod, h. Petrát tudjam minél előbb hivni.

Annamari, Anita,
Áruljátok már el hol van ez a bolt? Sose hallottam róla. Amugy tegnap szabaddélutános voltam és barátnőmmel bementünk a Plazaba pizzázni és süteményezni, de benéztünk a Jeans Clubba, ahol meglepve tapasztaltuk, h. ebben a boltban egész sok kisfiú cucc is van, sőt igy elsőre jobb, mint a C&A.

Timi,
És a sorrend nem lehet forditott, h. csak akkor adod bölcsibe Domit, ha már találtál munkát. Nem is beszélve arról, h. nekem is a vezetőnő első körben emlitette mindkét szülö munkahelyéről az igazolást. A bölcsi mivel nem jár alanyi jogon nem vagyok biztos benne, h. beadhatod, főleg, ha nagyon sok a gyerek, de ne legyen igazam. Szerintem minél előbb indulj el a szóba jöhető bölcsikbe.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Annamari!
Köszi előre is :)

Köszi a gratulációkat :)

Tünde!
Római kat-ok vagyunk, igen. Kristófot is soron kívül keresztelték meg, most két gyerkőcöt kereszteltek egyszerre. Mise után volt, úgyhogy azért üres a templom :lol:
Nekünk is azért volt csak kettős keresztszülőség, mert a húgom még nem ment férjhez, az unokaöcsém meg rk pap lesz júniusban és ő nem nősülhet...amúgy meg a tesómmal olyan jó viszonyban vannak, hogy tesóknak hitték őket többször is (fél év korkülönbség van köztük) A húgommal meg valóban hasonlítunk egymásra, azt mondják, hogy főleg ha vigyorgunk. :lol:

Anita!
Kristófot nem tudom vinni, mert akkor neki egész nap hiányoznia kell az oviból. Misi meg gyerkőcöket vizsgáztat pénteken, úgyhogy vagy babakocsival megyünk, vagy akkor jövünk el, amikor ő ráér elhozni minket :lol: Két gyerkőccel meg elég körülményes a költözködés :lol:

Timi!
A bölcsödéről én csak pozitívumokat tudok elmondani! Igaz, hogy nagyon rossz nekünk otthagyni a gyerkőcöket, viszont az az egészséges, ha társaik között vannak, és szerintem igényük is van rá! Kristóf két évesen került be, nem is volt beteges, szeretett járni. Most meg nem is kellett szokatni az oviba. Első héten azért csak délig hagytuk, de ő kérdezte, hogy mikor alhat már ott. B ölcsibe szokatásnál egyedül az az ottalvással volt eleinte gond, később azzal sem, mert rugalmasan megoldották a gondozónők a problémát...
Még annyit tudnék elmondani, hogy a barátnőmnek okt-ben volt 2 éves a kisfia. Úgy volt először, h ogy szept-től megy vissza dolgozni. De úgy gondolta, hogy a kisfia olyan mimóza (ő mondta így... :lol: ) hogy inkább itthon marad vele még egy évet. Erre a gyerek van, hogy este 9-kor húzza a cipőt és mondja, hogy megy bölcsikébe. Minden nap az óvoda felé kell sétálni, hogy láthassa a gyerekeket, hogy játszanak...
De gondolom, gyereke válogatja, mint mindenben...

Szép napot:
Zsuzsi

Nusi!
Jobbulást Gergőnek, remélem a picike nem kapja el... :cry:

Kép
Kép
zsuzsimano

Tuzal

Köszi a szavazást, semmi ördöngösség nincs benne....szeretnénk nyerni:)
Tényleg rendi vagy!

Légyszives szavazzon mindenki egyszer, egy szavazat is sokat számít!

Máté és Zsani
Vendég

Zsani!
Én is szavaztam...

Mindig elfelejtem megkérdezni.... érdekel valakit a Wintherthur biztosító életkezdés csomagja? Az egyik ismerősöm foglalkozik vele. Ha érdekel valakit, írjon egy privit. Garantáltan nem mellébeszélős emberke, lényegretörően, világosan magyaráz...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi,
Elsöre azt hittem te vagy, csak kisminkelve. Tényleg nagy a hasonlóság.
Akkor igy garantáltan nem lesz két keresztanyja Tominak. :lol: Leirtam ugyan a véleményemet a dologról, h. én nem szeretném a keresztszülők halmozódását de bajban lennék, ha mondjuk több testvérünk lenne, mint ahány gyereket szeretnénk v. lenne olyan szivemhez közelálló rokon, esetleg barát a családban, akit szivesen vennék k.szülőnek, de nincs és így könnyen beszélek. Ráadásul Z-nek és nekem is egy testvérem van és gyereket is kettöt szeretnénk. Szóval egyszerű a képlet.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anyáéknál vagyunk. Bence belázasodott a 15 hós oltástól. Az oltást követő 5. napon vasárnap este lett lázas, a hétfő szörnyű volt, hűtőfürdő és vizes borogatás segítségével sikerült kordában tartani a lázát, de 37,5 fok alá nem igazán akart menni. Még este lefekvés előtt kapott egy kupot, ma reggelre már nem volt láza, és ma már egész jól van.
Ha semmi baja nem lesz már addig, csak akkor megyünk a talira.

Zsuzsi! Tényleg nagy a hasonlóság a hugod és közted, és nagyon jók a képek.

Nusi! Kár, hogy nem tudsz jönni. Majd legközelebb. Jobbulást kívánok Gergőnek.

Annamari!Köszi előre is a spar pontot!

Zsani! Én is szavaztam. Sok sikert!

Sziasztok!
Petra
Kép

Kép
ppetra

Petra,
Ez érdekes, mert 7-8 naptól várható bármi tudtommal. Én pár napja már bizom benne,h. megúsztuk mindenféle köv. nélkül. Holnap lesz 2 hete, h. megkaptuk. Egy ismerős kisfiún is kijött minden a múlt héten, ami csak lehet. Láz, kiütés, hurutos tünetek.
Szoritok, h. ennyivel ti is megusszátok.
Hívlak, ha a talit lefixáljuk.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! A bodykat nem boltban vettem, hanem egy csajtól, aki árulja. Eddig 1000-ért adta, mostmár 1100. Szerintem nincs boltja. (igazából a férjem ismerőse)
A Jeans Club-bot amúgy nagyon csípem, bár ott inkább magamnak szoktam vásárolni. 8)

Anita! Végül vettél vmit Botinak?

Zsani! Szavaztam én is a kisfiadra. :) Sok sikert, majd jelezd, hogy végeztetek!

Zsuzsi! Tegnapi hsz-ban én is megjegyeztem, hogy nagyon hasonlít rád a húgod, nagyon szembetűnő :) Csak az a hsz valahová eltűnt.

Petra! Délelőtt írni akartam, hogy tegyél már egy képet Bencéről, de aztán eszembe jutott, hogy pénteken úgyis tali (remélem adddigra jobban lesz Bence), inkább nem traktállak vele. Erre raktál. Ez vmi telepátia. :)

Mi jövő héten megyünk 15 hósra, azok alapján, amit írtatok, előre félek. :? Bár eddig egyik oltás után se volt gond.

Jó éjt!

Ádimama

Petra, jobbulást Bencének! Remélem én is, hogy "ennyivel" letudjátok. Jajjjj, nekünk azért még van 3 hónapunk addig, de már félek előre.
Tényleg, nem kötelezőktől lehet ilyen mellékhatás? Nálunk most azok jönnek...

Tünde, épp akaratam írni, hogy Annamari írta, tud olcsóbban PO-s bodykat vkitől, de nem üzletből.
Vettem cipőt! :D Superfit, 7800 akciósan. Méretünkben amúgy elég kevéske volt. Láttam vagibbat is (persz mérethiányos volt), de aranyos ez is!
Na, meg még kihasználtam az SO akciót :oops: , ha már egyszer szülinap közeleg :lol:

Annamari, igen, sikerült elég jól bevásárolni Botondnak. Egyébként bodykból éppen nem nagyon, mert annyira silánynak találtam a felhozatalt. Mármint az az egy bajom a PO-val, hogy annyira egy kaptafa az egész. Minden bodynk ugyanolyan, csak más színű csíkos :?
Gézengúzban pedig már nem volt akciós KG-s body, meg méretünkben fiús. De holnap hoznak árut!

Zsuzsi, a hasonlóságot én is akartam írni :D

Jolka, mi újság nálatok? Rég nem írtál, nem vall rád!!!! Gyerünk!
Akkor maradunk péntek 11-ben?

Ági, te is írj!

Dóra???

Szép éjszakát mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsuzsimano, Petra, Ádimama

Köszönjük a szavazatokat, nagyon rendesek vagytok!
Jó lenne nyerni, Máté biztos nagyon örülne.
Még holnap (vagyis már ma, szerda) lehet szavazni utoljára és vége...légyszives még katt. egyszer a Mátéra.
Tényleg minden szavazat számít, elég szoros az első három hely.
Természetesen jelentkezek még, nem lenne fer csak úgy eltünnöm, mikor Ti segítettetek nekünk:)

Máté és Zsani
Vendég

ANita,
Superfit jó választás. 21-est vettél?
PO, valóban egy kaptafa, de nekem mégis jobban bejön, mint a Kenguru, amiből két hete vettem az elsőt.
Hol van ez a Gézengúz?

Annamari,
Én is 1100-ért veszem a PO-t az Enikőben.

Bence tényleg nagyon szép ennivaló kis srác. Én ezt már rég kiszúrtam. :)

Oltások. Nem köt. oltásokkal semmi utózönge, de a 15 hóssal várható valóban a legtöbb mellékhatás. Talán mi már megúsztuk?! Anyukám szerint Zalánon azért sem jött ki semmi, mert eddig is elég ellenállónak bizonyult az immunr-e. Hát ugy legyen, de nem tudom mitől függ ez a dolog.

Képzeljétek úgy egy hete teljesen ráizgultam a Szonja névre, itthon is bedobtam, de le lettem szavazva, mondván lánynevünk már volt anno. Zalus Bogi lett volna, ha lány, mert amellett, h. tetszett még a vez.névhez is passzol. Amugy, ha fiú lesz a köv. gyerekünk ő Bendegúz lesz. És én belementem, h. 2. fiúgyereket igy fogjuk hivni, mert Zalus csak igy "menekülhetett" meg ettől a névtől. De mi lesz ha fiú lesz, Gézengúznak fogják csúfolni, na meg a Bendegúz bácsi is milyen és egyáltalán. Gyereknévnek elmegy, de felnőttnek?

Na jó éjt mindenkinek.

KépKép
tuzal

Zsani,
Hú de lelkes anyuka vagy. :shock: :shock: Kiváncsi lennék milyen quadról van szó. Teszel fel képet, ha megnyeritek?
Amugy egy gépről többször is lehet szavazni?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Vagyunk, de pénteken megint uton leszünk.

Zsani én is szavaztam.

Tünde, Mindenki!
baba-mama hét a Corában, február 1-től 18-ig.
Tanuló kutya 5990ft
Megint lehet olcsón venni utazóágyat. Az éves pizsamákat megint beszerzük Manónak.

Ma még jelentkezem a talival kapcsolatban.

Csak ezerrel mosok mindent, mert anyósomék szelni lehet a cigifüstőt. :twisted: :twisted: :twisted: Kabátok már talán megszáradtak.

Petra!
Bence gyönyörű kék szemeivel nem lehet betelni. :)

Annamari!
Köszi, minden rendben, nem érzek semmit. :)

Ja tünde! A Bendegúz a Bem általános iskolánál van, Univerzum mögött.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tuzal, Jolka
Köszönjük a szavazást, rendik vagytok!
Eleinte nem nagyon fordítottam rá sok figyelmet, de aztán mikor a nyerési lehetőség közelébe kerül az ember, akkor belelkesedik:)
Egy gépről egy nap elvileg csak egyszer lehet szavazni. Ha ez tényleg igy működik, akkor igy a korrekt szerintem.
Képet természetesen teszek fel, ha sikerül megcsípnünk valamelyik nyereményt.
Az első hely egy quad, itt megnézheted
http://www.jatekfutar.hu/quadok.html
A legelső sárga quad.

Ádimama, Zuzsimano, Petra, Anita, Tolvethanna, Nagy_Anita, Battatimi és a többiek
Légyszives szavazzatok Ti is a Mátéra. Ez az utolsó nap, éjfélig lehet szavazni és minden szavazat sokat jelent. Olyan jó lenne nyerni, már csak egyszer kell aludni és kiderül sikerült-e:)

MÁté és Zsani
Vendég

Sziasztok,

ZSani,
Biztos, h. csak egyszer lehet egy nap szavazni? Én most 3-at nyomtam és mind3-szor megköszönte a szavazatot.

Jolka, és fiús anyukák,
Belenéztem ebbe a játékfutárba, igaz már hónapokkal ezelőtt jártam itt és megállapitottam, h. nem egy olcsó hely, de nézzétek micsoda szerelőasztalok vannak (első kiv-vel). http://www.jatekfutar.hu/smoby_szerep.html
Épp most vas. voltam a Cora-ba, mert barátnőmnek kellett onnan v.mi, de a febr. az ott mindig a babáké. Hát lehet kinézünk. Annamari, a FP telefon érdekel még? Vasárnap néztem neked, de nem volt és a Plazaban is megkérdeztem a héten. Szokott lenni, de most ott sincs. Ha kapható lesz, szerintem akkor itt a legolcsóbb, mint minden FP. Szivesen megveszem.

Jolka,
Ugye szivatsz? :lol: :lol: :lol: Épp tegnap irom le, h. a 2. kisfiamat mindenki Gézengúznak fogja csúfolni, erre a boltot elnevezed Bendegúznak? Ennyire egy kaptafa a két név? Asszem ma beszélek Z-val. Bár eddig hajthatatlan, ugye én meg megigértem és az igéret szép szó ....

Találkoztunk ma Csillával, de csak azért volt de. a városban, mert beteg, ezért megint nem tudnak jönni a talira. Megbeszéltük, h. majd nyáron ők is csatl-nak.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Zsani!
Szavaztam mégegyszer! Most úgy látom ti vezettek...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Tigrissel szerettem volna szánkózni ......
Kép

.... de ő sajnos mégsem fért fel.

Kép

KépKép
tuzal

Sziasztok!!!
Végre én is idáig jutottam!!!! velünk minden ok. de nem sok időm van mostanában, na meg türelmem sem volt gép elé ülnöm, ui. gondjaink vannak!! na nem Petivel szerencsére, meg nem is a házasságunkkal!!!! e kettő a legfontosabb, a többi meg majd csak megoldódik!! :cry:
látom ismét tali lesz!!!Sajna azt hiszem erről megint lemaradtam, ui. későn vettem a lapot, és a péntekem tökig zsúfolva! Annyira sajnálom!!! :cry:
Hétvégén ui. képzeljétek bálba megyünk (minden probléma ellenére) hátha jót tesz egy kis kikapcslódás! így aztán pénteken megyek fodrászhoz (kb 10 hónapja voltam utoljára!!!!!), szombaton ui. már nem tudott elvállalni. (ja, de anyukám jelentett be erővel, mert se kedvem sem idegzetem nem volt most a a fodrászatosdihoz!!! :? ) erre anya tegnap szólt, h. bejelentett péntek délre! du. pedig a sulinkban lesz ünnepség, ahol meg kéne jelennem!!így aztán már délelőtt ki kell menjünk anyáékhoz, h. petit ott tegyem le aludni, és mire jönnöm kell a fodrászhoz anya végez a melóban és ő lesz estig petivel!ja, mg időközben remélem az apja is hazaér a gyereknek!!

Kép
dora1980

ja, én is szavaztam!!!!!

Kép
dora1980

Zsuzsimano, Dóra
Köszönjük Nektek is a szavazatot, minde szavazat sokat jelent!

Tuzal
Nem tudom, a játék leírásában van, hogy egy gépről egy nap csak egyszer lehet szavazni. Hiába katt. többszőr a képre, állítólag figyeli valami háttérprogijuk és csak egy szavazatnak veszik.

Aki még szavazna, az itt meteheti:)

Ja és elvileg kell ma új sorrendnek fent lenni, ha megvan, akkor jövök és megírom!

Máté és Zsani

Vendég

Sziasztok!

Kicsit írok magunkról! Olvasni szoktam, csak én is lusti vagyok írni!
Dórámmal nem tudom mi van?! :shock: Olyan kis nyügi, és állandóan aludna! Az állást gyakorolja, volt is már nagy kopp! :?
A legélvezetesebb dolog a fehérnemüs fiók kipakolása, ugyanis abban tud kapaszkodni! :o
Tegnap már megvettük neki a névnapi ajándékot, fisher- price elefáni, és már oda is adtuk! Keriaputól pedig megkapja a pancsimanókat! Ha hamarabb tudom a Corás T. Kutyust, lehet inkább azt vettem volna! :cry: Na mindegy! Majd meglátjuk!

Zsani már én is szavaztam! Tegnap is!

Tünde! Olyan helyes ZAlán! Nagyon tuti a sapija!!!
Névválasztás! Nekünk a Hunor név tetszett/tetszik! Szülőknek sajna nem jött be! Pedig jól hangzik!

Petra! Bence ezekkel a szemekkel sok csajszit le fog venni a lábáról!

Jolka! Olyan ritkán írsz!

Anita! Köszi! Mit vettél Botusnak az S.OLiverben? Én ott csak nézelődni szoktam. :oops: Jó az anyaga? P. Oliverrel egyezik a vélemény, de nagyon jó mosó. Nekem is jobban bejött, mint a K.G.

Felkelt a kicsikém! És visszakómázott! :shock: Remélem nincs baja!
Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Tünde!
Bocsi! Nem direkt volt elnéztem. :D
Nagyon cuki Zalán, a képeken, jó nagy tigrise van. Manónak jóval kisebb van. Azzal szokott aludni. Diégónak hívják a jégkorszak után. De ő csak annyit mond, hogy gaga. De, hogy lett Diégóból GAGA? fogalmam sincs.
Szánkóra vettétek, vagy csináltattátok a támlát? Zalán használja a játék sarkot? Ugye az látszik az első képen?

Igen, 4-en leszünk majd egy szobában. Míg a kisebbik be nem tölti az egy évet, majd csak utána kapják meg a kisszobát gyerekszobának, ha még itt leszünk. :)

Húú szuperek a barkácsasztalok, csak egy bibi van, nagyon drága. Manóé kb. 6eft volt. Elég is neki, mert úgyis a papa szerszámaival és csavaraival játszik. :)

Dóra!
Remélem a gondjaitok, hamar rendeződnek.
Kár, hogy megint nem tudsz jönni, De következő talira semmi "kifogást" nem fogadunk el. :wink: :D
Sulidban bál? Nálunk is szokott lenne, de nem hívnak, ugyan nem is baj. Te ennyire tartod a munkahelyeddel a kapcsolatot? Ha feldobnám a tappancsot sem érdekelné őket, pedig elég sokat dolgoztam anno, na persze a millió szívesség is ott van. :D
Szép legyél, és várjuk a képet a ruhádról , a fizurádról...!!! Jó szórakozást majd nektek!!!

Zsuzsi!
Szárító nektek a mosógéppel együtt van, vagy külön? Mennyi ideig mos szárítással együtt? Nem nagyon gyűrött utána a ruha? Már apánk én is lassan beadagoltam, hogy kellene. Mert ebbe a hatalmas lakásban képtelenség teregetni télen. A falak meg penészednek. :( Neten már utána néztem de általában kb. 6kg ruhát szárít. Tehát, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatodra, hogy milyen? Érdemes-e belevágni. Mert elég boros az ára.

TAli, elfelejtettem megkérdezni, séta után pedig valószínű Edina ebédelni volt, de majd ma a z. bölcsi megkérdezem.

SZép napot nektek!
Ja padlón vagyok, nagyon, de már panaszkodni sincs kedvem, ma nem jön össze semmi sem, már milliót bosszankodtam. MÁr csak röhögni tudok, hogy milyen szerencsétlen vagyok. :lol: :lol: :lol:
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóra!

Ritkán írok???? Én???? És TE????? :) :lol: :lol:
Vagyok én, csak péntektől keddig Zolkóék voltunk Manóval. Segítettem egy kicsit anyósnak. Egész nap gép előtt voltam szinte, de nettet, csak "írásos engedéllyel" lehetett használni. :) Ugyan is ez a munka eszköze (könyvel), meg is értem hogy félti, de akkor is.... :)Tehát ezért nem jöttem most olyan sűrűn, de most már vagyok. Remélem tényleg nem betegség bujkál Dóra babába. Nem lenne jó. Zolkó mesélte, hogy rengeteg beteg ember van a fősulin, remélem nem hoz haza semmit. Tipikus hipo. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!!!
nem, nem suliban lesz a bál. ott péntek du. lesz egy ünnepség, amire meghívtak! egyébként igen tarom velük a kapcsolatot, majdnem hetenként bemegyünk, szívesen fogadnak, petit hozzák viszik a suliban!! :D a bál a szülőfalunkban lesz: vadászbál... a tesóm és apukám a nagy vadászok!!!és lassan már a fiú unokákat is azzá neveljük! :wink: jövök még, de peti felkelt! 12.40 óta aludt!!

Kép
dora1980

Dóra!
Panaszra nincs okod, Petinek van alvókája. :)
Vadászbál? Az jó mulatság lesz! Az öcsém is olyasmi lesz. Ruhatára csak zöldből áll.:) Fejeseknek szoktak menni vadászatra besegíten, persze egy kis pénzért a fősulin. Most végez, vadgazda mérnök lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági!!!!!!!!!!!!

Bocsi!!!
Már nem az első esett, nem szóltál még. De már megint le Dóráztalak. :lol: bocsika:) Tehát a 16:55-ös hsz-s neked ment. :)
S. olvért mi sem úsztuk meg.
Manónak egy inget, egy vékony pulcsit és egy övet vettünk. Jó vásár volt.

szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Nem kérdőre akartalak vonni! Értettem, hogy nekem írtad!
Hol vásároltál az S.Oliverven?Debrecenben? MI lesz még a Corában? Néztem a honlapot, de nincs még rajta a katalógus!

Dórám állandóan felhúzza magát az ágyba kapaszkodva! :twisted: Kész vagyok! Egy kicsit ülhetett volna még a popóján! :lol:

Ügv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Most már Tuti: TAli 2007. 02 .02.-án Pénteken 11-től-13-ig Baba-mama tali a vasutasba. De most a klubhelységben lesz hátul.

Ági!
Tudom, hogy nem kérdőre akartál vonni. :D
Most már nincs megállás és pihizés, állandóan a gyerkőc után kell menni.
Cora katalógust és sem láttam, csak Muti mondott be pár dolgot. Kismama ruhák, baba, gyerek felső és alsó ruházat, pizsamák, kiegészítők, kiságyak, játékok, ilyenkor nagyon jó árban szoktak lenne, tehát érdemes megnézni. Kislányruhából mindig nagyobb a választék.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsani, szavaztam már tegnap is, csak nem írtam :wink: Ma is :D
Hajrá!!!

Tünde, gyönyörűség ez a Zalán. Sok olyan név van sajna, ami gyereknek szuper, de felnőttnek... :? És persze viszont is. A Zalán amúgy nagyon tuti választás, nekem is nagyon tetszett és még tetszik is. :lol:
Na, és nagyon kafa Zalus kabija :D
Cipő, a 20-as bőven elég! A 21-es írtó nagy volt. Aztán, ha nem lesz annyira hideg, hogy két harisnya, két zokni kelljen? Ma ki is próbáltuk, szuper (azért még ebben is van hely). Enikő bababoltban még sosem voltam, pedig így, hogy írod, rémlik már, hogy emlegettétek, hogy olcsóbb picivel a PO:

Jolka, én is jót somolyogtam ezen a Bendegúz-Gézengúz dolgon :D

Ági, az az igazság, hogy ilyenkor 50%-os akciónál elég jól ki lehet fogni a ruhákat az SO-ben. Kapott ilyen vastagabb, kötöttes kapucnis pulcsit B, az jó lesz tavaszra akár kabi helyett. Alsót felsővel, mintegy kis tréning, még egy pulcsit. Ez a tegnapi... de az akcióban már vásároltam :oops:
Anyaga amúgy nagyon szuper. Ezért is örülök neki. Így, akciósan azért 2-3-4 ezrekért gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokat lehet találni.

PO body: egyértelműen, magasan a legjobb. Csak tényleg kár, hogy olyan egyforma... asszem szezononként (bár még sok szezont nem éltünk át, de tavaly tavasz-nyár, meg most ősz-tél.. ugyanazok a minták, csíkok... stb. De tényleg szuper, és csak ezt használtuk szinte, meg a mostanival együtt 3 KG-t.

Cora: én is hallottam erről a baba-hétről, vagy miről. Állítólag a Hipp bébiétel is szupi árban lesz. Mi még néha eszünk, főleg, ha úton vagyunk. Meg márciusban elutazunk egy hétvégére, lehet, jó lenne beszerezni egy kis készletet.

Akkor péntek 11. Remélem, időben érkezünk :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ági, pü :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Istenem, hogy mindig bambulok :roll:

Petra, gyöngyörű szemei vannak a fiadnak! Mennyit nőtt ő is megint... kéééész! :D

Csilla, jobbulást! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Nyáron nektek sem fogadunk el kifogást. :wink:

Nusi, Ti hogy vagytok?

Most beszéltem Timivel, ők is betegek, így ők sem jönnek.

Anita
Kép
Kép
_anita_

na, sziasztok!!
talán végre Peti elaludt!! elég későn alszik el, de mit várjak, ha nappal ilyen hosszan szunyál.csak néhány szóra jöttem,mert jön a született feleségek!! :lol:
ja, nagy reményekkel ne legyetek báli kinézetemet illetően, ui. nem csinálunk most nagy ügyet ebből. a fodrász csak vág néhány cm-t, mos+szárít.pénteken hiába is csinálna mást, szombatra szétaludnám. ruha ügyileg meg igen nagy bajban vagyok! :cry: van egy szoknyám+zakóm amit felvehetnék, de egy felső mindenképp jó lenne hozzá, de most eléggé pénz szűkébenáll a helyzet... :cry: :oops: van egy ingem, ami szükségtől esetleg elmegy, de nem igazán ... na mgyek filmezni

Kép
dora1980

Jolka,
Zalus kb. 5 évesen éri be a tigrist, valóban hatalmas. Ha ma már annyi szó esett a Cora-rol megemlitem onnan van és a Debi Plazaban pont dupla áron látta Anyukám. Annyira puha plüssböl van, h. én is naponta többször dögönyözöm. Aranyos lehet Manó, ahogy már beszél, szerintem mi is fogunk, csak még a babanyelv a fő beszélt nyelv. Barátnőm két évesének most van a mijjjjjaz korszakban, hát ennivaló, már alig várom, h. mi is ott tartsunk.
Mikor Áginak irsz, de Dórát is bele akarod vonni, ird azt, h. Dóra anyukája.... Igy egyértelmű.

Ági,
Nem akarlak elkeseriteni, de én is, mint minden szülő alig vártam, h. Zalus tudjon helyet változtatni ..... na hamar más lett a véleményem, de akkor már nem volt visszaút. Nálunk Zalus kipakolja a szemetet, összeszedem, addig kiszedi a cipőket még le is nyalogatja a talpukat (ez jó, mert nem kell mosni), na mire azt visszapakoltam a saját ruháit gyepálja meg, azokat is vissza és már tuti kiszedi a pelenkatartóbol a pelusokat ... folytassam a sort? De talán már látoma fényt az alagút végén, mintha kezdene a pakolós korszak csitulni, de nem kiabálom el.
Anitával egyet értek az SO most nagyon jó áron van, vagyis ami még megmaradt az őszi-téli kollekcióból. A héten én vettem egy Benetton pamutpulóvert is, de a minősége mélyen az SO alatt van, csak most már ott is elég jól lementek az árak és ennyiért megérte. Amugy ez a nyh-i benetton nem tart bébit, de idén már talán lesz. Nézz be az SO-ba (bár már kicsit kiválogatták a cuccokat).
Lányok remélem nem közületek vette meg v.ki a kinézett 92-es bordó pulóvert. Meg ne lássam Botondon, Márkón ... mert irgumburgum. :D

Anita,
Zalán évek óta nagyon tuti befutó volt. Nincs még egy ennyire tuti nevünk. Azért majd ne röhögjetek nagyon, ha mégis Bendegúzgézengúz lesz a kistesó.

Dóra,
Sajnálom, h. nem értek rá. Majd legközelebb. Jó mulatást.

Betegeknek jobbulást kívánunk.

Tünde

KépKép
tuzal

Ágimano, Anita
Köszönjük Nektek is a szavazatokat, rendik vagytok...ez már a véghajrá.

Ma sajna nem tették fel az akutális állást, szóval már csak 5-én lesz végeredmény hírdetés.
Nem felejtem el, hogy segítettetek és jelentkezni fogok!

Még 2 és fél óra van hátra a szavazásból, aki még akar szavazni, gyors megteheti, tényleg fél pillanat alatt megy az egész.

Köszönjük mégegyszer a segítséget!

Máté és Zsani
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: