A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

NAGYON NAGY GRATULA LINDINEK ÉS ISTEN HOZOTT BARNI BABA!!!! :lol: :lol: :lol: Méretek :shock:

Fibi,
Okés értekezzünk majd spanyol ügyben :wink: Uradnak jobbulást!!!

Móni,
Egyenlőre saját magam szeretném feleleveníteni a tudást, aztán utána keresek tanárt :? Bár jobb szeretek magamtól tanulni, de a kiejtéssel azért bajban lennék :D

Szrek,
Jót röhögtem a torna mutatványodon :lol:

Deni,
Kiságy :lol: :lol: :lol: És ma már hogy vagyogatsz?

Votiv,
Isti tényleg nem könnyíti meg a napjaidat, de talán a bebörtönzés használni fog :D

Tinu,
Ne aggódj, nálam is az elején Adél egyfolytában kézben és a hasamon aludt. Aztán szép fokozatosan átszokott az ágyunkra. Most már azon kéne el kezdenem dolgozni h talán a kiságyában is aludjon :D :wink:

Bkrityo,
Gratula a vizsgákhoz, a 4-es átlagohoz meg pláne :D A kisfiad gyönyörűséges :D

Kép Kép
curse

Zsan,
De jó h te is már itthon :D Egyébként anno nálam sem tudták megmondani h mitől van :? A lényeg a lényeg h minden rendben van Mersével :D

Kisbetegnek jobbulást!!!

Kép Kép
curse

Deni,
jácint? :D nincs is még névnapod :lol: vagy... ?

köszi, aranyos vagy, de én nem tudok Budáig elvezetni (max az Örsig merek), ugyhogy ahhoz is mindenképp Zsolo segitségére szorulnék, hogy Hozzátok elvigyük B-t... :( én hibám, miért vagyok nyul... :roll:

Recca,
miéééééért????? probálkoztok, és nem jön össze? vagy van valami nögyogyászati problémád? :( bocs, ha tul vindisgréc vagyok....
fibi

Rec :) Akkor Neked is egy adag ++++ meg drukk, hogy mielőbb úgy legyen, ahogy szeretnéd!

Fibi :) Én akkor már meg sem merek szólalni, hogy ded meg milyen szépen alszik itten, nemsokára már kelni fog...

Macs :) Én a Bartók Bélán találtam egy kismamaboltot, ott alkalmi cuccok is voltak és nem méregdrágán. Ha a Móriczról elindulsz a Gellért felé, akkor jobb oldalt elhagyod a Rossmannt és egy farmer-, fehérnemű- meg bizsuboltot, és egy kis üzlet (még a Humanic előtt), de ki is van írva. Talán Zuzi tudja a pontosabb címet, ő is ismeri :roll: Meg Votiv említett egyszer a Krisztina körúton vmi üzletet, meg a Mammutot, több nem jut eszembe :roll:
denizsa

Macs,
tudod, hogy szeretettel várunk :wink: any time :D

Rec,
enyim meg a lábosaival csörög, csak hogy apa felébredjen... :roll:

ÉS az elmult 10 percben KÉT hirdetési ujság is felhivott, hogy hirdessem náluk a házat!!!! :twisted: :twisted: :twisted: (tegnap jelent meg az Expresszben....)
fibi

Én ma annyira szénné égtem a menő Brendonban :oops:
Most nem fogok jó reklámot csinálni a bergonnak, de hát annyira pipa lettem. :evil: Sajna muszáj volt elmennünk vásárolni és hát a legközelebbi bababolt az sajnos a Brendon :( Bementem a boltba, aztán egyszer csak az egyik kerék elhagyott minket, visszaraktam, rápattant frankón, megyek fél méter, megint leesik, mutatvány újra, aztán fél métereként ismétlődött. Persze ez idő alatt már minden eladó engem nézett és talán magukba röhögtek, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Aztán gondoltam, h ha már ennyire a kp-ban vagyok, akkor inkább gyorsan leveszem a polcokról a cuccost, aztán irány a pénztár és húzok el. Régen éreztem magam ilyen kellemetlen helyzetben. :oops: Az egészben az a bosszantó h alig használtuk és ennyit nem bírt ki, pedig nem egy gyerekre terveztük. De már látom, h a második gyereket nem fogja kibírni, szóval a kövi márka biztos, h nem ez lesz.

Kép Kép
curse

Fibi :) Ja, kicsit süsü vagyok, ez nem jutott eszembe, hogy hozzánk is milyen bajos eljutni :( Hiába, MUSZÁJ közelebb költöznötök!!! :wink: És nincs névnap meg semmi, csak úgy... :lol:

Curse :) Köszi, már egész jól vagyok :D És Ti?
denizsa

Curse,
babakocsi, jááááj :? :x És köszi, meg okés :)
fibi

Curse :) Ez sztem sokkal égőbb a Bergonnak, mint Neked! Na meg a Brendonnak, hogy az eladók még csak nem is segítettek egy kismamának, vagy nem ez a dolguk?? ja hogy ez emberi szívesség lett volna, ha már egyszer eladták Neked azt a sz@rt?...
denizsa

Deni,
köszönöm :D ha le tudom passzolni a büdös kölket, akkor feltétlen megnézem :)

Curse,
ahelyett, hogy segítettek volna.... :evil: sztem nem te égetted magad a bébimobillal....
macskanyu

Na igen a lényeget nem is mondtam, én akkor éppen egyedüli vásárló voltam, és tudjátok az eladók kalákában beszélgettek.

Az a baj, h én olyan típus vagyok mondhatni gátlásos, h ha én úgy érzem, h nem vagyok abba boltba való vevő, akkor tök szarul érzem magam. Nektek még nem volt olyan érzésetek, h kinéznek benneteket az adott boltból, csak azért, mert farmerba mész be. Pedig simán megtudnál bármit venni, csak mégis. Huh, ezt most nagyon nehéz megmagyarázni. Nem szeretek ilyen helyeken vásárolni. A brendon cuccait is meg tudnánk venni, csak én olyan szinten tartom pofátlannak az áraikat.

Kép Kép
curse

És még a nap csúcspontját, nem is meséltem. Anyu feladott egy csomagot tegnap, amit ma kaptam meg a következőképpen. Éppen nekivetkőzve etettem Adélt, csöngetnek. El kezdek visszaöltözni, már majdnem odaérek az ajtóhoz, még egyszer csöngetnek, kiérek a kapuhoz. A postás állt ott és megkérdi: rossz a csöngönk? mert már az értesítőlevelet kezdte el írni :shock: Mondom mi van? Azért, mert nem repültem ki fél perc alatt a kapuhoz és összességében 2 percet kellett várnia, ő van felháborodva??? :shock: Komolyan annyira pofátlanok tudnak lenni emberek. Ez a minimum, h vár egy kicsit, ha már anyám egy csomó pénzt kifizetett a feladásáért.

És még csodálkozom, h már megint nincs elég tejem :? Bocsesz, csak ki akartam írni magamból, mert máskülönben szétrobbanok.

Kép Kép
curse

Curse,
ilyenkor az ember előveszi az iróniát! Legalább is nekem bevált fegyverem dühöngés ellen. A múltkorában volt egy igen tré napom, mindenki összelökdösöt a villamoson, nyűgös volt a gyerek, hülyének akartak nézni a pénztárnál stb. nyalánkságok,szóval tele volt a pettyes napozóm. Aztán bementem a patikába, ahol is épp valami termék-tanácsadás volt és a kisasszony rárontott minden potenciális vásárlóra, elég arrogánsan (ezt már alapból utálom, ha érdekel a téma, úgy is odamegyek). Hozzám is jött rögvest, hogy " hagy ajánljam a remek termékünket, ez egy csodálatos krém, amelynek a használatával megszépül.." és folytatta volna, de belemeredtem az arcába szegénynek és halálos komolysággal megkérdeztem: " Miért??! Annyira csúnya vagyok??! " A patikában hirtelen csend lett, szegény lány teljesen zavarba jött és "nemnemdehogy..." motyorászás közepette visszavonult a kis asztalához..
Így utólag sajnálom picit, de én legalább nem húztam fel magam...
macskanyu

Macs,
Láttam lelki szemeim előtt az esetet és olyan jót mosolyogtam :lol:
Apa is mindig cseszegett, h olyan dolgokon felkapom magam, amin nem kéne. Próbálok javítani a dolgon, a várandósság alatt már majdnem tökéletesre vittem a dolgot, de most megint kezdek bele visszazuhanni. :( Nálam két dolog szokott történni. Ha csöndben maradok, akkor magamba puffogok még napokig, ha kinyitom a számat, akkor viszont tutira megbántom azt az illetőt. Apa mondta h egyszer már be fognak nekem mosni :D :D Ilyen szempontból apát tökre irigylem, ő olyan nyugodt és kiegyensúlyozott tud lenni bármilyen helyzetben.

Deni,
Köszönjük most már mi is jól. Apa meggyógyult, nekem meg szerencsére nem volt komoly a tegnapi :D

Kép Kép
curse

Bakker... nézelődtem a neten, csak a kíváncsiság miat, találtam egy nekem tetsző szoknyát, olyat, aminőt elképzeltem, hogy szeretnék és

13990 magyar forint Kép Kép Kép Kép

látom már nem lesz énnékem csinos szoknyám....
macskanyu

Macs,
A varrónő, akit ajánlottam, nekem varrt terhes szoknyát és annak a díja kb. uannyi volt. Csak az a baj, h szerintem ennyi idő alatt nem tudná megcsinálni.

Kép Kép
curse

hát ez az, ezért gondoltam, hogy veszek egyet....

naívbutamacska...
macskanyu

Ilyen fazonú szoknyát szeretnék...álom-álom....

Kép
macskanyu

Macs, nézd meg ezt is:
www.christinamoda.hu

Deni, ez állati jó kép!!! :D :D :D :D nekünk is ez kéne.
ágyat újra összeraktam, volt benne egy óra üvöltés de semmi alvás, pedig előtte majdnem két órát sétáltunk a napsütésben...
köv. lépésben beszerzek olyan nyugtatóinjekciókat, amikkel az orrszarvúkat szokták lenyomni...

ruhapróba is megvolt, már most szépségesen szép, pedig a díszítések még hibádzanak. És még derekam is van benne - persze csak hátulról.

Móni, most már Te vagy a következő a szülést tekintve! :D
(aztán elvileg én :shock: hűha! :D)

votiv 8)
votiv

Kép

Huuuu,Draga Kisfiam 20 perce aludt el,1,5 oras kuzdelem utan :shock: En beteszem a kisagyba,ha mar latom,hogy almos,es alt. 15-20 perc alatt bealszik,ez a mai rekord volt.

LINDI! :)
Kép Kép

Nem semmi meretekkel szuletett Barni :shock: :D

Dicsereteket Akosrol ill gratulakat vizsgakhoz koszonjuk szepen :lol:

Reka,Lencsi,Abel-gyogyuljatok meg!!!

Nukada :)
Sorstars :D En sem voltam meg berugva soha,mindig csak mondom,hogy majd jol berugok egyszer. Mondjuk nagyon nem birom a piat meg amiket en szeretek,azok jooooooooooo dragak.
Pl a sort vagy bort nem birom meginni.

Jajaj,beszedhez kapcsolodo tanacsok nagyon jol esnek. :D

Recca :)
A PSZF-en tanulok, banki szakugyintezo szakon. 2 eves,ez volt az 1. felev.

Zsanci :)
Nagyon orulok,hogy mar jobban vagy :D

Fibi :)
Zsolonak jobbulast!
En meg egyaltalan nem merek itt Pesten vezetni :( Kizarolag Hatvanban szoktam.

Szrekuc :)
Mi eddig 3szor vagtuk Akos hajat.2szer hajnyiroval,legutobb meg olloval,no,az nem volt egyszeru...es tokre besurusodott Akos haja,nagyon szep.

Es az en fiamnak olyan utemben nol a korme es a haja,hogy meg en is megirigyelnem :shock:

Macs :)
Kép Kép Kép Kép

NAGYON TETSZIK!!!
bkrityo

Ez tényleg nagyon csini :D Egyébként, amit Deni írt a Móricznál, az tényleg jó bolt és időnként szoktak árengedmények is lenni.
Én még a Baross utcában vásároltam anno, csak nem emlékszem hány szám alatt van. :?

Kép Kép
curse

Curse,
nem baj, meg fogom találni :)

Votiv,
én is a christinamoda-t néztem ki egy lehetőségnek, ráadásul ott van Apa melóhelye mellett :)
macskanyu

Macs,
Arra emlékszem, hogy a bolt ha a Petőfi híd irányába mész a körúton, akkor a körút és Baross utca kereszteződésénél jobbra kanyarodva van és onnan még pár száz méter, jobb kéz oldalon.

Kép Kép
curse

Votiv,
Próbáltad már a pálinkás kenyeret? :lol: Tudom nem szép ilyet írni, mert tényleg rémálom lehet ez az alvás dolog, de ha már a nyugtatóinjekcióknál tartunk :lol:
És mikorra lesz kész a ruci?

Kép Kép
curse

Macs :) Na amilyen szita agyam van, ezt ajánlotta múltkor Votiv!csak én körútra emlékeztem a Moda helyett :oops: (de legalább a Krisztina stimmelt :mrgreen: ) ezt most lehet a terhességi amnéziára fogni, vagy csak szimplán hülye vagyok? :lol: És nagyon szép a szoknya, amit kinéztél!! A sztori meg óóóriási :lol: :lol:

Curse :) Én tökre megértelek, én is ilyen vagyok, és nálunk is apa a "kiegyensúlyozott", próbálok tőle tanulni több-kevesebb sikerrel :lol: :lol: És szupi, hogy már jól vagytok! :D

Votiv :) Nyugtatóinjekció :lol: :lol: És nagyon csini kismama vagy, tuti döglesztő leszel a szép ruciban! :wink:
denizsa

Sziasztok!

Macs,
pöttyös napozó :mrgreen:
akkor legyen a blood-izé-magic cd, ti vagytok a szakértők ;)
esetleg Fibi palacsinázós izéjén megejthetjük a szajré átadását :D

esetleg nem terhes szoknya?

Curse,
brendonosok :twisted:
egyébként tesómék Bergonja is pontosan ezt tudja :D
és postások már csak ilyenek egy csomószor kellett a postára zarándokolni ajánlott levél stb miatt főleg h ha nem a megszokott postás volt - az egyből írta a papírt

Kriszta,
Ábelnek is bazi gyorsan nő a körme :shock: de a haja sztem nem olyan gyorsan

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macs, van egy baba-mama bolt a Bakáts tér, Tompa u. sarkán. Illetve a Kálvin téren a Városkapu "plázában", nekem ott sikerült jó kismama nadrágot vennem.
Tényleg, nem kell egy kölcsönbe? :wink: Lévén, hogy csak egy van. :roll:
zanza

Curse :) ez kizárólag a babaolt dolgozóniank égése és nem a tiéd!!! felháborító, hogy ott nevetgéltek és nem segítettek!
:evil: :evil: :evil: És nem te vagy a béna azrét, mert leesika kerék, én is jártam már többször is úgy, hogy elhagytuk a hátsókat. Meg is tanultam, hgyo vékonyhegyű toll vagy kötőtű legyen mindig nálunk :shock:

Neet+Vera :) akkor nektek ma jó napotok van! Én nem sajnálom a palacsintát, de a szép kis kompániát annál inkább. Tegyetek fel
képeket :)

Ma kellett volna Kuszába mennünk, oylan csodálatos idő van!

ZSan :) De jó, hogy már otthon fordítasz! khmkhm... Szüléskor is fontos a kellemes látvány :wink:

Zanza :) ó de sajnálom a talit - remélem, Réka hamar kilábal a nyavalyából!

Deni :) baromi jó a kép - én is beszerzek egyet a büdöskölöknek asszem :lol:

Recca :) jön az a baba nemsokára, meglásd! Bizony értem, amiről írsz...

Zuz :) sérülésmentes kölköknek örülünk, fogzáshoz kolléga sok erőt és türelmet kíván - nálunk is visítás van belőle :(

indianyo

Macs:
Én a Brendonban vettem egy nagyon szép szoknyát, pont le volt árazva... így "csak" 7e volt. Drappos, rakott és ki van hímezve. Ha tudsz nézz el oda (is), mert most vannak a téli cuccok leárazva!

Curse:
Kicsit kétségbe estem, mert ugye pénteken vettük meg a Bergon kocsinkat... De két év gari van hozzá, miért nem viszitek vissza? Vagy ez volt az első ilyen?

Votiv:
Utánatok meg én jövök... Vagy egyszerre? :)

:wink: Mindenkinek, aki betegskedik, jobbulást! :wink:

Én ma voltam pedikűrösnél, ennyit már megérdemeltem... Pláne, hogy anyukám a pedikűrös :D

Kép
nukada

[quote="szrekuc"]
írta:
szrekucesetleg nem terhes szoknya?

Szrekuc, ekkor a szoknya terhes, nem? :roll: :wink: Mérges kigyó, vagy mérgeskígyó. :wink:

Bocs, nem kekeckedni akartam. :wink:
zanza

kekeckedj, dír!!!!ez az, amit sose tudok :)

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
én is pont ilyen vagyok! :? de sebaj, egyszer bölcsek és okosak leszünk!!! 8)

Móni,
te kinél szülsz?

majd még irok este, akkor pretty on leszek, csak,h a topik cime ne vesszen kárba... :lol:

Fibi,
férj vágta az arcomba a forditást, mert ő most épp ÁMOKFUT!

ha ezt a pár hónapot kibirjuk egymás mellett, akkor asszem (talán!) már mindent kibirunk!
ne tudjátok meg...van a lent, mi meg a nagyon lent vagyunk épp!!! :lol:
de most, két napi pihenés után, én egy kicsit jobban látom a dolgokat. Ő egésznap arról beszél,h valszeg ez az Irország volt élete nagy lehetősége, amit el kell szalasztania, és ettől totál padlót fogott...a többit most nem is mesélem...
ja, és megjött az új, update-elt közösköltség: 50m2-re 40.000 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tádám!!!!!!! és ebben még nincs villany, telefon, stb luxus... :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rek,
a blood, sugar, etc magik tényleg az egyik legjobb!!!!szeretni fogok!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

NE NÉZZEN HÍRADÓT AZ, AKIT KÖNNYEN SÍRÁSRA INGERELNEK SZOMORÚ KÉPSOROK!
ancsipancsi

Deni!
én is könyörtelen vagyok orrszívás terén, de akkor fél órával később szívom neki :).

amúgy ez a kiságy kafa, de sajnos rossz konstrukció, mert az utazóágyak simán feldőlnek, főleg, ha Isti rángatja őket. aztán igaz, rálép a villanypásztorra, de már kinn is van.

Zsanci!
na végre. akkor kapd el BB-t :). múltkor láttam amúgy egy katolikus műsorban!!!!!

Zuz!
meggyógyult már a derekad?

Réka!
erre BZS nevű orvosom azt mondta, hogy "akkor hagyja abba a szoptatást, amikor kistestvért akarnak"... szóval lesz ott gyerek nyilván, ha nem lesz annyi szopi. vagy rosszul tudok valamit? megjött már neked azóta?

Macs!
C&A terhes részlege?
meg a Manu Artban kordok vannak, de az nem alkalmi.

Curse!
mikor ráteszed a kereket, nem kell szétnyitni rajta két kallantyút? mintha a miénk olyan lenne. enélkül leesik. ja, és psze vigyétek vissza!

Macs!
klassz sztori, te meg is tudod csinálni, mert eleve szép vagy.
velem már elég durva lett volna :D

Votiv!
grat. az ágy projekthez.
nem maszkabál lesz véletlen az operában? mert akkor a fogkérdés is kipipálval :D
ancsipancsi

Ancsi,

c&a-ban még sosem láttam nekem tetsző alkalmi pocakosruhát....

Zsána,
ha nekem roszkedvem van vmiért, akkor meghallgatom a Queen-től a Who needs You-t :wink:

majd holnap leszk még és reagálok, csak most mennem köll

minden arra rászorulónak babaalvásos, nyugodalmas éjjtkívánok!

csóóók

Macsek
macskanyu

http://www.bookline.hu/

ma éjjel rendelőknek 25-30 % kedvezmény egyes kiadóknál

indianyo

Deni,
Igen, már két napja alszik, de nem is tudom olyan jó-e ez nekem. Így este később fektetem le és ugyanúgy 5-kor kel.

Fibi,
Ha Zugló nincs messze gyertek át és majd jól nem tanulunk, hanem pl. sütizünk. És nézzük a srácokat, ahogy játszanak. (Megmérhetnénk, hogy két gyerek kétszer annyi pusztítást végez-e, mint egy gyerek. Eddigi tapasztalatom szerint nem. )

Votiv,
Jó ötletnek hangzik a rácsos ágy visszaállítása. És kitartás!!
Valóban Marcinak is hamarosan meg kell születnie. Ma voltam először NST-n és olyan jó volt. Csak ültem és beszélgettünk a szülésznővel és közben vert Marci szíve...
Ma egyébként nem altattam el Petit napközben. 2x-i meló és így legalább lefekszik már 6-kor. Így is úgy is 5-kor kel. Viszont még pár hét (nyári időszámítás) és 6-kor kel, ami nagyon sportemberes megoldásnak tűnik.... Sztem Isti alvása hamarosan visszazökken a jól megszokott kerékvágásba (úgy értem, amit még régen szoktatok meg, amikor még simán elaludt.)

Lindi,
Szia Barnabás!!!
Milyen nagy fiú!!!

Tinu,
Én teát és sok-sok folyadékot ittam (mert imádok inni!!). És az alvás segített (mert azt is imádok). De a lényeg, hogy biztos van elég tejed, ne izgulj.
Sztem ha egy ilyen fiatal gyerek csak karban alszik, akkor karban alszik. Az én gyerekem mindig aludt a kiságyában, most, hogy kétéves nem alszik sehol (nappal). A barátnőm gyereke csak a hasán aludt hónapokig. Most simán alszik (ő is kétéves).
És ha vele aludnál napközben? Nemsoká megnő és egyre ritkulnak ezek az együtt beájulós percek-órák... Én a másodikkal még jobban kihasználom (már ha első hagyja).
Vagy kösd kendőbe. Akkor aztán két kezed szabad.

Esetleg kereshetnél magadnak egy vadi új parát a tejen kívül (mert eddig semmi bizonyítékát nem adtad, hogy ne lenne elég). Én szívesen ajánlok pár sokkal-sokkal izgisebb félelmet...

Kisherczeg,
Veletek mi a helyzet?

Zsanci,
A lényeg, hogy a babával minden ok!!!
B.Zs. és K. Vera.

Fibi, Macs,
Nehogy ne írjatok sokat!!!

Zuz,
És Te hogy vagy?

Macska,
Én az Árkádban a Baby Bellben vettem egy nagyon szép szoknyát (szerintem legalábbis). De olcsónak nem mondanám (7-9e). Kár, hogy gyorsan kell, mert kölcsönadnám (persze lehet hogy neked nem tetszene). És az enyém nem olyan alkalmi jellegű, szép szoknya, hanem hosszú és vastag.

Curse,
Sztem se neked égő a sztorid!!!
És én is órákig bírok dühöngeni az ilyen történetek után. Bezzeg másokat mindig lenyugtatok és hogy nézzék a vicces oldalát... Most nem teszem, mert lebuktattam magam előtted.

Macska,
Tök jó sztori!!!!!

Zanza,
És ti hogy vagytok?

Nem ismertek nagyon jó bőrgyógyászt??? (Úgy emlékszem vki említette, hogy tud ilyet, de már nem tudom ki volt az. Talán Ancsi? Vagy mégsem?

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs,
de aranyos vagy...
el is kezdtem énekelni eztet a dalt... :wink:
rögtön ez a sor jutott eszembe:
but its dog eat dog in this rat race, and it leaves you bleeding lying flat on your face, reaching out, reaching out for a helping hand, where is that helping hand??
jó, h pont ezt a részt jegyeztem meg belőle, mi?

:wink:

imádtam ezt a dalt hallgatni mindannyiszor Levi épp elhagyott egy újabb kislányért... :wink: milyen régen is volt az már... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

film+ Gandhi most - Ben Kingsley

indianyo

Ancsi :) Ugye nem gondoltad, hogy ezt az ágyat "jó konstrukciónak" tartom?! :lol: :lol: És ha a csecsmőkre gondoltál a híradóban, akkor már belefutottam... majd máskor először benézek a topikra :wink:

Zsan :) Miért ugrott Írország? Még mehettek, nem? Ez a közösktg. elég duuurva :shock:

Móni :) Hú, már nst! Lehet, hogy már Te is tök jól megszoktad, hogy Peti nem alszik nappal, így legalább Tiéd az este. :wink: Egyébként mióta van ez a nappal-nem-alszunk? Bálintom még csak másfél éves, és igényli a nappali alvást is (meg én is), de nem tudom 2 évesen mi lesz... :roll:
denizsa

Zsanci :) itten legalább 20 segítő kéz nyúlt ki érted... csak kérned kell.

indianyo

BŐRGYÓGYÁSZ

XI. Bocskai út akárhány :), a Fehérvári úti piacról elindulva jobb kéz felől esik, a kínai étterem után kicsivel, ki van táblázva.

dr. Kleszki Miklós Tel.: 20-9351553

férjem nagyon régen jár hozzá, főleg esztétikai beavatkozásokra :) (utálja az anyajegyeit, meg ilyeneket...) és nagyon meg van vele elégedve, legutóbb is csak 3000 Ft-ot fizetett, pedig lefagyasztott neki pár anyajegyet. több ismerősömnek beajánlottam, és eddig nem volt rá panasz.
ancsipancsi

Indi,
:lol: :lol: :lol: köszi!!!

Deni,
azért, mert közölték Levivel, h feb. 15-én mégiscsak mennie kéne.... :lol:
én már csak :lol: mert a :cry: már túl... :wink:
és Levinek 10-től nincs munkája...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

kérdés: milyen kell legyen egy kisfiú kukija? Ábelnél tisztára olyan mintha az egész szerkezet be lenne gyulladva, zacsistul megduzzadva - nem nagyon tom leírni; ez eddig mintha nem lett vna. vagy ez normális? :?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) szerintem egy bedagadt kuki nem normális - de én is szeretném tudni, mert kukiügyben csak bizonyos életkoron felül tudok nyilatkozni, akkor is csak másodkézből :mrgreen:

indianyo

erre sajna hiába próbálok rákeresni;olyan neki mintha az egész szerkezet alatt lenne mégegy réteg és abból áll ki kicsit a kukija meg a zacsi; nem olyan vészes csak fogalmam sincs h ez most normélis és én vagyok hülye vagy nem normális

Kép

Kép

szrekuc

Jó est,

itt a tegnapi buli :D

Kép

Kép
akata

Szrek,
sztem nézesd meg a gyerekdokival mielőbb

Kisherceg
már nagyon várunk a sztoriddal! :)

Votív,
ugye mutatsz fényképet? lécccci! :wink:

Kép
akata

Indi,
neked meg mi újs a fényképeződdel? mert ha nincs egy ideje akkor átküldöm ezt a néhány képet némiképp minőségibben mint ez itt.

most már csendben leszek, megyek Ghandit nézni.. :D

Kép
akata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: