A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Vermamai, még csak a 11. dpo-n vagy, ne keseredj el! Lehet, korai volt még az a teszt, de én mondtam tegnap! :wink: Ebből még lehet zebra!

Szirom, ez csudaszép! :D Indulhatnál vele fotópályázaton!

Kép
szilcsi

Bocsánat, Veramami. :oops:

Kép
szilcsi

Szirom
Nagyon jól sikerült kép :D

Kép
gaby25

Gaby, olyan ritkán vagy erre mostanában... Csak nincs valami baj? Apa hajthatatlan a cigit illetően? :?

Kép
szilcsi

Szilcsi: miért kérsz bocsánatot?
Nem fáj az igazság :) :)

Igazad van!

Veramama
veramami4

Én is teszek fel egyet, a nászúton készült, sztem csodaszép! :oops:
Kép

Kép
szilcsi

Veramami, elírtam a neved, azért kértem bocsit. 8)

Kép
szilcsi

Szirom!

Nem altattak! :wink:

Micsoda csoda szep kepek!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon ugyesek vagytok!!!

En is probalkoztam,de az enyem fele annyira nem szep mint a tietek! :oops: Kép

Kép
Kép
ancsa81

szirom, szilcsi: nagyon szépek a képek! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ancsa: ne butáskodj, a te képed is nagyon szép :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi
ma sokszor voltam :) Apa hajthatatlan cigit illetően :( gyárkémény :?

Kép
gaby25

Ancsa, ez a rózsa nagyon szép! Saját termés? :lol:

Lányok, kineveztem magunkat fotóművészeknek! Vagyis részemről a páromat... :wink: Kiállítás??? :D

Kép
szilcsi

Szirom
Kipróbáltam ezt az új görbéset, és a 17. cn a pé, a ferty is odatette tegnapig, csak ma pakolta át a dilis.

Szilcsi
szép kép :D

Kép
gaby25

gaby: hol található ez a másik hőgörbe vezető?
Szeretném én is megnézni, köszi!

Szilcsi: azt meg én nem vettem észre :)

Veramama
veramami4

Kép
gaby25

Sziasztok! Visszaolvastam az utóbbi 1-2 órát, de szita a fejem.
MIndenkit üdvözlök (biztos, ami tuti :D )
Szépek a képek, ügyesek vagytok. Nálunk mindkettőnk hobbija a fotózás!
Mindjárt felrakom a görbécském..akinek van véleménye: szívesen olvasom:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

no, erre varrjatok gombot!!

babaimádó
Kép
babaimado

Gabi!
Én sem értem ezt a fertit. Nincs vonal. Pedig az utolsó ciklusom volt idáig a "legszebb". :shock: Szerintem Neked sem tette most valami jó helyre. A kék vonal, amit te húztál az jobb.

Veramami!
Korai volt az a teszt! Első pisiből volt? Várj még vele 15 dpo-ig szerintem. :wink:

Lányok!
Nagyon szép képek. Én is szeretek fényképezni, de azok nagyon amatőr fotók. :roll:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Na ne! Kidobott a babanet! :evil:

Babaimádó!
Elég furán alakul ez a ciklusod. Nem igazán értem. :shock: Nem voltál beteg az elején. Már csak azért mert olyan gyorsan sokat ugrott fel, és így már nem relális a kép. Na ez csak egy gondolat egy kezdőtől. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

REÁLIS!!! Már írni sem tudok. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szépek a képek! én is fotóztam régebben, de mostanában sajnos hanyagolom. az egyetemi újságban is fotóztam :)

lili! köszi, jól vagyok. ( na jó ez enyhe túlzás, de már tegnap kibeszéltük, nem szeretném újra )

zsani! szavaztam én is, remélem nyertek!

fogalmam sincs mit akartam még írni :(

olyan jó olvasni titeket, tetszik ez a pörgés :)

judis

Szasztok. Segítenétek elemznétek a görbémet mert már nem tudok mit mondani rá igaz nekem nincs fertym de talán így is tudtok valamit mondani rá. :roll:
jan 5. 1cn 36
6. 36,4
7. 36
8. 36
9. 36
10. 36,4
11. 36,3
12. 36,5
13. 36,2
14. 36,2
15. 36
16. 36
17. 36
18. 36,3
19. 36,3
20. 36,2
21. 36,2
22. 36,2
23. 36,4
24. 36,2
25. 36,3
26. 36,3
27. 36,4
28. 36,4
29. 36,4
30. 36,5
31. 36,7

Szioka
tibu

Az én görbém így alakulgat most. Mivel beteg voltam az elején nem mértem mindig. És mikor kezdtem lázasodni azt se mindig csak pontoztam.

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Na ezt elég furcsán sikerül kicsinyítenem. de neken ezek soha nem sikerülnek. VAgy a kockák nem látszódnak vagy ilyen béna lesz. Na de a lényeg látszik. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Köszi ez lehet mert nagyon fájt a petefészkem :oops:

Szioka
tibu

Judis!
Én is úgy gondolom, mert tegnap fájdogáltak a melleim, ma viszont már nem érzékenyek. Na tegnap elkaptuk, és ma sem lesz máskép. :lol: Én korainak tartom de már tudok eligazodni rajta.

Tibu!
Éreztél valami pé-re utaló jelet. Szurkálást stb? Mert a hődből sajnos nem látszik, hogy lett volna. Mindig ilyen alacsony a hőd? Mióta méred?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tibu!
Most olvasom, hogy fájt a petefészked. Akkor biztos, hogy volt csak egy kicsit későn, bár nem tudom hogy hány napos a ciklusod.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili .
Igen éreztem 29 én általában igen ilyen alacsony Decembertől mérem
tibu

A ciklusom 28 29 napos.
tibu

tibu
ha 29-n érezted, akkor az lehetett az. de a holnapi hő után biztosabb leszel.
szerintem regisztrálj a fertyn, sokkal átláthatóbb úgy.

judis

Most már a mellbimbóim is érzékenyek . Az számít valamit hogy 28 án voltam apussal :oops: kicsit dilisnek tünhetek mert nagyon szeretnénk babát össze vissza kérdezgetek :oops: :roll:
tibu

Lili
apára fel :)

Tibu
meglásd holnap megindul mégjobban felfele a hőd :wink:

Kép
gaby25

Judis.
Ennek nagyon örülök lehet még baba is :D
tibu

Gaby
Az tényleg jó lenne mert már 1 év csak próbálkozunk :roll:
tibu

Tibu!
Ez elég hosszú ciklus lesz a többihez képest. Ha 28-án volt akció az még talán jó. De az lenne a legjobb, ha ma is. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Gabi! :lol: :lol: Úgy lesz!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

És mit szóltok az én cikk-cakkomhoz? Kiábrándító, nem?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Nem tudtam jönni, mert benyelt a gépem egy vírust és újra kellett telepíteni! na meg aztán 2 kölköm van, rohadtul sok ráérős szabad órám van :lol:

Mindenkinek nagy drukk még erősebb teszthez, már akinek eddig haloványka volt, de nem gratulálok, majd csak akkor ha szívhangos UH képpel lelettel jöttök ide :lol: :lol:

Akik tesztelés előtt állnak, azoknak millió drukkkkkkkkkkkkk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meg úgy egyébként is, ölelek mindenkit :)

Én már egy fokkal jobban vagyok :) 4 napig voltam lázas, elég szar volt. Semmit sem lehetett bevenni, pedig 2 adag jóóó forró Neocitrán pillanatok alatt helyretett volna. De hát sajna nem lehetett.... De azért alakulok! :wink:

Pocak jól van, asszem kezd mocorogni :) Illetve nem most kezd, hanem most kezdem érezni! :lol:
A csajok is jól vannak már mennek "dógozóba" :) Úgyhogy délelőttönként csend van és nyugalom :) Tegnap pl egész nap takarítottam :)

na léptem, mindenkinek puszpusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zöldi, hol vagy már????

Nos, nekem 14.020 Ft-ért papírom van arról, hogy élettársam van :)
Hogy ezt a 20 Ft-ot hogy számolták ki, azt ne kérdezzétek :)
Végre azt is megtudtuk, hogy minek kell ilyen papír!
Szóval azért, mert ugye mikor 2 ember összeházasodik, akkor nyilatkoznak arról, hogy nincsenek rokonsági kapcsolatban, nem követnek el bigámiát és a leendő gyermekeiket sajátjuknak fogadják el. Na most mi mindezekről nyilatkoztunk.
Kicsit olyan mintha összeházasodtunk volna!
Ne nevessetek ki, kicsit olyan és kész.
Ittunk is rá áldomást :) mondtam a páromnak, hogy igyunk arra, hogy mostmár papírom van Őróla :)
sonjus

Sonjus: Gratula Őhozzá :lol: Mi se vagyunk házasok és ha rajtam múlik nem is leszünk :lol: Ezt az együttélős izét hol kellett intézni???

ceniko
Szeged

Baba
igen, elég érdeks a görbéd :shock:

Kép
gaby25

cenikő!
harmadik babánál már ilyen hamar érezni? elsőnél a 18. héten éreztem. most akkor mikor várhatom? 16?
ugye nem volt magas a lázad? azt azért csillapítani kell.

sonjus! gratula a papírhoz :)

judis

Ne kövezzetek meg, de én nem értem, hogy ha egy pár már a családalapítason dolgozik, akkor miért vannak ellene a házasságnak :shock:

Kép
gaby25

Köszi a gratukat :)

Ceni!
Közjegyző csinálja, kb 15 perc volt, így gyorsan el is döntöttük, hogy leendő gyermekeink közjegyzők lesznek. Ilyen óradíjjal! :lol:
sonjus

Judis: Az elsőt (Bogi) 22 hetesen éreztem először, Violát 16 hetesen, most meg most! Mondták, hogy a 2.-kat 3.-kat már lényegesen hamarabb mint az elsőt, mert TUDOD mire kell figyelni :wink:
A lázamra szedtem Paracetamolt, csak azon kívül mást nem. Tehát a lázat természetesen csillapítottam! De engem egy Aszpirin pezsgőtabi vagy egy Neocitrán olyan jól helyretesz máskor. Most is 2 nap alatt helyrejöttem volna, erre húzom már egy ideje..... :roll: :? :shock:

Te hogy vagy???? Pocak? Basszus már 8. hetes vagy? Hogy rohan az idő :) :shock:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: