A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Jajjjaj, csak a fogakat ne... Én fogdokihoz akkor megyek ha már csillagokat látok, annyira fáj. Szégyen-gyalázat, de így van... Pedig sok a lukas fogam, tényleg meg kellene őket csináltatni. Hihetetlen, mennyire tudok félni a fogászaton, kiskoromban úgy kellett lefogni a fejem, hogy tudjanak velem valamit csinálni... :oops: Grillázs, ez az altatásos dolog jól hangzik, de biztos egy vagyont kérnek el...

Érdekes, az injekció dolgot hamar tudomásul vettem, most ettől nem félek annyira. De még mindig nem tudom, hogy hol fogom beadatni az elsőket. Sajna egy deka egügyis ismerősöm sincs, legalábbis olyan, akire rábíznám magam. :roll: Asszem a körzetis rendelő lesz belőle.

Hihi, legutóbb vérvételen úgy belémvágta a nő a tűt, hogy utána háromszor is elnézést kért! :D Pedig épp hogy csak felszisszentem egy kicsit. :wink:
noczi

Huh :shock: az a 38 ezer azért elég durva... Na, Grillázs, altatással szerintem szorozhatjuk ezt kettővel...
noczi

Hát igen, még az a szerencsém, hogy vissza tudom igényelni, mert egészségpénztártag vagyok, és volt annyi keret a számlámon.
Ági28

Hétfőn viccelődtem is, hogy reggel a felül kukkolnak be, este meg alul!! :-) (reggel fogorvos, este meg voltam Dévisznél)
Ági28

Nóczi - szerintem nem... azt hiszem 40-et láttam valamelyik fogászat honlapján - igaz nem tudom, hogy milyen járulékos költségeket számolnak fel még pluszban...

Nekem a múltkor a nő tök ki volt akadva vérvételen, hogy ennyire félek. Mondta, hogy nagylány vagyok már és egyébként is mi lesz ha szülök? (Köszi, csak tartanánk már ott)
Ja, és közben visítozott, hogy : Ne féljen tőlem! Ne húzza el a kezét! Ne csukja be a szemét! Ne nézze, ha nem bírja! Ne mondja már hogy fáj! Nem érti? Ne húzza már el a kezét!
Élmény volt. És öt kémcső...
grillázs

Ági!
Ez az alul-felül téma Dévisznél is vicces volt.
Kérdezte hogy vagyok. Mondtam, hogy taknyosan. Erre mondta, hogy őt az nagyon nem érdekli, ő alul gyógyít :lol:
grillázs

Te jó ég! Kapásból lelőttem volna a nőt a helyedben! Lehet, hogy már a "ne féljem tőlem"- nél, de legkésőbb a "nem érti?"-nél biztos! :lol: Na jó, ez nem vicces...
Egyébként én észrevettem magamon, hogy akkor félek a legjobban, ha olyan dokinál vagyok, aki ilyen típus, mint az a nő lehetett... Csinálja csendben és határozottan a dolgát, akkor észre sem veszem az egészet!
noczi

Mindig ugyanoda járok laborba és van egy csaj, akit már kitapasztaltam, hogy tök aranyos és nagyon ügyes keze van. Csak sajna legutóbb ő nem dolgozott :(
Majd legközelebb. megyek még én arra sűrűn :)
grillázs

Csütörtök este az Infó Radión 20:00 kor Fórum című műsor a lombik módosításokról.

http://www.inforadio.hu

Cikk a lapon:
http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-101889
szikra

Nekem már is elég, ha elsőre eltalálják a vénámat...múltkor adtam vért, konzíliumot hívtak össze a vénakeresésere, De megtalálták :)

egyébként az a lényeg, hogy az ember ne menjen egy napon nőgyógyászhoz ill. proktológushoz is... :oops: :wink:

Ági, megint meg kell álllapítsam, micsoda hős vagy! gyökérkezelés? brrrrrrr
szpandi

Büszke is vagyok magamra!! :-)

Mi az a proktológus?
Ági28

Ági:[b]én is 1/2 8 körül szoktam menni, úgyhogy biztos talizunk :D

Grillázs:köszi a kiegészítést a táblázatban! Én holnap kezdem a gyogyikat, a szurkálást pénteken. Én Puregont és Merionalt szúrok magamba és Serophene-t szedet tablettában. A szurka nem fáj egyáltalán, először én is paráztam, de aztán már hozzászoktam, mint a jó narkósok. :D

Szpandi:köszi a szurkolást!!![/b]

Kép
cseka

Ági a proktológus szerintem, aki nem elöl, hanem hátul vizsgálódik :oops:

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Cseka
ez jó igen! Egy lukkal alrébb! :D
l.andi

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Beeb
Gyönyörűek a lányok! Gratula!!!!

Szpandi
Én vagyok az élő példa a kivételekre!!!
Elsőre sikerült a lombik!
A beültetés hétfőn volt délután. Szombaton reggel hányás-hasmenés láz!!! Hívtam a Dévait, mondta irány az ügyeletes belgyógyászat, és hadjam abba a gyógyszereket amennyiben a belgyógyász is azt mondja. Nem adott túl sok esélyt Rolandnak. Írány a kórház, a gyógyszert nem kellett abbahagynom, elkaptam az akkor fertőző vírust.
Hétfőn újra hívtam a Dévait, hogy már jól vagyok. Kérdeztem mi lehet a petécskékkel, mikor kellett megtapadniuk? Hát a válasz szőrnyű volt, pont szombaton volt a nagy nap. Sírva tettem le a telefont, borzalmas érzés uralkodott bennem. A gyógyszereket szedtem tovább, de már alig reménykedtem. Épp ezért tesztett csak aznap csináltam, amikor mentünk a Dévaihoz, mondván úgy is mindegy. De POZITÍV lett. Ebből következik, Te is lehetsz kivétel!!!!
Ne add fel a reményt, nekünk se jósoltak sok jót, főleg, mert belázasodtam.

Grillázs
Köszi a táblázatott! Szerintem tuti!

Mindenkinek szurkolok!

Pusza!!!
übi

Megszállt az ihlet, gyártottam pár avatarképet. Használjátok őket, ha tetszenek. Garantáltan egyediek. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
noczi

Nóczi
tök jók... hogy csinálod?

Übi
Ez kell ide! Pozitív példa, mókacuki meg piros pöttyös gumilabda!

Follow me jellow-brick rood...
grillázs

Bocs... rakhattam volna egymás mellé is őket, hogy ne foglaljanak ekkora helyet... :oops:
noczi

Grillázs, egy Photoshop nevű programmal.
noczi

Ügyes vagy... én is most tanulgatom azt a progit, amit wish ajánlott a táblázatok feltöltéséhez.
Egész kikupálódom a végére :)
grillázs

Cseka de jó akkor beszéljünk majd meg egy közös ismertetőjelet. Nekem egyébként melírozott hajam van, barna haj, szőke csíkokkal. Alacsony vagyok, és nem nevezhető vékonynak. :-)
Ági28

Ági:én 170 cm, barna, hullámos hajam van, normál testalkat. Szentem majd felveszek vmi jó feltűnő színű pulcsit, és akkor talán egyértelmű lesz a dolog. mondjuk pirosat vagy narancsot :D Majd megnézem, mit rejt a szekrényem. Ha esetleg Neked is van vmi ilyesmi felsőd, az nagyon vicces lenne :D :) :lol:

Mit szólsz?

Kép
cseka

Végül is pirosat felvehetek, és akkor fekete nadrág lesz rajtam.
Ági28

A Kormány mai ülésén vizitdíj mentességet adott az elítélteknek, ez kb. 2 milliárd Ft-t kiesést jejent a költségvetésnek.

Nagyságrendileg ennyit költenek lombik finanszírozásra is.
szikra

Ez hihetetlen. Nem találok szavakat...
Ebben a k..va országban már lassan senki se fizet semmiért, csak aki rászorulna
grillázs

Na azért ne hergeljétek magatokat, csajok, mert a vizitdíjat szintén az állam fizetné, hiszen az elítélteknek nincsen pénzük. Így csak egyik zsebükből a másikba tennék, tehát ez nekik nem kiesés.

Ági:a pirosban akkor megállapodhatunk, de ha addig meggondolod magad, akkor írj kérlek!

Kép
cseka

Hello-hello!

Amikor ma reggel elindultam dévaitól az info radiot hallgattam és pont a lombikról volt szó, elmondták azt ami a cikkben is van, hogy a kormány átgondolja. Majd meglátjuk, hátha.
Egyébként apánk bekeményített nálam és megnyomta a tüszőket merionallal (ezt a múltkoriaknál is kaptam, de csak 3 napon 1/2-et), most meg tegnap reggel egy fél, ma reggel meg azt mondta, hogy ő biza bekeményít és egy egészet adott, és holnap reggelre is ezt írta elő. Viszont megdícsért, hogy látja szépen eszem a húst. Mondtam neki, hogy a múltkor úgy letolt, hogy nem is merném nem enni. Erre jót nevetett.

Ági, cseka! Szerintem én is megyek hétfőn, de ez péntek reggel lesz tuti. Én is beöltöznék, de a piros nem áll jól nekem. Narancssárga lehet?
cyprus

Cseka! az elítélteknek egyébként van pénzük, mert dolgoznak ott bent. Nem kinti órabért kapnak, de keresnek.
Inkább ők fizessenek, hisz ők tehetnek róla, hoyg odakerültek, mi meg nem tehetünk arról, hogy segítségre szorulunk.
cyprus

Cyprus:persze, gyere nyugodtan narancsban. Tök vidám lesz a csetes csajoktól az egész Dévai váró, mert szép színekben fogunk pompázni :D :D :D

Kép
cseka

Cyprus:a rádióban hallottam ezt, hogy mivel ez csak az állami pénzek átcsoportosítása lenne, ezért engedte el a kormány. :cry:

Kép
cseka

cyprussal értek egyet, kötelezném őket munkára - merthogy van köztük sok, aki nem dolgozik - és levonnám a pénzükből.
Én úgy tudom, ha dolgoznak a saját eltartásukra is vesznek el a keresetükből.
És akkor az államnak nem egyik zsebéből kellene kipakolnia a pénzt, csak a másikba kellene bepakolnia
grillázs

Cyprus persze gyere narancsba!! :-) Cseka oké de én akkor tuti nem változtatok, már most előkészítem, el ne felejtsem!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ez komoly, akkor nekünk is meghagyhatnák az öt esélyt. Nekünk azért keményebben kell a zsebünkbe nyúlni mint nekik nem gondolátok???
gizmixxx

Oké Ági, akkor a piros pulcsis lányt fogja keresni a piros pulcsis lány és akkor még hozzánk csapódik egy narancssárga pulcsis lány is...színorgia a javából!!! :D

A raboknál én már azt sem értettem, hogy minek nekik a tévé a cellába??? Mert akkor miért is hívjuk büntetés végrehajtó intézetnek, amikor kapnak kaját, tévé van a cellában és még a konditeremért sem kell fizetniük. Hát sokáig lehetne pofozni a kakit úgy érzem, de nekünk sajnos ettől még nem lesz jobb :cry: :cry:

Reggel az anyukám hallotta valahol a tévében, hogy állítólag a lombik lehúzása ellen már 10 000 aláírás gyűlt össze...ez jó, mert talán végre elkezd a média foglalkozni a témával és akkor majd azok is csatlakozhatnak, akik eddig még nem hallottak róla...

Kép
cseka

Mármint az aláírókhoz...bocsi

Kép
cseka

Hát igen jó lenne, ha a média is elkezdene komolyan foglalkozni a témával!! :-)
Ági28

hát csajok, én most átolvastam, meghallgattam, utánajártam minden fellelhető infónak és az derült ki, hogy egyáltalán nem biztos a 2-re történő lecsökkentés, mert a minisztérium megingott.
Szóval ez bíztató.
Egyébként elég mocsok módon példálóznak más országokkal. Most hallottam hogy pl Csehországban egyáltalán nincs korlát, ott addig lombikozik valaki ameddig csak akar. Érdekes, ezt a minisztérium miért nem említette?
Értem én a fűnyíró-elvet, meg a húzzuk meg a nadrágszíjjat, de pl egy akármilyen támogatás, juttatás nem egyenértékű a lombiktámogatással. Tehát nem egyenlő arányú csökkentést kellene csinálni, hanem diferenciálni kellene. Mert ha pl nem tudom megvenni az autót, akkor oké, nem lesz kocsim, kit érdekel, ötvenévesen még vehetek magamnak. De ötvenévesen gyereket már nem vehetek, nem?
grillázs

Grillázs:igazad van teljesen!

De 10 000 aláírás az már talán számít, nem? Vagy túl naív vagyok? :cry:

Kép
cseka

Sziasztok lányok!

Köszi a gratulációt a babákhoz. :D

Ha bárhol alá lehet még írni ezt a petíciót én is szívesen aláírom!
Szerintem nem fogják lecsökkenteni a támogatás mértékét, mert egyretöbb embert érint és komoly felháborodást váltana ki.

Mindenkinek szurkolok
Szép napot
Beeb
beeb

Ági, a prokológus valóban egy bejárattal alrébb kopogtat :wink: :oops:

Übi!
Nagyon köszi a bíztatást! Nagyon jó lenne! Én egyébként most úgy érzem, gondolom, ha Szentpetikének meg kell maradnia megmarad, kapaszkodik és szépen fejlődik odabent, ha nem, lehet vírus nélkül sem...de erre nem is gondolok....ott van és készm csak azért, hogy megvédejem magam egy csalódástól nincs jogom másként gondolni :)

TV2 Babavilág - szombat, délelőtt 10:50 - Lombik téma

Megnéztem a lombikbaba.com oldalon 5459 elektronikus aláírás van, gondolom legalább ennyi van papíron is.

A cseheknél a babák 5%-a születik lombikkal!!!!!!! nálunk 2-2,5% még így az 5-el is. lehet a cseheknél jobb a gyógyszertámogatás is no meg az előzetes felvilágosítás...

Gizmixx, és még mennyi helyen meg tudnánk spórolni 2 millirdot, ha csak egyszer rendesen belenézhetnénk a valódi költségvetésben...bár gondolom ez nem igazán lenne ínyére a kedves képviselőknek...

CSajszik, Csináljatok tavaszt a Dévai klinikán :D
szpandi

Beeb_:
http://www.petitiononline.com/IVF2006/petition.html

még asszem ma lehet! aztán lezárják.

Köszönjük és én is gratula!
szpandi

Andi most szombaton lesz?
Ági28

Ez engem is érdekelne...
grillázs

sziasztok
Most szombaton lesz. A tv mútatta, hogy csütőrtökön 22:50 RTL Klub-on:
Házon kívül

műsorvezető: Alföldi Zoltán, Molnár Anikó

- Ösztönözheti-e a gyermekvállalási kedvet a lombikprogram új rendszere?
- Mérleggel mentünk egy iskola elé, hogy megnézzük, mekkora súlyt cipelnek a hátukon a kisiskolások.
Heti magazin

Gondolt-e már arra, hogy bemenne a Parlamentbe, és ott mondaná meg a képviselőknek, hogy mi velük a baja? Vagy megosztaná egy fontos politikussal, hogy egy-egy döntése mennyiben ront az Ön helyzetén, és mennyit vesz ki a pénztárcájából? Vagy elvinne-e egy döntéshozót oda, ahol Ön mindennap jár, és bosszankodik, mert sorban kell állnia, vagy lassan intézik el az ügyeit? Mindez megtörténhet nálunk - Házon kívül! Könnyen meglehet, hogy éppen Ön lesz az, akit egyszer csak megszólítunk az utcán és elvisszük a miniszterelnökhöz, vagy valemelyik miniszterhez, a polgármesterhez, vagy abba a hivatalba, amelyik a legtöbbet packázik Önnel.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ebben a pillanatban volt a tv-2-n lombik bébi támogatásról szó!!!
Nyár közepétől akarják csökkenteni 2-re!!!!
De még folyik a megbeszélés, stb....

kagyló

kagyló

Richitg a másik két híradót néztem :( A tv2 honlapján meg még nincs fenn a tények este :(
Dévisz nyilatkozott nekik?
grillázs

igen!!!
Közölte, hogy kevesebb lombik baba fog így születni, ha vissza veszik a támogatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Álltalában 3.-ra sikerül!!!!!!!!!

kagyló

A leiratát olvastam, de megnézni nem tudom :(
Majd nézem mikor frissítik
grillázs

"A lombikbébi-program finanszírozásában nincsenek változások, döntés sem született a támogatás megváltoztatására. Egyeztetések zajlanak és zajlottak - mondta egy kérdés kapcsán Horváth Ágnes."

Ma hangzott el a kormányszóvivői tájékoztatón!
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: