Sziasztok:)
Ágica:)
Nagyon-nagyon gratulálok!
Fogantatás után kb 10-12 napig nincs kapcsolat anya és magzat között.
És Ildikónak

teljesen igaza van!!!!! Várj az UH-gal. nehogy úgy járj, mint én.......
A folsavat pedig feltétlenül szedd! Olvass csak utána, ez a legfontosabb vitamin a baba egészséges fejlődéséhez. De az elevit is nagyon jó, nem értem miért beszélik le az orvosok a kismamákat.

Már teherbeesés előtt ajánlják legalább 1-2 hónappal a szedésüket.
Csak nehogy itt veszekedés törjön ki a vitaminok szedése-nemszedése miatt

Bár ez nem az a topik szerencsére. Itt jól megfér mindeki véleménye ugye?
Ildikó:)
A görbéd egyszerűen fantasztikus!!!! De azért 1-2 X elfért volna oda alulra a pé után
Little:)
Nagyon kedves vagy a dícséretet illetően!
Megígérem neked, ha kislányod lesz, tuti megvarrom neked a ruhát

Ha kisfiú, akkor is kap egy csini rucit
Gigi:)
Nekem is "fehérköpenyes" betegségem van........most is a tanácsadáson 125 volt a pulzusom

Amúgy se sokkal alacsonyabb. Egy időben Betaloc-kot is kellett szednem. (ritmusszabályozó). De ha meglátok egy orvost.....hú....hiába magyarázkokok, hogy vegye csak e a köpenyét, rögtön jobb lesz a mért adat
És a tüszőkről: 18-20-22-24 mm között a legjobb, ekkor reped. Ennyi legalább kell a tüszőrepedéshez.
És igen, Bence baba a 2. clostys hónapban fogant. Az elsőben nem lett peteérés, mert csak 1*1 szem clostyt szedtem 5 napig. Ekkor volt tüsző ugyan, 26 mm-es, de nem repedt meg, ciszta lett belőle ami magától elmúlt. A következő hónapban 2*1 szem clostyt szedtem, gyünyürű peteérést , tüszőrepedést csinált a 18. napon. Sajnos pont ebben a hónapban nem nézték a tüsző méretét.
Eszter:)
Nyugi és is ilyen magas pulzusu egyén vagyok
A totrokfájásra és gyulladásra a Bioparox befújós gyógyszert adják kismamáknak. (nem kell feliratni) Én is többször használtam, most is használaom. Erre rá is van írva, hogy terhesek és szoptató kismamák is használhatják. Kérdezd csak meg Dr. Genyát

Minden egyes terhes ismerősöm ezt kapta a dokijától, én is. Tehát nem magam találtam ki
Éva:)
Nekem ugyan így fájt a mellem menstruáció előtt, ahogy neked! Oldalt egy kicsit. De mikor jöttek a babák, ugyan úgy fájt, semmi különbség nem volt a mellfájdalom között. De azt mondják ez jó, termelődik a progeszteron!
Na most pihenek egy kicsit, mert nagyon fáj a hátam.