Na kicsit jobban érzem magam. Reggel nagyon ramaty lelkiállapotban voltam, gondolom ez érződött is azon amit írtam.
Voltunk délelőtt kontrollon, a helyzethez képest elég jól viselte Zsuzsa. A tüdeje tiszta, az meggyógyult, viszont a jobb füle még mindig "kicsit hurutos" :-/ De mind a fülész mind a röntgenes egymásra mutogatnak, hogy biztos a másik miatt van még néha hőemelkedése. Mondjuk a legmagasabb mostanában ilyen 37,9 volt popsiban, erre minden orvos legyint hogy az semmi. És azóta nem volt 37,5-37,6-nál több. Van hogy alacsonyabb...
A kórházban is kidőlt szegény kis maki az apja vállán míg vártuk a papírokat, és itthon is aludt két órát délután. Én is vele, gondolom ez is hozzájárult ahhoz, hogy egy picit jobb volt a hangulatom.
Kajaügyben ma egy kicsit jobb nap volt, nem mondom hogy akkora adagokat evett mint amiket itt leírtatok, de evett végülis egész nap. A legmeglepőbb az volt, mikor kinézte az apja szájából a melegszendvicset, amin paradicsomszósz, resztelt máj és sajt ékeskedett (ne kérdezzetek engem az apja ízlése felől se), úgyhogy csináltunk neki egy olyat min csak a paradicsomszósz és a reszteltmájnak a szaftja volt, hát azt úgy magába tömte, hogy öröm volt nézni. De hát fene az ízlését, ki gondolta volna hogy a resztelt máj szaftja kell neki. De gondolom abban is van legalább valami maradék máj, ami tele van vitaminnal meg fehérjével, úgyhogy ennek örülök. Evett egy kis borsót is, meg banánt, délután pattogatott kukoricát... reggelire egy fél szelet margarinos kenyeret meg egy krumplis pogácsát. Szóval azért nem rossz. Éjjel meg "csak" 300 ml rizstej csúszott le, ami azért sokkal kevesebb mint az 5-600 ml tápszer plussz víz. A Sinlac viszont reggeli pépnek sem kellett, ezen nem is lepődtem meg, a pépes dolgokat sose szerette.
Vacsorára viszont megint nem evett... most egy 100 ml rizstejjel megy aludni, hát meglátjuk. Igaz, előtte bekukoricázott, és a Tescoban ivott egy fél doboz csokis szójatejet, ennek lehet van valami köze a dologhoz. Csak szóját is félek neki adni, mert az is allergizál... :-/ Remélem csütörtökön csinálnak ilyen allergia vizsgálatot, és akkor talán kimutatják, mire allergiás. Csak azt nem tudom, hogy ez a bőrkapirgálós teszt ez kimutatja-e az ilyen bélrendszeri érzékenységet is, mert neki bőrtünete sose volt, mindig csak ez a bukás-hasmenés volt a tünet. Meg hát a betegeskedés onnantól kezdve mikor elkezdett nagyban tejet kapni mikor teljesen elfogyott a tejem.
Felhívtam az Eszterláncot, leírták az adataimat, ott holnap kell visszatelefonálni, hogy van-e valaki akitől lehet tejet hozni. VIszont a doki néni a kórházban jól rámijesztett, hogy ő nem fogadna el tejet senkitől, mert AIDS meg hepatitis mind átmegy rajta.
Ma megint David próbálja elaltatni, de ahogy hallom, már megint túl korán próbált kiszökni mellőle, mert nyifog.
And!
Tkp mit jelent a hurutos szó? Azt jelenti, hogy valami gyulladás van még ott? Ha esetleg tudod angolul... inflamed? Infected?
Most visszaolvasok...