Éljen az okos céges gép, már ki is nyomtattam a rar-ból, mert volt hozzá kitömörítő
Nenoke: van egy Burda bolt a József krt-n, a Balaha után félúton a Rákóczi tér felé jobb oldalon. A személyzet kb. nyitás óta ugyanaz, ha van kismama szabásminta, ott megtalálod. A sima ruhákból árulnak egy-egy szabásmintát jórégen.
És vele szemben, a rákóczi téren egy virágosbódén van többféle angyalszárny. Fekete? Nemtom, megpróbálom hazafelé meglesni.
Szülésznő: ha kint tévézik, utána megyek, álbaverem, és megkérem, hogy a kitolásra se jöjjön be... Csak akkor menjen ki, ha kiküldöm. Juuu, már látom, hogy mindenkit el fogok küldeni melegebb éghajlatokra... Szerencsére Párom már csak röhög rajtam, amikor kijön belőlem az "állat", mert kb. 18 évesnek látszó angyalkafejem van, így igen groteszk, ha bedurcizok
Apabejövetel egyébként lehet teher is (bár én követelem, hogy jöjjön), mert tuti fogok rá figyelni, pl. h evett-e, mert őt is nagyon szeretem, és imádok róla gondoskodni... Ő jófej, nem követeli ezt, belőlem jön. Kevés dolgot tudok eddig a szülőszobá-táskáról, de már azon sokat agyaltam, Apának milyen kaját rakjak be. Előre becsomagolnék, és mi az, ami finom, tápláló, nem romlandó, és Apa is szereti?
Info azoknak, akik velem együtt ezt eddig még nem tudták: enni azért nem ajánlott szülés közben, mert egyrészt vannak, akik hánynak, másrészt, és ez a fontosabb, ha baj van, és császározni kell, az ugye műtétnek számít, ahol viszont tilos előtte enni (altatásban hányni c. fejezet). Biztos sokan tudtátok, de nekem nemrég mondták csak.
Nővérek és a babaápolás: többen, több kórházzal kapcsolatban mondták, hogy ha nem jönnek, akkor nyugodtan lehet őket hívni, mert jönnek, és szívesen segítenek. Csak kérni kell. Ez utóbbi egyébként több szülés körüli történetben elhangzott.
Ne féljünk kérni, ha van valamilyen igényünk!!!!!