A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibsz, épp megyünk is autókázni, tuti be fog ájulni! csak akkor lesz gond, ha ki kell venni... ilyenkor persze felébred, de abban nincs sok köszönet :wink:
votiv

ISTEN HOZOTT BARNI BABA!!!

[quote="szrekuc"]S írta:szrekucziasztok!
ma két nestlé pudingot, másfél tápot (az olyan 3,5 deci), minimális főzeléket és még annál is minimálisabb tejbegrízt evett meg egy fél túrókrémet

tegnap: kb. 2 deci táp, 1 banános Danonino, kb. 50 ml tejpép (abba tettem a Smectát), 1 szál virsli (amit tőlem lopott, de nem bántam), 4-5 ízesített kis karika pirítós (apjának a zacskójából lopta) + víz
+ este láz, úgyhogy Panadol. de mára (kopkop) jobban van. zsaroltam, ha megissza a tápot, nem szívom ki az orrát. 220-ból 60-at hagyott,úgyhogy megdícsértem és nem szívtam.

tornád nagyon tetszett, majd kipróbálom . :) nekem különben van lépegetőm (mini stepper), nagyon hatékony, ha használom...

Indi!
eddig nem említettem senkinek, de néha pontosan olyan babamozgás szerű izéket érzek a hasamban, mint régen!
(és még mindig érzéketlen a hasam egy része kívül :( )

Kriszta!
Ákos nagyon szép nagy fiú lett, gratulálok a vizsgákhoz. a beszéddel ne törődj, majd kialakul. van még rá idő!

Votiv!
én csodálkoztam is, hogy Istvánka önállóan akarna aludni. szerintem inkább önállóan akart garázdálkodni, és utálta, hogy be van zárva, és mennyivel jobb volt így, hogy azt csinált, amit akart. én ezért magasíttattam volna meg a kiságy ketrecét, mert a saját nyugalmam érdekében jobb, ha a gyerök még kiságyban alszik. (éjjel folyton attól félnék, hogy kóricál és rosszalkodik) persze most idő lesz, mire visszaszokik a bezártsághoz, de kell ez neki, hidd el!
kitartás, majdcsak visszatérnek az alig durva hétköznapok :)

ancsipancsi

Ugy tünik, Bálintnak sikerült elfelejtenie Fanni babát, és mostanában csakis LeMente babát emlegeti :D és olyankor kérdezem töle, hogy Mit csinál L. baba? és ö mondja, hogy "játszik" :), és kérdezem, Mikor alszik L?, azt feleli: délelött :D, és hogy mikor eszik, arra a válasz, hogy Holnap :lol:

Ancsi,
nekem is van mini stepperem :) én szülés után pár honapig csinálgattam, azt azota a pincében hever az is :P

Szrek,
süssünk együtt :D nem jöttök át? :lol: olyan jo idö van végre :) csak el ne kiabáljam...
fibi

Macs, délután szoktunk sétálni fél 5 után, hátha úgy előbb sikerül kifektetni a Nőszemélyt. :wink:

Ancsi, Szrekuc, hm, akkor nálatok jó menü volt vacsira. :wink:

Votiv, ismerős a kocsiból kiszedés utáni hárpiáskodás. :wink:
zanza

Fíbsz,
megejthetjük vmikor :D csak ma nem akarok sehova se menni pontosabban én szeretnék de azt remélem, hogy ha ma jól kipiheni magát a ded akkor a betegség is messze száll :roll:
holnap eszik :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

nem akarom elkiabálni, de ma reggel viszont betankolta az egész 230-240 millit 8)

Kép

Kép

szrekuc

Zana,
és Rékának lázon kivül nincs más "baja"? sok+++ neki!
fibi

Szrek,
persze, kuráld csak Ábelt :) de az ajánlatom él, ne feledd :D én sütöm szivesen, Te meg tekergetheted :lol: oszt egyszer a cédék is idekerülnek hozzánk :P
fibi

bocs ZanZA, nem Zana 8)
fibi

Jesszus, még tekergetni is kell?! ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy sikerült "lefoglalnunk" a Czakker Juditot szülésznőnek, febr6-án megyünk beszélgetésre.
Vélemények róla? Én eddig jókat hallottam!

És 6-án lesz előadás (szülés, együtt szülés, alternatív szülés) nem jön valaki?
nukada

Vágom a centit, mint régen a kiskatonák!

Kép
nukada

Czakker Juditról annyit tudok, hogy nem festi a haját :mrgreen:
de viccet félretéve, sztem ő tök jó :)

Dorinához visszatérve, szerintetek Pély Barna (Macika - a szerk. :mrgreen: ) olvassa ezeket a cikkeket? :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szép is lenne.. 165 nap...
Valamiért az április mindig visszaugrik jűuliusra...
Szóval, vágoma centit:

Kép
nukada

Zanza,
és persze Nőszemélynek jobbulást!!!!!! a kis forrófejű.... :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Biztos! és még büszke is rá... Gondolom
Ha én ilyet nyilatkoznék, apa már rég elzavart volna a náthásba...
De arra senki sem kíváncsi, hogy én hogy bulizok, meg vedelek, de félek, most elég unalmas riportalany lennék :)
Meg úgy általában is az elnnék...
Képzeljétek, én még 1x sem voltam berúgva... A két szülőmtől olyan géneket örököltem, hogy eddig bármennyit ittam, semmi bajom nem volt!
nukada

És remélem a gyerek ezt tőlem örökli, mert apa szépen be tud mákolni :roll: :roll: :roll:
nukada

Most esik csak le, 4740 gramm?! :shock: :shock: :shock: :shock: ejha! :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, kis orrfolyás, és a fogát vagyis annak helyét fájlalja. :roll:

Dorina is lassan olyanná válik mint Kiszel Tünde, szerintem. :roll:
zanza

Tudjátok, az a baj, hogy az olyanok, mint a Kiszel Tünde, Benkő Dániel stb "miattunk" lettek sztárok. Én igazándiból úgy vagyok vele, a saját műsorát nem nézném meg, de reggel, ha kapcsolgatok és ők vannak a Reggeliben, vagy a Mokkában, azt megnézem, jót röhögök. Így vagyok a Mónika show-val is, néha csak azért is megnézem, hogy röhögjek...

Zanza:
A Dorinának legalább szedve van a szemöldöke... :lol: :lol: :lol: :lol:
nukada

LINDI: ÓRIÁSI GRATULA Kicsiny fiacskádhoz! :) :)

ZSanci: +++++++++++++++++ nyugi-nyugi nem lesz semmi baj!

Nukada: én is C.J. vel szültem. Nekem bejött a hozzám való állása :)

Most többre nincs időm, mert úgy látszik, hogy átállunk a napi egy alvásra. Hiába kómás 10 órakor félig be is alszik a szopiban de aztán ahogy átteszem a kiságyba kinyílik a szeme és hisztizik :? Tegnap ugyanez volt és ebéd után aludt el csak és fél négyig nyomta...ellenben most akkor mikor vigyem sétálni?? este a sötétben vagy most ? ááá
és elhamarkodtam az éjszakai szuper alvásunkat mert ma bizony bőgött hajnali 1/2 3-kor :( bár erős a gyanúm, hogy a foga miatt :?

Na megyek, mert ebből nem lesz alvás...

Rylie
rylie

ÉLJEN SOKÁ BARNABÁS!!!!

Kép
Kép
tinu

Halihó!

A gyerekemet sikerült kizárólag anya kezében/hasán alvóssá nevelnem! :shock: Ezért aztán semmit nem tudok csinálni itthon...
Na de az új parám :D , hogy kevés a tejem. A mellszíváson kívül tudtok vmi jó hatásos módszert a tejszaporításra? A mellszívást szintén nem tudom kivitelezni úgy, hogy közben a gyerek a kezemben van... :?

Kép
Kép
tinu

Isten hozott Barnika! :D

Tinu,
sokszor emlegetjük az Ulrika Urens homeobogyót, de dr. Votív majd pontosabban elmondja, az nagyon jó, aztán a tea is segít de a legnagyobb segítség a rendszeres evés, sok ivás és a noparaattólhogynemleszelégtejem. :) persze a pihenés és némi alvás is jótékony hatással van a tejre. az ölben altatással nem árt vigyázni, mert ő még nagyon nagyon picike de egykettőre azt veszed észre, hogy már csak így fog eladludni ami 8-10 kg körül már megagáz lesz :wink:

Mi meg tegnap elDominózgattunk és nagyon jó volt, majd ha nem felejtem este rakok fel 1-2 képet is!

Le vagyok maradva a bulvárral. Mi ez a Dorina izé???

Kép
akata

Isten hozta Barnit!!!
és nagy gratula az Anyukájának és a 4740g-hoz!!

Tinu :) Enyim fiam is ilyen csak-anyán-alvós és mindig-anya-kezében-lógó volt. De ez csak egy darabig tart, nyugi. Bár tény, hogy az ember sok mindent megtanul 1kézzel csinálni, mégsem megy minden... de ne izgasd magad. Sztem egy kéthetes bébinek elég a tejed, ha igény szerint szoptatod, persze vannak tejszaporító golyók (Urtica Urens) meg tea (Laktoherb), de a legtutibb a minél gyakoribb szopi!

Vica :) Máté fogacskái hogy vannak?

Nukada :) Lábgörcs :( görcs ellen a magnéziumot ajánlják, de ha azt úgyis szeded, akkor nem tudom.. lehet hogy van vmi homeós cucc rá és a többiek tudnak segíteni. Mindenesetre ha görcsöl, a lábfejvisszafeszítés (és lehetőleg masszírozás) a legjobb rá. :roll:

Kriszta :) Gratula a vizsgáidhoz!! Ákos már nagyon szép és nagy legény :D :D A beszéd miatt meg ne aggódj, mindenki áll. mindenfélét kérdezget, csak hogy járassa a száját, ne izgasd magad miattuk! Tőlem is mindig kérdezik, beszél-e már Bálint? Hát könyörgöm még csak másfél éves... de ránéznek és vhogy ez jut eszükbe, hogy miért csak szavakat mond meg ilyen baromságok... de gyorsan kieresztem a gőzt és kész :wink:

Votiv :) Esti altatás :( :( Valszeg igazad van, érdemes a rácsokat visszaszerelni, mert ha Isti is és az egéész család így kivan, nem vezet sok jóra... És hogy fogod megoldani, hogy ne másszon ki a rácsosból se? Fogad?

Szrek :) Esti torna :lol: :lol: ez nekem néha a kádból való kimászásban ki is merül :lol:

Zanza :) Rékának bulást!!!

Vera :) Palacsinta nyami! én is csatlakozom az irigykedők táborához :lol:

Fibi :) Lemente :lol: Zsolo háta hogy van?

Ancsi :) Lencsinek továbbra is bulást!! Még jó, hogy így lehet vele alkudozni! (tápi-orrszívás) Bevallom én könyörtelen vagyok orrszipács témában, ha kell, hát kell :roll: Vagy annyira nem csurog a nózija?
denizsa

Kata :) Jaj de jó volt Nektek tegnap Dominózni! Képeket nagyon várom! :D Dorinát én nem tudom hűen visszaadni, 1-2 oldallal előrébb (vmikor tegnap reggel) elolvashatod az eredetit (Curse h.sz-e)
denizsa

Votiv :) Egy kis hajmeresztés csak Neked és persze csak viccből, de valszeg mások is járnak hasonló cipőben:
Kép
denizsa

RHCP-fanok, plíz, írjon nekem vki cd-t tőlük ismerkedni!!! 8) :lol:

és ki mikor nyírta először fiúgyermeke fejebúbját? Ábelnek nem kimondottan dús a haja, viszont tök hosszú :shock: álljak neki hajvágóval, nullásgéppel?

Kép

Kép

szrekuc

nagynagy gratula Lindieknek!!! szep nagy fiucska :D

Krityo, szia :) fiacskad mar komoly legenyke! te mit tanulsz? ugyes vagy a vizsgaiddal :D

Drusz, nagy vagy :D jol szorakozom a hsz-eiden :D

B is 1/2 1-kor aludt el az este. ejfelkor meg a konyhaasztalon ulve rajzolgatott :lol: de mi mar csak ilyen baglyok vagyunk ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok,
egy gyors bekukk, mert forditanom kell!!! :lol: :lol:

Lindi Barnabása gyönyörű szép baba, hatalmas vasgyúró, igazi FÉRFI!!!!
Majd Lindi jön és mindent elmesél, de nem volt könnyű szülése sajnos...
:(
a lényeg, h most már jól vannak, beszéltünk egy csomót, aztán mentek, mert Barni éhes lett!!!! :lol: addig viszont aludt, mint a tej!!!! :lol: :lol:

én jól, vérzés oka ismeretlen, azaz semmi szervi elváltozás nincs, viszont egyre több dokit ismerek meg, és ez JÓ... :lol:
ha újra születnék, akkor biztos, h a Bálint Balázzsal szülnék, egyrészt jófej, másrész lelkes, harmadrészt (nem utsó) Lindiék esetéből kiindulva, jó szakember...szóval, ennyi...
majd a következő életemben...
most a Barna Pétert próbálom becserkészni, több kevesebb sikerrrel, megyek majd hozzá magánba', oszt meglátja... :wink: ő is jófej, lelkes, a többit meg nem tudom.

szóval, okés a tapasztalat, meg kor, de a lelkesedést, odafigyelést ez nem pótolja...

:?

most ennyit, nem osztom az észt tovább, megyek, vár a jól megérdemelt munka... :lol: :lol: :lol:

Ja, és én egyre jobban, Levi viszont a végét járja, mondtam is, h legközelebb valszeg ő fog kikötni a Hban... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
most jöttünk a dokitol (sikerült elrángatnom vééégre), sajna Zsolo nem javul :( állitolag az 1 hete tarto makacs influenza huzodott a hátára, ugyhogy jo erös gyogyszereket kapott, mert ezzel nem lehet viccelni... ki tudja, hova huzodhat még... :? :cry: és fél éjszaka a köhögéstöl szenvedett szegény, én is hallottam, alig birtam aludni :(
fibi

Zsan,
pihenés helyett forditás???? :shock:
fibi

Fibi,
forditás=pihenés 8)

Párodnak jobbulást!! És akkor ki vigyáz B-re, ha jössz a Gabihoz??? Vagy kettesben mentek??? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi!
Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot, egészséet és tejcsit kívánok!

írtam Lindinek sms-t, de a válasza alapján nem lehetett valami könnyű! :( A lényeg, hogy jól vannak!!!!

Zsanci!
örülök, hogy jól vagy! Lehet azért vérezgetsz, hogy megismerjenek a dokik :wink: :D De azért az durva, hogy nem tudják, hogy mitől van......
zuzmo1

baba ás apa betegeknek jobbulást!!!!!!!!

Mi MÉG élünk!
A tegnapi nap mérlege:
földhöz vágott porszívó: 1db :twisted:
mosogatóba belehajított alma: 1db :twisted:
személyi sérülés: 0db 8)
délben alvó dedek száma: 2db :lol:

Szóval összegezve, nem is rossz teljesítmény!

Bazsó ezerrel fogzik, nagyon szenved, eddig még egyik sem volt ennyire durva, hogy napközben emiatt sírjon, és mutatja, hogy a foga fáj :cry:

Ma voltak itt Johiék, nagyon szuper volt!!!

Adélnak utólag is naggggyon boldog nevenapját!!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Szrek,
már régen gyűjtögetem a nekem tetsző gif.-eket, tehát itthoni gyűjtemén, a vonat pedig a http://cheesebuerger.de/smilie.php?wahl=17&ziel=set helyen található, használd egészséggel. Szívesen írok neked RHCP, de melyiket??? Mind megvan.... :mrgreen:

Zsána,
hajrá, előre a dokikért! és a pihiért :D

Tinu,
urtica urens 15 ch rulez, tejfakasztásra. laktoherbtől enyém gyerek hasa fájt... :( És még semmi nincs veszve, ilyen csepp babánál, meg lehet tanítani, viszonylag hamar a nem anyakézben alvásra!

Zuzmo,
egyszerre alvó gyerekek nagyon jól hangzik :D

na nem osztok több észt , mert a végén ignorálva leszek...
csók

Macsek
macskanyu

[quote="neet"]N írta:neetéha úgy érzem, olyanok vagyunk, mint egy nyugdíjasklub! Rózsikám, az mind semmi, de hogy az én derekam hogy szaggat...! Komolyan, nem éri meg terheskedni.. vagy mégis? (Ja, Zuz, nehogy magadra vedd, mind kriplik vagyunk olykor-olykor. És a fenti mondat baráti körömben már szállóige :lol: )

neet

bár magamra vettem volna, és jó megsértődtem volna, ehelyett olyan röhögés jött rám, hogy visítozva bőgtem, annyira fáj :lol: :lol: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: Mondjam azt, hogy ambivalens érzéseket keltettél bennem? :D

Kép
Kép
zuzmo1

Kép Kép Kép Kép
szuper, köszi!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
RHCP-t nemtom, én még rhcp-szűz vagyok, úgyh rádbízom a döntést; hány cd egyébként? :D

Zuz,
jó, hogy ilyen kis ügyesen megvagytok :D

Zsan,
velkám bekk!!!! :D :D :D a lényeg, h a baba rendeben :D

Rec,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
nem musz tekergetni, befalhatjuk töltelék nélkül is :lol:

Rec,
mi is baglyok vagyunk, és B is átvette eme jo szokásunkat :D most sem alszik például.....
fibi

Zuz,
szegény Bazsikám :( ++++ neki!!! és Neked is :)

Zsan,
háááát, pont azon agyalunk, hogy lemondom holnap Gabit, mert nincs kire hagyni B-t :(, és lemegyünk Bajára holnap, hogy tudjon Zsolo tényleg feküdni. max én vezetem le az utat :roll:

és forditás mi az, honnan valo? legalább érdekes téma? :)

Macs,
hogy érted, hogy ignorálnánk Téged? :roll: bár néha én is azt érzem, hogy minél többet jár a szám, annál kevesebbet szolnak hozzám, biztos uncsi vagyok olyakor :mrgreen:
fibi

Szrek,
12 cd :mrgreen:, ja bocs 13, mert a stadium arcadium, az 2 cd alapból..

igazából elég nehéz lenne nekem eldöntenem, melyik tetszene neked, mert a nyers, vad erő korszakától, a líraibb hangzásig elég széles skálán mozog a kínálat...
Férjuram úgy is mint zenész (értsd: értő ember), szerint a Blood,sugar,sex,magik c. album a legjobb munkájuk, nekem is ez a főkedvencem.

Fibi,

ááá, akkor egyétek ti a palacsintát, én meg a nyami túrós tölteléket... :mrgreen:
macskanyu

Fibi,
vitzeltem..... :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Lindiéknek nagy-nagy gratula! :) :) :P Tényleg hatalmas baba!

Zsan!

Ezek szerint otthon vagy? De jó! :) :) :)

Nem tudtalak visszaolvasni titeket! Reggel először hagytam Timit a bölcsiben! Kénytelen voltam elmenni gégészetre! Életemben nem köhögtem ennyire! Rohamokban jön rám, és meg kell kapaszkodnom valamiben, de így is padlót fogok! :( Mintha asztmás lennék! Most megy fel a lázam! Szóval most inkább lefekszem, amíg Timi alszik!

Majd jövök, ha tudok!
Addig ne írjatok sokat! :)
ILdi
ildi76

Szrek :) Mi eleinte géppel (de nem nullás fokozaton) vágtuk Bálint haját, mostanában kézzel ügyködöm, hát meg is látszik rajta :lol:

Zsan :) De jó, hogy jól vagy :D :D Azért remélem már megismerted az összes jó fej dokit és nem akarsz tovább ismerkedni :wink: (mármint többet vérezni)

Fibi :) Jaj szegény Zsolo, ez elég durván hangzik :( de Te nagyon ügyes vagy, hogy nem hagytad annyiban és elvitted dokihoz! Bulást neki!!

Zuz :) Bazsónak sok +++++ a fogához! És gratula, hogy a 2 gyerek egyszerre nyomja! Oldalad ezekszerint változatlan??
denizsa

Indi, annyira ertem, amit a nemletezo pocakban mozgasrol irsz :( ram is ramtor idonkent, de probalom inkabb elhessegetni, mert ilyenkor mindig olyan rossz erzesem tamad, meg elszomorodom. mert mi van, ha en mar igy maradok, ahogy!? (a klimax-szal nem lenne gondom ;)) hiaba konyorog B kistestverert (:mrgreen:), ha nincs hozza anya! :? tiszta benasag. es hat eleg elfuseraltnak erzem magam miatta...

Dora, nalatok mi a helyzet? :)

Coolio
recca

Ildi :) Bulást Neked meg sok ++++++++!!!!

Fibi :) Baja jó ötlet, de mi szívesen vigyázunk Bálintodra bmikor, ugye tudod?! És nem lakunk messze a kórháztól, szóval nem lennél sokat távol :wink:

És ma kaptam egy jáccintot, olyan illata van hogy csak na.... tisztára tavasz van, mármint itt bent :lol:
denizsa

Macs,
és ha csak fahéjas meg lekváros töltelék lesz? akkor is eljössz? :lol:

enyém ded meg tuti azért nem alszik, mert ma délutánra játszoházat terveztem...... de ha 4-kor döl ki (mint multkor), akkor tuti este ébred, és löttek a programnak.... :evil: bezzeg hugom tegnap el birta altatni fél 1-kor...... :roll:
fibi

Zsan, az klassz pihenes, ami meg penzt is hoz ;)

Fibi, juj :( gyogyuljon az Embered!
B se nem alszik. epp a macskat dobozolja be :twisted: (v legalabbis probalja... :wink:)

Coolio
recca

Tud nekem mondani valaki, (sőt Valaki), olyan kismama boltot, ahol tudnék csini, alkalmi terhes szoknyát venni, nem túl borsos áron? Jövő hétre kéne, a normál szoknyáimban meg hát ugye.... kezdjük ott, pocakilag bele se férek....
macskanyu

Recca,
:( tudom, hogy nem vagy egy nagy orvospárti te sem, de nem kéne ennyi idő után megkérdezni valami szakit, hogy mi lehet a probléma?
Hátha tudna okos tanácsot adni kistesó-ügyben...

Fibi,

akkor NEM! :mrgreen: (naná, mér' mit gondoltál? :mrgreen: )
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: