A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Grillázs! Látom nagyon szorgalmas vagy és mindent beírsz a táblicskuba:) Egyébként viccnek szántam, de komolyan gondolom, hogy imádom Dévait. Szóval maradjon!!!! Ja és még plusz info a megjegyzéshez, hogy most épp gyógyszerbeállítas alatt vagyok, inszem kb. február 5.:) Köszi

Ági! Szuper, hogy kezdhettek!!! Annyira örülök!!!! Látod, nem hiába vagy mindig optimista.

szpandi nyugi! Minden rendben lesz. drukkolok.

Táblázat ügyben: nekem is mind a 2 jó, köszi!
cyprus

Nekem holnap reggel jelenésem van apánknál uh-ra. Jön valaki?
cyprus

És hétfő reggel jön valaki UH-ra? :-)

Cyprus te reggel mész a férjeddel hétfőn, ha igen, akkor lehet, hogy talizunk? :-)

Cseka komolyan, de jó lenne, ha együtt lennénk!! :-)
Ági28

Ági: én nem tom mikor megyek uh-ra először, az biztos, hogy ma a gyógyszerbeállítás lesz, lehet hogy hétfőn már uh?

Holnap jelentkezem, ha megtudtam mi a szitu, oké?

Ma este nem jön senki kedvenc Déviszünkhez?

CseKa

Kép
cseka

Cseka tegnap vagy ma jött meg?
Ági28

Ági! Igen hétfőn reggel megyünk uh-ra a számításaim szerint, hacsak nem lesz meg most pénteken az inszem, de igazából vasárnap és hétfő a várható időpont. Majd pénteken kiderül.
Akkor majd megírom és keressük egymást ott reggel:)
cyprus

Beeb, gratula a két tündérkéhez, gyönyörű babák, szinte rájuk van írva, hogy milyen jó helyre születtek!

Lányok, nem tudom a fejemből kiverni ezt a klamídia dolgot... Vajon mit fog szólni a doktor bácsi, ha mondjuk holnap felhívom, hogy barnázom (vagy fel se hívjam, csak ha rendesem megjön???), kezdenénk a lombikot, de még nem jött meg a klamídia eredmény??? Micsoda stressz!
Kép
noczi

Noczi csak akkor hívd, ha rendesen megjön, mindíg azt mondja, hogy akkor hívjuk, ha ömlik!

Cyprus igen akkor majd megdumcsizzuk, remélem talizunk! :-)
Ági28

Ági! Oké:)

Noczi! Egyetértek ágival, csak akkor hívd dévait, ha már nagyon megjött.
cyprus

Tegnap jött meg, miért kérded Ági???

Kép
cseka

Oké, így lesz! Talán szerencsém lesz, és pont péntekre esik az ömlős nap!
noczi

Cseka azért kérdeztem,mert nekem is, és mivel mind a kettőnknek a tegnap volt az első napunk, így nagy valószínűséggel hétfőn te is jössz UH-ra! :-)
Ági28

Sziasztok, igaz, hogy nem írok sűrűn, mert sokat dolgozom, de alkalmanként olvaslak titeket és drukkolok, mindenkinek!!!

grillázs: jó, hogy kezedbe vetted a tábla ügyet, fel is élénkült a topick. mi kislányt várunk :)

apánkról én is csak jót tudok mondani, habár már nem hozzá járok, de ennek (sajnos) anyagi okai vannak. szívem szerint maradtam volna.

Kép

Kép
boszti

Beeb!

Nagyon aranyosak :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy látszik megint pörög a fórum, nagyon jó!
Grillázs szerintem a tábládnak köszönhető :D :D :D :D
gizmixxx

lányok! Benéztem az nlc-n az inszemes fórumba és van ott eg ylány aki azt írta, hogy hétfőn volt dokinál és beszélgettek és már eldőlt, hogy beb. 15-től már csak 2 a támogatott lombikok száma. Ti tudtok erről valami újat?
cyprus

Sziasztok

Cyprus

Micsoda? NEM hiszem!
Azért nem hiszem, hogy ez ilyen gyorsan menne nekik!

Kép
l.andi

Szia andi!

Hát én is ebben bízom!! Remélem csak egy tévinfo. Aztán meg az is az eszembe jutott, hogy ha már most eldőlt az egész, akko rmiért gyűjtik január 31-ig az aláírást ellene?
cyprus

Sziasztok!

hát pörögtök rendesen!:-)

Viszont én sajna itthon fekszem - lázasan. Tegnap még melóban voltam de a hangom elment. Du. 2,5 órát ültem a körzetinél, mre jutotam. Mire hazartem, már lázam is volt. Mára már ugyan van hangom, de rettnetesen köhögök, és a takonykór is rámragadt..úgyhogy szerinm fuccs a tüközésnek is, mert ma megjött és így biztosan nem műtenek:-/
modrooka

2007 Január 24 Szerda - 16:42

--------------------------------------------------------------------------------

Na Drágáim,
Most hívtam fel az Eü. Minisztériumot, mert már nem bírtam tovább. Tehát aki már benne a programban annak az jár ami akkor volt érvényben amikor belépett!
Egyenlőre semmilyen változás nincs, hanem ami 2005.évben érvényben volt az van most is. Határozottan megerősítették, hogy visszamenőlegesen senkit nem foszthatnak meg a jogaitól – Alkotmány-. Na most megkönnyebbültem. Aki még nem kezdte el tessék elkezdeni azonnal!

Bocs hogy nem írok, de ennek utánajártam.
farkasok

Grillázs, engem is beírhatsz a tablicskuba ha beleférek, legalább javítom a statisztikát :) 29 éves, 1. lombik siker, kisfiú és 19hét+1 napos :) Ma voltam UH-n, minden OK. Most egy ideig (jövő hétig nem leszek, de addig is szurkolok mindenkinek nagyon!
beber

Ági hurrá!!!

Kép
cseka

Cseka csak majd azt kell kitalálni, hogy miről ismerjük meg egymást!! :-)
Ági28

Nélkülem is pörög a topic:)
Én ma orvosos napot tartottam. Dévisz után délután a házidokim is felkerestem. Kaptam a takonyra bogyót.
Most itthon pihi, mert ez a körjárat kicsit megviselt, de amint összeszedem magam: frissítek :)
grillázs

Modrooka - méhtükrözést ki csinálja? Dévisz? Mit jelent pontosan a méhtükrözés és miért kell nálad megcsinálni?
grillázs

LÁNYOK AKIK NEM VAGYTOK BENNE A TÁBLICSKUBA!!
KÉRLEK ÍRJÁTOK MEG A LAKHELYETEKET IS! AZT RENDSZERINT LEFELEJTITEK!!
grillázs

Grillázs kijavíthatod, hogy stimu februárban, nem kell már a kérdőjel!! :-)

Ja kiváltottam az injekciókat 8 doboz fostimon, és 8 doboz merional 38000 Ft!! Még jó, hogy tabblettáim maradtak a multkorról.
Ági28

Ági!
Nem semmi ennyi gyogyibogyi! Én már attól rosszul vagyok, ha Algophyrint kell bevennem.
A nyolc doboz szuri, az nyolc szuri? Vagy egy dobozban több is van?
grillázs

Kép
grillázs

Nem ez egy doboz egy szuri, de én péntek reggel 4 ampullával indítok!!
Ági28

Grillázs!

Név: Szikra
Kor: 36 év
Lakhely: Újszász
Hogyan: 4. stimuláció, 3. beültetés
Babák: Kettő, egyik fiú?
Hét+nap: 15+3
szikra

Sziasztok Lányok!
Kép

Grillázs
Látom, egyre hosszabb a tábla. :lol:
Javulsz már? Javulj nekem! Szedd a bogyikat!
Most beszéltem a barátnőmmel Ő kapott még valami torok spricnit is. :)

Modrooka, Szpandi
és mindenkinek aki most beteg: javulást kívánok!

Ági
Hogy van ez akkor? Hány napig kell szúrkálódni, és hányszor?
Azt látom, hogy első nap 1x-re négyet?
l.andi

L. Andi!
Én lórúgásnyi gyogyit kaptam. Csak a mellékhatásai két oldalt kitettek. Gyorsan el is határoztam, a betegtájékoztatót ezentúl nem olvasom el.

Szpandi!
Mi volt a dokinál? Aggódom érted!

Ági!
Te adod be? A párod? Vagy járkálsz rendelésre?

Nekem a párom nyúl az ilyesmihez, rólam nem is beszélve, én inkább elmászkálnék beadatni... ezt lehet, nem?
grillázs

szikra!

benne vagy a táblába, de már csak holnap frissítek.

Nem akarom elárasztani vele a fórumot, mert akkor meg átdőlünk a ló másik oldlára és értelmét veszti.

Ja, és a megszületett babákat azért nem teszem fel, mert irtó sok lenne. :) Hála Istennek!
Azért időnként majd benyomom, hogy lelket öntsön belénk.
grillázs

Grillázs

Azt hallottam, hogy most a gyógyszergyártók mindent beleírnak már a tájékoztatóba. (Pl. egy széntablettánál a hasmenés szerepel mint mellékhatás) :) Így elkerülik a perelhetőséget.
l.andi

Na, kb ilyen az én gyógyszerem is. Gyulladásgátló, ami gyulladást okozhat :(
A mellékhatásoknál több dolgot felsorol, mint ami a bajom :(
grillázs

Andi legalábbis nálam lórugással kezd, de nem mindenkinél van ez így. Hát kezdetben reggelente kapsz szurit, aztán jön egy amit este kell beadni, az kb 5 napíg, és az utolsó nap még éjjfélkor kell adni egy szurit.

Grillázs én adom be magamnak, a párom nem tudom, hogy be merné e adni nekem, de mikoUH-van, akkor a Dévainél adatom be az asszisztenssel.
De szerintem a körzetinél, vagy az ügyeleten is beadják, ha kéred, csak lehet, hogy kell hozzá papír is.
Ági28

Sziasztok!

Ági: tegnap voltam Dévai bácsinál, megkaptam a gyógyszereket és hétfőn valóban megyek uh-ra. Úgyhogy tök jó lesz, mert talizhatunk. Majd vasárnap megbeszéljük, hogy milyen ruhában leszünk és mik a különös ismertetőjeleink, oké? :D
Olyan izgi :)
Te hányra mész oda?

Grillázs:én Budapesten lakom, elnézést, hogy figyelmetlen voltam :oops: és nagyon köszi a fáradozásodat!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
cseka

Cseka én mindíg olyan fél 8 körül megyek, mert akkor az elsők között tudok lenni.
Ági28

Valamiért nem engedi a mellékletfeltöltést :(
Cseka - Ági!
És már bökitek is magatokat?
grillázs

Sziasztok!
Grillázs, köszike az aggódást :D
Köjálba holnap viszi férjem a "mintát". Sztem vírus volt mert a gyengeségen és néha az émelygésen kívül már nem nagyon van bajom. Barnázás azóta sem volt. :D
fekszem azért mert erőm még úgy sincs semmire. :roll:
Férjem most itthon a HTB meg persze próbál mellette pénzt is keresni. most, hogy jobban vagyok már egészen élvezem ezt a kényeztetős, jajj nem csinálj semmit helyzetet :twisted: :oops:
l.andi
amiket eddig hallottam az alapján mindenki más mértékű stimut kap. én a 6.napon 4-el kezdtem, mint Ági, de én már az elő naptol kaptam reggel mellé egy másik szurit is (decapeptyl), majd felemelte D. 6ra a stimut. Én utána esténként nem kaptam semmit csak a bogyókat. És persze leszívás előtt tüsszőrepesztés éjszaka injekcióval ügyeleten. De mint kiderült ebből van olyan is ami otthon is beadhatsz bőr alá.
Gizmixx! merre vagy? hogy vagy?
Ági! Örülök, hogy beindultatok! Cseka persze Neked is!
szpandi

Kép
grillázs

Szpandi:)
Ha már vigyorogsz a férjedet HTB-mivolta miatt és hagyod, hogy kényeztessen, akkor már jobban vagy :mrgreen:
Csak hagyd magad! Kell az az ember lelkivilágának!
Dévainál mikor kell jelentkezned? Ha megvan a kaksi eredménye? Vagy mész előbb?

Hú gyerekek, ez a szuri téma kezd kicsit paráztatni. Én tökre be vagyok tojva a tűtől. Talán a világon a tűtől meg a fogorvostól félek a legjobban. Mondtam is Dévisznek tegnap, hogy utálom a tűket, már a látványától is rosszul vagyok... erre közbevágott, hogy meg a kórházat, meg az orvosokat én meg nagy ívben bólogattam. Amikor megakadt a szeme rajtam, akkor gyorsan hozzátettem, hogy jó-jó... orvosoknál van kivétel :oops: :roll:
grillázs

Grillázs!

Az eredmény kb 1-2 hét. Dévisz azt mondta jelentkezzem, ha a barnázás erősödik, vagy ha megvan a tenyészés eredménye...

Tényleg, aki rutinos, addjon tanácsot mikor teszteljünk? Gizmixxel még dilemmázunk. Bár D. feb 21-ét mondott, de sztem ez nagyon nagyon távoli. Gizmixxnek meg ha jól emlékszem V. 16-át mondott.
szpandi

Grillázs, még jó hogy kivágtad magad :wink:
szpandi

szpandi - ja, de rötyögött rajtam.. mondtam, hogy mókacuki hangulatában volt, semmivel se tudtam volna megsérteni :wink:

A tesztelésről annyit, hogy itt a fórumon a csajok anno simán teszteltek 14-15. napon, mert nem bírták ki. Szerintem hagyni kellene rá pár napot, pl 16-18. napon - de nem tudom: én se hiszem hogy kibírnám tesztelés nélkül :)
Amikor még nem derült ki, hogy lombikosok leszünk, egy raklap tesztet beszereztem és amikor késett az egyébként tök rendszertelen miku, naponta elhasználtam egyet (sajna a semmire)
grillázs

Grillázs én a tablettákat holnap kezdem, a aszurikat pénteken.

A fogorvost ne emlegessétek, most jöttem meg tőle, végre vége a gyökérkezelésemnek.
Ági28

Ági!
Én aztán tudnék fogorvosról rémtörténeteket mesélni. Meg se merem mondani mikor voltam utoljára
:oops:

De nézegettem a netet, egy csomó helyen csinálnak altatásban fogorvoslást... ezen még filózok... meg kellene csináltatni, olvastam valahol, hogy a sikeres lombikhoz is nem ártanak a jó fogak... Abból meg nekem elég kevés van...

Van valakinek ilyen tapasztalata?
grillázs

Grillázs nekem is mondta a fogorvos, hogy két fogamat meg kéne még csinálni, de majd, így is ez az egy fogam 38000-be került.

Inkább ne mesélj kérlek! :-) Én is azért mentem el, mert már fájt.
Ági28

38 ezer? Anyám! Miből csinálták? Ezüstből? Aranyból?
Na jó, tényleg hagyjuk a fogorvos-témát...
grillázs

Nem sajnos nem raktak bele aranyat!! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: