A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi és Zsanci :) kinek-kinek megfelelő módon és okból drukkolunk!

Votiv :) Remélem, picit jobb a fognyavalya!

indianyo

ILdi,
ő a mienk, http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=80032587
scak fehérben.

Den,
nektek leesésgátló bevált?
neet
neet

Ameddig porszívóztam a szőnyeget, a Büdös Kölke megtalálta a jó mélyen elrejtett virágföldet és szerintem egy jó maroknyit el is fogyasztott belőle.... :shock: :shock: Lehet, hogy Istitől tanulja az anyanyűvesztő technikát??! persze azonnal leporszívóztam az egész kölket! Csodálkozott is hogy a fenekét porszívózzák, de hát ki nem porolhattam.....
macskanyu

Lindi vajon már a kórházban?
macskanyu

Lindi,
Hajráááááá!! Veled vagyunk :D

Zsancinak meg ++++++++!!!!!! :( :(

Deni,
igen, ma suliban voltam :)

Moni,
elsö szülésnél bennem is inkább kiváncsiság volt, mint félelem, ill. nem volt tudatos a félelem. Most inkább fosok, mert már sejtem, mi várhat rám :wink: készülés? nem igazán lehet szerintem, meditácios CD-ket szoktam hallgatni, és megprobálok majd kismama jogára/relaxáciora elmenni, és a prána nadi tanfolyam is érdekel.

Curse,
majd spanyol ügyben értekezzünk, mert én is pár éve elkezdtem, és naaaaagyon szeretném folytatni, és milyen érdekes, pont tegnapelött jutott eszembe, hogy elöveszem a könyvemet :wink: És ugyebár ha nem egyedül kezdenék bele, sokkal motiválobb meg érdekesebb a dolog :)

most csak ennyi, mert kipurcantam a korai keléstöl. tudom-tudom, elkényeztetett HP vagyok :mrgreen:

KépKép
fibi

Hu, Ildi, ez a kakis dolog :shock: én nem is tudom, mit csinálnék, ha meglátnám.....

Deni,
náthád javult mára?
Kusza végül elmaradt?

Votiv,
fogad?

Ábel és Lencsi jobban vannak?
fibi

Ildi,
közben eszembe jutott, nem lehet, h most realizálódik a csajodnál a kaka dolog, és érdekli, és azért nézegeti? (És zavarja a gatyában, mert nyomja?) Most kéne megpróbálni alátenni a bilit, hm? Hátha abban is tetszene neki, és a rituálé is körülötte, a wc papír, mint a nagyok, a kézmosás, stb...

Macska,
enyém 3/4 7ig bírta a tájfunoskodást. Tied? :)

Lindi?

neet
neet

Neet,
3/4 7-ig, dejo Neked. enyém még a fürdésnél sem tart, és jol be van pörögve :roll:
fibi

Den, Neet!

Ágy ügyben köszönöm az infókat! Már nézelődtem használtat is a net-en, van egy RS-es Dani ágy 20e-ért! Az árakat látva már nem vagyok olyan válogatós szín témában! :shock: Jó lesz a natúr is! :D

Neet!

Bilibe kaka volt már 1x-2x! Megvolt a rituálé is...Ő önthette ki, lehúzhatta a klotyót! :) Próbáltuk már a WC-t is ülésszűkítővel, de már az sem hozza lázba!
De érdekes, hogy mostanában meg kifejezetten tiltakozik a bili ellen! Ha látom, hogy készülőben van valami és megkérdezem kell-e a bili, hadonászik, hogy nem-nem! :shock: :?
Viszont reggel bölcsibe menet meg mindig eljátssza, hogy épp indulnánk, mire szól, hogy "bili-kaka"! És fél óráig ül rajta, közben jól elszórakozik, felugrál stb. és persze semmi eredmény! Nem tudom mi lesz, ha már dolgozni fogok, mert ha akkor is ez lesz, akkor biztos, hogy elkések! :(

Den!

Csak kihalászni szokta, pelust nem veszi le! :? Lehet, hogy tényleg kíváncsiságból csinálja, ahogy Neet is írja, mert ha nem figyelek a biliből is kihalássza a produkciót!

Páromnak valszín tüdőgyuszija meg hörghurutja van! Dokihoz persze nem megy! :? És ma délután óta én is megint köhögök, meg fáj a tüdőm! :( Mikor lábalunk már ki ebből?

Ma lesz Colombo, ha valakit még érdekel!!! :D

ILdi
ildi76

Hol van a Colombóm??? :cry: :shock:
ildi76

Votiv,
Hát ez úgy hangzik, hogy csak pont veled nem alszik. Peti is a múltkor kézen fogta az apját és bevitte a szobába, hogy aludni akar majd 5 perc múlva a kint ordító zene ellenére elaludt. Csak nálunk se megoldható, hogy ez napi program legyen.
A fogbeültetéssel kapcs-ban az én tapasztalataim: nekem csak mellékesen említették, hogy esetleg kilökődhet. Még jó, hogy nem vettem komolyan, persze nem is lett gond. És szept-ben ültettek be vmit majd dec-ig kellett várni, hogy abból fog legyen. Viszont én kérhettem volna klassz átmeneti plasztik fogat (nem tudom miből), ami úgy néz ki, mint az igazi, csak használhatatlan. (Erre az átmeneti időszakra.) Annyi, hogy antibiotikumot kellett szednem pár napig(még szept-ben) - ezt a szülészorvossal is megdumáltam. Nem tudom szoptatás alatt lehetne-e olyan típust találni, amit szedhetsz.
Zugló (Egressy-Vezér sarkához közel) lakom.
És a fogatlanság érzéshez (látványához) hozzá lehet ám szokni. Az elején én nem beszéltem, majd nem nevettem, most már bármit. (Most lesz fogam 2 héten belül.) Legfeljebb nem nevetsz annyit a bálon...

Curse,
És hol tanulsz spanyolul?

Indi,
Zavarban vagyok, mert ugye nem tudom milyen lesz Marci. Arra gondoltam, hogy egyelőre csak heti 1x tanulnék (vagyis kellene a tanár-tanulni többet tanulnék) és sp-ul már tanultam (de az nem igazán számít).

Macs,
Fogorvosos info engem is érdekel - hadd bővüljön az általános műveltségem...

Lindi,
Jól nézel ki!!
Sajnos nem értek a babakocsikhoz és nem is szeretem őket túlságosan. Viszont minden képet megnézek és imádom a kocsis prospektusokat, de Peti annyira utálta kis korában...

Gyönyörűnek egyébként gyönyörű a kocsi, amit betettél. Mózeskosaras érveid engem meggyőznének!)

Drukkolok!!!

Zsanci!
Neked is!!!

Denizsa,
Nem gondolom, hogy klassz csaj vagyok a tanulási vágy miatt, inkább gyermekien hülyécske, de biztos a terhesség miatt. Meg a fiam már 2. napja alszik du és én virgonc hegyi tündérnek érzem magam. (Tényleg hihetetlenül pihentető az alvása - főleg nekem.)

Ildi,
Ötletem nincs - esetleg ha nagyon sokat beszélnétek róla és elmagyaráznád hogy is van ez az egész? Ne az essen le neki, hogy ez baromi rossz dolog, csak hogy nem célszerű... (bocs, ez már biztos megtörtént)
Egyébként sztem nem olyan gáz dolog, előbb-utóbb úgyis abbahagyja, csak addig kell kitartani. Petire mindig csak akkor tudtam hatni, ha nagyon nyugodt és higgadt voltam, gondolom nehéz lehet most.
Vagy mond neki, hogy ha még egyszer csinálja, akkor elmondod majd az első ált.iskolai szerelmének!? Zsarold meg az ebadtát!!
És tetszik, amit Neet írt, azért ez tényleg olyan izgalmas lehet nekik, főleg ha még főrabszolgát is fel lehet vele húzni...

Móni
Kép
Kép
monisa

Lindi? talan mar babazik :) de azert drukkk neki(k)!!!

Zsancinak soksok+++++++! jo lenne, ha vki kideritene vegre, mi okozza a verzest!

Indi, de miert akarod lebontani a gombolost? meg jo lehet ;)

Votiv, fenykepezogepes sztori :lol: de hogyan tudta Isti ugy visszacsomagolni, h nem vettetek eszre?! :shock: ugyes ;)

Ildi, kakis dolog passz :( valahogy meg kellene eloznod a lanyod! B-n tokre lehet latni, amikor kakil. Timinel nincs valami jele?

na megyek a pancsolo kisfiuert, aki ma 4-tol 7-ig aludt ;) :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet,
az enyimé még mindig tájfunkodik, most épp az Apjával vaszakszik valami miatt. REMÉLEM fárad...

Vajon mi lehet Lindivel..?
macskanyu

Sziasztok!

Hú, micsoda izgalmak - LINDI, drukkolunk ezerrel!!!!! :D

Zsanról meg írjatok, ha tudzok vmit! :cry:

Lindi,
a kocsi, amit kinéztél, tök csúcs sztem
(nagyon kis ügyes, mindig olyan jó dolgokat talál a neten; ugye az autósülésünket is neki köszönhetjük ;) :D )

egyébként én tökre megtanultam, hogy olcsó húsnak bizony híg a leve, már ami a babacuccokat illeti, úgyh autósülésben tényleg a römer (stb) típusra gyúrtam, de a mostani eszemmel nem venném meg azt a kocsit, ami Ábel kocsija volt az Aria előtt

Curse,
mi ketten tanulunk egy barátnőmmel franciát, házhoz jön tanárnéni, de kettejük közül vmelyik mindig lemondja :evil:
orrhangokkal meg szívok - régen sokkal könnyebben tanultam nyelvet, most mit összebénázok... :roll: és ráadásul egyelőre semmit nem tudok, összvissz két óránk volt eddig
barátnőm meg vicces mert ő szokott aleginkább háborogni, h hüje tanár lemondja :lol: közben ha vki szűk keresztmetszet, az ő

mennek majd pü-k, csak ma annyira leamortizált Ábel... :roll:
ugyanis nem eszik; nincs láza, csak kicsi hőem, de a trutyi állandóan a torkában van, és nem tud aludni se ettől, orrszívózni viszont nincs mit :shock: nekem ez baromi fura, de ez van
ma két nestlé pudingot, másfél tápot (az olyan 3,5 deci), minimális főzeléket és még annál is minimálisabb tejbegrízt evett meg egy fél túrókrémet
és persze minden főzelékes
inni meg nem iszik
mindezektől eltekintve sajnos jó a kedélye ;) :lol: úgyh bármit apró darabokra disszektál stb :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi :) Köszi, már javulok, de még trombitálok rendesen... Sztem elmaradt a kusza, bár lehet hogy vki ment végül :roll: Enyim fiam meg már horkol, apa mesélt neki egyet és kész 8)

Neet :) Hogy bevált-e a leesésgátló? Sztem igen, jól lekerekített meg alacsony, B. még nem törte össze magát rajta (ha ezért kérded :) ), meg le sem esett, neki kell vmi ilyen alkalmatosság az ágyra, mert annyit forgolódik alvás közben, hogy csak na, és még fejvédőt is raktam rá, hogy "puhább" legyen...

Ildi :) Hát igen, az ár sokszor segít a döntésben :mrgreen: Párod meg zavard el a dokihoz! Mielőbbi bulást Nektek!! ++++

Móni :) Hű, már 2 napja alszik Peti du.?! Lehet, hogy a szél ilyen megnyugtatóan hat rá? :lol: És este is simán megy aludni?

Lindinek meg továbbra is megadrukkok!!!!!
denizsa

Ildi,
bakker én is Columbóra gyúrtam :evil:

Kép

Kép

szrekuc

és ma megdajkáltam kicsit az unokahugit - olyan de olyan éééédes!!!!! :D meg közben irigykedtem tesómra- egy hete sincs h szült, simán ugrabugrál, és kicsit se stresszel se a szopin se semmin, minden tök flottul megy a két gyerekkel - nekem meg tisztára görcsbe rándult a gyomrom már a gyermekágyas időszak emlékére is, szopikényszer stb :roll: remélem, másodszorra nekem is minden könnyebb lesz (neki tényleg ég és föld a két szülés meg gyerekágy)

valaki volt ma kusza - Kata, Indi?

és ugye aki tartja Zsannal meg Lindivel a kontaktot, visít, hogy mi történik? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

KOLOMPOS KONCERT!!!!!

02.03. szombat és 02.11.vasárnap
Zeneakadémia 10.30-12.00 szombaton vas pedig 15.30-17.00
Tavaszi népszokások-Furulyás Palkó

du. meg a Fonóban gyerektáncház velük

de. 10-kor pedig Csörsz utcában Gryllus Maszkabál :D

02.13. Csörsz utca
Kolompos Itt a farsang, áll a bál
10.00-11.00

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
most sikerült elaltatni Szélvész Kisasszonyt :)

jó éjjt mindenkinek!

tsók

Macsek
macskanyu

Deni,
már enyim is horkol :) de ma nem apa-féle mesére aludt el, mert szegény Zsolonak bedurrant vmi izület a hátában, és mozdulni sem bir :( nem birja Bálintot sem felemelni, ugyhogy a pocakos anyukára maradt az esti müsör.

Moni,
ha nem szülnék fél év mulva, én elmennék házhoz tanitani (Zuglo nincs innen messze), fiaink talán eljátszanának együtt :lol:
fibi

Macskaanyu,
vazzeg, ilyet nem mondunk ki, pláne nem írjuk le!!! Még hogy elaltatni.. majd holnap elmeséled. (Enyém ilyenkor MINDIG RÁCÁFOL. Ma is... de egy kis kakaó és apjától kunyerált tökmag és rengeteg pisilés után vissza... izé... azt csinálta.) :wink:

Kisün,
mesélgettem ma neki Dóci-Marci párosról. Dócira simán emlékszik, Marcidat Marcipánnak nevezi, nem baj? :lol:

Monisa, Ildi,
Eszter is eljátszotta párszor ezt a kaka dolgot, h azt mondta kell, és nem is, de ő az esti alvás elodázására játszott (ik) rá. Mert persze ha kiabál, h kaka, a "főrabszolga" ( :lol: ) egyből ugrik.... na, ezzel rendesen visszaélt a kis szenyája, de a 3. napon azt mondtam, h jó, rendben, kakilj be nyugodtan, majd reggel kiszedjük. És érdekes, reggel nem volt mit kiszedni.... na, ezt még 2x játszottuk el, azóta nem szórakozik az édes anyjával. :mrgreen:

Viszont manapság a déli alvása is lerövidül, mert ugye pelus nélkül teszem le, de ha pisilnie kell, ébred és szalad. Na ez vajon az ágytisztaság kezdete lenne? :roll:

neet
neet

Szrek :) nem voltunk Kusza, mindenki lemondta, mi ketten Katával inkább hozzájuk mentünk. Ákost megtanítottuk arra, hogy ebéd közben is lehet rosszalkodni, pedig ő aztán egy kis cukimanó és nagyon kedves kisfiú. Aztán fiúk jól összebeszéltek és alvás helyett egymásnak kurjongattak felváltva - ennek eredményeként Dominó 4-kor a kocsiban aludt el és abba se hagyta 6-ig a hordozóban jól bebugyolálva. De már ő is szuny.
És te nem tanítasz olaszt, csak angolt?

Lindi :) 50 ezer jónak tűnik a kocsiért, de szerintem se fogjátok nagyon kihasználni a mózest - a kocsiban elfoglal egy egész hátsó ülést szinte :( És ha szültök, akkor sok szerencsét (BZS síel? :shock: )

indianyo

Fibi :) Hú, szegény Zsolo! :( :( Sok ++++ neki! Gondolom, ezt Bálintod legalább olyan nehezen viseli, hogy nem ugrálhat apán... Pocakos anyuka meg pihenjen!! :wink: (én megyek is, hogy ne csak a levegőbe ill. gépbe beszéljek..)

Szrek :) Jó lehetett babázni! :D Ábelnek bulást!
denizsa

Sziasztok,

Csak gyors bekukkantásra futja :(

Zsancinak sok-sok +++++++++-t, mi lehet vele? :roll: Tud róla vki vmit?

És Lindinek drukkolok ezerrel, remélem könnyű és gyors szülés lesz, már amennyiben már szülnek...... hmmmmm, esetleg már babáznak :):):):) Húúú, de izgi :D

Votiv,
hogy érzed most magad? Jobb a helyzet?

Deni,
Neked pedig jobbbulást továbbra is. :)

Fibi,
még tegnapról erre emlékszem :oops: : azért kérdeztem, tudsz-e már pocakkal ülni, mert vmikor említetted, hogy nem bírsz sokáig ülni.
És milyen tanfolyamra jársz? Én erről nagyon lemaradtam. Vagy szigorúan titkos? :roll:

Jó éjt,
Vica

Kép
Kép
vica94

Indi,
rosszalkodás :lol:
hát, én egyelőre nem szívesen tanítok olaszt, de hülye vagyok, mert sztem olaszos barátosné elvállalná, úgyh

Monisa, ha gondolod, írj pü-t és összehozlak vele

Kép

Kép

szrekuc

gondoltam, elkezdek tornázni;ma esti torna a következőképp alakult:
kb 2 percet hullahopp-karikáztam, de miután mindent letaroltam és ötvenszer a földre esett és ded majdnem felébredt (és amúgyis fárasztó :mrgreen: ), gondoltam, inkább felfújom a labdát, amivel majd tornázok
hát felfújtam, de ez ismét elég fárasztónak bizonyult, úgyh azóta a gép előtt ülök :mrgreen: ellenben büdös gumiszag van és megrándult a vállam :mrgreen:

a karcsúságért bármit... megnézem mi van a hűtőben :wink: :lol: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
:mrgreen: :mrgreen: Hullahopp és labdafújás... :lol:
Hűtőben mi volt. Nálunk már csak borsodi, nagyon itt a hóvége. :lol:
neet
neet

Olyan furcsa, néha érzem, ahogy mozog a baba a hasamban... pedig milyen régen volt már... Még a végén beképzelek magamnak egy terhességet, annyira szeretnék egy kistesót :shock:

Nektek nem volt iylen furaság?

indianyo

Megint lemaradtam egy csomó mindenről...

Zsancinak:
kívánok bármit és mindent, amivel most jobbá tehetném a helyzetét

Lindi:
Hajrá, nyomás... :lol: :lol:
Bár már mi is ott lennénk...

Votiv:
A fog gáz... de te legalább elmész dokihoz... Én még arra sem vagyok hajlandó (bár lehet, hogy még sose fájt a fogam "rendesen")

Az idő gáz, kissé hangulat romboló... Kicsit néha elgondolkodom, hogy én őrültem meg, vagy ez is a hormonok hatása: ma du 2-kor még pizsamában flangáltam, a hasamra tapasztottam egy rózsaszín plüss babaruhát és a babakocsit tologattam. A kutya megijedt tőlem... Apa meg csak röhögött. Így vissza gondolva én is röhögök magamon. De tényleg, most már kezdek TERHES lenni...

Ja és plz, segítsetek:
Mi a fenét csináljak a görcsölő lábammal? Szedem az Elevitet, plussz Mg+Ca+Zn-et és legalább 6dl tejet megiszom naponta...

Kép
nukada

Indi:
Én most is érzem :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg, én is dicsekszem új tudásokkal: a gyerek érezhetően csuklik két napja(mármint két napja érzem, nem két napja csuklik folyamatosan :) )
Amikor tegnap azon aggódtam, hogy nem rossz*e ez neki, apja meg akarta ilyeszteni, hogy elmúljon...

Kép
nukada

Votiv:
MENJ EL AZ OB-BA!!! Még nem találkoztam élő emberrel, aki mesélt volna róla... A ruháért meg aztán főleg megéri!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy, ha nem akarsz, ide a jegyedet!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nukada

Sziasztok!

Huuuuuuuuuuuuuuuuu,elolvastam a lemaradasomat es most egy csomo minden kavarog a fejemben...

Eloszor is:

Lindi! :)
Drukk-drukk-drukk!!!Nagyon konnyu es gyors szulest kivanok!

Zsanci! :)
Nagyon sokat gondolok Ratok!!Szoritok,hogy minden rendben legyen.

Macs :)
Kismacs szeeeeeeeeeeeeeeeeeepseges,olyan jo ujra Uh kepeket latni.

Indi :)
En ebren nem erzem,de mar tobbszor almodtam azt,hogy megint pocakos vagyok es tok eletszeruen ereztem a baba rugdosasat,aztan mikor felebredtem,kerestem a pocim :D

Szulinaposoknak es nevnaposoknak utolag is sok-sok boldogsagot kivanok!

Fibi :)
Gratula az ujabb kukishoz,es gyonyoru nev a Levente,volt egy evekig tarto Levi nevezetu platoi szerelmem.

Kisherceg :)
Gratula Vedahoz!Nagyon tetszik ez a nev.

Tinu :)
Gratula Tundehez :)

Votiv :)
Fog :( Es,es,meg nem is mondtam,hogy gyonyoruuuuuuuuu nevet valasztottatok Ti is.

Kitargyaltatok a beszed fejlodeset,ez tok jo,mert engem nagyon foglalkoztat a dolog.
Mar tenyleg mindenki azzal zaklat,hogy nem beszel Akos :? Szavakat mond,meg par allathangot utanoz,de szerintem igazabol lusta beszelni :shock: Es mar mondokazni is probaltam vele,de nem koti le egyaltalan.

Minden betegeskedo baba es mama gyogyuljon meg!

Huuuuuuuuu,mit is akartam meg.
Asszem,ma nem leszek vmi osszeszedett :oops:

Mi:
tul vagyok a vizsgakon,11 volt, a vege fele mar kisse ingerult es depis lettem,de az atlag 4 felett van,szal valahol megerte. :D
Most megprobalok surubben irogatni es kepben lenni,uuuuuuuuugy hianyoztatok az elmult idoszakban :D

Es egy kep az en 90cm-es :shock: Akosomrol:
Kép

Jo ejt!
bkrityo

Zsanci írt, hogy beszélt BB-vel, és Lindiék lassan haladnak...
nagyon szorítok nekik, remélem reggelre már meglesz Barnika!

enyém kölök még mindig nem alszik, és most telt be a pohár végleg. SOHA nem csinált még ilyet, még a legdurvább fogzás alatt se. még az apjának se sikerült elaltatnia. be kell látnunk, hogy ő még éretlen az önállóan elalváshoz, és így tönkreteszi magát és az egész családot, akik este 7 óta próbálják elaltatni. Úgyhogy holnap ketrecszerelés lesz. ez az egy hét maga volt a pokol, ezt így nem lehet tovább csinálni. akarom vissza az este 8-kor elalvó, viszonylag kiegyensúlyozott gyerekemet. azt meg amelyik most torkaszakadtából üvölt és önkívületben veri magát a padlóhoz, hogy nem akar lefeküdni, vigye el a róka. komolyan nem tudom, ilyenkor mit kéne csinálni, micsoda kár, hogy nincs rajta reset gomb.
ehhez képest bakfitty, hogy leszakad a fél arcom :?
votiv

Votiv,
jaaaj :( mikor aludt el végül Isti? fogad jobban?

BB vezeti le a szülést? ja, BZS siel :?

Szrek,
hullahoppkarika, derég láttam olyat :lol: megnéztelek volna :mrgreen:

Deni,
igen, nehezen érti meg szegény B, hogy most nem mászhat apára, meg nem ugrálhat rajta. csak sajna rajtam sem ugrálhat már, max a hátamon :roll:

Kriszta,
köszi :) Ákos nagyon helyes ficko :wink: és gratula a vizsgákhoz!!

Vica,
dehogy titkos: Montessori pedagogiára járok :) májusban remélem le tudok vizsgázni, hogy szülés elött letudjam 8)

KépKép
fibi

Szépséges reggelt mindenkinek!! Kép

Votivom,
kitartás!!! +++++++++++ és ment mél is!

Krityó,
Ákosod szépséges nagyfiú!!!! És ne aggódj, beszélni is fog!

Neet,
nem vok babonás vazzeg, mert fekete macskát tartok és minden reggel 3-mat köpök egy barna kavicsra, azokat meg akik így tesznek, nem érheti rontás :mrgreen: és nem ébredt vissza! Kép
Borsodi van csak a hűtőtökben? Képzelem milyen lesz/volt a reggelitek.... alkesz bagázs....

Zsánának, meg Votivnak, meg Lindinek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és mindenkinek szép napot!!!!

csók

Macsek
macskanyu

csak gyorsan, jönnek Neeték, palacsintasütés lesz :lol:

HAJRÁ LINDI!!!

Zsána,
++++++++++++++ de úgyis tudod :D

Fibi,
ja, síel :D de emlékszem, Lindi már múlt nyáron írta, hogy ha úgy jön Barni, ahogy Gréti annak idején, akkor BZs pont nem lesz itthon :D

Votiv,
HORROR :shock: Tudom, őrültség, de nem tudsz valahogy elmenni 2-3 napra valahová még szülés előtt? Egyedül? És ha bármikor úgy érzed, kell némi szabadidő, dobd be hozzánk Istit! :)

Kriszta,
Ákos mekkora nagyfiú és milyen jóképű :D

többre nem futja most, hív a zuhany!

v
kisün

Barnabás tegnap este 11:15-kor megszületett, és majdnem 5 kilo!! :D

Zsancit ma hazaengedik, most várja a zárojelentését..... és fogalmuk sincs, mitöl vérezhetett.
fibi

ÁÁÁÁ de jóóó!! :D :D :D :D

ISTEN HOZOTT BARNI BABA!!!
Kép
macskanyu

Lindi:
gratulálok,nem semmi menet lehetett :shock:
ISTEN HOZOTT BARNABÁS!
Kép

Zsan:
várunk vissza!!!

Votiv:
:shock: :( :shock: :(
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

petergabi

Isten hozott Barnabás!

indianyo

a gyerekem még mindig alszik.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
macskanyu

ÉLJEN BARNIBABA! :D
kisün

Kisün,
dejo Nektek, hogy palacsintáztok :D irigykedem :P

Macs,
Rád is irigy, enyém már 2 orája fent van, annyit aludt mint én (8,5 orát)...
fibi

Fibi,
csak azért aludt eddig, mert ma sztk-ba köll mennem és időre vittem volna Pocakékhoz megőrzésre.... ha nincs program, akkor már 6-7 tájt kukorékol...
macskanyu

:lol: mikor beírtam, hogy Lindiék lassan haladnak, Barnabás már épp megszületett :lol:

itt van Lindi sms-e:
"Tegnap este 11,15-kor megszületett Barni baba. 4740 gramm, 58cm. Istennek hála jól vagyunk mindketten. Lindi"

Isten éltesse őket sokáig!! :D az egész családnak sok boldogságot :D
Barni baba pedig szép nagy, talán itt a topikban az eddigi legnagyobb bébi :D

Fibi, Isti végül fél1-kor elájult, de fél 4-kor megint fent volt, akkor nagy nehezen visszaraktam, aztán meg fél 7-kor kelt fel, azóta folytatja az üvöltözést, ami nem csoda, alig 5 órányi alvás után, szóval szép napunk lesz :twisted: már sajnálom őt, mert annyira kivan a fáradtságtól és tisztára karikásak a szemei is :roll:
ráadásul mindjárt mennünk kell ruhapróbára, és extrán rossz, hogy ilyen állapotban kell magammal cipelnem :?

votiv 8)
votiv

Votiv :( :(
az jutott eszembe, hogy Isti nem szeret kocsiban aludni? mert ha B-t nem birom lerakni itthon, akkor irány autokázni, és ott 2 perc alatt bealszik. nem az éjjelre gondoltam, a mai napra.

Macs,
jaaaa, ismerööös 8)
fibi

Éljenek Lindiék!!!
Átéltem az első szülést veletek! Remélem, majd nekem ios így drukkoltok!

Látjátok, csak panaszkodnom kellett az időre, máris kisütött a napocska, úgyhogy:

MINDENKINEK SZÉP JÓ REGGELT!!!

Bár még nem nagyonvoltam kint, úgy látom a szél sem fúj nagyon, úgyhogy akár egy séta is belefér a mai napba!

Votiv:
Ruhapróba rulez 8)
nukada

Lindi nagy gratula Barnihoz!

Indi, Gigiéknél a tali vége furára sikeredett, mert Réka 39,4 lázat produkált. Szerencsére a lázcsillapító használt elég rövid időn belül, de azóta ilyen hőfokon üzemel a csaj. Bár a tegnap esti 41 fok már húzós volt. :roll:

Macs, kérsz almabort? :wink: Arra szoktunk sétálni. :roll:

Most el, amig Réka rajzolgat
zanza

Zanza,
elsétálunk veletek arrafelé szívesen :wink: csak nem ma, mert rögvest megyünk sztk, meg házacska, meg stb. ... Mikor mennétek arra : :D

Nukada,
majd meglátod :mrgreen: , nekem anno a csecsemősök mondták, hogy milyen sok gratulációt kaptunk a neten.. :shock: :D :D
macskanyu

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE BARNI BABÁT ÉS ANYUKÁJÁT! :D

Macs,
imádom a gifeket, amiket idebiggyesztesz - honnan a bánatból vannak?és az a kisvonat hogy funkcionál hogy bele tudsz írni?

Vot,
ruhapróba ma biztos tök jó lesz
belekalkulálják pocaknövekedést is? vagy addig már nem nő akkorát?
Istihez kitartás :cry:

Kisün,
hmmmm palacsinta.... azzal kell sajnos szembesülnöm, hog yitt akkor lesz ugye palacsinta ha sütök :mrgreen: másképp valszeg nem megy ;) :mrgreen:

Ábel a párásítóból a párát próbálgatja egy ideje megfogni :D ; tiszta trutyi szegénynek a torka úgyh nyomatok rá kamillát meg mentololajat
sokáig aludt de ezerszer keltünk éjjel :roll: úgy sajnáltam szegényt most meg a kiságyban fetreng

Kriszta,
hú. le a kalappal a 11 vizsga meg a 4 fölötti átlag miatt :shock: és leborulós szmájli
és tök nagy fiad van!!!!!!!!! :shock: :D

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: