A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A régit? Amit én fabrikáltam? Szerintem az tök gáz! Ez sokkal jobb, kezelhetőbb és áttekinthetőbb... nem?
Bár szavazzatok...
grillázs

Oké!!!
Szavazok a mááááááááásik!!!!Nekem jobban bejön! De nem csak én döntöm el. :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Ez a táblázat egyszerűen szuper!!!

Az én adataim: 32 (már nem sokáig), Bp, 2 lombik volt és várhatóan áprilisban lesz fagyis transzfer.
kispinty

most voltam wc-n és valami barnás cucc jött belőlem.jaj, mi ez? a beülti után 3 nappal? kicsit meg vagyok ijedve :(
szpandi

Kispinty - beraklak téged is, de azért szavazz melyik táblázat jön be inkább
grillázs

szpandi - valahol olvastam, hogy akkor is van barnás cucc, ha tapadnak az embriók - de nem akarok hülyeséget beszélni, én a helyedben felhívnám Déviszt és megkérdezném
grillázs

Grillázs!

Nagyon jó!

Szpandi!

Szerintem is hívd fel a dokit.
gizmixxx

én is ezen agyalok, de sztem nem nagyon tud mit csinálni akkor sem, ha ez rossz hír. :?
szpandi

Szpandi!
De pont az a lényeg, hogy ne agyalj rajta, hanem kérdezd meg! Mert ha az van, amit mi mondunk, akkor nem görcsölöd magadat.
grillázs

Ezt egy honlapon találtam
http://www.papernet.hu/doki/

Tisztelt Doktor Úr!

Hétfői napon(11.20.) inszeminációt csináltak nálam a Kaáli intézetben, és a mai napon(11.23.)barnás folyásom volt, elég sok.Minek lehet ez a jele, forduljak vele orvoshoz, vagy természetes, mert olvastam , hogy a peteérés után jelentkehet ilyen.UH alapján csinálták, előtte Ovitrelle inj. kaptam.Duphaston 4x1, Magne B6 3x1, Folsavat szedek.

Köszönöm válaszát.
Orvos válasza:

Kedves Dora

Ez termeszetes, nem kell megijedni, sokszor elofordul, de jelezze mindenkeppen az intezetben is. Inszemináció, illetve lombik után is előfordulhat, hogy a mestruáció közeledtével barna folyés jelentkezik, szoktak rá esetleg ultrogesztan kúpot adni.

Sok sikert

Bernadett,szerkesztő
grillázs

Sziasztok Csajok !

Szavazzuk meg ezt is!

Szerintem Szpandi hívja fel a doki bácsit, és megnyugszik. Nem kell itt idegeskedni!

1 szavazat
l.andi

Kép
grillázs

még egy szavazat
és én vagyok a táblakészítő, nekem plusz egy szavazat jár, szóval két szavazat! :lol:
grillázs

Szpandi!

Grillázsnak igaza van hallgass ránk, és hívd fel a dokit!!!!!!!
gizmixxx

Szpandi!

Még délelőtt küldtem neked privit megkaptad??????
gizmixxx

nem mondott semmi jót. Holnap háziorvos, széklettenyésztés...a hányás hasmenés méhösszehúzódást eredményez, ezért kilökődik a beltartalma. :cry: ez a barnás váladék...
ja és ha vírust találnak, prednisolon és progi szuri leállítva...tehát esélyek csökkenek...persze Dévainál minden osztva 2-vel.
szpandi

Na, akkor holnap irány a háziorvos, az majd megoldja.
De akkor nem a gyógyszerektől vagy szarul, hanem szarul vagy és ez a baj, nem?
Mit értesz az alatt, hogy Dévait kettővel kell osztani?
grillázs

mindig a legrosszabb lehetőséget mondja csak el.
szpandi

Szpandi
Ez jogos. Ha csak a jót, meg a szépet mondaná, az lenne az igazságtalan - mi több nem lenne megfelelő felvilágosítás. Az pedig, hogy a jó dolgokról nem beszél nem kifogásolható, hiszen azzal te is tisztában vagy, amikor belevágsz.
No para, az eddigi fórumos tapasztalatok szerint ezekből az esetekből - ijedős - lesz babóca
grillázs

Szpandi!

Kép

Sajnálom, hogy nem biztatott jóval, de én még azért ezt nem látom lejátszottnak.
Tessék most csak arra gondolni, hogy igenis Neked most sikerül azért is!
l.andi

ezért írtam, hogy osztva 2-vel, próbálok nem nagyon letörni. úgyis csak 3 hét múlva lehet tutit mondani...szentpetike (a nevünkből-szentpéteri) ha akar úgyis megmarad, ha nem akar, nem kell hozzá se vírus, sem más... :?
szpandi

Na látod! Ez már hozzáállás!
Most ne gondolj erre, inkább szavazz a táblicskukra!
grillázs

nekem mind a kettő bejön! de tényleg! amelyik Neked egyszerűbb, és nagyon köszönjük a sok sok munkát :D
szpandi

szpandi
nem tesz semmit, néhány napot itthon töltök takonykór miatt, ezért vagyok ilyen ráérős, meg ezért tudok ennyit írni.
Non-stop pihi mellett nincs más dolgom, a tv-ben meg egy csomó szar van
de azért ebből nem lesz rendszer :)
grillázs

Szpandi!

Így a legjobb! Csak pozitívan! Helyes!
Ezek itt a ragacs-tapacsok: ++++++++++++++
Kép

Amúgy Te most elkaptál valami járványt, vagy akkor mitől volt/van ez az alul-felül .....-s ?
l.andi

Van egyébként valami nyavalya - mi is valami ilyesmiben szenvedünk a párommal és a híradóban láttam, hogy több kórházban is látogatási tilalmat rendeltek el, mert valami olyan vírus ütötte fel a fejét, mint a múltkori (szintén hányós és fosós) calici vírus
Mondjuk mi (hála Istennek) nem produkálunk ilyen tüneteket, de takony, láz, hőemelkedés, levertség, ilyesmi van. Anyukám (laza 200 km-re lakik tőlünk) szintén taknyol.
Szerintem ez az időjárás miatt van - hol hideg, hol meleg - és ilyenkor gyorsabban terjednek a bacik
grillázs

Szpandi, l. andi - privik mentek :)

Ági!!! Jelentkezz hogy mizu!!!
grillázs

Grillázs!

Küldtem egy választ, megkaptad?
l.andi

Lányok!

Látom itt már mindenki alukázik.

Kép
l.andi

Én még nem, de neked leírtam priviben amit le akartam, a többiek meg pihiznek...
Pedig én még várok Ági üzijére....
grillázs

pedig nézd csak meg, mert biza elküldtem. :D
l.andi

Na sziasztok csajok!! Nincs időm visszaolvasni, de Andi ne aggódj szerintem! :-)

KEZDÜNKKKKKKKKK! :-) sZÓVAL A SZÁMÍTÁSAIM SZERINT LESZÍVÁS 12-13-A KÖRNYÉKÉN!! :-)
Ági28

Húú, Ági, de jó! Mire mi visszamegyünk a doktorbácsihoz, addigra te már a beültetésen is túl leszel.

Grillázs, nagyon jó a táblázat, én nem tudok választani, szerintem kiváló mindkettő :)

Szpandi, nekem saját tapasztalatom nincs, de abból, amit eddig összeolvastam, úgy gondolom, hogy nem kell idegeskedni. Drukkolunk Szentpetikének!

f
február

És otthon pihengetek!! Miért te mikor mész vissza hozzá?
Ági28

Ági!nagyon, nagyon örülök! Tényleg! mindjárt itt könnyezek (ezek a hülye hormonok :wink: ).
Minddenkinek nagyon köszönjük a drukkaokat! :D

De valszínű valamilyen vírus lehetett. Ma kell menjek házidokihoz kaaksivizsgálatra (pfúúúj) :oops: de sztem ez legalább 1 hét, mármint a tenyésztés eredménye. Ha nem vírus, és még mindíg tart a hasmars, le kell állni a progiszurival és a prednisolonnal. Remélem addigra tünetmentes leszek, mert ez nagyban csökkentené az esélyeket Dévisz szerint.

Grillázs, privi ment...
szpandi

Ági!nagyon, nagyon örülök! Tényleg! mindjárt itt könnyezek (ezek a hülye hormonok :wink: ).
Minddenkinek nagyon köszönjük a drukkaokat! :D

De valszínű valamilyen vírus lehetett. Ma kell menjek házidokihoz kaaksivizsgálatra (pfúúúj) :oops: de sztem ez legalább 1 hét, mármint a tenyésztés eredménye. Ha nem vírus, és még mindíg tart a hasmars, le kell állni a progiszurival és a prednisolonnal. Remélem addigra tünetmentes leszek, mert ez nagyban csökkentené az esélyeket Dévisz szerint.

Grillázs, privi ment...
szpandi

20-án. Bár addig valószínűleg úgyis megzakkanok a várakozástól... Még 3 hét... :roll:
február

Február hamarabb eljön mint gondolnád. Mi is pont tegnap beszéltük a párommal, hogy tavaly ilyenkor még csak ez első konzultációra mentünk hozzá!
Ági28

Sziasztok!

Na, most hívtam az Intézetet, az egyik asszisztensnővel beszéltem, a kenet rendben van, a klamídia eredmény viszont még nem érkezett meg, talán péntekre meglesz... Én meg holnapra, max. holnaputánra várom a menszit... :shock: Na, mindegy, ha elkezdek barnázni, felhívom a dokit, hogy mi legyen, de amilyen szigorú, nem hiszem, hogy nekiállna bárminek is úgy, hogy nincsen meg egy eredmény. Késhetne a menszim pár napot... :roll:
noczi

Ági!

Ez tényleg nemsokára itt lesz.

Grillázs!

Mégegyszer, nagyon szépen köszönöm a táblát, és az energiát amit ránk áldoztál mind a kettő jó.

Szpandi!

Szoritok neked, a remény hal meg utoljára.
gizmixxx

Jártam apánknál. Elég jó hangulatban találtam. Talán ilyen kis humorzsák még sose volt :)
Mondtam neki, hogy ne kínozzon meg nagyon. Erre mondta vigyorogva, hogy "szülész-nőgyógyász vagyok, hozzám a nem élvezkedni járnak a nők! különben is, mit szólna a férje, ha olyat csinálnék, amit még élvezne is!"
Amúgy ha minden jól megy, három hónap múlva ismét nekiállhatok a leletszerző körútnak :) Juhéééé

szpandi
örülök hogy jobb a hangulatod:)

Ági
szurkolok neked nagyon! kellesz a sárga mezőbe!
grillázs

L. Andi!

itthon ülök és mi szól a rádióból?

Somewhere over the rainbow...
Way up high...
There's a land that I heard of...
Once in a lullaby...

Remélem ez jó jel a sárga köves út felé :)
grillázs

Sziasztok Csajszik!
Kép

Itt vagyok ám, csak sajna dolgoznom is kell.
Olyan sok minden történik most itt, hogy már alig tudom nyomon követni.
Mindenkiért nagyon dobog a szívem.
Kép

Grillázs
9-én megyek/gyünk a D.-hez. Majd akkor már valamennyivel többet tudok az útról. Majd Ő megmondja, hogy hogy állnak az útépítők a sárga köves úttal. :lol:
l.andi

Na Grillázs ez nagyon jó hír!! Velünk is viccelődöt sokat tegnap.
Ági28

Igen igen!
Tőlem meg pénteken a beültetléskor kérdezte, fáj-e, fájt-e? Mondtam egyáltalán nem! Erre Ő: aztán mondja meg a férjének, hogy egyáltalán semmit nem érzett miközben velem csinált gyereket :D :oops: Nagyon jó fej volt végig! Egyébkén tényleg semmit nem lreztem még csak annyit sem mint egy teljesen sima vizsgálaton...
Aztán mondta, hogy annyi baba lesz ahány puszit ad, kérdezte mennyit adjon, mondtam még ebből az egyből is lehetnek ikerek...így ott azon melegében, kiterítve kaptam két cuppanósat :oops:

Február, Ági, nemrég még azt sem gondoltátok, gondoltuk, hogy egyszer csak eljön ez a február is, de itt van és juhéjjj :D :wink:
szpandi

Puszit nekem is akart adni, de mondtam neki, hogyha jót akar magának, akkor nem terítem be a takonybacijaimmal. De mondtam neki, hogy majd legközelebb duplázunk pusziban :)
grillázs

Sziasztok lányok!

ICSI eljárásból megmaradt pár gyógyszerem, féláron szívesen átadom valakinek.Szerencsére nekünk már nincs rá szükségünk, 2 5 és 1/2 hónapos kislányunk van.
Kálium-R
2 db Merional
1 db Gonal-F
1 db Cetrotide

Néha visszajárok még olvasgatni benneteket, mindenkinek nagyon szurkolok.
Nekem végig a Dévai volt a kezelőorvosom, olyan szigorú volt, hogy csak na, de végül szép súllyal, természetes úton a János kórházban nála születtek a gyerekek.Mindent betartottam amit mondott, bár néha igencsak nehezemre esett.
Ezzal csak azt akarom mondani, hogy megéri és utólag elhalványulnak azok a rossz emlékek, amikor 1/2 kg húst kell enni egy nap stb, hisz tudjátok miről beszélek :D :lol:
Mindenkinek szép napot!

Beeb
beeb

Teszek fel egy képet a lányokról.
sziasztok
Beeb Kép
beeb

juhúúú
azt a vigyori mindenségit!
Mindketten cukormázak!
gratula beeb!
grillázs

Sziasztok Lányok!

Én ma megyek Dévai bácsihoz, ma kezdem a második lombikot.

Grillázs: olyan ügyi vagy, tök jó ez a táblázat. Megtennéd, hogy felteszel engem is?

Adataim: CseKa, 32 éves, most indul a második lombik.

Ági:te mikor kezded pontosan? Lehet, hogy talizunk?

Puszi mindenkinek és sok drukk!

Éljen a február hónap!

CseKa

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: