Látom, nem tétlenkedtetek a hétvégén. Én próbáltam kikúrálni Bazsókámat és magamat a nyavalyából, több-kevesebb sikerrel. Már "csak" köhögünk. Főleg éjszaka, ami külön jó. Vagy köhögök, vagy pisilni járok, és ha marad egy kis idő talán még aludni is tudok.
Lányok, itt nem volt hó! A gyerekeim egész hétvégén várták, de hozzánk csak egy fél órányi hószállingózás jutott el.
Zsuzsi, kértél már beutalót a gyulai vérvételre? Én ma megyek a nőgyógyászomhoz és fogok kérni tőle. Nem tudom, hogy fog reagálni, de tök mindegy. Ezzel nem az ő szakmai tudását kérdőjelezem meg, hisz ez valami olyan plusz, amit ő úgyse csinálna. Egyébként te mikor mész a vérvételre?
Márkanyuka, mosolyogtam a tegnapi napodon, mert hajszálpontosan olyan volt, mint az enyém.
Estére én is kellemesen elfáradtam és 8 körül a gyerekekkel együtt beájultam az ágyba.
Robcsi, köszi a tájékoztatót! Elképesztő ez a bürokrácia! Emlékszem arra a millió nyomtatványra, amit ki kell az igénylésekhez tölteni, jól elszórakozik vele az ember.
Szép napot mindenkinek!
bee

megkaptam a dokitól a táppénzes papírom, de a tegnapi nappal zárta le, és van még 3 munkanap ebben a hónapban. Az elveszik, vagy a következő papírt 29.-től kezdik 

Pindúrka
főzni kéne, valami főzeléket, lehet az jót tenne