A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Grillázs!

Adniva mindket is felraknál.
1. lombik ET jan. 26.-án volt Én 30 éves vagyok.

Előre is köszönjük.
gizmixxx

Ági!
Hogy Wisht idézzem: Azt itt sokan tudjuk, hogy az nagyon mélyen van.
Bár nem tudom (szerencsére) milyen az, amikor több sikertelen mesterséges próbálkozáson van túl az ember, azt tudom milyen érzés minden hónapban csalódni. Azt meg pláne tudom milyen szembesülni azzal, hogy ez nem fog menni a hálószobában. Ráadásul nálunk szóba se jöhet más, csak a lombik és az is még függ apától meg a vizsgálatoktól. Ráadásul arra is még hónapokat kell várnom :(
Látod? Máris jobb helyzetben vagy mint én! Mindig ezt is meg kell nézni! És nem szabad negatívan hozzáállni az egészhez, csak és kizárólag pozitívan, mert anélkül nem megy. Én legalábbis biztos vagyok benne, hogyha rágörcsöl az ember, csak árt a dolognak!
Szóval csajszi! Fej felemel, egy hónapig kényeztessed magad, aztán irány a sárga köves - ööö sárga mezős - úton! :wink:
grillázs

gizmixx - budapesti vagy? - húúú! Drukk ezerrel - teszt február 9-én?

február - smile-t úgy tudsz csinálni, hogy nyomsz egy kettőspontot, utána meg egy ) zárójelet.
De egyszerűbb, ha a bal oldalon látható kis ikonok közül arra kattintasz, amelyiket épp be akard szúrni.
grillázs

Sárga köves út... :) ami Dévaihoz, a Nagy Varázslóhoz vezet - ha jól értem a párhuzamot.
február

február - tökéletesen :)
azzal a különbséggel, hogy Dévisz igazi mágus, nem egy kókler, mint Óz
:lol:
grillázs

Grillázs! :lol: de édes vagy!
Ezeket ismerem, de egyszer pont ezen topikon láttam olyan emotikont, hogy az egyik sárgafejű simogatta a másik, elkenődött sárgafejűt. Na, olyat nem tudok.
február

azt szerintem mellékletben töltötték fel...
meg az igazat megvallva - tavaly óta változtak az emotikonok - tavaly volt ilyen teli szájjal vigyorgó is, ami most sajna nincs...
grillázs

Így igaz. Óz micsoda egy pancser tényleg. Szemfényvesztő. :roll:
február

Hú, de jól elbeszélgetünk egymás mellett :lol:
február

Na, ez az, megtaláltam! Kép
február

Ez cuki. Hol találtad?
grillázs

Szóval a fenti képecskét akartam elküldeni Áginak, most találtam meg a topik 8. oldalán.
február

Na ma fél 7.-re megyek apánkhoz, lehet, hogy nem csúsztatunk. Azt modta, hogy ha variálnánk, akkor max májusra tudna beírni.
Ági28

Jaj, de jó volna! Május szörnyen messze van...
február

Uppsz:) Ilyen "tömegnyomor" van? Sok sikert Ági és várjuk a híreket este!

Tud valaki arról valamit, hogyha az ember bevállalja, hogy inkább fizeti, akkor is kell-e várni hónapokat és akkor mennyibe kerül kb.? (tudom, hogy egyénfüggő a gyógyszerek miatt, de egy hozzávetőleges összeg érdekelne)
grillázs

És ha már így belejöttem a képlopásba... egy újabb cuki a 2. oldalról:
Kép
február

Oké, ha este nem is jelentkezem, holnap reggel mindenképpen megírom mi volt. Remélem minden leletet rendben talál majd, és akkor tényleg kezdünk.
Ági28

Sziasztok lányok!

Grillázs!
Tegnap óta keresem a képeket. Persze eredmény nélkül. :cry:
Úgy szerettem volna részvenni a táblakészítési projektben :?

Február
Nagyon jó + édiket találtál.
l.andi

Grillázs!

Szigethalom.

Még nem döntöttem el, hogy mikor tesztelek. Várom is meg félek is az eredménytől.
gizmixxx

Gizmixxx

Minden rendben van veletek?

Tudsz valamit Szpandiról?

Remélem, hogy minden oké.
l.andi

Grillázs, ha vállalod, hogy te csengeted ki a lombikot, nem kell várni!!! Mi megkérdeztük az első konzultáción, mert akkoriban kezdett terjengeni a várólista-dolog.
Kb. 400.000 Ft betakarja + a gyógyszer, ugyebár.
noczi

Andi
Nem baj, mert rájöttem, hogy én elég primitív verzióban nyomom ezt a táblázat-szerkesztősdit és ha leterhelem a fájlt képekkel, akkor olyan nagy lesz, hogy nem engedi feltölteni. Így is három külön fájlban töltöm fel - már megszületett babák, terhesek és reménykedők néven futnak a fájlaim :lol:

Gizmixxx
No para, majd parázok én helyetted, meg aki még nincs progiban. Majd ha fordítva lesz, akkor megengedem, hogy parázz helyettem :lol:

Nóczi
Ez mikor volt kb? Mert szerintem ennek is változott az ára januártól, nem? Vagy csak én kérdezek hülyeséget? És ha valaki benevez egy fizetősre, attól még élhet a támogatottal később, nem?
grillázs

sziasztok!
végre megint netközelben és ahogy gizmixx is írta 26-án volt a beültetés. 1 petike :D úgyhogy most neki szurkolunk,hogy kapaszkodjon.
Sajna mineden reggel progi szuri, amitől már az első napon minden kijött belőlem alul-felül. azóta is elég gyenge vagyok, úgyhogy fexem...persze ez lehet jó meg rossz is.
Dévisz nekem azt mondta, hogy feb. 21-én teszteljek, ami nekem kicsit nagyon messze van. Lehez barátnőm tud előbb intézni vérvételt a nyírőben...remélem, mert ez így nagyon hosszú idő!

Ági! nagyon nagyon remélem, hogy sikerül most megcsinálni! kitartás! Tudom ilyenkor ez a legnehezebb. A mi egyetlen igazi ellenségünk az idő, a várakozás! mindíg várunk valamire...reméjük, neked nem kell sokáig!

grillázs, a TB az én beavatkozásom után 293oooforintot fog fizetni, legalább is én ezt írtam alá. (nálam a korom miatt volt AHA is.)
szpandi

Gyorsan körülnéztem a gépemen, nézzétek, miket találtam:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Van még, majd hozom azokat is, most munka van...
noczi

SzpAndi!
Megadnád az adataidat? Téged is beleraknálak a táblicskuba :)
Szegénykém! Vigyázz magadra!
Amúgy a február 21 nekem is távolinak tűnik... én biztos nem bírnám kivárni... tutkó tesztelnék előbb...
grillázs

landi, köszi az aggódást, már megvagyok :wink: :wink: (véletlenül átugrottam pár levelet visszaolvasáskor)

Ha kell a táblázathoz én 35 múltam.
szpandi

Andi tudom, ha elkezdjük,és már a szuriknál, UH-k nál tartok,akkor már nem parázom.
Ági28

Grillázs, hát igen, ez még novemberben volt...
De az árakat megtalálod az Intézetben, Dévai doki szobájában ki van függesztve (vele szemben a falon), de tuti, hogy kint is megvan valahol, ott a nővérkék körül... Mintha láttam volna... Tételesen le van minden bontva, mint a fodrásznál! :D
noczi

grillázs!
akkor a pontos adatok a táblázathoz most, hogy rendesebben visszaolvastam:

Szpandi, BP. 35 éves 1. lombik 1 petike beültetve...
szpandi

szpandi - lakhely és beavatkozás száma is kellene.... :?:

nóczi - a nővérpult mellett van egy kifüggesztett lista, de mintha ilyet én nem láttam volna rajta... (vagy csak nem figyeltem), de majd megnézem... benn, a doki szobájában inkább nem nézegetem... dobna is egy hátast, ha kapásból segget löknék neki és a falát olvasgatnám :lol:
- a fizetős utáni támogatott lehetőségét nem kérdezted? (már csak kistesó miatt is :lol: )
grillázs

Grillázs, mármint arra gondolsz, hogy miután te magad fizettél egy prószát, utána köv. alkalommal lehet-e támogatottat kérni? Szerintem igen, persze, miért ne lehetne...
noczi

Grillázs szerintem is, attól mert te kifizetsz egyet, még jogosult vagy az ingynesre.
Ági28

Szpandi!

De jó, hogy végre itt vagy :) :) :) :) :) :)
Arra gondoltam mi lenne ha egy napon tesztelnénk. Válasszuk ki közösen azt a bizonyos napot.
Nálam semmi különös, talán tulságosan is jól bírom! Kivéve a szombati rokarudit. :lol: :lol: :lol:

Lányok várjuk a tapasztaltak tanácsát tesztelés ügyében!!!!
gizmixxx

Csak eszmét futtattam a dologról, mert ha ez ilyen iramban tart, akkor mire én nekiállhatnék már csak decemberre bírna időpontot adni :(
Akkor meg inkább összerakok annyit, hogy kinyögjem.
Ez hihetetlen:(
Egyszerűen nem értem én ezt az országot! Sírunk mint a fürdős k... hogy fogy a magyar, közben meg mindent megtesznek azért, hogy ez így is maradjon.
Bocs, de ez a véleményem :(
grillázs

Grillázs nem kell bocsánatot kérned, szerintem nagyon sokunknak ez a véleményünk.
Ági28

Milyen beavatkozás az AHA ?
l.andi

AHA = Asszisztált Hatching
Az a lényege, hogy amikor a megtermékenyített petesejt osztódni kezd, az osztódáskor megreped az őt körülvevő burok így tapad aztán meg. Egy bizonyos kor felett - azt hiszem 35 év - meg néhány kivételes esetben - hormonális problémáknál - pl magas FSH szint ezt elősegítik és megrepesztik, vagy elvékonyítják ezt a burkot.
Nem vagyok doki, de nagyjából ezt jelenti :)
A neten találsz róla anyagokat, meg több könyvben is benne van...
grillázs

Grillázs

Nagyon köszike a gyors infót. Minden új hallatán rágörcsölök, hogy mi van.

Szpandi
Örülök, hogy hírt adtál magatokról, vigyázz magatokra Te is és Gizmixxx Te is!
l.andi

Sziasztok!

Nem hittem a szememnek, hogy így pörög a topik. Ez szuper!
Én mindenben benne vagyok! Kispinty jó ötlet a randi:) Téged legalább már megismerlek majd.

Grillázs, köszi a táblát!
Adataim: cyprus, 31, Bp, 4 inszem előtt és imádom dévait!

Ma reggel épp voltam nála, de nagyon lassan ment a dolog. 3. voltam és 9 előtt végeztem:( Így jól elkéstem, most meg ezt próbálom behozni. Így most megyek is, puszi
cyprus

Az az igazság, hogy megkaptam Wish-től a régi táblázatot és neki is álltam frissíteni, de amikor átkonvertálom jpg-be, irtó ronda lesz :( és olvashatatlan - de kűzdök vele rendületlenül

cyprus - természetesen beleteszlek
grillázs

grillázs bízunk benned, hogy meg tudod oldani a problémát! :-)
Ági28

á, ez most kifog rajtam - már egy órája szórakozom vele :(
írtam wish-nek privit, remélem elmondja a tutit... addig is marad a régi tábla....
grillázs

Remélem mellékesen azt is megtudod, hogy hogy van Wish! :-)
Ági28

Kép Kép
grillázs

Az az igazság, hogy már olyan sokan vagyunk, hogy kénytelen vagyok külön feltenni a már megszületett babákat. Ezért nem egyforma a két táblázat. Ha elbaltáztam valamit, szóljatok.

Ági
Wish-el váltottam pár levelet, de magáról nem beszélt :( Illetve hogy választott magának dokit és azért jár erre kevesebbet, mert már gyúr a mamiságra :lol:
grillázs

Grillázs!

Annyira jó vagy! NAGYON JÓ A TÁBLÁZAT! Gratula
Szerintem ettől most peteérésem van! :D
l.andi

húha :)) hát ha ezen múlik :))
grillázs

GRILLÁZS
Nem semmi Cyprusnál "...és imádja Dévait" nem mintha mi nem! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló - mást nem tudtam nála beírni és ő mondta :)
grillázs

:lol: :lol: :lol: :lol:
Olvastam!!!
Most csinálod előszőr, és tökéletes!!! Mondjuk a másik táblázat amit készitettél nagyon tetszik. Úgye vissza rakod majd?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: