A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és még a babakocsiról: a Brendonban ezek 32-36e Ft.

a kádról: 3500 Ft és nem tudom mennyire látható, de egy kagylóforma van a kölyöknek képezve, sehogyan sem tud belőle kifordulni. Most 10 kg Ákos és még mindig használja, de elvileg ha kinövi, akkor a kád másik oldalán szembe fordítva folytathatja a fürdést, ott is támasztja a popsit, hogy ne csúszhasson előre.
baromi jó találmány

Kép
akata

Jó reggelt!

Akata:
Nagggyon édes ez a fürcsi kép és pont jó, hogy ezt írtad, mert mi is ilyen kádat szeretnénk, csak nem tudom, ehhez lehet-e állványt kapni, mert nekünk sajna sarokkádunk van, (meg két hátfájós szülő :D ) és állványra szeretnénk tenni.

Nem tudom, ki hogy aludt, én borzasztóan... A kölök befúrta valamilyét a bordáimba (bravó kicsim, ez egy új, hasznos tudás, amit el kellett sajátítanod :? ) és úgy szúrt, mint a rossebb... Meg a kutty is sokszor felkeltett, félt a drágám. De annyi esze nincs, hogy oda feküdjön a mi szobánkba, mindig felkelt, ki kell kísérnem a nappaliba és akkor vissza fekszik. 4-kor elmagyaráztam neki, hogy ez így nem buli, legyen szíves, ne keltsen fel és többet nem keltett... Hogy ez miért nem éjfélkor jutott eszembe :roll:

Columbo ügy érdekes, szerintem mindenki a magyaroktól származik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek át a tesómékhoz (amúgy azt még nem írtam, hogy szemben laknak velünk), jön két ismerősünk, egy 6 és egy 4 hós babával! Megyek babázni!

Kép
nukada

Nukada!
köszi :)
hátfájásra ugyan nem jó, de mi a kádját beletesszük a sarokkádba, és alá jó sok melegvizet engedünk, mert így félórát nem hűl ki a víz a kiskádban. azonkívül akkora pancsolást csap a kölyök, hogy azt már felmosni sem lehet :D , úgyhogy nálunk ez jött be.

és Colomboról: szerintem is mindenki a magyaroktól származik, de ez nem nacionalizmus :) hanem Bakos Attila, Kőrösi Csoma és Nemere könyveket olvastam :) :) :)

Kép
akata

Szrek,
ki az a bf-es asztrologus, aki irt Neked? Én Németh Ágitol kaptam elemzést, emileztünk, aztán a megadott szlaszámra utaltam a lovét, nagyon korrekt volt. cime: triamos@beltav.hu . A NL szakértöknél megtzalálod a mobilját is, és az ottani levelezésébe beleolvashatsz :)

Indi,
egy tucat kérdésem volt hozzá, mindenre válaszolt, össz. 12 oldal lett. egyedül a karma/életfeladatra adott válasza nem jött be, ill. nem ugy értelmezi ezt, ahogy én olvastam erröl Izing Kláránál. Amugy kérdeztem öt hivatásrol, feladataimrol, házeladásrol, barátnökröl valo kapcs-rol, exférjem elengedéséröl, mostani férjemröl, gyerekekröl, stb. :) ha részletesebben érdekel, szivesen privizek :wink:

Zsan,
nekem ez a kék szin eszméletlenül tetszik!!!! nekem is és Bálintnak is kedvenc szinünk :D

Neet,
remélem, semmi baj nem lesz Eszcivel!!++++

Zuzi,
fodrászhoz én is Bajára járok (unokatesom) kb 6 hetente :D és arcmasszázs tényleg tuti :)
pocakom köszi, most jol van :) megyek, veszek azért MagneB6-ot.

Kata,
ilyen kádat én is szeretnék, mert Bálinttal mindig hajolni kellett a kád fölé, és nagyonnemjoaz. Hol is lehet venni? :)

KépKép
fibi

Fíbsz,
Fogassy Kati

Kata,
hú már én is ráizgultam erre a kádra!!!!!!!! elég nehéz volt mélyet hajolva egyedül fürdetni dedet egy kézzel....de így! ;) :lol:

Neet,
remélem, minden rendben Eszci ujjával!

Ábel ront-bont, remélem, ma már eszik is rendesen

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lencsém taknyos, lázas, köhög. éjjel nem aludtunk :(. próbálunk ma eljutni dokihoz, de nem tudom hogy fog menni, miután a szél marhára fúj, néha esik :(

Szrekuc!
mi is bekaptunk vmi izét, úgyhogy L-nek is hőemelkedése volt. tegnap, hogy biztos legyek a dolgomban, egyszer popóban is megmértem. a popós 0,5 fok levonása után ugyanaz lett az eredmény. de nálam a füles kevesebbet mér. szóval változó. én is már 38 felett szoktam csill., de alatta sose, mert jó szolgálatot tesz a hőemelkedés.

ja, és éjjel kipróbáltuk a Karácsonyra kapott Pesztonka orrszívót. anyukám szerint ettől nem fog úgy félni, mint a porszívóstól :D :D :D
de fél, alig tudom lefogni. de legalább nem a porszívóval kell bénáznom.

Andi!
és azért kell fejned, mert úl sok a tejed?

Fibi!
bulást a hasadnak!

Nukada!
nekünk is Bergon van, de batár nagy, ezért csak rövid ideig használtam. BKV-zni nem lehet vele, és emeleten cipelni is elég gáz. amúgy komfortos, imádta Lencsém, mert hatalmas tere van, és jól védett mindentől.
pocid kafa, jó a kép! ez a ti lakásotok? mert akkor (a kőburkolat miatt) elkezdheted a habtapit is beszerezni :)

Lindi!
nagyon szép színűt választottál! :)

Zuzi!
nekem a Fastum gél mindig segített ilyen téren. azt se lehet?
atyalapatyala! :D :D :D

Denizsa!
bulást neked!

Fibi!
minden utazóágy kerekes, nem? :)
ancsipancsi

Ancsi,
mienk utazóágy nem kerekes

köszi, én se akartam elvenni a hő jótékonyx hatását dedtől ;) de azért 38.5 körül már kutyául nézett ki

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi,
nem, a miénk nem kerekes, vmi gagyi akcios volt szerintem (kaptuk).

Lencsinek jobbulást!!!+++

én is félek elindulni a szélben, de muszáj bótba menni... :?
fibi

atyalapatyala :mrgreen: roppantmód tecc h mikből idézel vagy mikre utalsz ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Köszi, csajok, már itthon is vagyunk! :D

Lekezelték szépen, nemhogy nem küldtek el, de nagyon aranyos volt a dokinéni, szerdára visszahívtak megnézni. Eszter végig aludta a hazautat, most ismerkedik a kötésével. :D

Csak az a fránya szél.... boá.
Akinek nem muszáj, ki ne menjen ma, mert felkapja és elviszi messzire.
neet
neet

ekkora szél egy lakóparkban - no most látni ki mit rejt a teraszon pl nekem már elvitte műanyag székeket stb....de ez hagyján az asztalt úgy odavágta vmihez h ripityára tört pedig beljebb volt húzva meg rápakolva-téliesítve
sze la ví az előző szélvihar miatt amúgy is már csak 3 lába volt :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

http://www.spar.hu/spar-hu/popup_hu/pdf ... 3_copy.jpg

Fíbsz, itt van a chicco pinehőszék elég drága
Indi, a kocsi nem tűnik innen rossznak

Kép

Kép

szrekuc

Annyit írtatok a hétvége alatt, hgoy nem volt időm visszaolvasni még :shock:

viszont: holnap is ilyen szélvész lesz?? :roll: mertha igen akkor mi nem tudunk elmenni a Kuszába, mert fosok kimenni az utcára - bármikor kupán nyomhat bennünket valami izémicsoda :o
Remélem ma jól kifújja magát és akkor holnap tudunk talizni!!

Kori Eb: Julcsa megint hogy eltolta az érmét..bakker..hihetetlen, pedig annyira drukkoltam neki :cry:

ADÉL Babának Boldog névnapot!!

és Kisün férjednek is Bódógat tegnapra :)

Rylie
rylie

sziasztok,
bocs, kicsit szelektiv leszek, de nem konnyu titeket kovetni :D

eloszor is: jol latom, h szervezodik egy talalka? megirna vki, h pontosan hol? lehet, mi is elmennenk ;)

Zsan, huu Irorszagba mentek? ez baromi jol hangzik :) es mikor mentek? es mennyi idore?

Votiv, ajaj ezek a maratoni altatasok :o en ilyenre nem vagyok kaphato. ha B nem alszik el fel oran belul, akkor hagyom, hadd jatsszon meg kicsit, aztan megprobaljuk kesobb ujra az alvast. napkozbeni alvasnal uez: ha nem alszik nem alszik. de nalunk - mint mar emlitettem asszem - nincs semmilyen napirend, ugyhogy ez is belefer :D ja es elalvasnal sokszor a jo pelda segit leginkabb ;) :lol:
ja es sztem abban az allitasban nincs semmi kulonos, h mindenki ugy szul (ha nem piszkalnak bele ;)), amilyen. miert, tud mashogy? (nem a tetteink hataroznak meg minket, mi meg a tetteinket? :lol: :lol:) es hat ha elfogadjuk (es miert ne tennenk?), h a lelki dolgok igencsak meghatarozoak a szules lefolyasat illetoen, akkor akar egy csomo dolgot meg is tudhatunk magunkrol a szules kapcsan. persze nem az szamit, hany oran at tartott, v mit gondolnak a szomszed szobaban, stb., hanem csak a sajat elmenyek, sajat erzesek, sajat ertekelesek... erdemes es erdekes lehet valaszt keresni a bennunk felmerulo kerdesekre

Moni, egy masik elmelet szerint a valasztekosan beszelo szulok gyerekei kesobb kezdenek el beszelni. (azt nemtom, gugyogest emlit-e az elmelet :lol:) de sztem a beszed-tanulast is millio meg egy dolog hatarozza meg. kezdve a gyerek sajat kepessegeitol, adottsagaitol, at a szulok beszedmodjan, egeszen az ot korulvevo kornyezet milyensegeig. fontos lehet pl. h mennyire ertik meg a gyereket, tehat mennyire van "rakenyszeritve" a beszedre. az ikrek meg a tobbedik gyerekek - nagy altalanossagban - kesobb kezdenek beszelni. talan - reszben - azert, mert ott van a testver, akivel beszed nelkul is tudnak kommunikalni. de persze sok esetben a szulo is alkalmas erre :lol:
szoval egymashoz nem nagyon lehet viszonyitani a gyerekeket (hogy most keson v koran kezdi), max onmagukhoz lehetne, ha lehetne ;)

na jo, uff :mrgreen:
mindenki vigyazzon magara ebben a k. nagy szelben

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szép jó napot mindenkinek 8)

engem már megdobált ma a szél, elegem is lett.. :)

Recca,
:) mindig tök jókat írsz :) enyém gyerek se beszél(csak babanyeven, de azt rengeteget), amiket eddig mondott, azokat sem halandó mondani. Viszont rengeteg mindent megért és ha kérjük/mondjuk neki, akkor csinálja is. Úgyhogy remélem semmi gubanc nem lesz később sem a beszédfejlődéssel.

Sajna ezerrel beindult a hisztikorszak, a 'nem' szócska elhangzásakor leül, vagy terpeszállásban eteszi a homlokát a földre és tátott szájjal ordít... a csapodást is most kezdte, ebből is bömbi van hogy nem szabad senkit megütni.... de csak túlleszünk ezen is...

Zsána,
Írország? Mennyi időre? És akkor szülni is kint fogsz?

Tali esetleg minket is érdekelne....ha lehet...

és végül itt egy fotó a Pocakmacskáról:

Kép

szép napot mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

Rec :) Tali: holnap 1 óra a KUSZÁ-ban!

Neet :) Eszti ujjának bulást!!

Fibi :) Gratula Bálintodnak a kirakóhoz! :D És ha már ilyen angyali fiad van, akkor igenis használd ki az időt és pihenj!!!!

Zuz :) Oldalad hogy van? Hogy bírod a gyerkőcökkel? Tomi nem tudna még otthon maradni pár napig, amíg az oldalad kicsit jobban lesz?

Ancs :) Bulást szegény Lencsinek!!! És ha kihívnád a dokit? Nekünk is pesztonkánk van, és legalább kicsi :wink:

Akata :) Fürcsiző Ákos nagyon éééédes! Kád nekem is tetszik :D

Szrek :) A Hófehér rajzfilm az, amelyik egy Hófehérke-paródia, óriási főszereplővel? király :lol:

Lindi :) Mamájára vigyázó Gréti nagyon aranyos!! :D :D

Ildi :) kuvava :lol: :lol: Remélem az alvás-gond megoldódik a bölcsiben! ott lesz rendszer na meg jó példa is... :wink:
denizsa

Macs :) Hű de jó kép Pocakmacsról!! :D :D És meggyógyultatok már?
denizsa

Macs?
Pocakmacs :D
most hány hetes vagy? vonalzóóóóóóóóóóóóóóóóóóót! ;)

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
so-so, fogjuk rá, hogy meggyógyultunk. Apának már hangja is van, Füles taknyóca, nekem meg már úgy is mindegy.. :D De jókedvű minden érintett és ez a lényeg :) innét már jobb lesz :)

Ááááá, tali nekünk kimarad akkor. :( Füli amúgy is egy-árom között alszik.. :( Majd legközelebb....
macskanyu

Den,
te is léccci! tisztára rejtőzködő pocakosok vagytok ;) :lol:
a Hófehér igen az a paródia vagy inkább szatíra, amikor másodszorra néztem már nem szórakoztam rajta annyira jól, csak tényleg imádom! :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
csak neked, csak most, csak itt: :mrgreen:

Kép

Ez meg Füles:

Kép
macskanyu

Indi, (Zuz)
nem lehet, h Zuzmo csadort akart varratni? :lol:

Zsan,
jók ezek a kék izék. :)

Akata,
azt hittem a kádas képre, h valami reklámkép!!! Ő a te fiacskád? Gyönyörűséges!!!

Ancsi,
Lencsinek jobbulást!!! Én nettó 38 felett csillapítok. (Tehát ha mondjuk popsiban 38, akkor még nem, mert az uyge 37.fél, de magasabbnál igen.)

Eszter a rendelőben: vártunk picit, bement egy kisfiú, sikítva sírt szegény. Eszter megszólal: sír a baba! Majd jöttönk mi (szerencsére nem riasztotta el a kisfiú sírása) érdeklődve nézte, mit csinál a néni az ujjával. Félpercenként kérdezgette tőle(m): készen vagyunk? :D
Itthon pedig pont elkaptuk a Dirty Dancing felkonferálását (szombat, rtl!!), és MEGISMERTE!!! :D :D :D Jött, és ugrott, h kapjam el. :lol: Asszem, nem csak a hajókkal tudtam megfertőzni. :lol:
Majd bepelenkázta a babáját, és mentek aludni. Remélem a trágya szél nem veri fel, a kertben már semmi sem ott áll, ahol reggel...
:roll:

Recca,
jókat írsz! Altatás nálunk is hasonló: ha monduk 10 perc alatt nem sikerül, akkor nem is próbálkozom tovább, ha álmos, úgyis elalszik, ha meg nem, csak magamat idegesítem.
Ki is kérdezte az esti macera megoldását? Bocsi, nem emlékszem. Mi 6 körül kelük, korai ebéd után fél12 körül alszunk úgy fél2ig, így 8kor már szinte borítékolhatni lehet az esti alvást, mert úúúgy elfárad addigra. Ebben csak a korai kelés a gáz, de minden este apával tölthető "nyugiban". A korai kelésben is van jó amúgy: bölcsibe menet nem kell felrázni legédesebb álmából. Csak neki, engem. :wink:
neet
neet

Macs,
köszi :lol: :mrgreen:
Fülest már nagyjából tudom követni, mert ha jól nézem egy hónap és egy nap van közte és Ábel közt
és majd még biztos nyaggatlak vonalzó miatt ;) :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

gyorsan kipanaszkodom magam: éjjel megint szinte óránként keltünk, amikor meg Isti aludt volna, én nem bírtam a k. széltől, olyan migrénem lett tőle :twisted:
PéterGabi, te hogy viseled? Gondoltam rád!

Macs, pocakmanó már egész "Macskás" :D

Recca, hagynám én játszani, de akkor egész éjjel ez lenne! mint ahogy kb ez is van :( a "napirendünk" már teljesen a kukában, és ez mindkettőnknek, sőt az egész családnak fárasztó, nem csak nekem (ma éjjel már 2x az apja vitte vissza az ágyába altatni, mert én már se élő se holt nem voltam). Végül csak 7-kor keltünk, de a sok éjjeli "buli" után 10-től már olyan hisztis Isti, hogy aszittem összeverekedünk :roll:
egy dolog tényleg segít, ha az apja odafekszik mellé, akkor pár perc alatt el is alszik. de ettől még folyton felkel és ma pl. 2-kor arra riadtunk fel, hogy előjött és földhöz vágta a laptopot :roll: :cry:

Eszci ujja gyógyuljon :)

és minden beteg is!

Zuzi, homeós szert böngészem, majd jövök a megoldással :)

votiv 8)
votiv

Neet,
a lényeg, hogy a kuty meglegyen... :roll:
jófej csajod van, no meg ugye anyja is ;)

Kép

Kép

szrekuc

Nem tud valaki, valakit aki varrna nekem vagy 2 bohócnadrágot? Anyagot én adok, de Füli mellet teljesen lehetetlen szabásmintát készítenem, nem is beszélve a varrásról... :( A normál gazyóim meg már hasban elégé kényelmetlenek....

plíízzz.. :)

köszönöm :)
macskanyu

Recca,
"a lelki dolgok igencsak meghatarozoak a szules lefolyasat illetoen", én is ebben hiszek. és arra jöttem rá, hogy a lassu tágulásom mögött volt némi félelem is, meg önbizalomhiány is (hogy én nem vagyok képes megszülni öt.....). ezen kell dolgoznom azt hiszem :wink:

Macs,
jobban vagy? hányinger ilyesmi?

tali elvileg kuszában holnap lesz, de semmi nem biztos. Mi csütörtökön megyünk be Bp-re (szülésznövel találkozni 6-ra), elötte lehet hogy össze tudnánk hozni egy minitalit valahol. hmm? :)
fibi

Fibi,
csüt. nekünk jó lenne minitalira :)
és TE hogy vagy?
sajna a hányástól még nem sikerült megszabadulni...:( de azért sokkal jobb a helyzet. A fáradt-depis-lemerült hangulat letudva (kopp-kopp-kopp)

Votivom,
akkor nem csak sok ++++++++, neked, hanem sok alvást is!!!!
macskanyu

BOLDOG ADÉL NAPOT!!! :)

(És sztem Karcsi nap nem most va, azaz nem csak most, ugye, Vera?)

Votiv,
este gondoltam rád, mert a negyed 8as altatás elcsúszott 3/4 8ra, és már kezdtem elveszteni a türelmem, aztán ded elaludt...

Macs,
uh kép :)

Den és a többiek!
Jó lenne holnap talizni, de ha ilyen szél lesz, nem indulunk el. Meg sok függ ded alvásától, kezének állapotától és egyáltalán.
neet
neet

Fibi :) miért nem biztos a holnapi tali a Kuszában?

indianyo

Neet,
Eszti egy hös(nö) :D

Votiv,
éjjeli nemalvás :( érdekes, a filmben (szombati mozi) is egy nagyon rosszul alvo kislány volt, és ö is egy igazi egyéniség, érdekes dolgai voltak. remélem, Nálatok hamarabb megoldodik az alvás-dolog!
és jol teszed hogy apát is bevonod ebbe 8)
fibi

Indi,
csak azért irtam, hogy nem biztos, mert közben Deni is lemondta, meg Rylie és Neet is hezitál. de bocsánat, nem akartam beleszolni :oops: Aki tud, elmegy természetesen.

Macs,
jo lenne :) mi vagy vonattal megyünk be (Nyugatiba), ugyhogy esetleg westend szoba jöhet rövidke idöre. Vagy ha hévezünk, akkor Ikea/Sugár. (még nem tudom, melyik a rövidebb utvonal onnan :roll: ) az jo lenne Neked?
Örülök hogy több már legalább az energiád!!! hányinger is hamar el fog most már mulni :)
Én köszi jol vagyok, csak néha görcsölgetek :? :(
fibi

Fibi, nekem mindkettő jó, ha füli alvásideje belekalkulálható és van hol elereszteni. Mert ébren 1 percet sem bír egy helyben :D
macskanyu

sziasztok,
Adélnak boldog névnapot!!!!

mindenki mással meg egyet értek!
csütörtöki tali nekünk nem jó sem a westendben sem az ikejában, max a kórházban.... :wink:
de oda meg ki megy önszántából???? :lol:

majd egyszer mi is talizunk!!!!!

Macs,
szépséges a babó, Füli meg...:lol: lesz ez még igy se...

Fibi,
kék cuccokat, de csakis ezt az árnyalatot én is imádom...
egyébként nálam sárga az abszolút nyerő!!!!
én tengeri motivum-fanatikus vagyok baba cuccokon. Sztem annyira nyugtató lehet...

Votiv,
szegény ti!! Ha Fibiék hozzák B-t, mert éjjel szülnek, tuti bevállalom Istit is!!!! okés? :lol:

csóóóóók...
:lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

SZÉL:
ilyet még nem értem!!! elvitte a sapkámat (utána kaptam) és majdnem engem is felkapott. ÉRTITEK?? és a buszt rángatta. de musz volt dokihoz menni. Lencsémnek mandula gyulája és hörghurutja van. és dokinéni mondta, hogy hallja, szépen szakadozik fel a slejm, mit adok neki? há, mondom Stodalt. :) nem ismeri, de aszonta abba ne hagyjam, ha ilyen jó hatással van L-re.

ÉJJEL:
nem elég, hogy L. nem tudott aludni, de hajnal kb.2-ig megint vircsaft volt, valószínűsíthetően az alsó szomszédnál. nyomdafestéket nem tűrő szavak röpködtek, banya hangú némberek osztották egymást naívan, üvőtve. komolyan tervezem, hogy írok nekik egy durvát a postaládájukba, hogy legalább szégyelljék már el magukat+megfenyegetem őket, hogy kihívom legközelebb a Randőrséget. ilyet én még nem hallottam. nálam is 1 évben egyszer-kétszer elszakad a cérna, és hangosan üvöltök valamit. de egy mondatot, vagy egy szót! és nem órákon át fújom a marhaságomat, fülsiketítő módon. :(

Szrek!
én magamról tudom, hogy már 37,3 felett szédülök, és volt, hogy 39,akárhánynál elájultam. nem bírom a lázt. ja és a fejem is rettenetesen fáj ilyenkor, de már egész kicsi hőemnél. úgyhogy 38 felett mindig csillapítok.

ÉS MIENK UTAZÓÁGY SE KEREKES!!! csak úgy emlékeztem :(

Macs!
édi a bébi!
Lencsém minap úgy vígasztalta a földre hajított babát, hogy elkezdte ütni verni :).

Deni!
és te jobban vagy?
különben a Pesztonka kevésbé szív, mint a porszívó, de nem biztos, hogy kell is az az erő, úgyhogy végülis örülök, hogy anyukám megvette, csak baromi drága volt, én felesleges kiadásnak tartom.

Neet!
én lemaradtam, hogy miért mentetek rendelőbe! mindenesetre Eszci haláli pofa ezzel a babázással :)

ilyen szélben szerintem sehova ne menjetek, mentők, tűzoltók suhannak itt az M7-es kivezetőjén folyamatosan!
ancsipancsi

Zsan,
tengeri motivumok rulnak :D
és én a Bártfaiba megyek (Gabival találkozni). odajössz? 8) :lol:

Macs,
hát nekem is B alvásátol függ sajna.... most is pl még mindig nem alszik :?
amiota átalussza az éccakát, és fél8-8-kor kel, örülök, ha 2-re el birom altatni :roll:
fibi

Adélnak boldog névnapot! :)
(meg a Karcsiknak is :) )
ancsipancsi

mi még rajt' vagyunk a holnapi Kuszás talin!! :wink: alig várom, hogy kimozdulhassunk.
Zsanci, nektek holnap nem jó?

Neet :twisted: :lol:

a legjobbat még nem is mondtam! végre megjött a komódunk kulcsa Spanyolo-ból (az eredetit eltökítette Istók még karácsony előtt, miközben az ajándékok ott lapultak benne). Nagy nehezen sikerült kinyitni, mert nem tökéletesen stummelt a kulcs, és tegnap el is vittük nagyapónak a digitális fényképezőgépet, amit karácsonyra kapott tőlünk :twisted:
Nagyapó kibontja a dobozt: hát a fényképezőgép meg nincs benne!!!
már az egész házat felkutattam :cry: vajon Istipók hová rejthette??? :evil: :evil:
votiv

Neet, Den
köszi!! :)

A kádat Brendonban vettük, abból is B.őrsiben.

Szrek,
"atyalapatyala" valami irgalmatlanul régi magyar film - szerintem te nem emlékezhetsz rá :) - és Máthé Erzsi volt a nagymama és csak ő tudta megnyugtatni a dedet és csak ezzel a szöveggel :D és még gyerek voltam amikor láttam, és csak erre emlékszem belőle :wink:

Macs,
valami rokoni kapcsolat lehet köztünk, mert az én fiam ugyanígy nézett ki 12 cm-es korában! :? :lol:

Kép
akata

ilyen még nem volt.... félora altatás után meguntam, mert csak a fejemen ugrált, és otthagytam az emeleten.... mondtam neki, hogy akkor aludjon egyedül..... lefeküdt a szivacsára, de 2 perc után felpattant, és azota is pakolja a játékokat, de akkor sem alszik.. :roll:
fibi

Votív,
ez jó hír, akkor lehet, hogy talizunk holnap? remélem nekem sem jön közben semmi ( mármint csak valami munkaügy jöhet )
Indi?
ki még?

Kép
akata

BOLDOG ADÉL-NAPOT! :D :D :D

Kata,
lehet, hogy több helyen is előjött atyalapatyala?én tökre úgy emlékeztem rá, hogy az Egy csók és más semmiben mondja ezt a Schön Tóni
egyébként szeretem a régi filmeket :D

Vot,
:shock: :shock: :shock: remélem, meglesz az a gép

én még tervezem a hnapi talit
Fíbsz, csütre meg már nem merek ígérni semmit ;) de szívesen találkoznék

Kép

Kép

szrekuc

szél letépte méregdrága szúnyoghálót :evil: :twisted:
szrekuc

Szrek,
én sem merek ám semmit igérni csüt-re :wink: sajna sokmindentöl függ, de leginkább Bálinttol :)
fibi

Votiv,
de, esélyes...csak még nem tom...kusza? mikor is? hol is?

FIbi,
csábitó!!! :lol: de én olyankor autogenya tréningen vagyok... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rek,
nálatok egyre rosszabb a helyzet!!! :wink: Ábel hogy van???
mi egész jól birjuk a szelet, a szembe szomszédunkat nem kiméli... :twisted:

vérnyomásom asszem a hangyáéval vetekszik...én nem vagyok egy ájulós fajta, de ma kétszer is meg kellett gondolnom magam, h felkeljek, mert nem láttam... 8)
ja, és ma végre ittam terápiás céllal egy kis veres bort...hmmm...néha jó betegnek lenni... :lol: és ez mostantól igy fog menni minden nap...mi lesz itt májusban??? vajon sikerül e megállnom az egy decinél, vagy én is Bree leszek???????????????? :roll:
imádom a jó borokat...és imádok relaxált lenni...
vagyis egyenes út az alkoholizmus felé...

és képzeljétek: Ma már 23 hetes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
jaa, de kár. azt hittem, arra szerdánként jársz. (lehet hogy pénteken is bemegyünk ám :wink: )
fibi

terápiás veres bor? akkor én is ihatok? dejooo :lol:
fibi

Zsan,
:mrgreen: eddig a csúcs-félelmem az volt, hogy a fölső szomszéd kétajtós szekrényét fogja lefújni, de ott még nem tartunk ;) :lol: rezignáltan tűröm az élet csapásait ;)
én is néztem, tök jó, hogy már 23hetes vagy!!! és bor nyami - alig várom, hogy legyen gyerekem, másodszorra mindent másképp fogok csinálni ;)

rozmaring pl jól megemeli vérnyomit, ha van kedved vmi sülthusit csinálni, az nagyon fincsi tud lenni, csak én módjával szoktam,mert én meg a gutaütős típus vagyok - terhesen viszont tök jól lent volt a vérnyom

én mostanság inkább fehérborban utazom; a hilltopnak van most sparban 599 forintért butler's blend (de ez van vörös is), szuperjó ár-érték arány - persze bock stb a jó, dehát ugye az más árkategória, de az is igaz, hogy ebben az árkategóriában meg mást nem lehet meginni úgy, hogy aztán az embernek ne legyen fejfájása
úgyh nekünk itt bejött butler's mint jó kis asztali bor, és legalább elmondhatom, hogy komornyikot tartok! ;)

Kép

Kép

szrekuc

Vereset, azt nekem is kéne innom,a vashiány miatt... :wink: :mrgreen:
de lehet, hogy elcsábulok, mert a közeli francia boltban lehet kapni fincsi almabort...... nyammmm.....

pfujjjszégyentelenalkeszmacska....
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: