A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Élek ám, csak töredelmesen bevallom másfele szörfözök a neten. Nézelődök folyton.

Ser

Hát nagyon tetszik a szánkós fotó. Mikor megláttam, hogy még plussz egy baba kandikál ki róla. :)) Azért ez a hó nemsokáig tartott.

Pizzázni a Szalonba szoktunk menni. Nagyon kevesen voltak, én ezt bántam, mert mostanában nagyon közösségre vágyok. De babák nélkül. Most rámjött, mennék mindenfele, és önzőzök. Vettem magamnak ruhákat, voltam a Szilcop mellett abban a konditeremben. Csúcs szuper volt. Szoli, meg ilyen hasonló "macás" dolgok. Én pl ki sem bírnám, hogy napokon keresztül reggeltől estig csak babázzak.

A melóhelyen meg az a helyzet, hogy menni kéne vissza. Ez még egy jó kör lesz. Izgulok, hogy mikor telefonálnak. Viszont természetesen még nem akarom Adrit bölibe adni. 2 éves koráig nem.

Kisbetegeknek jobbulást kívánok! Adri már másfél hónapja hörög, köhög felváltva. :(

Nana

Privimet megkaptad a babaszobán?

Állítólag februárban börze lesz újra a Lánchídi suliban. Tud róla vki vmit?

Andi

Andi
Kép
cukkker

Rá van kattanva a papa féle kolbászra és a zsömlére. Meg amúgy mindenre, amit mi eszünk.

Kép

Andi
Kép
cukkker

Erszényes

Bocsánat. Utólag nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kapott még valaki a bónusz program keretében 21%-os levásárolhatóságot? Hajnival nekünk van most 8 pont, és, ha meglesz a 15 pont lehet vásárolni 21%-os kedvezménnyel. Társulna valaki?

Andi
Kép
cukkker

Cukker, febr. 11-én lesz a Lánchíd u-i sportcsarnokban a babaexpo, www.baba-expo.hu-n lehet utánanézni, azt hiszem, a Metamorfban láttam a plakátot.
Hol szörfözöl? Iwiw? :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Nállunk csoda történt!!!Tegnap éjjel a Lari csak kétszer volt fent,és csak az egyik alkalommal cicizett :D :lol: :D !
Remélem így is marad!

Én is kaptam bababónuszos 21%-ot!Mire gondolsz a társulás címén?

Legközelebb én sem akarok lemaradni a pizzáról! :D
Úgy látom leszünk egy páran! :D

Az exporól én is hallottam.Megy valaki?

Ébredésmentes jó éjszakát mindenkinek!!!!!
kazi

Sziasztok!

Új jelentkező vagyok a csapatba, ha beférek. :) Már néhányszor terveztem, hogy írok, de mire elolvastam jónéhány oldalt, hogy képben legyek mindig elfáradtam, mert az aktív 17 hónapos fiam mellett csak éjjel tudok leülni netezni. Először is gratulálok minden csöppséghez és persze a nagyobbakhoz is. Szuperek a képek, amiket feltettetek. Ha jól láttam, kissé már összefolynak a betűk, akkor többőtökkel is egy cipőben evezek. Gergő is élelmiszerallergiás, de sajnos konkrétan még mind a mai napg nem derült ki, mi is a hunyó nálunk. Azaz, mivel ezen a héten elvittük Szentesre egy gasztrós dokinőhöz már egy-két dolog kiderült. Eddig már jártem itt Kecskeméten, Szegeden, habár az utóbbit mindenki dicséri, én csalódtam 10 perc alatt kidobtak, semmi vizsgálat és közölték, hogy továbbra is tej. és innentől kezdve tojásmentes diétát folytassunk. De miért? Erre választ nem kaptam.
A másik nagy kérdésem pedig az orvosokról, azaz konkrétan egy dokiról szólna. 2005-ben Seregély Attilánál szültem és akkor tündéri volt, odafigyelt rám, az összes hülye kérdésemre válaszolt. De azóta sajnos elég sok rosszat hallottam róla, hogy kicsit elszaladt vele a ló, túl laza, és nem törődik annyira a kismamákkal, mert sok van neki. Tud valaki róla valamit. Olvastam Timi, hogy hozzájársz, mit mondanak a többiek a váróban? Most tervezzük a második babát és tanácstalan vagyok, hogy visszamenjek-e hozzá.
A segítségeteket előre is köszi, és bocs, hogy ez az első ilyen hosszúra sikeredett.

Szép napot Nektek szombatra!

Anita
geli08

Cukker,
Nekem megvan a 15 pont ha van kedvetek tarsulhatunk. De miert 21 %. Nem 15?

Geli,
Udvozollek korunkben :) Mibol gondoljatok, hogyy Gergo etelallergias?

Roz,
Meg a multkor akartam irni, hogy mi nem dietazunk. A dokinknak az a velemenye hogy Beni es Panka allergiaja nem olyan sulyos, hogy ezert dietaztatni kene oket. Inkabb jobban terheljuk oket, es figyeljuk, hogy milyen iranyban mozdul a dolog, Allitolag ilyan korban szoktak kinoni az ilyan allergiakat.

Lili,
Majd megnezem a mozimusort, ha nincs jo, akkor beulhetnenk teazni vhova.

Hajny,
Kicsit suru volt ez a het es csak csutortokon jutottam oda, hogy benezzek, addigra meg mar keso volt cstlakozni, pedig tudtam volna menni, mert a gyerekeket lekapcsoltak a nagyiek :lol:
mvirag

Hajny,
nekem van 8 pontom, nincs is beragasztva. Februárban szükségem lenne pelusra.

Geli,
üdv itt köztünk.

Virág,
érdekes ez a terhelés dolog, nekünk pont az ellentétét mondták, hogy ha semmit nem kap, akkor talán fél év alatt kinövi. Mondjuk neki se nézték még, hogy biztosan allergiás-e.

Nyhk, Kattic,
Lili estére, éjszakára elég beteg lett, köhög, folyik az orra, amiből délelőtt még semmi nem látszott, szóval remélem nem adtunk át semmi bacit. Főleg nem Ádámnak, mikor már épp kifele tart a betegségből!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni, ha meg nem tudja Anna kikopni a fogkremet, akkor hasznaljatok Nenedentet, azt lenyelheti. Olyan klassz gyerekfogkremek vannak, szerintem igazan azokkal lehet fogmosasra csabitani a gyerekeket! :lol: Kar, hogy Anna arcocskaja nem nagyon latszik... :wink:

Ser, jatekcity-rol valo a csuszda? Hanna tudja egyedul hasznalni? Gondolkodom, hogy Katinak is kellene.
Syg, Leo? Hogy vannak? Milyenek az ejszakaik? Hanna meg mindig vegigalussza?

Dettus, majd ird meg legyszi honnan rendeltetek a talpas Rodyt, tesom kisfianak akarunk rendelni, a talp a mienk lesz. :wink:
Milyen volt otthon?

Szia Geli!:) Az en kislanyom is 17 honapos es mi is tervezzuk a kistesot. Remenykedtem, hogy oktoberre osszejon, mert par napja elmaradt a mensim, de a teszt negativ. :(

Jobbulast a betegeskedoknek!
Kati mar kezd rendbe jonni. Azert hetfon meg lehet, hogy nem megyunk jatszoba, csak csutortokon. Biztos, ami biztos.

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lili
remélem is legközelebb eljössz egy jó kis táplálkozásra.

Dora
van 3 féle fogkrémünk is amit felváltva használ Anna.Mikor melyikre mutat.Az öblítést apától leste el,azt is lenyeli majdnem mindig.

Geli
szia itt köztünk,Timci majd 4-én jön vissza ,akkor majd mesél neked a dokiról.

Lina
jöhet az a 8 pont,és megbeszéljük hogy mikor megyünk a dm-be,jó így?

Virág
gyere te is velünk majd vásárolni a 21%-ost.oké?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lehetne hozzátok egy kérdésem?
Volna e valamelyőtöknek tapasztalata a Miréna nevű méhen belüli fogamzás gátló eszk-zel?
Az a bajom vele, hogy gyakorlatilag nincs is mellette menstuációm. Pedig akkor lehetne levetetni -merthogy nemsokára szeretnénk 2. babát- amikor a vérzés van.
Tudnátok segíteni? Volt valakinek már?

További jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Hajni, én imádok "táplálkozni" ! :D :lol: Talán látszik is. :)

Geli, nekem is 17.hónapos a kicsi Zsófi lányom. Kezd olyan betyár lenni. :) Imádjuk. Mindenki tervezi a második babát..... ? Nálunk apa bejelentette, h. nem éli bele magát, mert úgyis mindig változtatok a próbálkozási idő kezdetén....... :roll:
birolili

Bea, hogy vagy? Pocaklakó?

Kattic, Nyhk, Lina, jó volt a kis tali? Sajnálom, h. nem tudtam menni......
birolili

Geli

Üdv itt!

Kacika
Milyen jellegű eszköz ez? Nem hallottam még róla.

Potyka
Én is irigyellek kicsit. Most h közeledik Gyopi szülinapja, egyre inkább nosztalgiázom...milyen jó is volt egy éve. Az az izgalmas várakozás...meg én a szülést is élveztem. Asszem kéne nálunk is tesó....

Kép
Kép
Kép
thymi

Dóra,
mi most rendeltünk pacit közvetlenül a forgalmazótól. www.tactic.hu azt hiszem. Igaz mi a vasarlas.origo.hu-n keresztül, de végül ők hívtak fel, és küldték a pacit. A vasarlas.origot már bezárták.

Hajny,
persze, hogy jó lesz, majd megbeszéljük, hogy mikor randizunk. Csak előbb legyen pénzem :)

Lili,
mi ez a nagy bizonytalanság? Mitől függ, hogy mikor akarsz kistesót? Én majd márciustól bármikor, akkor lesz biztosan lesz két év Lili és a tesója között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem tudom...... :roll: kicsit félek...... :?
birolili

Lili,
mármint mitől félsz? Hogy milyen lesz két gyerkőccel? Én pont tegnap gondolkodtam ezen, de arra jutottam, hogy ha teljesen természetesnek fogok fel mindent, hogy persze, eleinte kicsit strapásabb..., akkor nem lehet gond. Ahogy Seriff szokta írni, hogy nem kell keresni feltétlen az okokat csak elfogadni a helyzetet. Most már engem sem érdekel, hogy Lili miért kel még éjszaka, kel, átmegyek hozzá, és alszunk tovább.

Dóra,
még neked akartam írni, hogy mikor Lili fogant, akkor 2 nappal az elmaradás után még - volt a teszt, de rá 4 napra meg már +. A használati utasítás szerint már elsőre is ki kellett volna mutatni, mégsem. Épp mondtam is, hogy akkor 2006-os lesz már a gyerekem, aztán mégis 2005-ben született.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser

Köszi az infót a börzével kapcsolatban, már nagyon várom.
Miért pont a Metamorfba jársz és nem a Szilcoop mellé?
Főleg a babaszoba csevegőjébe járok, ott sok jó oldalra rálelek. Múltkor pl erre akadtam: http://www.freeweb.hu/hilda/
Nekem nagyon tetszenek a foltvarrásos holmik. Az iwivre már ráuntam.

Kazi

Te is jöhetnél velünk vásárolni a DM-be, ha gondolod. Minél többen vagyunk, annál hamarabb összejön a 15 pont, és akkor lehet vásárolni 15%-os kedvezménnyel. Ez mindenkinek megéri, nem? Most meg ügye ráadásul 21 %-al.

Virág

A te pontjaiddal is elmehetnénk és te is jöhetnél velünk vásárolni, mikor Lina hozza. Azért nem írom privibe, hátha másnak is tetszik az ötlet. Mi eddig Hajnival tökéletesen tudtuk kivitelezni. Most egyszeri alkalommal 21%, mert ezt kaptuk ajándékba a bababónusz program keretében.

Geli

Sajnos nem tudok segíteni orvos kérdés ügyben.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Ismeri valaki dr. Béllei Gábor gyermekorvost?Délután nála voltunk az ügyeleten,Annának 40.5 fokos volt a láza,de nem is mondott semmit csak adta a recit,és hogy menjek vele majd az orvosunkhoz.Faja.És kidobott,szó szerint.Ez van.Pedig kérdeztem volna tőle még párat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
húúúúúú, ma én is készültem a kecskeméti ügyeletre, de úgy gondoltam, hogy azért egy kis takonnyal meg köhögéssel mégsem kellene, még szerencse akkor. Máskor mikor decemberben Lili kihányta a dokink által délelőtt felírt gyógyszereket, bevittük az ügyeletre, ez a ... meg szó nélkül beledöfött egy injekciót, aztán a végén megkérdeztem, hogy na ezt most miért kapta egyátalán. Semmit nem mondott nekünk sem, nem is adtam be Lilinek azt a gyógyszert, amit ő írt. Amúgy szerintem ez a pasi tipikusan az az eset, mikor a szülők foglalkozását úgymond kényszerből, presztizsből bármiből továbbviszi a gyerek, csak nem ért hozzá, nem való neki. Az apja ugye elég jó gyerekorvos, a tesómék hozzá jártak 15 éve, de ennek a pasinak nem megy nagyon. Na nem mérgelődök tovább, de most nagyon örülök, hogy mégsem mentünk az ügyeletre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma én én vinii akartam a középső lányoomat Vivit ügyeletre de bementem és sarkon fordultam annyian voltak. Ez 10 körül volt nekem me délre kellett volna menni dolgozni.Nem végeztünk volna. Igy kénytelen voltam a elővenni aa kapcsoltokat ésr bevittem a gyerekosztályra a Csáty főorvoshoz! A gyógyszertárba meg majdnem infarktust kaptam, Subamed kapszulát kapott 6 szem 3170ft volt.
borsika33

Hajni, ez durva!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40,5 fokos lázzal........... :( :( :(

Lina, az én esetem összetettebb ennél..............
birolili

Az a Bélei, az a Bélei?????? Mert nekem ő volt a gyerekorvosom, amikor pici voltam. Nem szerettem. Én annyi gyógyszert ettem gyerekkoromban. Mindig kijött, anyumat meghallgatta, h mi a panasz, majd engem, megnézte a torkom, majd közölte: "hmmm........igen.......igen........Maripen" Ezért én csak így hívtam: igenigenmaripen bácsi. Hogy én mennyi penicilint, paxirasolt, maripent, és macigyógyszert ( gyógyszertári köptető) benyeltem......
Szóval ő még él??????? :lol: Vagy ez a gyereke????????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Enn,
ez a gyereke, az idős azt hiszem József.

Roz,
megkértem az allergia adatbanktól a tejfehérje-tejcukor közös listát. 14 nyomtatott oldal 1417 forintért. Ha még nem kérted meg, szívesen lefénymásolom neked.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hála égnek Anna átaludta az éjszakát,csak most sokkal többet beszélt álmában mint szokott.Mindre felébredtünk,nem baj.De reggel nem volt láza.Szerencsére.Hat az antibio.

Enn
nem rossz ez a maripenbácsi.Nem sok jó élmény maradt róla.

Lili
naon rosszul nézett ki szegény Anna délután.Teljesen eltorzult a kis arca,és nyűglődött.A szívem majd megszakadt érte.Végül langyos fürdő segített és fél 8-kor beájult.Reggel fél 8-ig durmolt.

Borsika
Nem semmi árakat kérnek a gyógyszerekért.Nekem szerencsém van mert anyósom patikában dolgozik és kapom tőle.De soxor nem várom míg hozza,egyből a patika.Tegnap szerencsémre volt itthon.

Lina
beteg megint Lili?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Végre napközben is akadt egy kis időm, mert vidéken vagyunk a szüleimnél és a hugicám vigyáz Gergőre, így van egy kis szabadidőm leülni a gép elé.

Virág,

Gergőt sajnos még a legelején én ütöttem ki a tejjel. Kezdő anyukaként mindent elhittem és egy ismerősünk, akinek 2 hónappal idősebb kisfai van, mint Gergő azt mondta, hogy igyak szopi előtt 2 dl tejet és több tejem lesz, én hülye el is hittem, mert előtte, sem a dikm, sem a védőnőm nem mondta, hogy nem kellene, és azon a héten, amikor GErgő született még tanítottam és nem nagyon olvasgattam babás dolgokat. Szept. 1-re voltam kiírva, de GErgő úgy döntött 38 hét elég neki odabent és aug. 20-án megszületett. a kórházban olvasgattam könyveket, hogy oké, most mit is kellene csinálni vele. De a tajas dologgal nem találkoztam össze. 5 hétig szinte semmit nem aludtunk, mert mindig fájt a hasa és tiszta ekcémás lett a teste, feje vastagon koszmós. A védőnő jött rá, hogy a tej lehet a hunyó, mert habár nekünk Kovács a gyerekorvosunk és kérdezgette is mindig, hogy mit eszek, soha nem kérdezte meg mennyi tejet iszok. Akkor kapott Pregomint esti pótlásnak, és én sem ettem semmit, amiben egy pici tej is lenne. Onnantól kezdve megszűntek a tünetek 13 hónapos koráig diétáztunk, után amondták, hogy az allergiásoknak kiemelt csp jár 1 éves kortól, ezért kértem Kovácsot csináljon egy kivizsgálást neki, erre ugyanazt mondta, mint neked, hogy ez sem megbízható, meg az sem. Lehet negatív teszt és mégis allerg., lehet pozitív teszt és mégsem az. Október 31-én voltunk szegeden, ahol Várkonyi doktornő ránézett, megvizsgálta, de se terhelés, se vérvétel. Közölte továbbra is tej, és tojásmentes étrend, kontroll májusban. Miért tojás? Amíg tojást evett, tejet nem semmi baja nem volt, mert Kovács javaslatára 2 héttel a szegedi út előtt, terheltem és megint ekcémás lett, nem annyira, mint újszülöttként, de voltak foltjai. Voltunk vele Kiskunhalason biorezonanciás allerg.vizsg. az meg azt mutatta ki, hogy a tejre nem, de a tojásfehérjére allergiás. Na, innen kész voltam. Csináltattam egy IGe vértesztet, ami teljesen negítív lett, ezután saját hatáskörben úgy döntöttem kapp enni mindent, és majd meglátjuk, ha nem lóadagban kapja, mi lesz. Dec. eleje óta mindent ettünk. Most január végére lettek megint kiütései, és mivel Kovács azt mondta, hogy nem akarja fwelülbírálni a szegedi dokinőt,mert az mekkora agy. Nem értette meg, hogy én nem azért akarok Szegedre menni és befeküdni a kórházba, hogy megmondják egyáltalán allergiás-e a fiam, hanem csak igazolják a csp-hez. Voltam Kecsón tavaly nyáron 2 hetet az Izsáki úti kórházban, elég volt, de a szegediről még durvábbakat hallottam. És itt a vége, így keveredtünk Szentesre Vajdovich doktornőhöz, az első alkalommal elmondott egy csomó mindent, amit eddig senki. Csinál egy bőrpróbát, elküldte a székletét felszívódási vizsgálatra, táplálási naplót kell vezetni, írni kell a bőr tünetetit, és a székletét, milyen és hányszor, két hét múlva kell visszamennünk kontrollra, javul-e a helyzet. Eddig amit kimutatott: szója, mandula: ++, tej (kazein), kakó, hal: +, de még nézi külön a gyümölcsöket, tartósítószereket, színezékanyagokat. Mert azt mondta, hogyhea most diétázik a szervezete elfelejti és nem fog tovább ellenanyagot termelni. Ő azt mondta, hogy azok a tejallergiások, akiknek már megy a hasa, súlyosabbak, mert tönkre ment a bélbolyhuk.

Bocsi mindenkitől, hogy ilyen hosszú lett, de amint látjátok, mmmár 17 hónapja harcolok, hogy megtudjam mi is okozza az ekcémás foltokat.Ja, és a tojásra nem allergiás. :o

Cukkker,

semmi baj, majd nyomozok még babauszin is. Hátha...
De lehet, hogy elkezdem nála, aztán, ha nem olyan lesz, mint tavaly előtt váltok, mert én teljesen elégedett voltam vele, akkor. Sőt a kórházban is mindenki normális volt. Mondjuk lehet, hogy azért mert nem volt sok baba, mivel szüléskor (aug. 20. szombat) nem volt hely a baba-mama szobában, másnap átkerültem és hétfőtől péntekig egyedül voltam a nyégyágyasban.

Dóra, Lili,

Már egy ideje rágódtunk rajta, mi lenne a legjobb. De végül is a szívem odahúzott, hogy most legyen kistesó, mert így össze nőhetnek. Mivel tanítok, nem akartam visszamenni 2 évre dolgozni, annál többet nem várnék egyébként sem. És megint elkezdeni egy osztályt és nem végigvinni, nem lenne jó. Az első osztályom most 12-es és nem volt jó, hogy más tűzte nekik a szalagot.. A harmadik ok a kistesó mellett, hogy a férjem hármat szeretne, de fiatalon akarja őket (ő most 34).

Most mennem kell,m ert zaklatnak, hogy Gergő éhes, és most nagyon kell néznem mit eszik, mert a nyagyik és nagypapák, nem mindig nézik meg jól az összetevőket, mert úgy vannak vele, sok úgysincs benne, de mindegy.

Szép napot Nektek!

Anita
geli08

Hajni

Nagyon sajnálom. :( Én mondtam, hogy állatorvos akart lenni, de apja miatt lett gyerekorvos. Bencével mi is oda tartoztunk, aztán váltottunk. 3 hónapos korában erős AB-t adott , aztán elkönyvelték nála a penicilin érzékenységet, mert csupa kiütés lett szegénykém. Később a Boskó nyugodt szívvel adott neki Penicil származékot, mert mondta, túl korán kapott a kis szervezete AB-t.

Annának jobbulást kívánok! és puszi

Andi
Kép
cukkker

Hajny,
igen, megint beteg egy kicsit. Holnap megyünk doktorbácsihoz.

Geli,
mit kell igazolni a magasabb családi pótlékhoz? És mennyi ez a magasabb? Mert az én lányomra is csak rámondták, hogy tejallergiás, diétázunk, de igazán nem vizsgálta ki senki. Neki hasmenése volt, meg ekcémája. Kaptunk kencét a foltokra, szépen el is mulasztja őket, csak az a baj, hogy naponta jönnek újabbak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

oké Cukker benne vagyok! :wink:
Nekem 4 matrica hiányzik.

Melyik DM-be jártok?
Szóljatok ha mehetünk.

Jobbulást a kisbetegeknek!
kazi

Kazi, utólag is Boldog Szülinapot!

Cukker, a metamorfba mentem el először,, kipróbálni, és ezért....

Hajny, Lina jobbulást a csajoknak!

Kép
seriff

Sziasztok!

Kazi
mi a széchenyi városi DM-be szoktunk menni,mert az a közeli.A Plussznál van.Eddig jó volt még.

Geli
ez igen,nem semmi amit eddig végig csináltál.De jó,nincs ilyen bajunk.Bár Anna születése után pár héttel,bekoszmósodott de naon.Majd mondta a doki hogy ne fogyasszak tejterméket,és elmúlt a koszmó pár nap múlva.

Erszényes

hazaértetek épségben?Jó volt?Csináltatok képeket?Raknál fel?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser

Oké, értem. :) Ma is voltam a konditeremben. Egyszer ki akarom próbálni azt a Kangoo-t, nagyon bulinak tűnik.

Kazi

Persze, rendben. Leszünk már jópáran. Azért is jó ide járni, ebbe a DM-be, amit Hajni is írt, mert már ismernek és néha kapunk potya pontot is. Rendik is a csajok.

Lina

Nektek is jobbulást.

Andi
Kép
cukkker

Lina,
itt olvashatsz az emelt csal. pótlékról. Ételallergia esetén csak akkor jár, ha két éves kor fölött is kimutatható terheléses vizsgálattal. http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... nt&sid=110

Ser,
szerdán mentem be, csütörtökön csinálták, ma jöttem haza. Egyelőre borzalmas. Napi 4 catflammal is alig bírom. Ráadásul most a gyerekek kiabálása, rohangálása is nagyon fáraszt. Hát hosszú lesz ez a két hét...
balim

cukker,hajni:az jó,én is oda járok,nekem is az van legközelebb!

A kangoo nekem is nagyon tetszik,én is kipróbálnám :D
Ha elmégy,feltétlen írd meg milyen volt!

seriff:köszönöm szépen,nagyon figyelmes vagy! :wink:
kazi

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni. Ma nem voltunk itthon, tegnap vendégeink voltak...

Gyorsan 1 kép az én rosszcsont Botimról. :D
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170005770.29.jpg[/img]

ja sajnos gyógytornászhoz továbbra is járunk. :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Először is jobbulást a csajoknak, remélem gyorsan megggyógyulnak.

Lina,

a dokik szerint kiemelt csp, csak 2 éves kortól jár, bár nem tudom, miért csak onnan, 1 és 2 éves kora között nem eszik, vagy iszik? Azt megértem, hogy 1 éves kor alatt még alakul az immunrendszere, de fölötte. Na, mindegy. A szentesi dokinő azt mondta, hogy mivel nem klinikai igazolás kell a papírhoz, hanem kórházi, ő is kiadhatja és nem kell egy napra sem befeküdnünk semmilyen kórházba sem. a kiemelt csp-t eddig 21ezernek tudtam. Egy kolleganőm kisfia nátruim-benzonát allergiás, ő felhívta azokat akik a csp-t intézik, és azt mondták neki, hogy fehérje allergiára jár a kiemelt csp, de már 1 éves kortól is, majd most akarom kinyomozni, mi is az igazság.
geli08

Sziasztok!

Kazi utolagos boldog szulinapot! :D

Hajni, hogy van a kicsi lany?

Lina, a tactic nem jon be, az origon meg nem talal Rodyt. :( A teszttel meg legyen igazad, egyebkent Katanal is igy volt, az elso negativ lett, pedig pociban volt mar. :wink:

Geli :( uhh nagyon rossz lehet ez az ekcema - allergia dolog... :(
Mi is 20-ára gyurtunk, de a kiscsaj inkabb betartotta a datumat es 25-en szuletett meg. Szoval Gergonek az allam allja a szulinapi tuzijatekot? :lol:
Meg egy pedagogus!:) Mit tanitasz?

Nana, Boti :D

Jobbulast a betegeskedoknek!
Lehet, hogy holnap vissza kell mennunk a dokihoz, mert meg neha kohecsel a lany es tele van valadekkal. :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!!

hajny: köszi hazaértünk szerencsésen, Jana már rendben van, most én vagyok rosszul mingyá fekszek is le.... :? :cry:
Szegény Anna, jó magas láza volt..... :roll: :cry: , remélem az AB tényleg hatásos lesz neki!! Sok sok gyógypuszi neki!! :D

Amúgy kicsit kiakadtam mert foglaltam szobát, mondtam h babánk van legyen ágy stb., erre adtak egy dohányzó szobát (jó büdös volt!) , zuhanyzóval, erkély nélkül a leghangosabb részen... :evil: :evil: én nemtom miért nem gondolkodnak józan paraszti ésszel az emberek....

balim: jobbulást neked, átérzem hogy hogy vagy most. Nekem azt javasolták anno h sok sok tea és korpás keksz és akkor hamar letisztul a torok és nem fog fájni! :roll:

Nana: nagyon cuki Boti a képen!! Kis huncut a mosolya... :wink: :D :D

cukker: mikor mentek DM-be?? Csak mert majd én is mennék, igaz most nem értem mi ez a 21% :roll: , de volna mit vennem, igaz nekem csak akkor jo ha megjön a pénzem.

KépKép

KépKép
erszényes

Roz??? :shock:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi: utólag mi is boldog szülinapot kívánunk! :D

KépKép
erszényes

Dora, Rody van az Alföldben a sport-játékosztályon is!De Katika nem kapott? Ja, a csúszdát akartam írni, igen olyan,mint a játékcity-n, de mi az Auchanban vettük,még akciósan 6000 ft-ért, kb novemberben. Persze, h tudja egyedül használni Hanna, a Leona chicco-ja stabilabb, de sztem semmi gond nincs ezzel sem.
Éjszakák, hát akkor volt 4 ill. 3 amit végigaludt, aztán pár amit nem, aztán most megint 3 vagy 4,amit végig.Nem tudom,mindig szerdától alszik(na jó, ez a mindig az elmúlt 2hét.....)Katika hogy alszik mostanság?

Nana, Boti de huncut, és milyen nagyfiú! Kúszik ezerrel?

Balim, sajnálom! Mindig elfelejtem a Syg szerint tuti fájdalomcsillapító nevét, szte sokkal jobb,mint a Cataflam.Holnap megkérdem és elküldöm sms-ben!

Cukker, a múltkor hoztam órarendet Sygnek a Szilcoopból,és ottláttam ezt a kangoot, bevallom gőzöm sem volt,mi az, rá kellett keresnem a neten :oops: :D . Te nagyon szorgos vagy, h még vasárnap is elmész! Mire gyúrsz?? :wink: :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Dóra,
keress rá a Google-ban magyar lapok között Rody-ra, és valami r-med webáruházat is ki fog dobni, meg a tacticot is. Engem a 302314501-es számról hívott vissza a csaj, próbáld meg. Az Alföldben nem volt, csak a mintadarab, és drágább, mint ha házhozszállíttatod.

Geli,
megnéztem az oldalt, amit Balim írt, ott tényleg 2 év van a rendeletben, de holnap a barátnőm utána néz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocsi, én árra nem emlékszem, mert addigra Hanna sanyija már megvolt. (az Kikás, esetleg,ha jártok Bp-en...)

Kép
seriff

Seriff,
emlékszel, mikor valamikor nyáron írtam, hogy Hanna vonalzóján minden 1-es. Most nézem, hogy ma meg Lilié olyan :D

Hajny,
nekem is van 21%-os kuponom, ott hevert apa asztalán, észre sem vettem. Úgyhogy gyűjtsük csak a pontokat :)

Nem is újságoltam, hogy Lili elkezdett tudatosan használni szavakat. A vau-vau ugye már nagyon régóta megvan, aztán olyan két-három napja mondja a babát, ha lát akár tv-ben, akár utcán, de még a Kecskeméti bébiételen is babát. És ma már volt apa is. Mutogat az apjára, és mondja, hogy apa-apa, én meg majd megveszek az irigységtől, hogy anya miért nincs :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA,
Szeretném a segítséged kérni. A férjem asztmája nagyon felerősödött. :( Valószínűleg jót tenne egy kis "barlangkúra", de nem ilyen beutalós, több hetes bentfekvős...hanem 1 hétvégére szeretnénk elmenni egy olyan helyre ahol ő és a fiúk is (bár lehet Boti nem mehet még ilyen helyekre :roll: nem tudom :oops: ) kicsit "fellélegezhetnének".

Tudnál segíteni hol, mely barlangok jöhetnének szóba vagy hogy hol tudok ennek utánanézni?

NAGYON köszönöm! :)

KépKép
KépKép
nana09

Betegeknek jobbulást kívánok én is!

Kazi, boldog születésnapot! :)

Erszényke, ezt már múltkor is megjártátok. :(

Dóra, remélem, hogy nektek összejön a második bébi! :)

Nekem is van 21%-os - om. :D

Most csak ennyi, kicsit fáradt vagyok.......
birolili

Nana, gyönyörű Boti! :) A második babám szeretném, ha kisfiú lenne...... :) Ne keseredj, hogy még kell járnotok.
birolili

Ser, Katinak van Rodyja, de nincs hozza talp (hintalo funkcio). Tesommal megbeszeltem, hogy ugy rendelunk nekik talpas Rodyt, hogy a talpat mi megkapjuk. Dettusek ilyet vettek, csak nem tudom hol. :roll:
Huu azert az nagyon jo, hogy tobb ejszakat vegigalszik Hanna! Mi meg mindig ott tartunk, ahol eddig, jo esetben ket ebredes, atlag negy, rosszabb ejszaka hattol folfele. :? Es mindig kell hozza a szopi is... :roll: Asszem ezt jol elrontottam... :oops:

Lina, R-medtol vettuk, de ott nincs talpas.
Lili ugyes a beszeddel! :D

Nana, az asztma.lap.hu oldalon vannak sobarlangok, ha olyat keresel.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, bocsi, figyelmetlen voltam, az Alföldben nem talpasat láttam-azt hiszem..... :oops: Semmit sem rontottál el, nálunk is így volt hidd el, hónapokig 2-4ébredés, még decemberben is az volt a szuper ha csak 2,és csak cicivel ment a visszaalvás, és ez meg jött magától.....

Lina, emlékszem, ez tök jó! :)

Kép
seriff

Nana,
mennyire sportos alkat a férjed? Csak azért, mert az lenne a legjobb, ha eljönne néhányszor túrázni. Ugyanis a teljesen csíramentes környezetben még mozog is, akkor tisztul legjobban. Egyszer eljött velünk az angoltanárunk, és ő nagyon asztmás, aztán mikor kijöttünk ott csodálkozott, hogy érzi a szagokat, kap levegőt... Mondjuk ez fizetős, azt hiszem felszereléssel együtt (mármint, hogy kapsz) 3000 Ft, és olyan 2-3 órát tart. Dani még ehhez kicsi, bár 4 évest már vittünk, Solymáron van gyerekeknek, de ők is csak 7 évtől fogadnak. Legutoljára a barátnőm öt éves lányát vittük, és ki kellett hozni, mert félt, ezt nem lehet előre kiszámolni, amúgy fizikailag képes lenne rá. A legjobb tényleg az lenne, ha egy-két ismerőst összeszerveznétek, és én meg megszervezek egy túrát. Pesten egy hely van, ahova jöhetnek amatőrök, oda tudok gyakorlatilag bármikorra, csak olyan hat fő kell hozzá rajtam kívül. Vannak beutalósok is, Szemlőhegyi pl. Én most csüt-pénteken megyek Pestre, gondoltam hogy Lilit beviszem csak úgy a Pálvölgyibe sétálni egy kicsit, az kiépített, de nem kimondott gyógybarlang.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: