Merci
Jobbulást Olicskának, remélem gyorsan átvészeli a dolgot!
Veronikusz
Szerintem a Millenáris is nagyon tuti hely, az tényleg nagyn kultúrált és bababarát, de persze lehet Vársliget is, csak azt nem ismerem, de kész vagyok az új dolgok felfedezésére
Steffi
Sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszak az éjszakáitok

, de örülök, hogy bevált a hajszárítós tipp! Én is csak innen loptam, szóval a köszönet nem csak engem illet! De most már szakirodalomban is rátaláltam, hogy hasfájósóknak jók a monoton hangok megnyugtatásra, lásd porszívó...
Tényleg, ha sír, hogy szoktad felvenni? Próbáltad már a "tigris-a-fán' pózt?

Tudod, amikor hason fekteted a karodon, ilyenkor másik kezemmel meg a cumit tartom a szájában. Nekünk ez nagyon bejött!
Rita
Én is megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem a segítségedet, nem tudom, hogy emlékszel-e, de Te voltál, aki a császár utáni nap hajnalban bíztattál és felállítottál határozottan és nagyon kedvesen, plusz adogattad a trombózis elleni kis injekcióimat
Gabbó
Mindenképp be kell szerezned sajna betétet, nekem amúgy 4 hétig kellett a betét, utána pedig még 2 hétig tisztasági!
Zsombi iszonyat cuki, én már most azon gondolkodom, hogy Dani mellé mikor szeretnénk kistestvért, ti mi alapján döntöttetek úgy, hogy akkor most?? Nálunk 3 év van tesóm és köztem, ezt ideálisnak tartottam, persze csak addig,amíg nekem nem lett gyerekem, így már azért jobban átgondolom, hogy egy 2 éves mellé tényleg bevállalnék-e egy újabb másállapotot...bár ki tudja!?
Pont ma nézegettem a Cora-s újságot és nagyon sok iszonyat jó dolog lesz (nekem az Aventes szettre fáj a fogam, ugyanis a Canpol-os mellszívó nem jött be, kézzel fejek, de kicsit félek, hogy nem túl szakszerűen és esetleg roncsolódik a mellszövet). Tényleg, van valaki, aki Aventes kézit használ? Meg vagytok vele elégedve?
Zsófi
Megpróbáltam már 2x belerakni, csúszó csomót kötöttem rá és sima bölcsőtartást próbáltam ki, de vagy nem volt jó a pillanat vagy a póz, mivel mind kétszer elkezdett sírni

Pedig annyira szeretném abba hordozni! Kaja után kb 1 órával próbáltam, amikor még nem nyűgi, de azért már eléggé kimozogta magát a kis szőnyegén...hát, lehet, hogy túl sokáig vártam vele....
Györgyi
nagyon béna vagyok, én is lemaradtam a híradóról, pont akkor sétáltunk, mi volt???? Te is benne voltál? Jázmin hogy van?
Na megyek Szívek szállodájázni!
Pussz mindenkinek!