A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Illetve pontosan nem tudom eldönteni, hogy az én gépemmel van-e a baj, vagy a babanettel már megint. :(
I. andi - ez lesz az első próbálkozás, vagy Dévisz előtt már voltatok máshol?
grillázs

Kata - köszi - a te adataid?
grillázs

Halkan kérdem: én is felkerülhetek, vagy várjuk meg az első konzultációt? :roll:

kata790313

Grillázs, köszi! :D

Kata, 28 éves, Gyöngyös
1 spontán terhesség - 2003.04.19: Dominik
2 méhen kívüli terhesség
egy petevezető(nem tudom, hogy kellenek -e ezek az adatok, de leírtam, válogass, Drága!)

kata790313

Hangosan mondom - mondd az adataidat :) konzultációs időponttal együtt
grillázs

gxorsabb voltál :) szerkesztelek, csak nem tudok feltölteni :(
grillázs

Kép Kép
grillázs

Na, megcsapkodtam és megszereltem a gépemet.
Mit szóltok?
Kérem a következőket !!! :lol:
grillázs

sziasztok
Vekem nem történik semmi különös, egy kicsit lazitani próbálok. Két hét múlva megyünk kromoszomára, akkorra kaptunk időpontot. Gizmixx
Ez tök jó!!! Innentől fogva ügyesen!! :wink:
Nem haragszom rád, és senkire sem! Csak most fel kell dolgoznom a kudarcot, és amikor úgy érzem benézek. És szurkolok nektek!
Nem igazán tudok mit írni, mert ami van azt leírtam, ennél többet nem tudok, sajnos nincsen miről írni!!!
Szerintem jó ötlet a táblázat!! Mert nagyon nehezen lehet követni az eseményeket... Aki úgy gondolja, hogy meg tudja csinálni rakja fel, felölem szavazhatunk is, kié lesz a jobb stb :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Grillázs
Tök tuti a táblázatod!!! :wink:
Egy szavazat!!! :wink:

Topik találkozoban is benne vagyok. Csak időpontot kell majd egyeztetni, és a helyet kell lefixálni....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

A konzultációm február 20.
Klassz, hogy ilyen ügyi vagy!!!! :D

kata790313

Szóval.
Kb. 15 éve voltam egy dokinál. (Utólag már tudom, hogy kár volt.) Felírt (kivizsgálás nélkül) Clostyt, hogy szedjem, azt jó van...
Utána volt annyi cisztám, hogy már nem mertem nőgyógyászhoz rákszűrésre sem menni. Mindíg meg akartak műteni cisztával. (Ami persze kiderült, hogy hó közben volt, a miki előtt meg nem). Ez biztos ment vagy 5 évig.
3 éve járok a D-hez, a barátnőm járt hozzá. A barátnőm nagyon dicsérte, hát így kerültem hozzá.
l.andi

Andi!
és mi lett a cisztákkal? Dévisz nem fogja annyiban hagyni, ha még megvannak - én is azért állok és várok, mert két szar rákszűrés után nem úsztam meg a műtétet - ezért vagyok sajna várakozó állásponton

Kagyló
Azt tudom csak mondani neked, amit madarannak. Oké, fáj, szar, de legalább van remény - sokaknak az sincs. Szóval gyógyítsd a lelked és szólj, amint beszerkeszthetlek :)
grillázs

Én máris javításra szeretnék jelentkezni :lol:

L. Andi nem I. Andi

Köszönöm szépen,
nagyon tetszetős a tábla!

találtam képeket, de nem tudom neked elküldeni. :x mindíg azt írja ki, hogy hibás az oldal :(
l.andi

l Andit írtam, mert kis L betű van a neved előtt, de már javítom is!
Mentsed le a képeket és mellékletként rakd fel! Én is úgy szúrom be a táblázatot
grillázs

Jaaaj má! Hát ugye írtam, hogy ciszta mindíg a mikuk közepén voltak és utána eltüntek.
3 éve járok hozzá, akkor már ő nem látta. Pedig mondtam is neki, hogy ez volt.

küldök neked egy mailt, ha sikerül.
l.andi

mailt ne küldj, mert már nem tudom milyen e-mailen regisztráltam :(
az oldalra próbáld meg feltenni :)

Az nagyon furi ciszta, amelyik két hét alatt megjelenik és el is tűnik :shock:

És mit mondott apánk?
grillázs

L. Andi! Már nem vagy nemecsek ernő, de megint nem megy a feltöltés :( Ha szétütöm a laptopom, akkor se :(
Ha megjavul, felteszem :roll:
grillázs

Komolyan, ez egy ilyen L.Andis féle ciszta vót. Mondom, hogy mondtam neki amikor voltam nála és azt mondta, hogy már nincs.

Na és most jönnek a gólyák:
l.andi

Kép
l.andi

Kép
l.andi

Ezek jók, de sajna a táblázatba szerintem nem jók. Amúgy cukik:) Kellenének még ilyenek, régen annyi ilyet dobtak fel a csajok.
Én is azért tartottam egyébként fontosnak a táblázatot - mert ahogy kagyló mondta - nehéz követni a dolgot, anélkül meg leül a topic. Azt meg már csak becsületből sem akarom hagyni, egykor ez volt a legpörgősebb topic és attól még, hogy a tagok jórészt kicserélődtek (szerencsére - mert ez azt jelenti, hogy a régiek sikerrel jártak) még nem kell veszni hagyni ezt a jó kis topicot.
Na, jól megaszontam :)
grillázs

Kép Kép
grillázs

Sziasztok!

Beber!
Jaj de jó fellőlletek is hírt hallani:-)))))))

Gizmixxx!
Nagyon szorítok értetek!:-))) Ugye, kedves volt Vass doki a felhelyezésnél is?:-))))

Szpandi!
Remélem, minden OK már, és csak gyorsan múló rosszullét volt...

Grillázs!
Nagyon ügyi vagy és kitartó...és az jó:-) Légyszi engem is rakj fel a táblázatba!

Modrooka, 30, Bp., 2. lombik előtt, méhtükrözésre várva

Akit név szerint nem említettem, annak is szép estét!:-))))
modrooka

Nem tudom, hogy hol találnék olyat ami jó lenne a táblázatba. Azért még próbálkozom vele.
A topik meg már nagyon is pörög, látod. Mi remekül elbeszélgetünk a cisztáimról. (Amik már ugye nincsenek. :D )

És most pedig:
Hozzád szólnék egy pár szót (sort), aki most olvasod soraim, de nem írsz ide egy betűt sem.

Szeretnék veled is beszélgetni. Hogy vagy? Mi újsi veled?

L.Andi
l.andi

Szia neked is Modrooka !

Minden lombik előtt van méhtükrözés?

L.Andi
l.andi

Modrooka - benne vagy, de bénázom a feltöltéssel
Nézzétek el, ma csinálom először :oops:
grillázs

:-)))
Majd belejössz!:-)))
modrooka

LAndi, szerencsére nincs:-))))
Nekem is most lesz először...ha lesz.
Eddig a második sikertelen lombik után szokták megcsinálni, de most nekem Vass doki felvetette....mi meg úgy döntöttünk, nem hagyjuk ki. Most még könnyű szívvel mondom, mert még csak olvastam róla, át nem éltem:-)
modrooka

Grillázs
Szerintem nagyon is jól csinálod. Ha ezt nekem kellett volna, akkor már itt mindenkinek megszületik a babája amire én ezt összefabrikáltam volna.
Így én most virtuálisan kitüntetlek a táblakészítő-érdemrendel.

Modrooka
Biztos én is így döntöttem volna a helyedben, hogy ha lehet megcsináltatom. (Mindent a cél érdekében).

Most elköszönök, mert kitagad az emberem, ha nem fekszem már le alukázni.
l.andi

én is megyek lassan, de még egyszer megpróbálom a feltöltést. ha nem megy, majd holnap. Szép, babócákkal teli álmokat csajszik :)
grillázs

Kép Kép Kép
grillázs

Csak sikerült :lol:
Ezentúl kérek mindenkit, hogy jelezze, ha a táblázatba be szeretne kerülni.
Csak jelzésre változtatok, nem lesz minden nap frissítés ha nem jeleztek előre, mert elburjánzanak a táblázatok.
Azt viszont kérem, hogy aki még nincs benne - beber, noczi, február - kérlek jelezzétek hol jártok, ne nekem kelljen visszakeresni.
Puszi-nyuszi mindenkinek még egyszer, megyek szunyálni
grillázs

Grillázs
Engem is légyszí: Kagyló Budapest 4 lombik jön
kromoszoma vizsgálatra várva.

kagyló

kor?
grillázs

bocsi
32

kagyló

Kép Kép Kép
grillázs

Sziasztok!! Tuti, hogy csúsztatom a következőt, ma jött meg, de félek, nem férne bele, amíg a párom elutazik. Szóval ma felhívom a Dévait, hogy mikorra van esély, hogy jöhet a következő! :-(
De most teljesen kivagyok e miatt.
Ági28

sziasztok
grillázs
Nagyon jó!!! :wink: :lol:
Tök jó szinekkel állítottad össze. Szerintem nem kell már változtatni rajta. :lol:

kagyló

Szia Ági!

Őszintén szólva jobb is hogy csúsztatod, mert az írásod alapján nem vagy abban a lelkiállapotban, ami ehhez kellene.
De ne legyél kibukva! Jól kipihized magad a következő hónapra és húsvétra már beszerkeszthetlek a sárga mezőbe :)
Amúgy ne rakjalak be az zöldek közé? :lol:
grillázs

Ági
Sajnálom! Nekem is van ilyen próblémám, az én férjem is szokott menni. Olyankor vagy csúszok, állandóan számolgatok, hogy hogyan is lenne jó..
Gyorsan el fog menni ez a kis idő, és már pocakos is leszel!!! :wink: :wink:

kagyló

kagyló - próbáltam azokat a színeket használni, amiket anno Wish is használt, de nem teljesen ugyanazok lettek.
Így szemléletesebb.
Olyan mint egy gyümölcs:) Az éretlen zöldek megérnek a sárgába és a boldogság kék madarában kötnek ki :) De jó kis irodalmi voltam :)
grillázs

Grillázs, de beírhatsz nyugodtan!
Ági28

Ági28 29 Budapest 2. lombik előtt?
grillázs

Jó reggelt! Koránkelőknek jó napot!

Óóó, hát mi volt itt a hétvégén? :shock: :shock: Szombaton jártam erre utoljára, és tessék, 20 percet olvastam visszafelé!! Mondjuk alapból lassan olvasok... :D

Grillázs, a táblázat több, mint remek, kérem magam felvétetni:

Nóczi, 26, Tarján, 1. lombik előtt, ha a kenet rendben van (ez holnap derül ki) akkor a jan. 31-én induló ciklusom már lombikos ciklus lesz...

Hát ez így kicsit sok, nyugodtan szűrd ki belőle a lényeget. :)

Olyan jó, hogy ilyen sokan benéztetek, Beber, neked külön is örültem, sokat gondoltam rád, örülök, hogy rendben vagytok, biztos nem lesz már semmi gond!
noczi

Nóczi!
Benne vagy a táblázatban, de majd csak este rakom fel, hátha napközben még más is bejelentkezik :)
grillázs

Grillázs úgy vannak az adatok, ahogy mondod!
Ági28

Húú, tényleg felpörgött a topik, de jó!
Grillázs, gyönyörű a táblázat, köszönjük!
És persze én is szeretnék belekerülni:
február, 32 (leszek februárban, de az már majdnem annyi), Budapest, 1. konzultáció után, remélhetőleg 1. lombik előtt.

Kata! Akkor febr. 20-án délelőtt. Egyébként az Úrral nekem is volt néhány menetem ez ügyben, gyanítom, hogy lesz is még.

Ciki-nemciki. A munkahelyen nem tudják még (csak egy kolléganőm, aki most szült), amíg nem muszáj, nem is fogják. A főnökasszonyt kénytelen leszek beavatni, de ő nagyon megértő többnyire. A család tudja, meg néhány jó barát, általában elég normálisan állnak hozzá, ez nem gond. Amúgy meg azt vettem észre, hogy ha belekerülsz ebbe, eléggé megedződsz. Úgy értem, én eléggé szemérmetes vagyok, most meg azon kapom magam, hogy totál lazán beszélek ilyenekről, hogy ciklus, meg peteérés, meg spermakép, a HIV-tesztről nem beszélve.

Beber! Örülök, hogy olvastam rólad, pénteken ott tartottam a topikban, hogy gondok voltak, jó volt most azt olvasni, hogy rendben vagytok.

Valamit még akartam, de elfelejtettem. Na, mindegy.
Mindenkinek vidám, derűlátó hetet kívánok!

f.
február

Ági! Téged is beszerkesztettelek:) Sasold a honlapot este :)
Fel a fejjel csajszi! Ne tessék elkenődni! Nem vagy te az a fazon, tudom én!
grillázs

igen grillázs jól tudod, de most tényleg padlót fogtam sajnos.
Ági28

Ági, visszaolvasgatva a topikot, nem olyannak ismertelek meg, aki huzamosabb ideig a padlón marad. Elhiszem, hogy ez most sok, de te is pontosan tudod, hogy fel fogsz állni. És kész. Most egy kicsit leengedtél, de nem kell mindig erősnek lenni. (Ide szerettem volna egy buksisimogatós szmájlit rakni, de nem tudok olyat. Azért vedd úgy, mintha!)
f.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: