Nukada!!!
Szépek vagytok!

Na és a kandalló is csúcsszupr, Éééééééééés, ha jól látom, az ott egy üveg jéger?
Imádom a vizslákat!!!
gratula a babakocsihoz! De szerintem neked sem az uccsó lesz
Én a mostani eszemmel a legdrágább pegperegot venném (nem tom mi a neve). Igaz, hogy horror ár, de ha figyelembe veszem, hogy rákattintható a hordozó, mózeskosár(amit aztán tök jól el lehet passzolni használtan!), átalakítható sportosabbá is, és van rajta testvérfellépő, akkor már megéri! most Ariánk van, arra is felkattintható a kocsiülés, csak ugye már első alkalommal vettünk egyet (ami szerintem szar, férjem szerint viszont nem veszünk másikat, mert jó ez még!), és ami hiányzik, az a testvérfellépő! Külön meg az is vagy 20 ezer!
Én éppen halálomon vagyok, tegnap előtt este, amikor B-t raktam be a kocsiba, meghúzódott az oldalam. Azóta itt agonizálok! Hihetetlenül fáj, alig bírok aludni, de még a kiegyenesedés is maga a pokol! Tegnap voltam ügyeleten, de már előre borítékolhattam volna a választ: sok mindent tudnánk rá adni, ha nem szoptatna. Érdemes elgondolkozni a tápszeren......... Úgyhogy most valami sportkrémmal kenjük, Naturlandos, patikárius véleménye alapján. Nagyon kivagyok, mert ugye holnaptól leszek egyedül e két deddel, és még fel sem bírom emelni őket
Indi!
Csipkés főkötő

De aranyos vagy!!!!!! Ha felébred, lemérem!!!! És fogadóképesek vagyunk, Rajtatok áll a dolog!
Fogak
Zsanci!
Én úgy emlékszem, hogy végigbőgtem a második terhességemet

És mekkora pocakod van már!!!!
Fibi!
Túl nagy igényeitek vannak

Zenekar, olvasás, főzés, kikapcsolódás
második ded nagggyon rendes lesz, hidd el!!! Nekem néha lelkifurim van, annyira hálás, ha végre tudunk Vele foglalkozni, egyből vigyorog, mint a tejbetök! És a nagyobb hirtelen ollllyan nagy lesz! Most látom, milyen kisfiúnak kezeltük eddig (illetve babának).
És én annyira örülök, hogy szülés előtt 3 nappal voltunk moziban, olyan jó élmény, és így most nme is hiányzik!
Mi úgy szoktuk megoldani ezeket, hogy tesóm itt alszik. Nálatok erre nincs mód???? Szerintem B simán ellene Vele, és estére már otthon is vagytok. Bazsó simán elaludt a nővéremmel, amikor szülni mentünk. Abszolut nem volt gond belőle, meg is lepődtem