A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj, az biztos, hogy a várakozás a legrosszabb… Gyorsan letudtuk a vérvételeket, EKG-t, meg ilyeneket, most még elleszünk azzal, hogy begyűjtjük a leleteket, jövő hét végére meg is lesznek, aztán következik 3 hét malmozás, mert a Doktorbácsink febr. 20-ra tudott időpontot adni. És itt még peregnek az események pl. a SOTE-hoz képest…! Közben a közvetlen környezetemben minden fiatal nő vagy terhes, vagy nemrég szült… De érdekes, ezzel minden lombikos így van. Valahogy az az érzésem, hogy amint valaki belekezd a lombikba, a környezetében váratlan demográfiai robbanás következik be. Emlékeztek arra a Disney-filmre, a nagyonnagyfülű kiselefántról? Az elején van egy jelenet, amikor jönnek csapatostul a gólyák, és az állatkert (cirkusz?) majd’ minden lakójának ledobnak egy kis csomagot, csak az Elefántnak nem, aki reménykedve, aztán mindig csalódva nézi az eget. Na, kb. így érzem magam én is. Persze aztán ő is megkapja a kiselefántját. Ez biztató. :)

f.
február

Cyprus !
Visszanéztem a leírásod. Nem hangzik rosszul. Nálad ez tényleg nem lehet annyira rossz emlék.

Gizmixxx !
:( akko én neem szeretnék olyat. (Vagy ez nem a három kívánság?) :lol:

Gizmixxx és Szpandi !
Tessék nekem példát mutatni! Én még itt friss hús vagyok. Remélem, hogy most mindkettőtöknek összejön(nek) a béby(k).
l.andi

Sziasztok!

Gizmixxx és Szpandi!

Nagyon várom a híreket!!! Izgulok értetek és szorítok a petikéknek:-))))
modrooka

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Szpandi, Gizmixxx, én is sokat gondolok rátok, és szorítok ezerrel!!!
noczi

Február!
Én is február 20-ra kaptam időpontot, 10 óra 20-ra!Lehet, hogy találkozunk?

kata790313

Hát, ha megvársz. :wink: Mert mi egy órával később megyünk. Amúgy itt olvastam, hogy időnként előfordul, hogy 1-2 órával később jutsz be, mint amit megbeszéltetek, de mikor mi voltunk, csak egy fél órát csúszott. Ennyi meg belefér.
Szóval most mégy hozzá először. Nekünk ez lesz vele a második találkozásunk, és még a férjemnek is szimpatikus volt, pedig ő alapból utál minden orvost. Remélem, akkor már konkrétan elkezdődik valami.

f.
február

Egyébként jó volna, úgy irigylem azokat, akik konkrét arcot is tudnak a nevekhez (vagy legalább néhány névhez) kapcsolni.
február

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, hogy lehetőleg ne kérdezzek hülyeségeket, de azért vannak néha elakadásaim.

noczi!
Te most hogy állsz? Hol tartasz? Próbáltam visszaolvasni, de biza nem tudom.

gizmixxx, szpandi
Híreket szeretnék, hogy mi van! :) Remélem, hogy minden ok.
l.andi

Február,
ha Te egy órával későbbre vagy előjegyezve, akkor nagy a valószínűsége, hogy találkozunk!(gondolom, akkor utánam következel)
Jó lenne tényleg, ha a nevekhez arcok is párosulnának! :)
Mindenkinek szurkolok, és imádkozom mindannyiunkért, bár mostanában nem voltam olyan jóban az Úrral, de igyekszem :wink:

kata790313

Tényleg döglődik a topik. Én sem értem miért. Szerintem sokan nem tudnak róla. Valahogy utalni kellene rá a rendelőben, hogy van ilyen...
grillázs

Sziasztok!

I.Andi, hát tényleg nem könnyű engem követni, gyakran eltűnök, aztán újra felbukkanok... :oops:
Egyelőre a legutóbbi kenet eredményét várom, ha rendben, akkor február legelejétől kezdődik a nagy menet nálunk is! Első lombik lesz. :D
Elvileg mentem volna Szpandiékkal most januárban, de némi baci + betegség miatt tolódott egy hónapot...

Szép hétvégét mindenkinek!
noczi

Sziasztok Lányok!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Valóban nem nagyon pörög ez a topik. :? Nem vagytok nagyon beszédesek. :(

Grillázs
Most hogy állsz? Van már időpontod?
l.andi

Sziasztok

Noczi

ezek szerint a kenet eredménye a napokban kiderül. Akkor (mivel én már most úgy veszem, hogy az eredmény ok.), februárban már neked is lehet drukkolni! :D
l.andi

Február, olyan ari ez az Elefántos sztori! :)

Ne is mondd, én is tegnap vérvételen belefutottam egy ismerős csajsziba, kb. fél évvel ezelőtt beszéltem vele, meséltem neki, hogy nálunk lombik, meg miegymás... udvariasan érdeklődtem, hogy náluk mi a helyzet babaügyben, hát persze, hogy az volt a válasz, hogy ááááá, dehogy, Isten ments, mi még nem szeretnénk, várunk még x évet... erre tegnap ott villog a kezében a kiskönyv...
Én nem tudom, manapság mintha az lenne a divat, hogy azt mondjuk fűnek-fának, hogy nem akarunk gyereket??? :shock: Mert még ha a főnöknek ezt mondjuk az állásinterjún, azt aláírom... :) A korombeli lányok (26 vagyok) körében abszolút ez dívik, és egyre kevésbé hiszem el, hogy komolyan gondolják! Biztos én vagyok a "ciki", amiért azt válaszolom, ha kérdeznek, hogy hát persze, hogy szeretnénk, imádnánk, de nem lesz egyszerű menet...

Ez már nem tartozik közvetlenül az Elefántos témához, de fura egyébként az emberek hozzáállása... Én nagyon sok emberrel vagyok jóban, ha csak felszínesen is, és az utóbbi időben mindenkinek beszélek a lombikról, ha valahogy szóba kerül, hát van olyan ember, akin szinte látom, ahogy lesajnál, az egyik fazon a múltkor ki is fejtette, hogy mennyire csodálkozik azon, hogy én erről egyáltalán más előtt beszélek... :D Nem is tudom, úgy viselkedett, mintha azt mondtam volna, hogy AIDS-es vagyok, és csak egy pár hónapom van hátra. Jót mosolyogtam rajta magamban. Néha azon is gondolkodom, hogy hány olyan pár van, aki nem is mer orvoshoz fordulni emiatt! Mert biztos ilyen is van!
Most úgy őszintén, van valaki közöttetek, aki cikinek érzi a meddőségi kezelést? Komolyan mondom, én szabályosan büszke vagyok rá, hogy részem lehet benne, szerintem ez az egész eljárás egy csoda, és minden orvos, aki részt vesz benne, csodát művel... Mondom én, az első lombik kapujában... :D

Na jó, abbahagyom ám, csak kicsit elmerengtem... :)

(Ja, amúgy a teljes vérképemről lazán lehagyták a vércukrot, ezért mehettem tegnap úrja leszúratni magam...)
noczi

Andi, most nem panaszkodhatsz, totál beszédes voltam... :lol:
noczi

Sziasztok!

Már megint itt vagyok. :) Nemhogy inkább hóembert építenék igaz?

Nóczi!
Igeeeen. Most aztán egy szavam sincs.
A kérdésedre: van valaki közöttetek, aki cikinek érzi a meddőségi kezelést? a válaszom:
Szerintem nem ciki, viszont valóban érzek egyfajta "lesajnálást", amiből inkább nem kérek. + még amit utálok: elkezdi mesélni, hogy ezzel meg azzal mi volt, hogy volt. Na ettől is begolyózok. (Persze nem pozitív ismereteit vázolja fel) :(

Ti mit válaszoltok Nóczi kérdésére?

ne menjetek sehová! a reklám után még visszajövök :D
l.andi

Sziasztok!

Már megint itt vagyok. :) Nemhogy inkább hóembert építenék igaz?

Nóczi!
Igeeeen. Most aztán egy szavam sincs.
A kérdésedre: van valaki közöttetek, aki cikinek érzi a meddőségi kezelést? a válaszom:
Szerintem nem ciki, viszont valóban érzek egyfajta "lesajnálást", amiből inkább nem kérek. + még amit utálok: elkezdi mesélni, hogy ezzel meg azzal mi volt, hogy volt. Na ettől is begolyózok. (Persze nem pozitív ismereteit vázolja fel) :(

Ti mit válaszoltok Nóczi kérdésére?

ne menjetek sehová! a reklám után még visszajövök :D
l.andi

Bocsánat, csak 1x akartam elkldeni :)
l.andi

Sziasztok ,köszönöm a szurkolást,hármat kaptam vissza! :D :D :D
gizmixxx

De szuper Gixmixxx!!! :D Vigyázz rájuk nagyon, részemről továbbra is szurkolok!
noczi

Gizmixxx!

Nagyon örülök én is! Ez nagyon jó hír tényleg!
++++++++

Vigyázz magatokra!
l.andi

Helló LÁnyok! Sietősben írok, már majd' 2 hónapja nem voltam itt, otthon nincs net és már nem dolgozom többet. Szóval 5 hét vérzés után minden OK, 3 hétig sajna kórházban voltam, de mostmár itt vagyok és szépen fejlődünk. Nem akarok hosszan írni és el is múlt már az egész idegtépő 5 hét, úgyhogy jobb nem is beszélni róla. Csak annyit akarok még mondani, hogy ha valaki elkezd vérezni a 12. héten mint én (görcs nélkül), nyugi...több betétet használtam el mintha menstruálnék...Kivoltam nagyon, nem fizikailag, hanem lelkileg, nehezen tudtak megnyugtatni,. hogy van ilyen és nem lesz baj. De nem lett :) Mostmár remélem nyugisabb "2. félidő" következik. Sajnos nem tudtam nyomon követni kivel mi van, lehet most nem tudok visszaolvasni sem, mert sokmindent kellene most a neten megnéznem és nincs sok időm itt a vendésgésgben, de kedden bemegyek a melóhelyemre, ott benézek majd. Nagyon remélem, hogy sokaknak sikerült akiknek drukkoltam még 2 hónapja (és persze akiket nem ismerek azoknak is), remélem otthon is lesz 1 hónapon belül netem, de addig is, ahogy tudok jövök, mert nagyon kíváncsi vagyok mi van veletek. Bár lehet senki nincs itt az "én csapatomból" mert olyan ügyik voltatok, hogy mindenki terhes :wink:
beber

A ciki-nem ciki témához:
hasonlóan érzek mint andi, de nekem meglepően pozitív tapasztalatom van. Egy kiborulós napomon baráti társaságban nem bírtam tovább és kifakadtam. Sírva néztem a férjemre, hogy ugye nem baj, hogy elmondtam. Bólintott, hogy nem. A barátaink (egy pár) ledöbbent, de nagyon kedvesek voltak. Rendszerint érdeklődnek a hogylétem felől, mi van velünk. És nagyon jól esik a támogatásuk. Mindenkinek ilyen barátokat kívánok.
A munkahellyel már más a dolog. Ott én sem szeretném ha lesajnálnának, bár egyszer úgyis be kell vallani, mert én utálok hazudni.
grillázs

Sziasztok!

Én azért írok ritkán, mert alapjában szerintem negatívan állok a dolgokhoz és ez semmiképpen sem jó egy ilyen topikon. Meg talán nem is történik velem semmi érdekes amit megírhatnék (na már ez is egy negatív hozzászólás :). A másik, hogy elolvasom ki mit írt és mire a lap aljára érek elfelejtem :), rémes memóriám van...

Kagyló holnap felhívlak, jó?

Gizmixxx a 3 pete igazán klassz!!! Andiról tudsz valamit?

Beber örülök, hogy jól vagytok és köszönjük a tanácsokat :).

Noczi szerintem ez egyáltalán nem ciki, néhány barátnőm tud is róla. Én azért nem szeretek nagyon beszélni erről, mert akkor mindig azt kérdezik, hogy na sikerült? és ilyenkor ha nem sikerült és totál el vagyok keseredve tuti, hogy elbőgöm magam. Persze más lenne ha már sikerült volna.
Visszaolvastam, hogy mit írtál és azt hiszem 26 évesen még én is azt mondtam, hogy nem akarok gyereket. Ez valószínűleg azért lehetett, mert még nem találtam meg a megfelelő pasit.

Azt hiszem újra csinálni kellene táblázatot, hogy tudjuk kivel mi történik és ha lenne kedvetek akár találkozót is szervezhetnénk. Mit gondoltok????
kispinty

én szívesen csinálnék táblázatot, de nem értek hozzá. Régen mindig Wish csinálta, de ő látom nagyon eltűnt, a tudományát meg nem osztotta meg :(
valaki ért hozzá?
grillázs

Sziasztok!

beber!
Mi nem ismerjük egymást, (még új vagyok itt), :shock: így először is üdvözöllek. Nagyon nagy örömmel fogadtam viszont soraidat. :D Végre írtál, hogy mi van veletek. Tiszta szívemből örülök, hogy már minden rendben van. Vigyázz magatokra, nagyon jó egészséget kívánok nektek.
Remélem, ahogy teheted még írsz egy pár sort.

A ciki-nem ciki témához változatlanul várjuk (szerintem :D ) a hozzászólásokat.
l.andi

Újra itt vagyok, nem bírtam ki, csak benéztem. Remek vendég vagyok: bekajáltam, majd leléptem a másik szobába vagy 2 órával ezelőtt :)
Ciki nem ciki: hát én teljesen természetes módon elmondtam mindenkinek mikor lombikoztunk, hogy lombik, ugyanúgy, ahogy ma megmondom, ha épp ez kerül szóba, hogy lombikos. Mi ezen a ciki? Senki nem kérte magának, hogy így sikerüljön csak. Persze vannak primitív emberek, pl. egy volt kolleganőmnek mikor megmondtam, hogy terhes vagyok (és, ahogy dumáltunk beleszőttem a beszédembe valahogy a lombikot, mer tén tényleg teljesen természetes dolognak tartom ezt) és mikor mondtam, hogy lombikkal sikerült, megnémult a lány, a döbbenetét nem tudta palástolni (mintha nem is tudom milyen extra dolgot mondtam volna) és csak annyit mondott, hogy Jézusom (!), hogyhogy, hisz mind a ketten olyan egészségesnek tűntök! Na, ezek után mondjuk valóban nem lepődöm meg azokon akik nem mondják meg, én max., azért nem mondanám mert, mert nincs kedvem magyarázni az ilyen primitív embereknek az egész dolgot, mert felesleges. Úgyhogycsak sajnálni tudom ezeket.
Én a mh-en is megmondtam mikor elkezdtük, nehéz lett volna titkolnom, hogy miért kések 2 naponta 2 órákat vagy megyek korábban stb.
beber

Grillázs Kispinty

Őszinte leszek. Azon gondolkodtam, hogy ezt én mint újdonsült, hogy is adhatnám elő. Annyira szeretném látni az új táblázatot. Szoktam nézni más topikokét, illetve itt a viszonylag már réginek számítót. Biztos ez a perverzióm :D De valami nekem is kell.
Viszont sajna nem tudom, hogy hogyan kell megcsinálni. Örülök, ha a megfelelő betűket megtalálom :( :oops:
Esetleg más topikon lakók nem tudnának segíteni?
l.andi

beber - igazad van, ezért nem fogom tudni én se palástolni. De még nem tudom. Azt viszont ciki volt megmondani a csupa pasi főnökeimnek, hogy nőgyógyászati műtétre kell mennem. Mert most mit magyarázzak rajta - amúgy is tökre zavarba jöttek tőle. Mondtam, hogy nem akarom részletezni, kórházba megyek, de aztán rájöttem, hogy ez nem elég, szóval bevallottam, hogy nőgyógyászati a dolog. Szerencsére nem kérdeztek tovább. Nem mintha ciki lenne, de egy viszonylag idegen pasinak - még ha kollegám is - nem szívesen ecsetelem a lányos problémáimat. A lombik mondjuk más tészta, de azért hasonló. Nem szégyellem, csak nem akarom én se, hogy lesajnáljanak. Ha kérdeznek, megmondom, de magamtól nem verem nagy dobra.
grillázs

andi - én is elég számítógép - antitalentum vagyok, de ha valaki elmagyarázza, eskü csinálnám. majd körbekérdezek, de ti is érdeklődjetek
grillázs

Igen Grillázs, teljesen megértelek. Nekem is pasi a közvetlen főnököm és nem is olyan akivel akár "lazább" témákról lehet beszélgetni, úgyhogy nem részleteztem neki, mert igen, zavarba jönnek a férfiak ettől. Én azt mondtam neki, hogy az anatómiai oldalát nem szeretném részleztezni, de term. úton nem lehet babánk és ez van és belevágunk. Mondjuk anniyra ki voltam borulva (ahogy megtudtuk, hogy csak lombik jöhet szóba mi másnap már döntöttünk, hogy kezdjük és még eléggé a hatása alatt voltam meg el sem tudtam képzelni, hogy valaha is terhes leszek), hogy nem lett volna ember szerintem aki azt mondta volna, hogy nem mehetek vizsgálatokra. Szóval elsírtam magam meg minden és elmondtam, hogy amiatt is aggódom, hogy fix munkaidőben nehéz megoldani de igyekszem majd ugyanúgy ellátni a munkám meg amit lehet munkaidőn kívül, blabla. Szóval úgy ki voltam akadva, ő meg ettől is szegény olyan zavarban volt, de igazán nem tudtam mást tenni mint sírni, hogy csak azt mondta, hogy emiatt ne is agasszam magam, menjek ahova kell, neki az a afontos, hogy a munka meglegyen, ha valami nem megy szóljak, de akkor jövök megyek mikor akarok. Előre megmondtam, hogy beüöltetés után 2 hét táppénzen leszek, mindent. Szóval nekem így volt, de tudom nem mindenhol ilyenek.
beber

Beber!

Teljesen igazad van én is elmondtam a melóhelyemen is és a közvetlen környezetemben akit arra méltónak találtam mind tudják, hogy min megyek keresztül.
Szerintem aki egy kicsit buta az lepődik meg ezen :lol: :lol: :lol: :lol:

Andinak 1-et ültettek vissza. most beszéltem vele telefonon, fáj a hasa. Azt mondta ha nem lesz jobban megy be Jánosba. Remélem nem lesz komoly baja.
gizmixxx

szia beber, örülök, hogy rendben vagytok :))
az előbb írtam bogyónak, akik kérdeztem, hogy mi van veleld, mert régen nem látott tőled hsz-t.

velünk is minden rendben, kislányt várunk :))

mi a családban nem mondtuk el senkinek, mert nem értenék miről is van szó, magyarázkodni pedig nem fogok.
viszont a barátok tudják.
habár némileg keveredik a család és a barátok, így gyanítom, hogy előbb-utóbb mindenki tudni fogja, csak épp nem merik mondani.

Kép

Kép
boszti

Visszaolvastam egy pár oldalt és megdöbbentem egy hozzászóláson, nem akarok tovább rágni ezt a csontot, de a Dévai a legjobb nőgyógyászok (és szülészek!) közé tartozik, országosan elismert nagy név és én még nem hallottam róla rosszat sem. Épp ezért nincs is szükség arra, hogy védőbeszédet tartsak mellette, de ezt le kellett írnom. Az, hogy ő ekkorát hibázna ki van zárva. POnt ő az aki mindenre rábiztosít százszor. Mindegy, nem is érdemes erről beszélni. A lényeg, hogy az életemet rábíznám.
A másik pedig ami felháborított, hogy a pénzre menne: én az egész program alatt semmit nem fizettem a 10 e FT konzultációs díjon kíívül, de egy árva kanyit sem a lombikprogramban. Volt olyan, hogy este 7-re hívott, 1/2 9-kor kerültem be és még voltak utánam 4-en. A punkcióm is vasárnap volt, mert a hétfő nem volt tuti, hogy nem durrannak addig szét. Hozzá járok terhesgondozásra is, akárhányszor bajom volt azonnal behívott, számtalanszpr voltam soronkívül, pénz sem volt nálam, pl. mikor vérezni kezdtem és rohantam hozzá, csak sírtam, mondtam, hogy pénzem sincs, szinte azt mondta, hogy nem vagyok százas, hogy ilyenekkel foglalkozom, nem érdekli, ne vicceljek már, hogy ezzel foglalkozom. És számtalan ilyen eset. Mindent százszor megnéz, néha az "agyamra is megy ezzel", hogy 20 helyre kell mennem, mert kell neki a labor 3 hetente, stb. Szóval nagyon szigorú. És ez is ritka, hogy valaki profi legyen mint szülészet mint nőgyógyászatban egyszerre, mert azért specializálódnak, ki ebben , ki abban jobb. Ja és igen, a betegek, páciensek olyan bődületes sztorikat tudnak kitalálni...A kórházban tapasztaltam mi megy egymás közt, aztán nem is úgy van.Már megint hosszú lettem, bocs...Dehát nem voltam majd' 2 hónapig és úgy örülök, hogy be tudtam nézni!
beber

Sziasztok!

Mindenkinek szép téli hétvégét kívánunk!!!

beber
Örülök, hogy renben vagytok!
Gondolom akkor a Jánosban szülsz, ha a Dévaihoz jársz gondozásra, ezért ha lesz otthon neted, gyere be a Jánosos topikba is, ott is szeretettel várunk!!!

Ági
Ne szomorkodj, egy hónap már semmi az eddig eltelt időhöz képest! Persze még az is lehet, hogy a párod elutazása előtt túlvagytok az egészen, és már otthon fogsz pihengetni a petikékkel a pocidban mire Ő elmegy!

Übi
übi

Önszorgalomból nekiálltam a Worddel szerencsétlenkedni, hogy össze tudok-e hozni egy táblázatot. Nem is vagyok olyan béna, csak lassan haladok. Kérek szépen mindenkit, hogy írja le hol tart és ha tudtok kis baba-képeket (mert azt nem találok), akkor azt is rakjátok fel a fórumba. Tudjátok, ilyen kis rajzosra gondolok, amit a táblázatba bele lehet szerkeszteni.
grillázs

Szia Grillázs!

Ha gondolod megkérdezhetjük a BMC-s topikban, hogy hogyan csinálják a táblázatot, vagy megkeressük Wisht, hogy a régi táblát folytathassuk.

Mit gondolsz?

És van kedvetek egy topiktalihoz?
kispinty

kispinty
Már meg is kérdeztem :) Azt az ígéretet kaptam, hogy priviben elküldik az okosságokat.
De azt már tudom, hogy word-ben nem jó, szóval nekiálltam excel-táblázatban gyártani :)
grillázs

Sziasztok Lányok !

Grillázs
Nagyon ari vagy, hogy ezt a táblázat dolgot bevállalod. :D

Gizmixxx
Remélem, hogy minden rendben van veled(tek)!
Szpandiról nincs valami híred? Aggodom, hogy mi van.

Látom, hogy ma itt már csak csendes szemlélődök járnak. :roll: Mindenki alszik már? :)

HAHÓÓÓ!

L. Andi[/b]
l.andi

Sziasztok!
Grillázs, aranyos vagy, hogy megpróbálkozol a táblázattal! Remélem, hamarosan mindannyian jó aránnyal szerepelünk a sikeres babavárók körében!
Kispinty, a találkozó jó ötlet!
Ami kérdésem lenne a "rutinosabb Dévaisokhoz", hogy az orvost mi választjuk? Mert én a Dévai doktorhoz kaptam időpontot, és nála is szeretnék maradni!(már ha lehet). Ezt ők vagy pedig mi döntjük el, hm?
Beber, örülök, hogy rendben vagytok, szorítok nagyon!!

kata790313

Kép
grillázs

Na milyen vagyok? Egy napi szerencsétlenkedésem eredménye: ők azok, akiknek már sikerült :)
És NEM SEGÍTETT SENKI!!!!
Hipp-hipp HURRÁ!!!

Na ide azokat az adatokat, holnap legyártom a többit is :)
grillázs

Kata - ha a Dévaitól kaptál időpontot, akkor hozzá is kerülsz. No para, nem kerülsz máshoz
grillázs

Grillázs!

NAGYON ÜGYI VAGY! :D (nagyon köszike)

Én és a párom febr. 09-én megyünk hozzá (D-hez), de csak megbeszélésre. :? Gondolom még el fog küldeni lelet beszerző körútra. Így még én szerintem ne is írjál fel a táblicskura. :(

Próbáltam nézni babás képet, de még azzal sem tudok neked segíteni. (Azért még nem adtam fel!)

L. Andi
l.andi

Dehogynem!
Mindjárt neki is kezdek! Én se tudok konkrétumot beleírni, de akkor is beleírom magam!
grillázs

Na, jól van drágám! Megadom magam!

L. Andi 37 Budapest Konzultáció febr.09.

Továbbra is keresem a babás képet.
l.andi

Már szerkesztem is befele!

Héé!! Többiek! Ide azokkal az adatokkal!
grillázs

Grillázs

Most mondta a párom, hogy a világ legidősebb kismamája 67 éves. Most volt a TV-ben. Akkor talán febr. 09-én nem küld haza (vagy nyugdíjba) a Dévai. :D
l.andi

Szarakodik a gépem, nem enged feltölteni :(
Andi! Ezek szerint még bőven van időnk :)
grillázs

Grillázs, te NAGYON ÜGYES VAGY!!! :P

kata790313

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: