A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lanyok!
a tesztem negativ lett, tehat terhes nem vagyok. Most mar csak az maradt, hogy terhes lehettem, es ez okozta/okozza a tüneteket. Holnap megyek egy masik nögyogyihoz, de ez is csak ugy sikerült, hogy a kolleganöm lemondta az idöpontjat, es megkerdezte, hogy elmehetek-e helyette, mert eppen gondjaim vannak es orvost keresek. Hat igy összejött, nagyon kivancsi vagyok mint fog mondani a doki. Majd holnap megirom.
Addig is mindenkinek sok szerencset!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

NoémiKép
A HCG a a beágyazódott magzat-kezdemény kezdetleges lepényszövete által termelt hormon. A HCG termelõdése a kezdetleges lepényszövet, a chorion megjelenését követõen kezdõdik meg. Tehát a beágyazódás után termelõdik. Ha nem tud beágyazódni akkor nincs HCG emelkedés. Elõtte viszont a progeszteron nagyon megugrik, mert ez végzi a nyálkahártya sejtes átalakulását az embrió megtapadásához.

ÉvaKép
Andy-t pusziljuk, és vigyázzanak magukra!!!!

GittaKép
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptálKép Nem lehetne laparral kilyuggatni a petefészkeidet, mint Dorisnak ? Biztosaaan könnyebben teherbe esnél.

KarmenKép
Holnap megyek UH-ra, és akkor meglátom mennyi tüszõm lett. Sajnos én nem vagyok túl könnyen stimulálható, tehát már kettõnél is boldog lennék. Azért még ikrek lehetnekKépKépKép
Én komolyan gondoltam a pénz gyûjtést. Ha végképp nem tudod megoldani a következõ lombik árát, akkor ezen nem múlhat a lombik. Olyan sokan vagyunk, akik szívesen segítenének így ismeretlenül is, már csak azért is mert sorstársak vagyunk. És ha arra gondolok, hogy mennyi baromságra szórok ki pénzt, és ennek mekkora értelme, és nemes célja van ez egyáltalán nem nagy áldozat.

AdélKép
Én sem a Clostitól sem a szuritól nem érzek semmit a tüszõ növögetéskor. Tegnap egyszer éreztem egy pici feszülést a bal petefészkemben, de nagyon aprócska jel volt. Ne ijedj meg, ez nem gyakori, hogy nem reped meg a tüszõd. A doki biztos mondta volna, mert UH-n látszik. Az internetes doki azt mondta, hogy nincs benne petesejt, azért nem reped meg, az én dokim szerint túl kemény a burka. Hát ki tudja mi az igaz ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Noémi!
Igazad van mert ugye ismerjük a mondást:
KépA lepényhal elõször, a remény hal meg utoljára....Kép
nagyon rossz, hogy megint egy eredménytelen hónapom volt, de érzem azért közeledik már a siker! Végül is akkor ez a 36,6 elég kevés ahhoz, hogy legyen valami, igaz?
(Kicsit már fáj a hasam is.)
Csutka
Csutka

Cinci!
Sajnálom!Együtt érzek veled!

Gitta!
Nehogy most elkeseredj! Még bármi megtörténhet!

CatEye!
Szerintem amit az ember nagyon akar az mindíg sikerül, talán így lesz az ikrekkel is.

Csutka
Csutka

Gitta! Sajnálom, ma már annyi hatásos gyógyszer létezik, hátha neked is gyorsan megtalálja a megfelelõt.

Krisztinke! Igen, a Corax gyártja. Nekem a paitkában nem árulták, de csak egy helyre szoktam járni. Amiket meg akartak adni, az mind drágább volt. A terhességi tesztcsíkot meg utálom.

CatEye! ird meg holnap feltétlenül! Sajna nem vagyunk egyformák, engem pl. az endo miatt nehezebb most stimulálni, amugy ezzel régebben nem volt gond. Barátnõmet is nehéz, ezért küldték lombikra (inszem után) és minden alkalommal lett 5-6 petesejtje. (vagyis ennél több tüszõ) Igy neked is használnia kell a gyogyszereknek, kérdés milyet kapsz.
Köszi, remélem tényleg összejön a lombik, megint újult lelkierõvel várom, kénytelen vagyok megint bizakodni. Még jó hogy kaptam nyáron ezt a kutyust, nekem is sokat segit, hogy õ van.
A te dokid szerint miért kemény a tüszõ burka? Mert neked ezt az endo miatt mondták más okot még nem hallottam.
Akinek nem ágyazodik be akkor annak 0 a HCG szint? Vagy van egy alapszint?

Motiot! Sajnálom, nem tudom melyik a jobb, ha terhes voltál és elment v. ha mégsem. Szerintem szerencsésebb ha nem vetélés volt, mert annak oka van és nehogy legközelebb is az legyen. Kiváncsi vagyok mit mond a dokid, gondolok rád is holnap!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok, Kép

Pár napig nem olvasgattalak benneteket, mert annyira ki voltam/vagyok bukva. Úgy reménykedtem a gólyahírben, hogy teljesen padlóra küldött amikor a 34. napra megjött. Minden olyan jónak nézett ki, nyh, pé rendben, és még szedtem Utrogestant is. Azt mondtátok, hogy közületek sokaknak nem jön meg a szedése mellett, csak ha abbahagyjátok. Most ez normális, hogy nekem ennek ellenére megjött? Terhesség és vetélés kizárva, mert csináltam tesztet, ami negatív lett.

A másik. Most röviden beszéltem a dokimmal, jövõ héten megyek hozzá a „további teendõket megbeszélni”. Kérdeztem mire gondol. Még meg akar nézni UH-n a menzi után, a progiszedés után. Majd valószínûleg jöhet a Closti.
De ha lehet én nem szívesen szednék Clostit, mert félek a cisztásodástól. Lányok, mik a tapasztalatok a Clostival kapcsolatban?

Az inszemrõl is kérdeznék. Olvastam róla a hasznosban. Köszi Nikie az infot róla.
De azt hiszem talán az nincs benne, hogy csak x idõ eltelte után lehet kérni? Muszáj végigszenvedni még min. 3 eredménytelen hónapot a Closti szedéssel? Vagy lehet egybõl az inszemet kérni a dokitól? Ti mit gondoltok?

Nati
aki nagyon el van keseredve
és potyognak a könnyei, amiért
most sem sikerült
nati

Nati!
Clostit szedek, most volt a 3. kúrám. Úgy tûnik ismét sikertelenül(bár még nem jött meg...).
Amit tudok róla, hogy valóban van akinél cisztásodást okoz, de azt hiszem ez nem olyan nagy arány, hogy félni kellene tõle. Megér néhány próbálkozást, nekem eleve úgy kezdte az orvosom, hogy ne várjam rögtön a csodát, de szerinte használni fog. Nem szabad elkeseredni, biztos hamarosan sikerül Neked is!
Csutka
Csutka

Cat Kép
Szerintem már a megtermékenyítéstõl kezdve elindul a HCG termelése! A doki is ezt írta a másik topicban.
A mi könyvünkben olvastad, hogy a beágyazódás után termelõdik?
Nikie
nikie

Csutka,

köszi a biztatást.
Kicsit úgy tûnik nekem, mintha csak az idõt vesztegetnénk ezekkel a bogyókkal és nem történik semmi. Az idõ meg csak rohan..
Nem lehet egybõl az inszemet kérni? Bár az sem jelent biztos sikert. Sajnos van az ismerettségi körömben egy lány, akinek már az ötödik lombik sem sikerült. Rettegek, hogy nehogy olyan sorsra jussak, mint õ. És nagyon-nagyon sajnálom õt. Látom ahogy szenved.

Annyira félek, hogy nagyon-nagyon hosszú ideig nem fog összejönni, teljesen kiborulok. Annyira tehetetlennek érzem magam, pedig tudom, hogy egészséges vagyok!
Ez a várakozás megõrjít.
Sokszor úgy érzem nem bírom ki, amikor arra gondolok, hogy a karácsonyfa mellett már nagy pocakkal állnék a páromat átkarolva, boldogan.
És most sehol a baba, mintha nem velem történne mindez, mintha csak ez egy rémálom lenne, amibõl nem tudok felébredni.

Bocsi a depiért, nem akarok senkit sem elkeseríteni, de nincs akivel errõl beszélhetnék.

Kérlek, ne haragudjatok.
Nati
nati

Nati!
Nem szabad ennyire depinek lenni, mert akkor rontod a saját esélyed! Lesz olyan hamarosan, talán ha szerencséd van jövõ karácsonyra már a "fa alá teheted a bébit"!

Puszi, megyek haza!
Csutka
Csutka

Gitta!

Légyszi javíts 12c 1cn! Kép
Pedig már reménykedtem, hogy lesz nagy karácsonyi meglepi!
Talán majd legközelebb!

Puszi mindenkinek:
bnemethm
bnemethm

Sziasztok LányokKép

Nem tudjátok véletlenül, hogy egy hasi mûtét után miért kell várni a teherbeeséssel? A kórházban, ahol a mûtétemet végezték azt mondták, hogy negyedév múlva már próbálkozhatunk, de a nõgyógyászom szerint legalább egy évet kell várni. (ezt egy picit sokallom, így 34 évesen 3 év sikertelen próbálkozás utánKép )
Szerintetek mik lehetnek a kockázatok, ha így a mûtét után negyedévvel teherbeesnék?
Köszi,
Anna
Névtelen

Nati Kép

Így utólag boldog névnapot kívánok, gondoltam Rád!
Csak Clostyt+Utrogestant szedtél? Hány clostys ciklusod volt? Milyen volt a hõd?

Nikie
nikie

Névtelen Anna Kép
Hogyhogy 3 év sikertelen próbálkozás volt? Méred most a hõd?
Szerintem a hasi mûtét után a has miatt kell várni a szüléssel, nehogy szétváljon talán, szerintem hasonló az egész a császármetszéshez, ezesetben is várni kell vagy 1 évet kb.
Nikie
nikie

CatEye Kép Nikie Kép
Köszönöm a válaszotokat. Hát ez az én sem tudom eldönteni, hogy melyik verzió lehet az igaz. Valószínûbbnek a beágyazódás utáni tûnik.

Nati Kép
Ne légy elkeseredve plííííz. Kép Karira 8. hétben lehettem volna, aztán elment a baba. Kép Most abban remenykedek, hogy hátha Szilveszterre kiderül, hogy megint az vagyok. Szomorú pocakba nem megy baba. Tudom sablon duma... Kép Kép
Én is szedek clostit, de ez volt még csak a második ciklus.

Karmen Kép
Ez a "Szerintem szerencsésebb ha nem vetélés volt, mert annak oka van és nehogy legközelebb is az legyen" mondat szíven ütött. Ez az amitõl én is rettegek. Mi van, ha genetikai ok miatt történt és legközelebb is ez lesz. A jobbik eset, ha vékony méhnyálkahártya miatt történt, arra most kaptam gyogyit. Kitartás neked! Mikor lesz a köv. lombik?

Csutka Kép
A 36,6 kevésnek tûnik, de azért biztosan léteznek csodák. Kép

Noémi
noémi

Sziasztok!
Anna, nekem nõgyógyászati hasi mûtétem volt 6 hónapja. A 6 hetes kontrollon azt mondta a doki, hogy nem kell védekeznünk, úgyis csak akkor jön a baba, ha már felkészült a szervezetem, 2 hónapja azt mondta hogy húzzunk bele és pár napja lett pozitív a tesztem, pedig még hormon problémáim is voltak... Szerintem nem kell olyan sokat várnod!!!

Hermi
Hermi

Noémi Kép
Idézem:
"Ha a petesejt megtermékenyül, a méhlepény elõszerve a HCG-t választja ki. Ez túlélésre serkenti a sárgatestet, melynek progeszteron termelése folytatódik.."
Tehát már a megtermékenyítéstõl!
Ezért is van, hogy már a fogamzástól számítva kb.10 nap után már kimutathatja a teszt a HCG-t!-ha jól tudom, az érzékeny tesztek!
Nikie
nikie

Nikie Kép
Nekem így is jó, csak termelje valami/valaki Kép Kép

Köszi
Noémi
noémi

Nati! sajnálom, megértelek mert nekem is most lett sikertelen pedig biztosra éreztem a sikert. De nem adhatjuk fel, bizni kell! Már én is beletörödtem, elfogadtam.
Nekem is ugy volt vérzésem, hogy szedtem 3*2 Utrogestant, szóval van ilyen.

Noémi! Szerintem mind arra gondolunk jaj csak legyek már terhes, ha sikerül akkor arra, hogy jaj csak megmaradjon majd jaj csak egészséges legyen. Utána is mindig van min izgulni. Én is remélem nem kell egy vetélést átélni, de sajna ha igen, akkor se mindig derül ki az oka. Én egyébként kértem a nõdokimat amig várni kellett, hogy nézzenek meg minket a genetikán. 2 hónapot kellett várni csak ugy volt idõpont, majd ujabb 2 hónap az eredményre.
Szerencsére minden rendben csak kicsit csökkent a 23. kromoszomán valami aktivitás, igy javasolják már 3 hónappal elõtte (tervezett terhesség, igy mindig elõtte vagyok, gyakorlatilag folyamatosan szedem) terhes vitamint.
Szerintem ha megnyugtat te is kérd meg a dokidat adjon beutalót!

Noémi, Cat, Nikie! 1 hónap mulva ezt a HCG-t én is megkérdem a dokitol mert engem is nagyon érdekel. Ha valaki hamarabb menne akkor kiváncsi vagyok mit mondanak. Én is ugy tudtam hogy csak beágyazodás után van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat, ebben igazad volt. "hCG: fokozza a corpus luteum élettartamát, ösztrogént és progeszteront termeltet, endometrum fennmaradását elösegíti, FSH, LH nem termelödik.
A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevû hormon okozza, amely lényegében egy vezérlõ jellegû hormon. Termelõdése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstõl) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt."

Itt egy legalábbis nekem nagyon tetszõ cikk, érdekes.
terhesség

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Igazatok volt "ma megint megjött"
Kép Kár pedig úgy elterveztem hogy milyen jó kis karácsonyi meglepi lesz.
Cinci

Kép
cinci

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Karmen Kép
Eddig nem szedtem semmit, de akkor ma elindulok beszerzõ körútra. Az Elevit az jó?

Lányok, aggódom. 3. napja fáj jobb oldalt a hasam, néha beleszúr, és ha végighúzom rajta a kezem is érzékeny. Nem tudom mit csináljak. Kép A 20. napon vagyok. Ha elmegyek dokihoz láthat valamit, ugye nem. Azért félek, mert múltkor elment a babek. Ilyenkor olyan jó lenne tudni, hogy mi történik odabenn. Kép

Csutka Kép
Mi van veled?

Pusz
Noémi
noémi

Cinci!
Ne szomorkodj, jön az új ciklus, új esélyekkel!

Noémi!
Ma is 36,6, és még nem jött meg. Tegnap volt egy pötty barnácska, de semmi más. Van még remény?
Amúgy ebben a ciklusban Gitta szerint valószínû 2 pém volt. A második szerdán volt 1 hete, és még akcióztunk is.
Csutka
Csutka

Szép jó reggeltKép

CinciKépSajnálom,de így esetleg még lehet egy szép újévi meglepitek,úgyhogy fel a fejjel!
NoémiKépÉn is Elevitet szedek,és meg vagyok vele elégedve,hál'istennek nálam semmi mellékhatása,pedig napi 1-et beveszek.
Ami a hasfájást illeti,szerintem próbálj nem figyelni annyira magadra.Amíg nem vérzel,ne aggódj!
CsutkaKépTudod,amíg meg nem jön,addig van remény!Bár a hõd elég alacsony,szerintem inkább ne éld bele magad...
LányokKépOlyan érdekes a nõi szervezet!A vetélés óta (4 hónapja) hõmérõzök,és az elsõt kivéve a többi ciklusom görbéit gyakorlatilag egymásra lehetne rajzolni,annyira egyformák.Sosem gondoltam volna,hogy ilyen szabályosan mûködünk.Igazság szerint nem nagyon hittem ennek a módszernek az értékelhetõségébe,de úgy tûnik tévedtem...

krisztinke
krisztinke

Helló Lányok!

Karmen, Cat Kép A HCG-vel kapcsolatban, akkor a fogamzástól számítva kb.10 nap múlva a tesztek mit mutatnak ki?
Mert ezek is a HCG-t! Csak érzékenyebb tesztek, már alacsonyabb értéknél || -ot jeleznek. A másik topic dokija, és az én dokim szerint is, már a megtermékenyítéstõl:

"Ha a petesejt megtermékenyül, a méhlepény elõszerve a HCG-t választja ki. Ez túlélésre serkenti a sárgatestet, melynek progeszteron termelése folytatódik.."

Továbbra is én ebben hiszek.

Nikie
nikie

NikieKépMikor a fiammal terhes lettem,akkor a fogamzástól számított 10.napon még nem jelzett a teszt (ClearBlue),5 nap múlva viszont már erõs pozitív eredményt mutatott.Tehát szerintem az az igaz,amit rá is írnak a tesztekre,hogy a várható mensi elmaradásának napjától mutatja ki a terhességet.

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!Kép

NatiKép
Sajnálom, hogy ennyire beleélted magad és nem lett babuci.Kép Remélem hamarosan sikerül, bírd ki azt a pár hetet valahogy. Én már próbálom nem beleélni magam minden ciklusban, de így is nagyon feszült szoktam lenni a végén, mert hiába próbálok nem reménykedni, valahol mégiscsak gondolok rá, hogy hátha most sikerült. Aztán persze jön a nagy pofára esés.Kép De ne legyél depi.Kép Én a ciklus elsõ felében kifejezetten megnyugszom, hogy csinálhatok bármit nem ártok a babának, mert nincs.

CinciKép
Sajnálom, hogy megjött.Kép Majd az ünnepek alatt tesztek érte, hogy legközelebb már ne jöjjön meg.Kép

NikieKép
Mail ment.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

CINCI:ne szomizz, a két ünnep közt a legklasszabb babát gyártani, mert más dolgotok nem is lesz!Kép
NOÉMI:ha nem marad abba a fájás, menj el dokihoz, mert lehet egy gyulladás. Egyébként a gyulladás legbiztosabb jele ha betonon lépkedve érzékeny/fájdalmas amikor leteszed a lábad (én mindig innen tudom).
OFF: a 17-i, keddi minitalira (Vista Café) eddig tudomásom szerint alábbiak jelentkeztek:
CATEYE
BOGÁR
GITTA
ADÉL?
ALENA?
ORSI?
VIRÁG
A kérdõjelesekben nem vagyok biztos, aki jön még az jelezze!!
Virág
Virág

Jó reggelt mindenkinek,

Virág Kép
Igen, én szeretnék menni a talira.

Nati Kép
Megértem nagyon, hogy mit érzel. Nekem is most kedden megjött, a 33. napon. Valahol éreztem, hogy most nem sikerült, de mégis, azért az ember reménykedik. Ilyenkor a hagulatom is változik. Hol elkeseredem teljesen, hogy nekem már sosem lesz gyerekem, utána meg újra próbálok magamba lelket önteni, hogy de igenis lesz!

Olyan érdekes, eddig valahogy sosem beszélgettünk anyuval arról, hogy én mennyi idõ után születtem. A szüleim nagyon fiatalok voltak, amikor összeházasodtak. Anyu 20 apu pedig 23 éves volt. És és öt évvel az esküvõ után születtem. Valahogy mindig azt gondoltam, hogy még nem akartak az elején gyereket, mert túl fiatalok voltak. És most mesélte az anyu, hogy csak egy rövid ideig védekeztek, de aztán már szerettek volna babát. De nem jött, és már kezdett õ is aggódni. De gondolom azért nem voltak még annyira kétségbe esve, mert olyan fiatalok voltak. Ezt majd még megkérdezem tõle. Meg a többi részletet is. De hát végül mégis megszülettem, és aztán az öcsém is. Kép

Alena
alena

Krisztinke Kép
Az érzékenyebb teszt kimutatja a HCG-t! De fogamzás után van ugye a beágyazódás, és ez a lényeg, mert sajnos nem mindig van. Emiatt van az, hogy néhány napot késve mégis megjön a mensi. Megtermékenyült, de nem ágyazódott be.
A várható mensi elmaradásától számítva kb.1 hét múlva érdemes már UH.-ra is menni, sokkal biztosabb mint a teszt. ÉS a pete helye is megállapítható, ami persze a teszttel nem.
Nikie
nikie

NikieKépIgazad van.Nem véletlenül szokták mondani,hogy terhesség az,amit UH-on is ki lehet mutatni.
Egyébként négy hónapja én is úgy jártam,hogy a teszt pozitív eredményt mutatott,de pár napra rá vérezni kezdtem,az UH-on pedig kiderült,hogy nem ágyazódott be a pete.Szóval egy pozitív teszteredmény még nem biztosíték a sikerre...

krisztinke
krisztinke

Virág
Én is mennék a talira!Kép
CatEye
Tegnap szabin voltam, nem tudtam írni. Csak egy pillanatra láttalak, mert megérkezett a lift és Te az újságárus környékén voltál kabátban, sapkában, így nem voltam biztos benne, hogy Te vagy, hisz én is csak fényképen láttalak. A CatEyeKép tûnt fel egybõl és innen ugrott be a képKépKép
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!Kép

Ezer éve nem jártam erre, furcsa újra itt lenni, nagyon sok az új név, szinte alig ismerek valakit. Köszönöm a sok-sok gratulációt, nagyon megható volt olvasni, hogy hetek óta nem is írtam, mégis mennyien gondoltatok rám.
Nem véletlenül tûntem ám el. A lombik felkészülés nem kezdõdött valami jól, ödémás lett a szemem a fogigátlótól, az egyik szememmel szinte semmit nem láttam. Nagyon megijedtem, a stimuláció csak folyamatos szemészeti kontroll mellett mehetett tovább, hogy ha valami komolyabb baj van, akkor azonnal leállítanak mindent. Voltak nagyon-nagyon rossz pillanataim, de a stimuláció végül jól sikerült.
9 tüszõm lett, ebbõl 5 petesejtet tudtak leszívni és mind az 5 megtermékenyült és szépen fejlõdött. Két nap múlva 3 picurt ültettek vissza, kettõt pedig lefagyasztottak. Két hét múlva pozitív lett a tesztem, nagyon-nagyon boldog voltam, de egyszerûen nem mertem elhinni, hogy tényleg sikerült, amíg orvos meg nem erõsíti. Az uh-ra újabb két hetet kellett várnom. És tegnap végre megkaptam a hõn áhított megerõsítést, nem is akármilyet, ugyanis mind a 3 picur megtapadt! Még mindig nem tértem magamhoz, fel se tudom fogni, hogy hárman vannak a pocimban.
Hát itt tartunk most, még nem tudjuk hogyan tovább, két hét múlva újabb uh, addig meg megpróbáljuk összeszedni szanaszét kavargó gondolatainkat.
Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást. Nem merem azt mondani, hogy kövessétek a példámat, de mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok és mielõbbi sikert kívánok!!!

Puszi, Edi
edi

Jaj Edi!KépKép Gratulalok a harom Picurhoz!KépKépKép

Maci
macimaci

Edi!

Még egyszer: nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült, ráaádsul ilyen csodálatosan.KépKépKép Akkor ti már nagycsaládosok lesztek rögtön!Kép
Gondolom, most aztán otthon pihensz sokat!
Azért, ha tudsz, irhatnál néha mélt!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Drága Edi Kép
Mi nem ismerjük egymást, de olvastam rólad itt a társalgóban és tudtam a híreket. Nagyon meghatódtam attól, amit írtál! Három picike, ez fantasztikus! Bár megértem, hogy sok átgondolni valótok van, és gondolom, hogy meglepõdhettél, hogy mind a három megtapadt. Szívbõl gratulákok, és nagyon drukkolunk nektek.

Alena
alena

EDI:de jó, hogy tudtál jönni! Szóval remélem a talin látjuk egymást (megkaptad az utolsó sms-em?).Sok puszi és vigyázzatok magatokra!!Kép
JOVI mindenkit puszil és boldog ünnepeket kíván. Nem tud jönni, mert a lánya karácsonyi ünnepsége lesz.
DORIS sem, mert céges karácsonyi bulijuk lesz.
BESZTI:ugye jössz Te is?
Aktuális lista:
CATEYE
BOGÁR
LUJZA
ALENA
MARCSI
EDI!
NIKIE?
ADÉL?
ORSI?
VIRÁG
Virág

Virág,
Köszi, hogy gondoltál rám, de én nem megyek. Direkt, mert rájöttem, hogy ezzel stresszelem magam csak. Sajnos így is elég sokat foglalkozok vele.
Remélem a Karácsony eltereli a figyelmem.

Lányok,
Szerintetek sokmindenkinek van pecsételõ vérzése beágyazódáskor? Ma vagyok még csak a 22. napomon, de még legalább egy hét, hogy kiderüljön, most sikerült-e...

Cat,
Köszi az infókat. Doki úgy nézte csak a petéket UH-on, hogy 14. nap este megnézte és azt mondta, 24 órán belül reped. Hát remélem repedt...
adél

Szia VirágKép
Igen, mennék én is a talira, és viszek valami meglepit, amitõl mindenkinek még jobb kedve lesz...
Nikie
nikie

Sziasztok!

Akit javítani kellett, javítottam! Kép

Eni!
Nagy-nagy gratula a 3 babócához! Ikrek! Szuper! Kép Fülig ér a szám, amióta olvastam! Kép

Virág!
Megyek én is a talira, ki ne hagyjatok belõle! Kép Pontosan hová is kell mennem? Tudom, már írtátok régebben, de nincs most idõm visszakeresni.

Akkor a kibõvült tablicsku! Hát, el se hiszem, hogy egyszerre 3 babával lett több! (vagyis 2, mivel 1-rõl már tudtunk!) Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edi! Gratulálok, hanyadik lombik volt neked? És mind a 3at megtartjátok, erre mint mond a doki? CSak mert az enyém nem javasolja és nem is raknak vissza 3at, csak rendkivüli esetekben. Remélem a 3. alkalom már annak számit. Fogynak a lehetõségek.

Nikie! Más forumon is olvastam hogy a menszi elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki biztosan, de szerintem mindegy kinek van igaza, a lényeg hogy termelõdik terhesség esetén és a teszt valoban ezt mutatja ki.

Noémi! Velem is Elevitet szedetnek, a lombik elõtt 1 hónappal már elkezdik, de ahogy irtam a genetikus tanácsára nekem hamarabb kell. Ártani meg nem árt. Nekem a vasam is helyre jött tõle.

Cinci! Nagyon sajnálom, most csak azt tudom mondani, amit ti mondtatok nekem pár nappal ezelõtt, hogy fel a fejjel, megvan az oka hogy miért nem sikerült, hamarosan biztos fog!

Adél! Nyugi, nem gyakori de ilyen is van, ez még nem jelent bajt. Pont tegnap olvastam, tehát ne idegeskedj, az semmiképpen se használ.

Cat! mesélj már!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gitta
Elfelejtettem írni 23c 4cn. Majd a legközelebbiben javíts légyszi. Köszönöm!
EdiKép
Szívbõl gratulálok és hihetetlen erõt és reményt adtál. Vigyázz magatokra és boldog babavárást kívánok!Kép
Lujza
lujza

Karmen,
Én eddig fél Elevitet szedegettem pár hétig, 2 hete napi 1-et de nagyon jó tõle az étvágyam. Már fél 12-kor lemegyünk ebédelni és este is farkaséhes vagyok.
adél

Edi!Kép
Nagyon sok boldogságot a bébikhez! Gratulálok!

Noémi!
Hol vagy?

Elevitesek!

Nem akarok gusztustalankodni, de nincs székrekedésetek tõle?
Az étvágyam (ami amúgy is van rendesen) jobb lett nekem is.
Csutka
Csutka

Edi Kép
Gratulálok a bébikhez! Egész kis csapatod lesz! Kép Kép

Csutka Kép
Itt vagyok Kép. Csak egyre jobban fáj a hasam Kép azt hiszem telcsizek egyet, bár a doki sokat nem fog tudni mondani. Kép

Noémi
noémi

Csutka Kép
De van Kép Kép a legjobb, ha úgy szeded, hogy minden második napon, és a közte lévőkön folsavat. Ami nekem nagyon bevált, az a korpa-tabletta. Szinte mindenhol lehet kapni, evés előtt 1-3 db napi kb 3szor, és azóta minden OK.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!
most jövök a dokitol, es sajnos az volt az elsö kerdese, hogy volt-e amr ezelött is vetelesem.... Na ennyit az egeszröl. A tünetekböl ezt allapitotta meg, aztan a vizsgalatbol pedig azt mondta, hogy rendesen kitisztult minden a mult het hetfö ota ( vegül is ket het elmult mar )a mehem majdnem normalis meretü, es a petefeszkeim is rendben latszanak. Valoszinüleg a stressz es a fogamzasgatlo okozta az egeszet, "mert hat ugye vegyük a dolgot pozitivan, ugysem akartam gyereket, ezert szedem a gyogyszert, es a baba is ezert nem lett volna eletkepes" köszi, most ezzel megnyugtatott! Na mindegy, nem latott semmi gondot ezenkivül, ami esetleg maskor is az lehetne.
Mindenesetre szomoru vagyok nagyon, mert azert örültem volna.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

MaciKépBesztiKépAlenaKépVirágKépLujzaKépCsutkaKép!
Köszönöm a kedves szavakat!Kép Mennyire hiányzott ez az elmúlt hetekben.

Gitta!Kép
Neked külön köszönet ezért az édes hármasért!!!KépKépKépNem tudok betelni velük!Kép
Holnaptól azért beérem egy jelképes babucival is, mert így csak széthúzza a klassz táblicskudat. De ezer puszi érte, nagyon jól esett.Kép

Karmen!Kép
Sajnálom, hogy neked nem sikerült Kép nagyon sokat gondoltam rád. Kívánom, hogy a következõ neked is az utolsó legyen és csak azon kelljen izgulnod, hogy hányan vannak.
Nekünk ez volt az elsõ lombik és a Kaáliban is azt mondta mindenki, hogy nagyon nagy szerencsénk van, hogy elsõre sikerült. Sajnos nem ez a jellemzõ. Az én dokim is csak kettõt javasol visszaültetni 30 év alatt, de én már vén vagyok, nem gondolta, hogy így túlteljesítem a tervet. És itt sem javasolják megtartani mind a hármat, mert nagy a vetélés és a koraszülés kockázata. Hétfõn megyünk egy doki nénihez megbeszélni a lehetõséget, aki az ilyen esetek specialistája. Persze még az sem biztos, hogy mind a három megmarad, állítólag gyakran felszívódik egy-kettõ. Még minden nagyon bizonytalan, van miért izgulni rendesen, de próbálok optimista maradni.

AdélKép
Neked biztatásképpen csak annyit szeretnék mondani, hogy én nem éreztem semmit se beágyazódáskor, se teszt elõtt, de még most sem, pedig látod hárman vannak. Nem vagyunk egyformák, van aki megérzi, van aki nem, mindenkinek bízni kell, minden jel nélkül is ott lehet a babóca. Sok sikert!Kép

Edi
edi

Noémi!Kép

Neked is köszönöm!Kép

Edi
edi

Adi,
Köszönöm és én is nagyon gratulálok.

Csutka,
Nekem is van székrekedés, de kávézom é néha szedek Kombucha búzafû tablettát.

Jó hétvégét mindenkinek!
üdv
Adél
adél

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: