Sziasztok csajok!!!
Biztos vagyok benne,hogy Boró, kizárólag a
ma megszületett Benedek miatt kapta össze magát!!!!!!
Képzeljétek ma délelőtt 11kor elvették tőle az oxigént(egy kicsi csövön még kapta az orrához) és nagyon jól van,eszik(anyatejemet),pukizik:-)),kakil:-))
Persze az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy tegnap nagyon nem volt jól..hát igen,a szívbeteg babák néha így vannak,náha úgy..
Anyukám itt volt délelőtt-szegény rohant visza apámhoz debrecenbe,őt ma műtötték pacemakerrel..Anyám fantasztikus:leült Boróka ágya mellé, és két órán keresztül dumált hozzá,a lányom pedig figyelt,mosolygott,kapálózott,emésztett stb..
no,megpróbálok egy pár dologra reagálni
SZOPTATÁS
Csatlakozom Mercihez.Mandula két és féléves koráig szopizott,igaz az utolsó félév,már csak cicimici volt,alig tejjel.Debiztos,hogy van extraimmunerősítő a tejben,mert gyakorlatilag a megfázásokon kívül(ami mondjuk most,hogy oviba jér felfejlődött 4re) semmi baja nem volt,másféléves korig meg egyáltalán nem volt beteg.
Ő sem látott cumisüveget soha,cumit sem,nagyon nehezen kezdett el kóstolgatni mást,nem is nagyon erőltettem..tej volt,aztán elvoltunk.
Én azt javaslom
eva,hogy adj neki éjszaka is cicit nyugodtan,6 hónaposan csak nagyon drasztikusan tudnád elvenni tőle a cicit,ami számára biztos menedék,megnyugvás, szomjoltó meg minden egyéb,ami ANYA..
Nem baj,ha csak pár kanállal eszik mást..az szopis babák nagyon nehezen térnek át más kajára.
ha a gyerek jókedélyű,gyarapszik, akkor nyugi,minden rendben van vele,anyukádék mondókáját meg ereszd el a füled mellett.Én a DRÁGA JÓ ANYÓSOMNAK,azrt mondtam egszer,hogy mindenkinek volt esélye alkalmazni a saját elveit, a SAJÁT GYEREKÉVEL... unokák tekintetében ez a vonat elment..FEL A FEJJEL!!!!!
és igen,az anyatejben mindent mindent megkap..
JUBE!
Ha Panna baba magától így döntött,ne búsúlj,ő tudja..az a lényeg,hogy szopik..ha csak hajnalban,akkor csak hajnalban..hátha pár hét és visszatér a szopikedve...
BABAÚSZÁS
Van Óbudán, mi odahordtuk Mankát,de meg nem mondom most hírtelen,hogy ...de eszembe jutott a szérüskert utcai tanuszoda,tán Ficánka bébiklub..péntek délelőtt és szombat délután,rajta vannak a neten
STEFFIKÉM!
Martin pocakja?
MONACS!
ha a fél8 nektek korán,küldd át anyósodat hozzánk..jöhet fél 7re is.
TALÁLKOZÓ
Lányok,nagyon kell!!! nemcsak azért,mert megérdemeljük,hanem azért is mert egy ilyen magnak,mint amilyenek mi vagyunk ,találkozni kell,olyan jó kis barátságok alakulhatnak ki,nem csak a virtuális világban díjaznánk egymást szerintem.
no,megyek,bebújok a lányom mellé és erősen gondolok a másikra,aki számomra példaértékű erőről és kűzdeni tudásról tesz tanúbizonyságot minden nap!!
jó éjszakát,minden anyának és babának!!!
durca